Mitä tekee kehittämisyhtiö KeuLink?

2fast

Käykääpä lukemassa Keulinkin kotisivut. Paljon sanoja, ei yhtään lausetta. Mitä tämä firma ihan oikeasti tekee ja kenen rahoilla?

32

4117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sillon kun

      Petäjävedelle rakennetavan Rautakylän perustaja yritti saada tonttimaata Keuruulta?

      • Toimittaja..

        No kerro mitä teki??


    • alla olevassa.................
    • KAUPUNKILAISTEN EUROILLA

      Sanomattakin selvää on se, että raha ei kasva puussa, vaan kaupunkilaisten sekä kansalaisten kukkaroissa ja erilaisilla tileillä pankeissa. Tälläinen "kehittämisyhtiö" toimii hyvin pitkälti EU:n, Te-keskusten ja ministeriöiden, Kauppa-ja teollisuusministeriön (KTM), rahojen varassa.
      Lisäksi toimintapaikkakunnan veronmaksajien rahoilla.
      Aikaisemmin tälläiset "kehitysyhtiöt" olivat melkein jopa kirosanoja, jossa poltettiin veronmaksajien rahaa lähes surutta aivan turhanpäiväiseen yritystoimintaan.
      Näistä on esimerkkejä mm. hiihtokeskuksissa ja kylpylöissä pohjoisessa, golfkenttää ja sitä sun tätä tarpeetonta toimintaa.
      Näissä "kehittämisyhtiöissä" on töissä joukko itseään palvelevia kehittäjiä-konsultteja, jotka lähinnä kehittävät itseään. Epäonnisimmat heistä siirretään monien erilaisten mutkien kautta aina Helsingista, Tampereen, Lahden yms. kehittämispaikkakuntien kautta jonnekkin Takahikiälle "eläkkeelle" kehittämään olematonta yritystoimintaa, kunnes taas jossakin poksahtaa ylikierrokset turhassa kehittämisessä taivaan tuuliin.
      Kuka muu kuin kehittämiskonsultit ja -johtajat saavat tälläisestä jatkuvasta kehittämisestä jotain hyötyä itseleen?
      Työllistävätkö he ainoastaan varmasti vain itsensä?
      "Kehittämisyhtiöt" on varmin tapa päästä veromarkoista eroon. Tästä toiminnasta on ollut KTM:ssä aikaisemmin jonkin verran keskustelua. He eivät tajunneet ajoissa seurata ja valvoa kehittämisrahojen käyttämistä tarkalleen siihen tarkoitukseen, johon ne olivat myönnetyt. Tälläisestä menettelystä on ollut myöskin julkisuudessa menneinä vuosina paljonkin keskustelua.
      Se, että onko jatkuva ns. kehittäminen tarpeellista, on eri asia, mutta mihin asiat voivat kehittyä, jos "asiantuntijoina" on ja käytetään samoja naamoja vuodesta toiseen eri puolella Suomea?
      "Asiantuntijoita" tulisi ennemminkin kehittää sekä vaihtaa, niin saadaan uusia ja tuoreita ideoita.
      "Asiantuntijoita" tulisi myös vaihtaa sekä kehittää monipuolisemmiksi.
      Onko nämä -link päätteet enne, kuten oli aikaisemmin Pirkanmaalla?
      Siellä oli -link pääte, metsään meni ja ministeriöön.

      • Anonyymi

        Joku kysyi mikä tämä sirkus on, pakko nostaa tämä hienosti ja selkeästi tehty "myyntipuhe" tästä hienosta Keuruun omasta lemmikistä, jota ei saisi torua.


    • Veronmaksaja,

      Keulinki on ollut jokaista Keuruun firmaa perustamassa, jos Keulikiä ei olisi, ei olisi Keuruutakaan, se on varma.

      • PZD

        Paskapuhetta. Keuruu oli ennen Leukinkkiä.


      • Linkitön

        Kyllähän se on niin että Keuruulla on ollut kunnollisia,toimivia ja työllistäviä yrityksiä jo paljon paljon ennen kuin yksikään Keulinkin ihmisistä on edes syntynytkään. Ja tosiaankin, mitenkähän Keulink keroisi ihan tavalliselle ihmiselle, ymmärrettävästi tai ihan tavallisella kielellä, että MITÄ SE OIKEASTI TEKEE. Onko siitä jotain hyötyä tavallisen ihmisen elmään vai onko se joku herranketkuloiden puuhamaa jossa on paljon kivoja virkoja, hienot tilat ja käytössä EU:n, TE-keskuksen, veronmaksajien yms. tahojen rahat, joista maksetaan porukalle hyvä liksa ja osa jaetaan "valituille".


