Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Pekingin ostokset, hotellit

...........

1)Missä sijaitsee Pekingin ostoskadut tai kauppakeskukset? Missä myydään länsimaisia merkkivaatteita ja missä kiinalaisia?

2)Minkähintaisia ovat esim. silkkipeitot, silkkiset vaatteet tai nahkaiset saappaat?

3)Minkälaisia ovat Kiinassa myydyt alusvaatteet? Pitsisiä vai pelkistettyjä? Koot ovat varmaankin sopivia pienirintaiselle ja hoikalle?

4)Mistä hotelli kannattaa ottaa, että se olisi sopivasti sekä ostospaikkojen että nähtävyyksien (Kielletty kaupunki, Taivaallisen rauhan aukio, Kiinan muuri, Taivaan temppeli, Kesäpalatsi) lähellä?

Kiitos vastauksista jo etukäteen.

7

3919

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pekingissä käynyt

      Osaan noista osaan vastata jotain, osaan en...

      Iso kauppakeskus Silk Market sijaitsee aika keskeisellä paikalla, toinen iso kauppakeskus Ya Sho sijaitsee pikkaisen matkan päässä, taksilla on halpa kulkea kunhan saa selvitettyä kuskille minne on menossa. Länsimaiset merkkivaatteet maksavat vähintään yhtä paljon kuin Suomessakin, niitä ei sieltä kannata ostaa. Ostoskeskuksissa myydään kopioita.

      Kiinan muurille on hyvälle paikalle parin tunnin matka, vähintään puolitoista tuntia menee lähimmälle paikalle eli Badalingille. Kielletty kaupunki, taivaallisen rauhan aukio ja Silk market ovat suht lähekkäin.

    • Tzing Tzong

      1) Silk Market (Xiu Shui) Yonganlin metron vieressä, Xidan (Xidanin metron pohjoispuolella), Yabalu(Alien's Market) Ritan Lulla Ritan puiston pohjoispuolella, Ya Show market Sanlitunissa ja Hongqiao market Taivaan Temppelin vieressä (North-East). Oikeita merkkivaatteita oikeaan hintaan myydään esim. Guo Maossa (China World), Oriental Plaza Wangfujingilla ja The Place.

      2)Hinnat riippuvat laadusta. Laatu maksaa ja hyvää ei täältäkään saa pohjahintaan.

      3)Vastasit itse kysymykseesi.

      4)Hyviä hotelleja turistille ovat ainakin: Jianguo, Swiss, Gloria Plaza, Beijing Hotel, Hyatt (kallis). Kesäpalatsin läheltä ei kannata hotellia ottaa ellei halua ajella 2 tuntia taksilla joka päivä.

      Ps. käy lukemassa Beijingfinnsien sivut shoppailusta.

      http://www.beijingfinns.com/ostoksillapekingiss.htm

    • Huhtikuussa Pekingiin

      Olemme menossa Huhtikuussa sinne, varasin netin kautta Hutong Inn´sta huoneen. Netissä oli paikasta hyviä kommentteja, eikä ole kallis.
      Metro kulkee läheltä, paikka kans aika keskeinen mutta rauhallinen. Henkilökunta puhuu englantia ja ovat hyvin ystävällisiä.
      Tietysti jos haluaa enemmän luxusta niin se maksaa enemmän.
      http://www.beijinghutonginn.com
      http://www.booking.com

      • työreissuja

        Terve

        Me olimme viimeksi cityhotellissa, ei kovinkaan luxus hotelli mutta hyvällä paikalla. Paljon mm. suurlähetystön porukkaa asusteli tuolla.

        Jos nyt oikein käsitin, niin Millenium harbourview hotels avaa pekingiin uuden hotellin ja varmasti on laadukas hyvällä paikalla.


      • falakla
        työreissuja kirjoitti:

        Terve

        Me olimme viimeksi cityhotellissa, ei kovinkaan luxus hotelli mutta hyvällä paikalla. Paljon mm. suurlähetystön porukkaa asusteli tuolla.

        Jos nyt oikein käsitin, niin Millenium harbourview hotels avaa pekingiin uuden hotellin ja varmasti on laadukas hyvällä paikalla.

        Hyvä hotelli on Howard Johnson Paragon Hotel Beijing.
        Keskusrautatieasemaa vastapäätä, tosi hyvän tasoinen, ja edullinen. Ympärillä paljon kauppoja ja ravintoloita jotka on tosi myöhään auki. Hotellin ravintola tosi jees, ja aamupala aivan loistava.

        Hotellin edustalta saa aina taxin, ja ovimies voi selittää kuskille minne ollaan menossa. Loistavaa palvelua.


    • äsken käynyt

      tulin äsken Beijingistä. Me asuttiin Beijing Hutong Inn Hotelissa. Puhdas pieni hotelli, Hutongi aluella, 200m 2 metroon joka kiertää ympyrää Pekingin keskustaa.Henkilökunta puhui englantia ja auttoivat ystävällisesti, hyvä päivä matka Kiinan muurille, perillä 4 tuntia ja 10km kävely, hieno kokemus! Hotellista pystyi kävelemään Rumpu ja Kello torneihin, Lama Temppeliin, Bei Haj puistoon sekä Kiellettyyn kaupunkiin(tosin tänne tuli 3km, ja metrolla pääsi ihan lähelle). Ei luxusta mutta toimiva, rauhallinen sijainti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1410
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1317
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1201
    Aihe