Hierojakoulut

Tiedonjanoinen

Onko kenelläkään kokemuksia tampereen hierojakouluista. Erityisesti nämä kaksi pistivät silmääni: http://www.h-b-college.com/hieronta/index.php?search_id=etusivu&lng=fi
http://www.hierojakouluvalo.fi/sivu.php?mid=1
Tuo ensimmäinenhän on periaatteessa uhreiluhierojakoulu. Iältäni olen vasta 20 vuotias, ja tuo h-b-college vaikutaa paljon koulumaisemmalta. Se sisältää opintomatkan ym. Valo taas vaikuttaa siltä, että se haluaa vain rahastaa oppilaitaan... Kokemuksia, mietteitä???

15

3006

Vastaukset

 • H&B:ssä teetettiin minun aikanani todella paljon asiakastöitä ja opiskelijoihin suhtauduttiin "pakollisena pahana". Jos et kyseenalaista mitään ja olet valmis tekemään paljon työtä teorian ja käytännön parissa, niin sopinee sinulle hyvin. Ok - työelämään siirtyessä oli ehkä muita enemmän kokemusta käytännöstä, mutta osalla taisi mieli muuttua kesken opintojen. ...minun mielipiteeni.

  • En ymmärrä yhtään tätä nykyistä valitusta siitä että kouluissa joutuu tekemään asiakastöitä. Millä te arvon hieroja-opiskelijat luulette oppivanne työnne ellette harjoittele käytännössä???JA paljon!!!

   Ei ihan teoriakurssin perusteella omaa yritysta voi kehdata perustaa....Eihän?


  • asiakasmielipide kirjoitti:

   En ymmärrä yhtään tätä nykyistä valitusta siitä että kouluissa joutuu tekemään asiakastöitä. Millä te arvon hieroja-opiskelijat luulette oppivanne työnne ellette harjoittele käytännössä???JA paljon!!!

   Ei ihan teoriakurssin perusteella omaa yritysta voi kehdata perustaa....Eihän?

   MIELESTÄNI OIKEI OPPITU TEKNIKKA JA KOHTULLINEN HARJOITUS TEKEE MESTAREITA MUTTA KYLLÄ MONET YKSITYISET KOULUT IKÄVÄ KYLLÄ AJETTELEVAT NIIN ETTÄ SAADAAN OPISKELIOSTA KAIKKI HYÖTY IRTI OPPIMIMISELLA EI NIIKÄÄN VÄLIÄ JA NIPPA NAPPA SELVITÄÄN NÄYTOISTÄ NIIHINKIN PITÄÄ JONKUN ULKOPUOLISEN TAHON PREPATA


  • Itse tein urheiluhierojaksi reilut 600 tuntia asiakastyötä vuoden aikana. Hieronnan oppii vain hieromalla, ei tunneilla istumalla.


  • Koulussa joutui tekemään hullun paljon valvomatonta asiakaspalvelua.Itse asiassa hierontani käytiin katsomassa kerran...Opiskelu oli melkein täysin itseopiskelua kotona.Eli oman onnesi nojassa käyt koulusi..ja maksat itsesi kipeäksi että pääset tekemään palkatonta työtä.Paikat hajoo ja motivaatio katoaa mokomassa orjatyössä.En suosittele koulua!


 • Ensin maksat 3000-4000 euroa sisään ja sen jälkeen hierot niille n.5000 euroa. On hyvä bisnes, eivät tee sitä kutsumuksesta, vaan naureskelevat seläntakana oveluuttaan ja toisten hyväuskosuutta.

  • Paremmalla opastuksella selviäisi varmasti vähemmälläkin harjoittelulla...Ei asiakaspalvelutyöstä ole hyötyä, jos ei kukaan koskaan seuraa,tehdäänkö asiat oikein.. Itse en ainakaan ensin mainittua koulua suosittele, mutta kukin tavallaan..