      • Anonyymi

        Hahhahahh...hyvä vitsi!


    • SAKSALAISKAUPALLE

      Liiketontti Keuruulta.
      Sehän on heidän tehtävänsä kehittää paikallista liike-elämää, luoda sille edellytyksiä ja poistaa vapaan kilpailun esteitä sekä rajoitteita.
      Vai onko Keulink pelkkää paperia?
      Haluaako Keulink Keuruun liike- ja yrityselämän todellisuudessa kehittyvän muuallakin kuin pelkällä paperilla?
      Vai haluaako Keulink estää Keuruulla päivittäiskaupassa vapaan kilpailun sekä alan monipuolistumisen että valinnanmahdollisuuksien paranemisen?
      Keulink näyttäköön kyntensä ja puhukoon ahneen kilapailurajoitteisen Keuruun seurakunnan myötämieliseksi Lidl:n tulolle!!!

      • Anonyymi

        Montako toimitila tonttia Keulink on myynyt Keuruulta viim 10v aikana?

        Nolla vai kaksi...


    • TurhaPuulaaki

      Keulink on vain yksi vastuuttomien virkamiesten suojatyöpaikka, aivan turha puulaaki. Työtehtävinä jakaa Keuruun ylihinnoitelluista yritys tonteista? Vau...

      Vastuuta Keulinkille lisää, jos eivät saa 10 uutta työpaikkaa Keuruulle per vuosi, puulaakin voi lakkauttaa.

    • Ponvojaats

      Ei oikein lähde lentoon tämä keskustelu...aihe on tylsä

    • edelleen

      10-vuotta ketjun avauksesta ja aihe edelleen ajankohtainen. Tyhjänpäiväinen pelleteatteri veronmaksajien rahoilla. Eläkeukot ja -akat pyörii norppaamassa palkkioita, ilman mitään saavutuksia.

    • Töttöröö

      Ja edellen tylsä.

    • Joutavuus

      Puoli tusinaa vapaamatkustajia nauttii keurulaisten verorahoilla leikkimisestä! Ei ne mitään saa lentoon ja muutenkin ovat tylsiä eläkeläisiä!

    • lentäjänpoika

      Lapwal lähti mahtavaan nousukiitoon....ja sakkasi.

    • näinkävi

      LapWal nousi ja putosi Petuveelle Keulinkin myötävaikutuksella.

    • Anonyymi

      Mikä tämä KeuLink edes niin kuin oikeasti on? Mitä käytännössä tekee?

      • Anonyymi

        Nauttii hyvää palkkaa siinä lähinnä ykköspointti! Ja juuri sinä joka luet tätä maksat verojesi
        myötä näidenkin hyväkamujen päällikkö tason palkat,
        Hommat kun hoituisi paremmin ja tehokkaammin, parilla hlöllä suoraan kaupungin palkollisina
        Ps, LapWalli putosi suoraan siihen lestakankaan asuinalueen viereen!
        Miljoonan euron hyvät pohjat vaikka millaisiin supis seuroihin tulevaisudessa?


    • Anonyymi

      Keulink on muutaman Keuruulaisen yrityksen käsikassara, aloittava yrittäjä nauretaan pihalle sieltä, parhaassa tapauksessa saat paperisen esitteen mukaasi...täysi vitsi koko Keulink.

    • Anonyymi

      Ketkä Keuruulaisyritykset ovat saaneet rahallista tukea Keulinkin kautta ja kuinka paljon ?

      Veikkaan että vain muutama, ja loput menee Keulinkin pyörittämiseen...

      • Anonyymi

        Ainakin Keurusselän Kalakombinaatti oy on hyvin pärjännyt avustuksilla. Tosin Keulinkilla on osakeenemmisto kyseisessä yrityksessä. Ilmeisesti taannoisen varuskunnan tiloissa olevalla
        paakarilla menee myös hyvin!


    • Anonyymi

      " Oma etu ensin" Valkeinen ulos tuolta Keulinkistä ensimmäisenä.

    • Anonyymi

      Aloittaja teki oikeita kysymyksiä mutta niihin tuskin saamme vastauksia. Tänään on julkisuudessa mainittu, että Keulinkissä on kehittämispäällikkö. Kun en tiedä enkä tunne hänen taustaansa ja mm. koulutustan, niin kysyn olisiko jollain lukijalla vastaus mm. tuohon koulutuskysymykseen? Koulutuksella ja työhistorialla on merkitystä silloin kun puhutaan kehittämispäällikön tehtävästä. Keulinkin henkilöstö on neljä (4), joten jos Keulinkin tehtävänä on esim. yritysten toimintaedellytysten kehittäminen ja yritysten avustaminen heidän ongelmissaan, niin kehittämispäälliköllä olisi oltava monenlaisia valmiuksia, vankka koulutus ja kokemus yritysten toiminnasta. Täyttääkö tämä päällikkö vaatimukset ja vastaako tuo päällikkö-nimeke hänen asemaansa neljän henkilön organisaatiossa eli mitä hän päälliköi?

      • Anonyymi

        Hyvän kysymyksen teit. Ehkä keulinkin hallituksella ja toimarilla hieman hukassa toimenkuvan toteutuminen, kun saa pistää energian ja osaamisensa ihan toisarvoisiin kivoihin juttuihin.


    • Anonyymi

      On tämä uskomaton hökötys ja saa jatkaa aina vaan. 300 tonnin liikevaihdolla tehdään 70 tonnin tappio ja tuollainen hökötys muka jotain kehittäisi.

      Erittäin kovapalkkaisia suojatyöpaikkoja muutamalle ihmiselle. Näytöt on olemattomat ja mitään oikeasti ei saada aikaan. Kaikki yritetään väkisin puhua Keulinkin ansioksi, vaikka ei olisi mitään tekemistä asian kanssa. Ei yrittäjät tuon kautta yrityksiään pyöreitä, vaan pysyvät kaukana.

      Miksi ihmeessä tuon kokoisessa kioskissa edes tarvittaisiin johtajia, päälliköitä yms. Rahat käyttöön Keuruun kaupungin kautta, jossa löytyy johtajia ja päälliköitä riittävästi. Ei todellakaan tarvita erillistä organisaatiota.

    • Anonyymi

      Muilla paikkakunnilla vastaavanlaisia, tappiollisia yhtiöitä on lopetettu kannattamattomina. Mutta ei Keuruulla, koska suojatyöpaikat ja keurismi/keuristilaisuus/keuristit.

      • Anonyymi

        Muualla on johtajia, jotka tekee päätöksiä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muualla on johtajia, jotka tekee päätöksiä?

        Edellinen johtaja teki päätöksiä! Ja kuinka kävi?
        Erosi!
        Jos on mielin kielin vaikka paskaa lapioi voi pitää virkansa
        Tämä keupuun sääntö no1
        Ja hyväveljille pidetään yllä hyväpalkkaista "kaatopaikkaa" KeuBling


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Edellinen johtaja teki päätöksiä! Ja kuinka kävi?
        Erosi!
        Jos on mielin kielin vaikka paskaa lapioi voi pitää virkansa
        Tämä keupuun sääntö no1
        Ja hyväveljille pidetään yllä hyväpalkkaista "kaatopaikkaa" KeuBling

        Tarkastakaa tuon aikaisia, v. 22, kirjoituksia googlettamalla. KJ esitti lakkauttamista, mikä meni läpi kaupunginhallituksessa, mutta valtuustossa äänestyksen yhtiön toiminnan säilyttämisestä voitti kok+persujen äänillä. Miettikää ihmiset ketä ja mitä puoluetta äänestätte kuntavaaleissa. Ne naapurin kivat ehdokkaat Petterit ja Jennit voivat olla aivan kädettömiä siinä vaiheessa kun vaaditaan ammattitaitoista päättelykykyä isojen päätösten äärellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkastakaa tuon aikaisia, v. 22, kirjoituksia googlettamalla. KJ esitti lakkauttamista, mikä meni läpi kaupunginhallituksessa, mutta valtuustossa äänestyksen yhtiön toiminnan säilyttämisestä voitti kok persujen äänillä. Miettikää ihmiset ketä ja mitä puoluetta äänestätte kuntavaaleissa. Ne naapurin kivat ehdokkaat Petterit ja Jennit voivat olla aivan kädettömiä siinä vaiheessa kun vaaditaan ammattitaitoista päättelykykyä isojen päätösten äärellä.

        Ja tänä vuonna kaupunginjohtaja kehui miten yhteistyö toimii hienosti yms... Missä on johdonmukaisuus? Hetki sitten oli lakkauttamisen kannalla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6390
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2614
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2170
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1847
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1651
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1437
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe