kairon reissu

dypykät

Mites tämä kairon reissu onnistuu hurghadasta matkatoimiston kautta,elikkäs kun sinne nyt on aika pitkä matka hurghadasta,niin moneltako lähtö tapaa olla aamulla ja monelta paluu,yölläkö hotellilla takasin? kuinka monta tuntia paikanpäällä kairossa aikaa olla? entäpä onko bussit millaset,onko vessaa ja onko yhtään pysähdyksiä? jos joillain olisi vastauksia olisin kiitollinen :) matkamme on hurghadaan,mutta se päivän kairon reissukin kiinostais,onhan siellä kuulema paljon nähtävää..

6

1309

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lähtö on hotellista riippuen 01,15-02,00 aamuyöllä. Bussit kokoontuu Hurghadan ulkopuolella isolla parkkipaikalla, josta lähdetään poliisi saattueessa siinä 03,00 kohti Kairoa. Matkalla on yksi pysähdys, jolloin voi syödä hotellilta saamansa aamiaisen. Kairossa ollaan 09,00-10,00 kieppeillä. Käydään Egyptiläisessä museossa, pyramideillä, syömässä jokilaivalla ja aikaa jää pari tuntia käydä basaari alueella. Takaisin Hurghadaan lähdetään 18,00 kieppeillä ja Hurghagassa ollaan 12,00-01,00 aikoihin. Vähän rankka reissu se on, bussissa saa istua ihan tarpeekseen, mutta kyllä kannattaa käydä on paljon nähtävää ja voihan sitä bussissa nukkua jos pystyy, minä en osaa nukkua autossa.

      • .....

        kairoon alkoi samoihin aikoihin edellisen kanssa, mutta kairossa olimme jo kuudelta aamulla ilman pysähdyksiä. Meidän bussi oli paikallisbussi joka ei mennyt turistiletkassa poliisisaattueessa, vaan yksin yön pimeydessä aavikon halki. Retkeen kuului pyramidit sfinksi, egyptiläinen museo, parfyymi- & papyrustehdas ja lounas. Basaareilla emme käyneet. Takaisin Hurghadaan lähdettiin n. kuudelta ja ennen puolta yötä oltiin perillä, tällä kertaa pysähdyimmekin kerran huoltoasemalla.


      • Lisäys vielä, Bussi oli ihan hyvä, siinä oli ilmastointi, WC ja video. Paluumatkalla meille näytettiin pari elokuvaa.


      • dypykät
        jale.1 kirjoitti:

        Lisäys vielä, Bussi oli ihan hyvä, siinä oli ilmastointi, WC ja video. Paluumatkalla meille näytettiin pari elokuvaa.

        Kiitos sulle ja vastanneille :) Joo raskaalta kuulostaa,jos yöllä on lähtö ja nukkuminen jää todellakin vähemmälle.. Ajattelin että sinne lähdettäisiin aikasin aamulla ja oltais aamupäivällä perillä ja illalla takasin lähtö ja yöllä perillä hotellilla.. No kaippa sen reissun kestää,nämähän on näitä tyyliin kerran elämässä jos toisenkin kokemuksia kuitenkin,ei sitä joka viikko egyptiinkään mennä :D Se olis tosi hyvä jos bussissa on wc ja pieni jalottelu jossain välissä..no mut kattellaan. Varmasti se kairon reissu on kannattava.


    • Kissus

      Lähtö on tosiaankin, kuten jo edellinen kertoi, n. klo 01:00 - 02.00 välisenä aikana hotellista riippuen. Bussit kokoontuvat lähellä El Gounaa ja lähtevät sieltä saattueena klo 03:00. 90% busseista pysähtyy Sahara In-nimisessä taukopaikassa matkan puolivälissä. Ajoaika yhteen suuntaan on noin 6 tuntia. Itse kävin kahden päivän reissulla ja oli siinäkin istumista. Reissun käyneenä suosittelen kahden päivän matkaa sillä en voi kuvitella ainakaan itse reissun käyneenä lähteväni vain päivän matkalle = liian rankkaa. Kokemuksena Kairo on hämmentävän mielenkiintoinen. Sana kaaos saa siellä uuden merkityksen :)

      • Mahtava kokemus

        Tulimme juuri Hurghadasta viikon reissulta. Olin Kairon retkellä, siis päivän retki, kahden lapseni kanssa( 8 ja 11 )ja etukäteen jännitin miten he jaksavat retken... Mutta kaikki meni hienosti, jaksoivat hyvin ja paljon oli mielenkiintoista nähtävää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      178
      3927
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      185
      1872
    3. 129
      1566
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      66
      1263
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      73
      940
    6. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      47
      924
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      54
      912
    8. Tule mukaan

      Sanoisin sinulle jos uskaltaisin. Kertoisin miten kaipuu täyttää minut päivisin ja öisin huudollaan. Se huuto kaikuu sis
      Ikävä
      39
      884
    9. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      151
      870
    10. Mies, tunnistatko minut tästä

      🙋 Nainen, järkevä, mukava ja kiltti?
      Ikävä
      75
      865
    Aihe