18v-synttärit

Poika vuodesta 1990

Minua on mietittänyt, miten pitäisin ikimuistoiset 18v-synttärit? Vinkkejä kaipaisin!

Viimeksi 11-vuotiaana pidin synttärit, joihin kutsuin kavereita. Muuten olen viettänyt vuosia hiljaisuudessa, mitä nyt saanut tutuilta vähän onnitteluja. Tosin 17v-synttäreilläni olin parin-kolmen kaverini kanssa kahvilassa.

Olen tosi harvoin kaverieni kanssa kotonani; olemme aina joko koulussa, kaupungilla viettämässä aikaa, leffassa tai jossakin tapahtumassa/juhlassa. Viimeksi syksyllä muutama kaveri kävi kunnolla kylässä, katsoimme leffaa/olimme koneella. Onkohan tällainen harvinaista tässä iässä? Lisäksi kaverini ovat hyvin eri piireistä ja harvat heistä tuntevat toisiaan. En tiedä olisiko hyvä kutsua kaikkia yhteen viettämään bileitä...

Olen ollut muutamaan otteeseen juomassa eri kaverien kanssa, mutta en usko sen olevan paras tapa juhlistaa täysi-ikäisyyttä. Jos joku osaisi neuvoa miten voisin saada ikimuistoiset juhlat, olisin ikikiitollinen!

9

7242

  Vastaukset

  • Yksi tapa olisi pitää ns. lastenkutsut :) Täytekakkua ja aarteenetsintää :D Tosin taitaa olla enemmän tyttöjen juttuja tällainen.. :D Itse omille 18-vuotissynttäreilleni alunperin suunnittelin lastenkutsuja, mutten jostakin syystä niitä koskaan toteuttanut.

   Jotkut teemabileet kuitenkin voisivat olla hyvä keksintö. Esim kerran kavereideni kanssa kokeilema "porvari-ilta" voisi olla ihan jees. Viiniä, juustoja ja viinirypäleitä - taustamusiikkina jatsia tai klassista pianoa :D Varsin viihdyttävää. Meillä ainakin oli hauskaa :D

   Tai sitten vaikka suomalainen saunailta: taustamusiikiksi sopii vaikkapa Popeda tai Eppu normaali, toiseen käteen kyrsä ja toiseen olut. Sauna kuumenemaan ja se on siinä. :D

   Tosin nämä vain ehdotuksia koko kaveriporukalla vietettäviksi synttäreiksi. Tai no, ei tietenkään mikään pakko. Voithan kutsua vain ne muutaman läheisimmän kaverisi, tai ne pari - neljä ihmistä, joiden kanssa esim koulussa hengaat (he todennäköisesti tuntevat toisensa :D). Tällaisia ehdotuksia minulla. :)

   -Jenni

  • Itse viettelin synttäreitä viimeksi joskus 11-vuotiaana ja harvemmin kutsun kavereita kotiini.. Yritän myös kuumeisesti miettiä miten juhlistaa 18-v syntymäpäiviä.
   Pidetään yhteiset synttärit ja molemmat hyötyvät...? :D

   • Jos sitä juhlistaiskin täysi-ikäisyyttä vastakkaisen sukupuolen kanssa kauneimmalla mahdollisella tavalla. Kunhan kumppaniks saa sopivan tälläselle ok-näköselle jätkälle, ja ehkä alkuun vähän juomista ;)

    Mut joo, pitää kattella. Kait sitä vois jonkinlaiset bileet järjestää (leffaa, syötävää, juomista, musiikkia) ja kutsuu parhaita kavereita.


   • P v 1990 kirjoitti:

    Jos sitä juhlistaiskin täysi-ikäisyyttä vastakkaisen sukupuolen kanssa kauneimmalla mahdollisella tavalla. Kunhan kumppaniks saa sopivan tälläselle ok-näköselle jätkälle, ja ehkä alkuun vähän juomista ;)

    Mut joo, pitää kattella. Kait sitä vois jonkinlaiset bileet järjestää (leffaa, syötävää, juomista, musiikkia) ja kutsuu parhaita kavereita.

    Yleeensä tämmöset niin sanottuna *teiniikäiset*
    pitävät muuten vaan hauskaa. Minulla on tyttö joka täyttää jouluna 18 vuotta. Ja oomme jo niitä *pikkukemuja* pohtineet.. Mutta sit päätettiin et pidetään oikeen kunnon juhlat! Onha 18 vuotias jo rikas ikävuosi! Elikkä homma selvitettiin näin. Varasimme linnanmäen huvipuiston peleineen, ravintoloineen ja muutamine laitteineen YKSITYISKÄYTTÖÖN. Soitettiin että millon vois tulla ja sit sovittiin että sunnuntaina 8-14-00 pidettäs Kunnon kemut juhlat!! Kyllä hupia tuli! Ja hauskuutta varmasti ikimuistoista! SUOSITTELEN!
    hinnasta vielä: että kannattaa harkiten päätelää ketä kutsuu ja milloin.. Tällä meidän teinilikalla oli semmoset 16 kaveria. Tyttöjä sekö poikia.. niin se hinta nyt oli semmoset 1000.e paikkeilla. mutta viis siitä! Ne piti olla ikimuistoset- Ja sit juhlien jälkeen sovittiin tyttöni kanssa et tän jutun jälkeen ei enää järkätä juhlia.!! MAhtava päivä!


  • ...viettävät "ikimuistoisia" 18 v. synttäreitä ryntäämällä kaikki kylän kapakat läpi ja vetämällä niin lärvit etteivät muista ikimuistoisista synttäreistä mitään.

   Aamulla tilaavat darrapizzan - ehkä saat elämäsi pizzaelämyksen?

   • Mä kans siskon 18v synttäreille mietin juttuja, aika tyhjää käy päässä, ideoita, anyone?

    Ollaan ajateltu, että varsinaisena synttäripäivänä kierrettäis paikkakunnan kaikki kamalimmat räkälät/juottolat, eli maanantaina käytäisiin muutamilla päiväkaljoilla, että neiti sais tuntumaa täysi-ikäisyyden ihanuuteen :) Viikonloppuna sitten jotain siistimpää ja isompaa juhlimista, mutta mitä?


  • Ite haluisin isot juhlat (vaikka kavereita ei montaa ookkaan ja kiitos hiihtoloman niin puolet eivät edes pääse) Enkä tiiä mimmoset juhlat isä suostuisi maksaa koska olen parina edellisenä vuonna juhlinut Halloweenin. Ja Isä maksaa autokoulun ja ostaa minulle myös auton. Unelma olis jos voisi viettää jossain hotellissa ja käydä hohtokeilaamassa. Mutta samalla jos isä ostaa vuokrattavaksi yksiön tai kaksion niin voisin siellä pitää omassa rauhassani. En ole mitenkään alkoholi porukkaa mutta Boolia voisi tehdä. Siskon häissä kyllä jotain boolia maistanut enkä tykännyt.

  • Ite aattelin mennä naantali spahan, vuokrataan sieltä joku juhlatila jossa juhlat ja seurustelut hoidetaan ja talon paras sviitti.
   Tosin en tiedä mitä isä suostuu maksamaan, mutta itselläkin on sen verran että yhdet synttärit saadaan aikaan

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   68
   4897
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   67
   2516
  3. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2005
  4. Raaka-Rane lähti reissuun lentokentällä

   Instassa runsas aamiainen lentokentällä, pöytäseurueessa kaksi muuta. Täytyy järjestellä bisnekset kuntoon ulkomailla...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   1355
  5. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   43
   1120