Onko tämä...

Telepaattityttö

..telepatiaa?

Olen seurustellut noin 2v. Miehen kanssa,jonka tunne jonkinlaiseksi sielunystäväkseni..

Tässä esimerkkejä:

Kerran,kun istuin sohvalla ja miesystäväni(sanotaan vaikka Mikko) oli kauempana pöydän ääressä tupakilla.Hän piirteli johonkin lehteen,itse piirtelin myös siinä sohvalla ja katsoin välillä telkkaa.En voinut mitenkään nähdä,mitä Hän siellä piirteli.

Sitten kohta kysyin Mikolta,et mitä piirtelet siellä,ja hän näytti kuvan,rupesin nauramaan jo pelkästä ihmetyksestä,koska kuva oli täsmälleen sama kuin mitä olin itse piirtänyt paperille.

Toinen vähän kesympi juttu on se,et Mikko osaa niin helposti lopettaa lauseeni ja välillä tuntuu,et Hän lukee ajatukseni vaikka kyseessä olisi jokin ihan arkipäiväinen asia.

Lisäksi monesti,kun soitan hänelle,niin hän sanoo ensimmäisenä et aatteli muuten just soittaa mulle:)Eli se on ollut sekunneista kiinni. Tätä kyllä on tapahtunut toisinkin päin.

En tiedä sitten,onko tässä hommassa mitään telepaattista,itse kyllä toivoisin et olisi edes vähäsen:)

2

546

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Isislux

      Läheisillä ja toisiaan rakastavilla ihmisillä, esim. aviopareilla, äidillä ja lapsilla, sisaruksilla ym. on usein telepaattinen (ja henkinen) yhteys. Siinä henkilöt ovat samalla aaltopituudella, eli heidän ajatuksensa ja tunteensa ovat siis tavallaan virittyneet samalle taajuudelle. Joten silloin tietyt asiat ponnahtavat välillä toisen mielestä toiseen.
      Aivan kuten radioaallot ja tietylle taajuudelle viritetty radiovastaanotin.

      Tämä yhteys tulee esille useimmiten silloin kun mieli on rennoimmillaan, esim. juuri kuvailemassasi piirtely/TV:n katselutilanteessa, jolloin mieli ei ole keskittynyt yhteen asiaan vaan harhailee.

      Ajatukset ovat energiaa. Ja jos keho pystyy ottamaan vastaan näkymätöntä energiaa esim. Auringosta, niin miksi ei sitten ihmisten mielistäkin.
      Nykyaikana kuitenkin kaiken tämän melun, kuvien, värien ja muiden härpäköiden maailmassa, jossa meitä pommitetaan jatkuvasti uusilla ärsykkeillä mieltä on usein vaikea saada viritettyä oikealle taajuudelle. Siksi monet ihmiset eivät ymmärrä juuri mitään edes omista ajatuksistaan tai kehonsa viesteistä, saatika sitten toisten ajatuksista, ja siksi telepatiaa pidetäänkin usein täysin käsittämättömänä ihmeenä, vaikka ihminen itse olisikin kokenut ko. ilmiötä. =)

      Toisaalta tiedepiireissä on taas syntynyt uutta kiinnostusta näiden mielen ihmeiden tutkimiseen. Toivotaan, että sitä kautta asiaan saataisiin jonkinlaista valistusta. Ja vaikka tieteellistä selitystä ei löytyisikään, olisi kuitenkin positiivista jos ihmiset alkaisivat kiinnostumaan enemmän aiheesta eivätkä pitäisi sitä enää mystisenä hämärän rajamaiden taikuutena.
      Telepatia kuitenkin on varmasti yleisin "yliluonnollinen" ilmiö, jota hyvin monet ovat elämänsä aikana kokeneet muodossa tai toisessa.
      Myös allekirjoittanut. :)

    • jänskää:)

      Olen tuntenut poikaystäväni vasta ihan vähän aikaa, mutta jo heti ensimmäisellä kerralla kun nähtiin, niin huomasin milloin minkäkin keskustelun lomassa hänen sanovan ääneen sen mitä minä en vaikkapa uskaltanut sanoakaan..tai muuten vain ajattelin. Välillä mietin oikeasti että hän lukee tosissaan ajatuksiani. Se oli pelottavaa. Nykyääna ajattelen vain että olemme vain niin samalla aaltopituudella että se johtuu vain siitä. :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1515
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe