vetinen valkovuoto

Nainen 24 .....

Tässä on nyt ollut ajoittain ongelmaa valkovuodon kanssa.

Nykyään valkovuoto on vetistä ja todella nestemäistä. Se näyttää hyvin sulaneelta jäätelöltä, sävy on vain hieman kellertävä, ei siis valkoinen. Ongelma on se, että tuota valkovuoto valahtaa tai holahtaa pöksyihin kerralla joku reilu teelusikallinen. Näin saattaa olla pari kertaa päivässä. Sitten on pöksyt ihan märät. Ja se todella on valkovuotoa ja tulee emättimestä.

Tuo valkovuoto ei haise, ei kutise eikä kirvele. Tai oikeastaan toisinaan haju saattaa olla selkeästi hapan.

Lopetin pillerit syksyllä ja kuukautiskierto on ollut 27-28 päivää. Kuitenkin ihan päivän tarkkuudella alkaa seuraavat menkat (vaikka oletin että kierto olisi ihan sekaisin).

Mistään taudista johtuvaa se tuskin on vaikka testeihin ei päästetykään (terkkari oli sitä mieltä ettei kannata testata mitään kun mahdollisuus on hyvin pieni). Toinen terkkari sentään päästi klamydia -testiin joka oli puhdas.

Seksiä olen harrastanut viimeksi ennen juhannusta, mutta tämä "vaiva" on alkanut vasta tässä talven kuluessa.

pillereitä söin niin kauan, etten enää edes muista millaista on esim. pms- oireet tai normaali valkovuoto.

6

14621

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ihan...

   ...normaalilta. Itselläni on aina ollut ihan samanlaista valkovuotoa, ja sitä tulee tosiaan aina välillä (erityisesti aamulla kun nousee ylös sängystä) oikein hulahtamalla. Välillä se on läpinäkyvämpää, välillä valkoisempaa tai kellertävääkin.

   En ole ikinä ajatellut, että se olisi ongelma, kun se ei kerran haise pahalle tai ole kokkareista. Ettei olisi koko ajan housut märkänä, niin käytän ihan ohuita kestositeitä (omatekoisia) pikkuhousunsuojina. Ne eivät ärsytä ihoa jokapäiväsessä käytössäkään.

   Jos kuitenkin haluat testeihin sukupuolitautien varalta (vaikka ei kyllä kuulosta todennäköiesltä syyltä vaivoihisi), niin sukupuolitautien poliklinikalla ainakin Helsingissä pääsee kyllä ilmaiseksi testeihin, eikä tarvitse juuri selitellä syitä. Ja voithan aina mennä terkkarille ja sanoa, että olet harrastanut suojaamatonta seksiä jonkun epäilyttävän ja tuntemattoman ulkomaalaisen kanssa, niin etköhän pääse testeihin...:)

  • marski 23

   no huuhu miks pitäis sanoo että ulkomaalaisen kanssa voihan niitä tauteja saada ihan hyvin suomalaiseltakin ps se on ihan normaalii jos tulee vitistä valko vuotoa mutta siinä vaiheessa kun sitä tulee ja on samalla maha kipua kannattaa mennä lääkäriin voi olla lievä hiivatulehdus

  • samaa vaivaa

   Mulla on samanlaista aina välillä, lääkäri oli sitä mieltä että liittyy vaan kierron vaiheisiin eikä ole sen kummempaa. No, kai se voi näin olla mutta ei minulla vaan ennen ole tuollaista ollut, vasta tässä 1-2 viimeisintä vuotta aina silloin tällöin (on alkanut samassa yhteydessä kun muut, vähän vulvodynia-tyyppiset oireilut jotka tosin nyt ovat olleet kutakuinkin poissa).

   Lääkäri saattoi kyllä olla oikeassa siinä, että tuo liittyisi kiertoon vaan, koska olen huomannut tuota vuotoa tulevan vähän ennen kierron puoliväliä yleensä. Vastaavasti normaali ovulaatiovuoto on typistynyt sellaiseksi hyvin vähäiseksi, sitkeäksi ja huomaamattomaksi. Ennen ovulaation aikaan tuli sellaista "kananmunan valkuaista" ihan reilusti. Eli kun ennen vuoto oli ovulaation aikaan runsasta, liukasta limaa, nykyään se on useimmiten ensin tuota "vettä" ja sitten tulee hiukan sellaista ikään kuin kasaan kuivunutta versiota tuosta aikaisemmasta "oikeasta" ovulaatiolimasta.

   En ole käyttänyt pillereitä koskaan, paitsi joskus nuorena 3 kk ajan. Minulla siis se ei voi olla syynä, mutta hirveä stressi takavuosina (ja vähän nytkin) varmaan sekoitti kehoani aika pahasti ja sai hormonitkin jotenkin huonoon jamaan.

  • ehkäp

   Voisko olla sytolyysi?
   Mulla ainakin papassa näky se ja oireena just vetinen valkovuoto jota tulee tiettyinä aikoina kierrosta.
   Se on vaaraton homma.

  • Anonyymi

   Tuo on Div-tulehfus, johon tulee Dalacin-voide. Antibiootti. Olen käynyt proffalla. Jorma Paavonen

  • Anonyymi

   Dalacin- hoito

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   207
   1591
  2. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   50
   1370
  3. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   41
   1244
  4. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   77
   1204
  5. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   124
   1169
  6. Haapaveden hiippari

   Jokos sen kylillä pyörivät hiipparin henkilöllisyys on selvinny joka tuijottelee ikkunoista ja tulee yöllä taloihin sisälle?
   Haapavesi
   27
   965
  7. Nyt on irvokas kuva Sannasta

   Sanna Marinille lämmin vastaan­otto Albaniassa suomen itsenäisyyspäivänä https://is.mediadelivery.fi/img/658/c0b897a1f79adf3fb623b0485bdec65f.jpg.web
   Maailman menoa
   253
   884
  8. Ano Turtiaisen kättely huipentaa Linnan juhlat!

   Koska kaikki kansanedustajat on aina kutsuttu Linnan juhlin, siellä tulee pian näkymään myös Ano Turtiaisen mahtava urheilijanvartalo! Ei ole epäilys
   Maailman menoa
   108
   779
  9. Mulle kyllä riittäisi

   🥰 kun ekaksi vaan pitäisit kädestä kiinni 🤝 ja katselisit silmiin. 👀
   Ikävä
   43
   752
  10. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   67
   663
  Aihe