Hierojakoulut

Tiedonjanoinen

Onko kenelläkään kokemuksia tampereen hierojakouluista. Erityisesti nämä kaksi pistivät silmääni: http://www.h-b-college.com/hieronta/index.php?search_id=etusivu&lng=fi
http://www.hierojakouluvalo.fi/sivu.php?mid=1
Tuo ensimmäinenhän on periaatteessa uhreiluhierojakoulu. Iältäni olen vasta 20 vuotias, ja tuo h-b-college vaikutaa paljon koulumaisemmalta. Se sisältää opintomatkan ym. Valo taas vaikuttaa siltä, että se haluaa vain rahastaa oppilaitaan... Kokemuksia, mietteitä???

15

3133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Liisis

      H&B:ssä teetettiin minun aikanani todella paljon asiakastöitä ja opiskelijoihin suhtauduttiin "pakollisena pahana". Jos et kyseenalaista mitään ja olet valmis tekemään paljon työtä teorian ja käytännön parissa, niin sopinee sinulle hyvin. Ok - työelämään siirtyessä oli ehkä muita enemmän kokemusta käytännöstä, mutta osalla taisi mieli muuttua kesken opintojen. ...minun mielipiteeni.

      • asiakasmielipide

        En ymmärrä yhtään tätä nykyistä valitusta siitä että kouluissa joutuu tekemään asiakastöitä. Millä te arvon hieroja-opiskelijat luulette oppivanne työnne ellette harjoittele käytännössä???JA paljon!!!

        Ei ihan teoriakurssin perusteella omaa yritysta voi kehdata perustaa....Eihän?


      • JOKKO
        asiakasmielipide kirjoitti:

        En ymmärrä yhtään tätä nykyistä valitusta siitä että kouluissa joutuu tekemään asiakastöitä. Millä te arvon hieroja-opiskelijat luulette oppivanne työnne ellette harjoittele käytännössä???JA paljon!!!

        Ei ihan teoriakurssin perusteella omaa yritysta voi kehdata perustaa....Eihän?

        MIELESTÄNI OIKEI OPPITU TEKNIKKA JA KOHTULLINEN HARJOITUS TEKEE MESTAREITA MUTTA KYLLÄ MONET YKSITYISET KOULUT IKÄVÄ KYLLÄ AJETTELEVAT NIIN ETTÄ SAADAAN OPISKELIOSTA KAIKKI HYÖTY IRTI OPPIMIMISELLA EI NIIKÄÄN VÄLIÄ JA NIPPA NAPPA SELVITÄÄN NÄYTOISTÄ NIIHINKIN PITÄÄ JONKUN ULKOPUOLISEN TAHON PREPATA


      • urh.hieroja

        Itse tein urheiluhierojaksi reilut 600 tuntia asiakastyötä vuoden aikana. Hieronnan oppii vain hieromalla, ei tunneilla istumalla.


      • Jim

        Koulussa joutui tekemään hullun paljon valvomatonta asiakaspalvelua.Itse asiassa hierontani käytiin katsomassa kerran...Opiskelu oli melkein täysin itseopiskelua kotona.Eli oman onnesi nojassa käyt koulusi..ja maksat itsesi kipeäksi että pääset tekemään palkatonta työtä.Paikat hajoo ja motivaatio katoaa mokomassa orjatyössä.En suosittele koulua!


    • Just joo...

      Ensin maksat 3000-4000 euroa sisään ja sen jälkeen hierot niille n.5000 euroa. On hyvä bisnes, eivät tee sitä kutsumuksesta, vaan naureskelevat seläntakana oveluuttaan ja toisten hyväuskosuutta.

      • ...

        Paremmalla opastuksella selviäisi varmasti vähemmälläkin harjoittelulla...Ei asiakaspalvelutyöstä ole hyötyä, jos ei kukaan koskaan seuraa,tehdäänkö asiat oikein.. Itse en ainakaan ensin mainittua koulua suosittele, mutta kukin tavallaan..


    • koulutettu hieroja

      En suosittele ainakaan Pasilan urheiluhieroja opistoa(olen itse opiskellut ja valmistunut sieltä). Siellä ns oppilas hieronnat tehdään aika usein ilman valvovaa opettajaa.Paikalla saattaa olla vain ammatinharjoittaja joka on koulusta valmistunut hieroja ja ottaa omia asiakkaitaan.Teoriaopiskelut oli meillä ainakin aika retuperällä, kun opettajat itse olivat meidän koulutus aikana opiskelemassa, muita opintoja.Urheiluhieronnan osuus seuroissa suoritettiin tärkeän teoria opinnon kusttannuksella(hieronnat teoriatuntien aikaoina ja itse joutui ottamaan selville tunnilla puhutut esim tentissä kysyttyjä asioita)!Opetuksen taso oli todella ailahtelevaa.

      • hesote

        Hesoten kouluun ei niin vaan päästykään aikoinani. Kun pyrin kouluun, niin meidät valittiin 80 hakijan joukosta 17 mukaan. Koko vuosi maksoi noin 850€, sisältäen näytöt. Koulu oli muutenkin hyvä ja monipuolinen, opettajilla oli aikaa paneutua jokaiseen oppilaaseen, meitä arvioitiin useisa eri aineissa.


    • Kappas

      En suosittele hb collegea. Opetusta kerran viikossa (heikkolaatuista) ja muuten hierot asiakkaita ilman valvontaa näännyksiin asti. Henkilökunnasta löytyy yksi asiantuntija. Maksat siitä että teet ilmaistyötä päivät pitkät ja opiskelet illat kotonasi. Koulun teoriatunnit on melkein yhtä tyhjän kanssa. Rankkaa ja turhauttavaa.

    • Mä vaan

      TAKK:n hierojakoulu on hyvä, saa rauhassa harjoitella luokkakavereiden kanssa (n.puol vuotta) ennen maksavia asiakkaita, lähiopetusta paljon, opettajat ammattilaisia, hinta edullisempi (1200e tänä vuonna) ja saa (jos pääsee läpi) tutkintopaperit.

      • 2008

        Jos haluatte laadukkaan ja hyvän opetuksen kannattaa katsella opetusta vähän muualtakin kuin Tampereelta tai Helsingistä.
        Kaveri valmistui Punkahatrjulta Itä-Karjalan Kansanopistiosta koultetuksi hierojaksiJA KEHUI VALTAVASTI OPETUSTA !
        Opettaja erittäin vaativa mutta myös huumorihenkinen ja opetus paljon sopa suoraan "kädestäpitäen opettvaa", jos muuten ei opi. Koulutuksen hinta oli törkeen halpa 550 € (sisältää ammattitutkinnotkin)
        Normaalin hierojakoulutksen lisäksi hintaan kuului 2 opintoviikkoa jäsenkorjausta, ja opintoviikot herratahieronnasta ja vyöhykerterapiasta, sekä muita erikoishierontoja 2 opintoviikkoa. ja työharjoittelut tehtiin 2 x 3 viikkoa oikeasti työelämässä.


    • Fyssari

      Opiskelukaverini fysioterapiaopinnoissa oli käynyt hierojakoulutuksen Punkaharjulla Kansanopistossa. Hän opasti elävästi meidän antomian opiskelua hyvillä käytännön esimerkeillä. Kun ihmettelimmen miten hän osaa laittaa anatomian asiat hyvin ymmärrettäviksi, kertoi hän ettei hän niitä itse ole tehnyt, vaan hierojakoulun opetuksen anatomia oli ollut erittäin käytänönnönläheistä.
      Muutenkin hän kehui opetuksentasoa ja hyötyi valtavsti koulutuksenaikana jo olemassaolevista tiedoista.

    • Anonyymi

      Kannatta todellakin katsella myös muita vaihtoehtoja. Itse olen valmistunut Jyväskylän hierojakoulusta ja olen ollut erittäin tyytyväinen.
      Nyt huomasin, että siellä voi tulevana vuonna opiskella myös fysioterapiaa ammattikorkekoulun tasolla. Tuo koulu kulkee aikaansa edellä.

    • Anonyymi

      Täysin samantyyppiset huonot kokemukset Hierojakoulu Relaxilta. Kerron lisää, jos joku oikeasti näitä palstoja ilmoittaa lukevansa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1916
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe