matkalta palannut

...

Loma margaritalla on takanapäin.

Hotellimme oli flamboyant, pienehkö pettymys etenkin kun täällä on niin paljon kehuttu.

Lentoretket todella kalliita, juuri siksi kun ne pitää tehdä lentämällä, itse saarella kun ei ole mitään tekemistä tai nähtävää.

Esim Los Rogues, yhden päivä retki, hinta/laatusuhde melko heikko.

Rannat melko kehnoja, kovat aallot ja vesi sameaa. Ei tehnyt mieli uimaan.

Kokemisen arvoinen ja onnistunut loma, etenkin jos tykkää vaan maata altaalla, mutta ikävä kyllä ekaa kertaa oli mukava lähteä kotiin.

11

4655

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sinne

      kertoisitko tarkemmin flamboyantista, ruoka, viihde, altaat, huoneet, palvelu jne..sinne runsaan viikon päästä, odotamme innolla..

      • ...

        Ruoka hyvää, liha joskus aivan raakaa. Vatsavaivoilta ei vältytty vaikka syötiin vain hotellilla.

        Iltaisin jotain tanssiesityksiä ym pientä.

        Pienehkö uima-allas, jossa lilluu pinnalla hiki ja aurinkorasvakerros, koska typerät turistit eivät noudata sääntöjä.

        Huone oli pieni pettymys, vähän kulahtanut, parvekkeelta ankeat näkymät.

        Ihan ok hotelli.


    • lämpöön

      Kertoisitko, onko vain yksi välilasku, kun aikaisemmissa puhutaan frankfurtista. Minkälaisia paikalliset ihmiset ovat, pärjääkö englannilla? Mitä retkiä suosittelet? Millainen lämpötila tällä hetkellä, tarvitseeko ollenkaan pitkähihaisia illallakaan? Kiitos etukäteen!

      • ...

        Yksi välilasku Göteborgissa.

        Ihmiset ihan mukavia, englannilla pärjää kyllä sen verran kun tarvii.

        Saarikierros on itsestäänselvyys, kuin myös jeeppisafari. Katamaraanilla cocheen kannattaa myös, jos tykkää veneillä ja ottaa samalla aurinkoa. Lentoretkiä ei tehty muuta kuin päivä Los Roguesiin, ja sitä voi suositella vain jos hinta olisi yli puolet vähemmän.

        Lämpöä piisaa, pitkähihaiset jätetään kotiin.


      • kohta
        ... kirjoitti:

        Yksi välilasku Göteborgissa.

        Ihmiset ihan mukavia, englannilla pärjää kyllä sen verran kun tarvii.

        Saarikierros on itsestäänselvyys, kuin myös jeeppisafari. Katamaraanilla cocheen kannattaa myös, jos tykkää veneillä ja ottaa samalla aurinkoa. Lentoretkiä ei tehty muuta kuin päivä Los Roguesiin, ja sitä voi suositella vain jos hinta olisi yli puolet vähemmän.

        Lämpöä piisaa, pitkähihaiset jätetään kotiin.

        Oliko teillä valuuttana vain euroja? Mikä oli nyt pimeä kurssi? Joutuko poistumaan välilaskun aikana koneesta?


      • ...
        kohta kirjoitti:

        Oliko teillä valuuttana vain euroja? Mikä oli nyt pimeä kurssi? Joutuko poistumaan välilaskun aikana koneesta?

        Vain euroja. Kurssi oli jotain 6 ja rapiat.
        Koneesta ei saanut poistua.


    • Tanja**

      Rantoja on saarella laidasta laitaan. Jos joku ranta tuntuu huonolta, niin hyppää (halpaan) taksiin ja menokohteeksi Playa Caribe, siellä tekee mieli uimaan. :) Aallot ovat pieniä, vesi turkoosia ja tuuli ei ole kova. Playa Caribella ei myöskään ole meriruohoo joka paikassa, kuten esimerkiksi Playa el Agualla. Playa Caribella saa myös halutessaan vuokrata pari lepotuolia katoksen alla ja kylmiä juomia voi hakea rantabaareista. Muistaakseni katoksen vuokra oli 30 bolivaria eli noin 5 euroa. Hotelli Golden Paradisesta taksilla Playa Caribelle maksoi 45 bolivaria.

      Kannattaa pyytää taksia tulemaan hakemaan jonkun tietyn ajan kuluttua, koska rannalla ei oikeastaan kauheesti hengaa takseja.

      Altaalla makaaminen on kivaa sekin, kun allasbaaristakin saa ilmaista virvoketta, mutta saarella on paljon muutakin! Saarta voi kiertää omatoimisesti taksilla tai hommata kiertoajelun. Itse varasin saarikierroksen etukäteen sähköpostitse jenkkipariskunnalta, joka on asunut saarella jo useita vuosia. http://www.margaritaislandvacation.info/Crusin_N_Style.htm

      Margaritalla on esimerkiksi Venezuelan vanhin katedraali ja useita merirosvojen takia pystytettyjä linnoituksia. Maisemat ovat huikeita sekä ylhäällä vuorilla ja rantateillä. Pampatarin edustalla on uusi hieno ja korkea majakka, jonne pääsee ihan ilmaiseksi ja näkymät ovat ihanat. Kalastajakylät ovat idyllisiä ja ravintoloita on paljon. Porlamarissa on ostosmahdollisuuksia jokaiseen makuun ja lompakkoon. Saaren halki ajellessa näkee pikkukyliä, hökkeleitä, sähköaidoin rajattuja rikkaampien asuntoalueita, kouluja ja vaikka mitä, sitä tavallista arkea saarella. Kirkkoja on jokaisessa pienemmässäkin kylässä ja ne ovat hyvin hoidettuja. En oikein käsitä kommenttia, että Margarita soveltuisi vain altaalla makoilijoille. Tosin heillekin kohde on mitä loistavin, ruskettumista ei voi estää. :)

    • hyvin viihtynyt

      Sinäänsä outoa ja harmillista, ettet löytänyt saarelta mitään katsottavaa. Olen itse käynyt siellä useamman kerran, enkä vieläkään ole ehtinyt kaikkiin nähtävyyksiin tutustua. Löytyyhän saarelta paljon erilaisia rantoja, myös niitä, joissa ei ole suuria aaltoja. Rikas ruokakulttuuri, merimuseot, vesipuistot, helmimyymälät, luonnonpuistot,paikallinen ystävällinen väestö, vanhoja linnoituksia ym. ym. Huomasittekohan kysyä oppailta vinkkejä?! Toivottavasti muut Margaritalla matkaajat löytävät saaren upeat nähtävyydet, vaikka ne teiltä menivät ohitse.

      • El toro

        Kyllä löytyi nähtävää ja koettavaa. Ja olet oikeassa että saarelta löytyy monenlaista nähtävää ja koettavaa moneenkin makuun kunhan nyt vain kömpii sieltä "ool inklusiivista" vähän muuallekin kun vain lähimpään supermarkettiin tai altaalle. Tosin näkeehän sen tällä keskustelupalstallakin että suurin mielenkiinto ja huolen aihe ihmisillä on millainen hotelli heillä on tai saako ostettua sitä tai tätä eikä varsinaisesti millainen itse paikka on ja missä kannataisi käydä...


    • ei juuri kehuttavaa

      Palattiin eilen lomamatkalta Isla Margaritalta, ei voi muuta kuin yhtyä, että kiva palata kotiin. Positiivista asennetta tarvitaan erittäin paljon kohteessa, jotta pystyy kohtaamaan paikallisten ihmisten ja hotellin henkilökunnan epäystävällisyyden. Maksetuilla retkillä (esim. katamaraanireissu Cochen saarelle herätti jo toivoa ystävällisestä palvelusta, kun veneen henkilökunta tosi palvelualttiita). Ruoat ikävä kyllä lähes syömäkelvottomia, vaikka ollaan kaikkiruokaisia, mutta puoliraakaa kanaa ja lihaa on jo vaikea saada niellyksi alas. Siis tuolla Cochen reissulla, johon sisältyi lounas oli ok ja muillakin retkillä, mutta hotellin ruoasta oli nyt kyse (Tropical Refuge). Paljon käytiin Playa Aguan rantakadulla syömässä iltaisin, esim.7th heaven, La Isla ja Soane Tropicana. Huvipuisto mukava kokemus (Diverland), 18 bolivaaria ranneke, avoinna vain iltaisin. Ehkä odotukset olivat liian korkealla, vaikka oltiin tältä palstalta kirjoituksia jo hyvissä ajoin luettu, mutta maailmaa jo matkanneena niin tämä paikka on ollut huonoin tähän mennessä, vaikka kuinka heräsi uuteen aamuun, että tänään on mukavampaa. Mutta kokemus tämäkin.

      • koneella

        ja samaa mieltä kanssasi. paljon myös matkanneina totean paikan tuoneen pettymyksen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      1750
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      75
      1367
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1298
    4. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      189
      1283
    5. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      64
      1063
    6. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      163
      1061
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      902
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      62
      886
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      836
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      94
      804
    Aihe