 • En suosittele ainakaan Pasilan urheiluhieroja opistoa(olen itse opiskellut ja valmistunut sieltä). Siellä ns oppilas hieronnat tehdään aika usein ilman valvovaa opettajaa.Paikalla saattaa olla vain ammatinharjoittaja joka on koulusta valmistunut hieroja ja ottaa omia asiakkaitaan.Teoriaopiskelut oli meillä ainakin aika retuperällä, kun opettajat itse olivat meidän koulutus aikana opiskelemassa, muita opintoja.Urheiluhieronnan osuus seuroissa suoritettiin tärkeän teoria opinnon kusttannuksella(hieronnat teoriatuntien aikaoina ja itse joutui ottamaan selville tunnilla puhutut esim tentissä kysyttyjä asioita)!Opetuksen taso oli todella ailahtelevaa.

  • Hesoten kouluun ei niin vaan päästykään aikoinani. Kun pyrin kouluun, niin meidät valittiin 80 hakijan joukosta 17 mukaan. Koko vuosi maksoi noin 850€, sisältäen näytöt. Koulu oli muutenkin hyvä ja monipuolinen, opettajilla oli aikaa paneutua jokaiseen oppilaaseen, meitä arvioitiin useisa eri aineissa.


 • En suosittele hb collegea. Opetusta kerran viikossa (heikkolaatuista) ja muuten hierot asiakkaita ilman valvontaa näännyksiin asti. Henkilökunnasta löytyy yksi asiantuntija. Maksat siitä että teet ilmaistyötä päivät pitkät ja opiskelet illat kotonasi. Koulun teoriatunnit on melkein yhtä tyhjän kanssa. Rankkaa ja turhauttavaa.

 • TAKK:n hierojakoulu on hyvä, saa rauhassa harjoitella luokkakavereiden kanssa (n.puol vuotta) ennen maksavia asiakkaita, lähiopetusta paljon, opettajat ammattilaisia, hinta edullisempi (1200e tänä vuonna) ja saa (jos pääsee läpi) tutkintopaperit.

  • Jos haluatte laadukkaan ja hyvän opetuksen kannattaa katsella opetusta vähän muualtakin kuin Tampereelta tai Helsingistä.
   Kaveri valmistui Punkahatrjulta Itä-Karjalan Kansanopistiosta koultetuksi hierojaksiJA KEHUI VALTAVASTI OPETUSTA !
   Opettaja erittäin vaativa mutta myös huumorihenkinen ja opetus paljon sopa suoraan "kädestäpitäen opettvaa", jos muuten ei opi. Koulutuksen hinta oli törkeen halpa 550 € (sisältää ammattitutkinnotkin)
   Normaalin hierojakoulutksen lisäksi hintaan kuului 2 opintoviikkoa jäsenkorjausta, ja opintoviikot herratahieronnasta ja vyöhykerterapiasta, sekä muita erikoishierontoja 2 opintoviikkoa. ja työharjoittelut tehtiin 2 x 3 viikkoa oikeasti työelämässä.


 • Opiskelukaverini fysioterapiaopinnoissa oli käynyt hierojakoulutuksen Punkaharjulla Kansanopistossa. Hän opasti elävästi meidän antomian opiskelua hyvillä käytännön esimerkeillä. Kun ihmettelimmen miten hän osaa laittaa anatomian asiat hyvin ymmärrettäviksi, kertoi hän ettei hän niitä itse ole tehnyt, vaan hierojakoulun opetuksen anatomia oli ollut erittäin käytänönnönläheistä.
  Muutenkin hän kehui opetuksentasoa ja hyötyi valtavsti koulutuksenaikana jo olemassaolevista tiedoista.

 • Kannatta todellakin katsella myös muita vaihtoehtoja. Itse olen valmistunut Jyväskylän hierojakoulusta ja olen ollut erittäin tyytyväinen.
  Nyt huomasin, että siellä voi tulevana vuonna opiskella myös fysioterapiaa ammattikorkekoulun tasolla. Tuo koulu kulkee aikaansa edellä.

 • Täysin samantyyppiset huonot kokemukset Hierojakoulu Relaxilta. Kerron lisää, jos joku oikeasti näitä palstoja ilmoittaa lukevansa!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.