Onko tämä...

Telepaattityttö

..telepatiaa?

Olen seurustellut noin 2v. Miehen kanssa,jonka tunne jonkinlaiseksi sielunystäväkseni..

Tässä esimerkkejä:

Kerran,kun istuin sohvalla ja miesystäväni(sanotaan vaikka Mikko) oli kauempana pöydän ääressä tupakilla.Hän piirteli johonkin lehteen,itse piirtelin myös siinä sohvalla ja katsoin välillä telkkaa.En voinut mitenkään nähdä,mitä Hän siellä piirteli.

Sitten kohta kysyin Mikolta,et mitä piirtelet siellä,ja hän näytti kuvan,rupesin nauramaan jo pelkästä ihmetyksestä,koska kuva oli täsmälleen sama kuin mitä olin itse piirtänyt paperille.

Toinen vähän kesympi juttu on se,et Mikko osaa niin helposti lopettaa lauseeni ja välillä tuntuu,et Hän lukee ajatukseni vaikka kyseessä olisi jokin ihan arkipäiväinen asia.

Lisäksi monesti,kun soitan hänelle,niin hän sanoo ensimmäisenä et aatteli muuten just soittaa mulle:)Eli se on ollut sekunneista kiinni. Tätä kyllä on tapahtunut toisinkin päin.

En tiedä sitten,onko tässä hommassa mitään telepaattista,itse kyllä toivoisin et olisi edes vähäsen:)

2

553

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Isislux

   Läheisillä ja toisiaan rakastavilla ihmisillä, esim. aviopareilla, äidillä ja lapsilla, sisaruksilla ym. on usein telepaattinen (ja henkinen) yhteys. Siinä henkilöt ovat samalla aaltopituudella, eli heidän ajatuksensa ja tunteensa ovat siis tavallaan virittyneet samalle taajuudelle. Joten silloin tietyt asiat ponnahtavat välillä toisen mielestä toiseen.
   Aivan kuten radioaallot ja tietylle taajuudelle viritetty radiovastaanotin.

   Tämä yhteys tulee esille useimmiten silloin kun mieli on rennoimmillaan, esim. juuri kuvailemassasi piirtely/TV:n katselutilanteessa, jolloin mieli ei ole keskittynyt yhteen asiaan vaan harhailee.

   Ajatukset ovat energiaa. Ja jos keho pystyy ottamaan vastaan näkymätöntä energiaa esim. Auringosta, niin miksi ei sitten ihmisten mielistäkin.
   Nykyaikana kuitenkin kaiken tämän melun, kuvien, värien ja muiden härpäköiden maailmassa, jossa meitä pommitetaan jatkuvasti uusilla ärsykkeillä mieltä on usein vaikea saada viritettyä oikealle taajuudelle. Siksi monet ihmiset eivät ymmärrä juuri mitään edes omista ajatuksistaan tai kehonsa viesteistä, saatika sitten toisten ajatuksista, ja siksi telepatiaa pidetäänkin usein täysin käsittämättömänä ihmeenä, vaikka ihminen itse olisikin kokenut ko. ilmiötä. =)

   Toisaalta tiedepiireissä on taas syntynyt uutta kiinnostusta näiden mielen ihmeiden tutkimiseen. Toivotaan, että sitä kautta asiaan saataisiin jonkinlaista valistusta. Ja vaikka tieteellistä selitystä ei löytyisikään, olisi kuitenkin positiivista jos ihmiset alkaisivat kiinnostumaan enemmän aiheesta eivätkä pitäisi sitä enää mystisenä hämärän rajamaiden taikuutena.
   Telepatia kuitenkin on varmasti yleisin "yliluonnollinen" ilmiö, jota hyvin monet ovat elämänsä aikana kokeneet muodossa tai toisessa.
   Myös allekirjoittanut. :)

  • jänskää:)

   Olen tuntenut poikaystäväni vasta ihan vähän aikaa, mutta jo heti ensimmäisellä kerralla kun nähtiin, niin huomasin milloin minkäkin keskustelun lomassa hänen sanovan ääneen sen mitä minä en vaikkapa uskaltanut sanoakaan..tai muuten vain ajattelin. Välillä mietin oikeasti että hän lukee tosissaan ajatuksiani. Se oli pelottavaa. Nykyääna ajattelen vain että olemme vain niin samalla aaltopituudella että se johtuu vain siitä. :D

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Olet liian komea!

   Ei tuollaisia uskalla lähestyä 🤔
   Ikävä
   143
   1905
  2. Mitä haluaisit ?

   Mitä tahtoisit sanoa hänelle, muttet uskalla ?
   Ikävä
   96
   1616
  3. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   1370
  4. Haha, nyt vähän naurattaa:)

   Kun täällä on kovasti ollut aloituksia niistä M syömistä, niin nyt on M ja Mimmin stooreissa hirveä valkopyykkipäivä terveellisestä ruoasta.. 😂 Miksi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1289
  5. Mitä kaipaat.......

   Mitä kaipaat hänessä eniten ? ♥️
   Ikävä
   59
   1284
  6. luomua olla pitää

   sitä sinä olet :) ei "tahroja" ihossa ei turhaa meikkiä eikä feikkiä. just siitä tykkään, olet se kaunis oma itsesi :) äläkä nyt sano että et ole kaun
   Ikävä
   127
   1155
  7. Martina neljäs sija

   Eiköhän kaikki onnitella upeasta suorituksesta ,omassa sarjassa neljäs sija 💯hienoa Martina 🇫🇮👌💯
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   922
  8. Parasta mitä hän ....

   Mikä on parasta mitä ikävöimäsi henkilö on sanonut sinulle?
   Ikävä
   38
   917
  9. Sofian dj-deitti

   No nyt on päässy hyvään seuraan, joko päästään romanssin makuun? :)
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   911
  10. Tuleeko mielipiteestä rikos?

   Sananvapaus kyseenalaistetaan? Tuleeko sodan toisen osapuolen puolustusmielipide rikolliseksi toiminnaksi? Tai vastaavasti sodan osapuolen tekojen syy
   Maailman menoa
   465
   896
  Aihe