Tilanne: Joku on lisännyt minut treffeissä suosikkeihinsa ja jossain vaiheessa sitten itse poistanut oman profiilinsa palvelusta.
Miksi tällaisessa tilanteessa ei poistu se merkintä että "kuka on lisännyt sinut suosikkeihinsa"? Aika naurettavaa että siellä on nimiä eikä heillä kuitenkaan enää itsellään ole profiileja.
Saisikos tähän jonkin sorttisen automaattitoiminnon vaikka?
Miksi tällaisessa tilanteessa ei poistu se merkintä että "kuka on lisännyt sinut suosikkeihinsa"? Aika naurettavaa että siellä on nimiä eikä heillä kuitenkaan enää itsellään ole profiileja.
Saisikos tähän jonkin sorttisen automaattitoiminnon vaikka?
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.