Thaimaan apteekit?

kysyjä..

Mitä lääkkeitä saa thaikuista apteekista reseptivapaana? Saako rauhoittavia... jos on jäänyt bileputki päälle ja tarvii troppia niin löytyykö? Nukahtamislääkkeitä jne?

21

12613

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • saa kuin

      Viagraa. Se on ainoo lääke mitä myyvät valkoihoselle.

    • ????????

      Onko kellään asiallista tietoa?

      • örkki

        Thaimaan apteekista saa kaikkia lääkkeitä ilman reseptiä. Hauskaa Matkaa : )


    • Aslakkki

      Esimerkikisi migreeni lääkkeitä saa ilman reseptiä, mutta kalliimpia ovat samat lääkkeet kun täällä. Paikallisista lääkkeistä en tiedä.

      • ...

        Samoilla lääkkeillä? Samanmerkkiset lääkkeet voivat olla kaliimpia, samoja vaikuttavia aineita sisältävät lääkkeet ovat varmasti halvempia.


      • muistathan
        ... kirjoitti:

        Samoilla lääkkeillä? Samanmerkkiset lääkkeet voivat olla kaliimpia, samoja vaikuttavia aineita sisältävät lääkkeet ovat varmasti halvempia.

        muistathan että apteekista ostettuja lääkkeitä et voi tuoda Suomeen. Ainoastaan reseptilääkkeet voi kuljettaa luvallisesti.


      • aslakpohjosesta
        ... kirjoitti:

        Samoilla lääkkeillä? Samanmerkkiset lääkkeet voivat olla kaliimpia, samoja vaikuttavia aineita sisältävät lääkkeet ovat varmasti halvempia.

        Saman merkkiset on tosiaan kalliimpia. Kerran kun menin apteekkiin ja pyysin päänsärky lääkettä, omat kun oli hotellissa niin sain jotain paikallista särkylääkettä. No särky kyllä lähti ,mutta aika sekava olo siitä tuli.


    • knende

      ainakin valium 10mg (diatzepam) löytyy ja myydään ilman reseptiä. Oon kyllä kuullut myös et jossain päin thaimaata olis joltain reseptiäkin kyselty...

      • lääkkeitä

        Tulin just Krabilta ja ostin särkylääkkeitä, menkkakipulääkettä, mikreenilääkettä ja herbeslääkettä muutaman vuoden tarpeiksi. Ostin myös useita penisiliinikuureja, antihistamiinia ja nukahtamislääkkeitä.

        Kukaan ei kysellyt reseptiä ja apteekissa näytti olevan ehkäisypillereitä ja vahvoja lääkekuureja vapaasti saatavilla. Osoitti vain sormella mitä halusi.

        Tullissa kaikki meni hyvin eikä kukaan penkonut laukkujani.


    • jalka kipeä!

      Ei ainakaan rakkolaastareita saa thaimaasta apteekeista! Kannattaa ottaa mukaan!!!

      • hansaplast

        Ainakin Hua-Hinissä Village Marketin apteekissa
        ihan hyvä valikoima.Olen ostanut.


    • kokemusta on!!

      saa jos menee oikeeseen apteekkiin kaikki apteekit eivät myy!!!!

      • ??????????????

        Vankka kokemus????
        Eihän tuo kysymys ole kuin runsaat 5 vuotta vanha.....


    • Sleepless traveller

      Sama kysymys täälläkin olisi... tarvitsisin Stilnoctia (Am englanniksi Ambien) merkkistä nukahtamislääkettä. Käytän sitä Suomessa reseptillä, mutta niin suurella (yli-) annostuksella, että en saa apteekista kerralla ulos edes kahden viikon reissuun tarvittavaa määrää. Tietääkö kukaan apteekkia, mistä sitä varmasti saa ostaa, mieluiten ilman reseptiä?

      • outoa on

        pitääkö lomalla väkisin nukkua.....valvoo jos ei uni tule ja kyllä kai tuollainen lääke vie hautaan nukkumaan....


    • mitä vaan

      Thaimaassa ei ole reseptejä kuten esim. euroopassa ja suomessa......ei kaikkialla maailmassa ole asiat kuten meillä...onneksi ei. Mitä he suomalaisesta reseptistä ymmärtäisivät...800 buranoita.....nyt alkoi jo naurattaa....

    • Kokemustaonpaljon

      Mutta esimerkiksi filippiineillä on reseptit myös, joka aikalailla sama kuin Thaimaa, joten en niin vertaisi Eurooppaan ja Suomeen. Mutta ei Thaimaassa ole reseptejä, siinä olet oikeassa!!

      • Tabuahuiviin

        Vastasit kohta 5 vuotta vanhaan viestiin, mutta ihan hyvä niin. Oli just jossain matkailuohjelmassa (roads not often travelled? ), kun jamppa haki lääkesettiä apteekista ja kaiken sai mitä halusi. Mutta oliko Thaimaa vai Filippiinit? Siinä kovin varoiteltiin, että Kaakkois-Aasiassa saattaa olla tabuissa ihan eri lailla potkua kuin mihin Suomessa esim totuttu..


    • Winkvink

      Apteekkeja on todella paljon varsinkin isoimmissa turistirysissä ja se vaihtelee suuresti mitä he myyvät siellä (ilman reseptiä) Varsinaista reseptisysteemiähän siellä ei ole. Jos esim menet paikalliseen sairaalaan niin heillä on siellä sairaalassa oma apteekkinsa josta kyseisen sairaalan lääkärin määräämät lääkkeet saadaan ja sitten kassalla maksetaan kerralla lääkärimaksu ja lääkkeet.
      Lähes kaikki antibiotit ja tulehduskipulääkket löytyy lähes jokaisesta apteekista. Ehkä 10-20% apteekeista myyvät tiskin alta myös rauhoittavia, unilääkkeitä ja myös vahvempiakin kipulääkkeitä (kodeiini, tramadoli, lyrica, buprenorfiini jne..)
      Kannattaa silti pitää mielessä vaikka aptiikista ostaisitkin esim rauhoittavia lääkkeitä niin niiden hallussapito on silti laitonta ilman lääkärin lausuntoa.
      Kannattaa käydä sairaalassa lääkärin vastaanotolla ja kertoa hänelle mitä tarvitset(haluat) niin asia yleensä järjestyy. Ykstyoisklinikoilla voi myös käydä mutta kannattaa ensin tiedustella löytyykö heiltä tarvitsemiasi lääkkeitä.
      Ja muistakaa ottaa kuitit mukaan suomeen niin saatte korvauksen lääkkeistä lääkäristä mikäli vakuutus kunnossa

      • 2010vuodesta

        Mulla on apteekkarikaveri jolta saan ilman reseptiä mielialalääkkeitä mun paniikkihäiriöön, mutta pitää muistaa että ei ota kaljaa samana päivänä.
        Se kirjottaa sellaset kuitit, että saan aina Kelasta lentolippurahat seuraavaan reissuun.


    • Rape-67

      Vastaillaampan monta vuotta vanhaan ketjuun kun en muualta tietoa löydä. Minkälaisissa apteekeissa kannattaa käydä(isossa ketjuapteekissa vai pienemmässä apteekissa) kyselemässä kipulääkkeiden perään? Entä miten pääsisin yksityisklknikalla käymään? Minulla kun on äkkilähtö parin vk päästä, ja oma lääkäri lomalla/ täydennys koulutuksessa eikä tk.ssa uusita yksityisen kirjoittamia reseptejä(niimpä..) vaikka minulla on välilevy rappeumaa ja muuta mykavaa vaivaa..
      Täällä suomessa menee 40mgx3/d oksikodonia, mietitty myös tuon vaihtamista metadoniin(dolmed tabletteja) joita joskus koitettiin mutta muistelen että nuo päihdyttivät melko lailla enemmän kuin nuo oxygontin debot tabletit mitkä vaikuttaa pitkään.
      Eli jompaakumpaa pitäisi löytää jottei loma mene kipujen kanssa tappeluksi. Tramalia mitö söin vuosia sitten, joutuisin syömään hengenvaarallisen määrän joten se ei ole oikein vaihtoehto. Saako nuita kodeini tabletteja ihan puhtaana, sillä jos saa niin niistä voi apua olla, koska en voi panakodia syödä sillä minulla on mahahaava ja parasetamooli on sille pahaksi vaikka zolttia syönkin päivittäin mahansuojalääkkeenä..mahansuojalääkkeen

      Kiitos vastauksista ja pahoittelen jos joku pahoittaa mielensä vanhan langan nostosta.

      Terveisin Rape

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5309
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3437
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      192
      1463
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      988
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe