vinkkejä talvihäiden koristeluun

mimmi82

Olemme menossa naimisiin 2/09 Koristelu ideoita kyselisin.. Joitain suunnitelmia on, muta ajattelin kysellä jos jollain olisi uusia ideoita.. "teemana" on jää ja hohtavat hanget, väri mailma on jäänsininen,hopea ja vakoinen "hangenkimallus"lukuunottaen.

kiitoksia jo etukäteen vinkkinsä antaneille!!

7

2547

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • --no--

      Tässä jotain vinkkejä, harmi kun ei oo kuvia...

      Pöytiin:
      Valkoiset pöytäliinat ja keskelle pituussuunnassa kaistale vaaleansinistä (oikein sellaista jäänsinistä) kangasta. Sitten siihen tuikkuja lasipurkeissa, huurrutettuja oksia ja valkoisia/kuultavia tai sinisiä koristekiviä. Lisäksi jos tykkää, niin ripaus sinne tänne hopeista kimalletta.

      Muualle:
      Huurremaalilla koristeltuja oksia ja valoja (siniset tai sinertävät). Lisäksi kynttilöitä, ulos ulkotulia ja jäälyhtyjä.

      • riittää kynttilät ja

        valkoset liinat.

        Servietit voi olla siniset.

        Kun kaikil on juhlapuvut ja värikkäätkin, on silloin kaikki tilpehööveri liikaa. On tyylittömän näköstä ja vieraille tulee helposti liian "tupattu" olo, kun ruokakin on värikästä (yleensä on).

        Ulkona on yksinkertanen värimaailma eli valkoiset tienoot (toivon mukaan), joten jääteema on juuri se mitä luonto ja ajankohta tarjoaa:

        viileä
        kylmä
        upea
        hohtava
        sininen
        kimaltava
        aurinko/pilvet
        musta/tähdet/kuu

        - Se riittää.

        t. häät tammikuussa 2009


    • rouva 12/07

      Ite menin naimisiin 29.12/07,meillä oli pöydillä valkoiset kertakäyttöliinat,ruoka/kavipöydän liinan reunassa oli sinisiä satiiniruusuja neulalla kiinni,samoja ruusuja oli morsiuspöydän reunalla.Pöydissä oli tuikkukupit joiden ympärillä oli hopeaksi maalatut kävyt,jokaisessa pöydässä oli sininen esikko.Yksinkertaista...

    • ammattilainen...

      Koristeluun vaikuttaa melko pitkälle se, että kuinka paljon olet valmis sijoittamaan siihen. Myös paikalla on suuri merkitys. Jos esim juhlat on jossain tummassa jugend tyylisessä salissa niin voi vaatia aika paljon työtä saada sinne vaalea ja raikas tunne. Muuta jos nyt enemmänkin kaipaat vinkkejä pöytäkoristeisiin niin esim: hankit edulliset sylinterimäiset vaasit jostain. hankit myos pattereilla toimivia valkoisia ledisarjoja ja survot ne ja runsaasti sellofania vaaseihin. Siinä sulla kylmä ja jäinen pöytäkoriste. vaaleansininen voi kynttilänvalossa näyttää melko likaiselta. Taas tummansinistä jossain käytettynä voi olla kiva kontrasti.
      Jos taas kaipaat enemmän lämmintä talvikoristelua, niin joka pöydälle vaikka puinen tallilyhty valkoisella kynttilällä? silloin voit pitää muun koristelun melko valkoisena. seinille voisi vaikka ripustaa valkoisia ledejä roikkumaan terttuina ja peittää ne jollain kevyellä kankaalla joka pehmentää niiden valoa.
      Mutta kuten sanoin aikasemmin niin kaikki riippuu tilasta ja budjetista. Kerro lisää yksityiskohtia niin on helpompi auttaa ;)

      • mimmi82

        hääjuhlamme pidetään lavajärven päivölässä tässä osoite jos kuvia juhlapaikalta haluaa käydä kurkistamassa http://www.leskine.net/index.html
        kuvissa on vain joillain seinillä vihreitä tai harmaita ilmoitustauluja, mutta nykyään niitä on lähes joka seinällä. niiden peitteeksi pitäisi jotain keksiä. myös morsiuspöydän takana tallainen on.. morsius pöytä tulee olemaan kahden seinävalaisimen välissä, niin kuin myös kuvissa on... antaisiko askartelu kristallit jään vaikutelmaa, jos niistä jotain keksisi..
        kiitoksia lisä ideoista..paljon on hyviä tullut,mut lisää toivotaan...


    • vaimo291207

      Itse ostin tiimarista lasisia neliön muotoisia tuikkuja, ne lakkasin jääkukkalakalla. Pintaan muodostuu kiva kuvio, sellainen kuin joskus ikkunassa on pakkasella. Ledivaloja käytin, ensin mietin oikeita tuikkuja, mutta nehän ei pala kuin jotain 4-5 tuntia. Meillä oli myös pöydissä kullanvärisiä sydämen muotoisia noin 1cm paksuisia koristeita, osa oli kiiltäviä ja osa mattapintaisia. Niitä sai myös hopeanvärisenä. Ei meillä sitten muuta ollut pöydissä, tietty valkoiset liinat. Suosittelen ehdottomasti kokeilee tuota jääkukkalakkaa!! Se on tosi hyvä, tuli kehuja että hyvä idea. :)

    • Inkanen

      Hei!

      Uloshan voisi teettää lumiveistoksia oman teeman mukaan, joko abstraktia tai ihan esittävääkin taidetta, sitten vaan valaisee ne joko värillisellä tai kirkkaalla valolla. Varmasti näyttävä :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      143
      10446
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      2983
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2809
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2117
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1868
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1689
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1616
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1587
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. 82
      1378
    Aihe