adbluesta....

tietämätön..

Yritykseemme on tulossa uudentekniikan urearuiskutusauto. Mietimme kahvipöydässä, että jos kyseinen liemi loppuu kesken ajon, pysähtyykö auto vai muuttuuko se vain enemmän saastuttavaksi?

6

2906

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuski1

      Elikkäs jos kyseinen aine loppuu tankista niin kyllä auto eteempäin menee, mutta tehot tippuvat -20 prosenttia ja tietenkin auto saastuttaa enenmmän.. aine jäätyy näköjään yllättävän helposti kun oli -15 astetta j ainentta oli vähän alle puolen tankin niin jäätyi pikkuisen ja auto herjasi suuria pakokaasuja, sitten kun piti lämpimässä tallissa yö yli niin sitten toimi ihan normaalisti.. Työ kaverilla loppui aine niin kyllä kirosi kuorma päällä että on auto laiska....

    • ivecoman

      sillä ei ole mitään väliä,onko tankissa ureaa vai ei,auto kulkee ihan samanlailla,kyllä se kai päästöjä vähän laskee mutta auton kulun kannalta sillä ei ole väliä,eikä auto rikkoonnu jos ajelee ilman sitä,suosittelen ostamaan 1000litran säiliön ureaa tulee halvemmaksi kuin pienet erät,niitä myy jo melk.kaikkihuolto asema ketjut...turvallista matkaa

    • autoissa

      Uusissa euro5 autoissa tosiaan vaikuttaa tehoihin, mutta ainakin volvoissa pudotus tapahtuu vasta kun joutuu ekan kerran pysähtymään.Ja pudotus on 40%. Oma ajokki on vuoden vanha FH euro4 adblue versio ja siinä ei vaikuta muuta kuin että päästöt nousee ja auto siitä muistuttelee, mutta tehot pysyy samana!

    • Pissapoika

      Sitä kusilientä kannattaa pitää tankissa. Kattohan, ku näet jossain korjaamolla 1000 l kontin tankkauspistoolin.. ..tai paikan, missä pistooli lepää; valumia ja roiskeita, niin näet, että aine on saostunut. Tankkihan ei autossa mene tyhjäksi, vaan pohjalle jää tavaraa ja ruiskutus vain loppuu. Sitten aine saattaa saostua (näin korjaamolla varoiteltiin) ja autosta mennä röörit tukkoon. Lisäksi virkavalta näkee kojetaulun pistokkeen kautta viimeisen 400 päivän historian, onko ainetta käytetty, vai ei. Tehot putoaa 40% 01.10.2007 jälkeen käyttöönotetuilla, oli sitten euro 4, tai 5 -luokka.

      • Rahtari81

        ite ajan 23.10-07 käyttöön otetulla euro 4:lla niin kyllä siinä vaikutti tehoihin ku kerran pääs aine loppuu yöllä. Onneksi nesteellä on turus jakelupiste et sai ainetta. Nykyään teboilin kortti eikä teboililla taida olla jakelupisteitä?


      • tyuio
        Rahtari81 kirjoitti:

        ite ajan 23.10-07 käyttöön otetulla euro 4:lla niin kyllä siinä vaikutti tehoihin ku kerran pääs aine loppuu yöllä. Onneksi nesteellä on turus jakelupiste et sai ainetta. Nykyään teboilin kortti eikä teboililla taida olla jakelupisteitä?

        Jos liian kauan ajaa ilman niin se systeemi lakkaa toimimasta ja sitten sen korjaus maksaa hiukan. En tiä minkä verran, mut halvemmaks tulee kuitenkin tankata sitä litkua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1867
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1757
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1343
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      70
      1158
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      889
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      815
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      46
      787
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      759
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      755
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      747
    Aihe