Koulumatka (remix)

Tuntematon

(Alla oleva tarina on muutaman vuoden takaa. Tarinaa ei ole muutettu, eikä virheisiin ole kajottu! Palautetta tuli silloin mukavasti ja toivottavasti samat henkilöt täällä pyörii, joten jos jatko kiinnostaa, niin pistäppä palautetta)

Tää on mun eka novelli, joten ruusuja ja varsinkin risuja saa antaa. Pahoittelen kirjotus virheitä..

Hätkähdän, viimeisellä biologian kaksoistunnilla, kun nimeni lausutaa.
-Jukka, mikä on mustankarvaisen kissan fenotyyppi?? opettaja kysyy..
Hetken aikaa kääntelen kirjan sivuja, ja vastasin
-En tiiä..
Rohkenin kysyä edessä istuvalta Hannalta, erittäin kaunis, missä sivulla mennään.
-Sivu 35, Hanna vastasi kauniin pehmeällä äänellään ja jatkoi
-Sattuisko Jukka sun kyydillä pääseen kotiin?
Hädintuskin sain sanottua möyntävää vastausta.
Ajatukseni jäivät pyörimään Hannaan ja en edes tajunnut kuinka kellot soivat ja uskomaton kotimatka voisi alkaa..

Oli erittäin lämmin päivä, joten olin varustautunut t-paidalla, shortseilla ja jalassa sandaalit.. Odottelin autollani minne Hannu oli jäänyt, Hannunkin piti kanssa tulla kyydillä Hannan kanssa, mutta kumpaakaan ei näkynyt. Taskussa värisi, se oli tekstiviestin merkki, luulin jo että Hanna olisi päässyt muulla kyydillä, mutta Hannu olikin viestin lähettänyt.
-En pääse vielä lähteen kun on toi matikan kertauskurssi, mut pääsen Joonaksen kyydillä.. Viestissä luki.Laitoin puhelimen takaisin taskuun ja yllätyin kun Hanna seisoi takanani ja kysyen lähdetäänkö??
Hypättiin autoon ja lähdettiin. En voinut millään olla katsomatta Hannaa, sillä kuvan kaunistyttö oli pukeutunut lyhyeeseen kesämekkoon paljastaen täydelliset reidet ja B-kupin rinnat olivat myös hyvin edustettuina. Asu oli kerrassaan mainio. Koulumatka on suhkot pitkä, ehkä noin 30km. (Älkää kysykö missä) Mistään kaupunki ajosta ei ollyt kysymys vaan kunnon maalais/metsä tiestä. Pitkää matkaa ei oltu vielä päästy eteenpäin kun Hanna alkoi jutella.
-Toi biologia on kyllä ihan perseestä vai mitä oot mieltä?! Hanna kysyi.
Nostin hieman katsetta Hannan rinnoista ja vastasin.
-Joo ei juuri kiinnosta, aivan turhaa opetusta. Mitä sillä tiedolla ylipäätään tekee..
Kiihottuneena sivusilmällä katselin Hannaa kun hän siinä puhua pulputti. Ajatus siitä minkälaista olisi Hannan kanssa rakastella sai shortsini pienentymään entisestään. Erehdyin katsomaan jalkoväliini järkyttävää pullotusta ja tietenkin Hanna sen huomasi ja laski myös katseensa jalkoväliini. Puna levisi poskilleni ja Hannakin lopetti hetkeksi puhumisen. Yllätyin kun Hanna siirsi kätensä reidelleen ja alkoi pikkuhiljaa nostamaan hameensa helmaa, kysyen.
-Mitä Jukka pidät näkemästä??
-Näkymä on mitä täydellisin, vastasin kiihottuneesti. Voin vain seurata katseellani kuinka Hanna avasi turvavyönsä ja siirsi kätensä reidelleni, siirtäen kättään kokoajan ylemmäksi kysyen.
-Voisinko maksaa kyydistä jotenkuten muuten kuin rahalla??
-Mitähän neidillä on mielessä? kysäsin takaisin.
-Annan vihjeen.. Hanna sanoi painaen suunsa korvaleni ja samalla silittäen kädellään kovaa kulliani kankaan läpi.. Nostin hieman lantiotani joten Hannalla olisi helppo työ ottaa shortsit pois.. Tyttö teki niin kuinka toivoinkin ja laski samalla bokserit alemmaksi ja sai kullini ponkahtamaan Hannan ylettyville..
-Ompa se iso. Hanna sanoi ja alkoi kädellään runkata sitä. Taivaalliselta se tuntui mutta Hanna sai sen tuntumaan vieläkin ihanemmalta kun hän laski päänsä jalkoväliini. Hanna suuteli ja nuoli kullini vartta ja otti koko komeuden huuliensa väliin.. Koitin ajatella minkä vuotinen Honda ajelee edelläni, mutta se ei auttanut vaan olin saamassa ja sen myös Hanna huomasi ja kiihdytti vauhtiaan.. Valtava hyvänolon tunne syntyi kun laukesin Hannan suuhun.. Tyttö varmisti että sai kaiken irti, imien vielä hetken. Kiitin Hannaa, ja sanoi,
-Taisit antaa kyydistä kyllä hivenen liikaa.
-No siinä tapauksessa tarvitsen vaihtorahat takaisin. Hanna vastasi hymyillen.
-Aja tuolta tonne sivutielle, Hanna neuvoi. Kaarsin autoni hiekkatielle, pitkää matkaa ei tarttenut ajaa kun Hanna käski pysähtyä.
-Tässä on hyvä paikka antaa "vaihtorahat" takaisin.

Hanna nousi autosta ja asettui autoni peräkonttia vasten nojaamaan. Kävelin Hannan vieree ja painauduin kiinni häneen, tunsin kuinka shortseissa alkoi taas pullottaan. Suudeltuamme kiivasti hetken, siirsin käteni Hannan täydelliselle takapuolelle ja nostin hänet peräkontin päälle istumaan. Laskin käteni Hannan sisäreidelle ja levitin jalkoja. Nostin hameen reunaa vähitellen ylöspäin, käteni päätyivät pikkuhousuihin jotka olivat yltäpäätä kosteat. Hanna nosti jalkansa kohti taivasta ottaessani mustat pikkuhousut pois. Laskeuduin korkeaan polviasentoon Hannan eteen, avaten samalla Hannan haaroja. Posliiniksi ajettu pillu loisti kimaltaen edessäni, ihana tuoksu tunkeuti nenääni kun sisäreisien suukottelun jälkeen nuolaisin hellästi klitorista. Tunsin kuinka Hanna värähteli tekoni voimasta ja läähätys muuttui kokoajan voimakkaaksi. Pienen orgasmin pauloissa Hanna anoi kullia sisälleen, ja tein sen mitä neiti halusi. Laskin shortsit ja bokserit nilkoihin ja lähestyin Hannaa juhlakunnossa olevalla kullillani. Hanna levitti jalkansa ja märkään pilluun ei ollut vaikeutta työntyä. Työnnyin hitaasti kiusotellen Hannaan vähän sisälle ja ulos, jatkoin hetken leikkejäni kunnes työnnyin koko pituudellni Hannan sisälle. Nostin Hannan jalat taivasta kohti puristaen nilkoista. Hanna vikisi ja ujelsi, samalla hieroen rintojaan, jotka hän oli ottanut nuolemisen aikana esille. Nännit kovana Hanna pyysi jos tekisin sen takaa päin. Hanna laskeutui alas ja kumartui, pitäen peräkonttista kiinni. Asettelin kaluni huulille ja työnnyin tuohon tiukahkoon lemmenpesään.. Tein työntöjä ensiksi hitaasti ja sen jälkeen voimakkaasti. Hanna suorastaan huutaen sai orgasmin, tyttö tärisi, vonkui ja ujelsi, sitä en minä enään kestänyt vaan laukesin voimakkasti Hannan sisälle..
Puimme päälle ja matka kohti kotia oli päättymässä.
(Pahoitteln tönkköä kirjoitusta ja nopeaa loppua, vetoen tiukkaan aikatauluun..)

Koulussa Hanna laittoi pienen huhun liikkeelle, mutta siitä tuonnenpana jos vaan lukiat sitä haluavat..

2

4908

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Terhi

      vai oikein Vonkui ja ujelsi :)..ihankuin ois kysessä paloauto

      • ew34

        Hmm, ettet vaan nussinu paloauta?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5309
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3437
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      192
      1463
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      988
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe