Tämä kannattaa katsoa :)

Repa1

5

534

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihiih

      Oikein mainio EI NÄIN esimerkki :D

      Hirviä häseltäjä tuo koira. Taitaa olla ihan ekoja treenejä menossa ja nuori koira.

      Kouluttajakin näytti olevan aika pihalla. Kannattaisi EHKÄ palkata tuota koiraa taajaan silloin kun se sattuu tekemään oikein. Esim. seuratessa herkkuja suuhun parin sekunnin välein.

      Kaksois ja kolmoiskäskytkin voisi jättää pois. Ja kieltämisen... En ole koskaan kuullut kenenkään kieltävän koiraa tokotreeneissä.

      Vääristä suorituksistakaan ei kannattaisi palkata. Koira pomppii "istu" komennon jälkeen, käy välillä maassa ja lopulta istuu ja palkka tulee. Koira yhdistää palkan koko sarjaan.


      Voi voiiih :) Mut ihan hauska pätkä kun ei ota vakavasti.

    • Hauska pätkähän tuo.Kiva katsoa innokasta koiraa :)

      Kouluttaja voisi kyllä vähän skarpata ja hankkia vähän koulutusapua itselle,niin olisi koirankin helpompi ja nopeampi omaksua mitä pitäisi oppia.
      Koulutuksesta kun puuttui juju,eikä palkkaus ollut paras mahdollinen kohdallaan,vaikka siellä naksutintakin käytettiin,jos oikein kuulin ym.
      Liikkeet oli yhdistetty kokonaisuudeksi,vaikka tarkkuus oli vielä aika kaukana.Joten hieman liikaa jauhamista koiralle yhdeksi kertaa mielestäni.

      Mutta kiva risuparta :o)

    • pätkä..

      oli ....siitä se lähtee!

      • Nimetön

        en kyllä tajua, mikä Fasussa on niin ihmeellistä, että sitä pitää oikein hehkuttaa, mainostaa.. Se Fasu ja irtikäskykin siellä yleislöpinässä.. Kai halukkaat löytävät itsekin.. Ja toisaalta, ihan kivahan noita videoita on katsoa, joten voisiko laittaa palstalle vaikka jonkun videopalstan, minne sais laitta linkkejä videoihin?
        Minusta se olis parempi, kuin tunkea omia itsekehuvideoita joka paikkaan.. Nooh, olihan koira innokas, mutta toisaalta mikäpä sitä olisi kiinnostanut enemmänkään (häiriötekijä) kun ei näkyny muita koiria.. Vähän vaikutti lahjomiselta, eikä ihan valmiilta. Parempi kuitenkin innokas kuin laiska..?

        Minusta fasulle on vain opetettu asiat (miten nyt sitten onkin) eikä ole mitenkään erityisen tottelevainen ja erikoinen koira. Siis mitä noilta videoilta katsoin, niin ihan perustottelevainen. (siis hyvä niin, monet kun ei sitäkään ole) mutta sen mainostaminen vähän itsekehulta haiskahtaa. (kyllä, voin olla hieman kateellinenkin, riippuen mm. siitä, minkä ikäinen Fasukka on..?)

        Oma koira ei jaksa aina olla noin innokas(ei riehu eikä "saalista" makupalaa) mutta toisaalta kokeisiin en aio ja pääasia on perustottelevaisuus eri tilanteissa, ei se kuinka puhtaasti tai puhtaan kerjäävästi se suorittaa liikkeet. Pääasia että tekee, on kiinnostunut minusta, tottelee ja on suht. rauhallinen. Motiivit on tietysti erit eri henkilöille..


    • käyttöspk

      koirasta saatais hyvinkin tottelevainen,kun saalisviettiäkin näytti olevan.mutta omistaja tarttis vähä koulutusta,että osais palkata koiraa oikeassa kohdassa.ja minun mielestä liikaa toistoa,koira näytti jo yhdessä kohdassa kiinnostuksen lopahtamista.hieno koira oli,tykkään noista suursnautsereista kovasti.ehkäpä joskus mullakin tommonen...eiku valvottuihin treeneihin mukaan vaan!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      346
      7777
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2274
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      34
      1662
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1509
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      118
      1238
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      77
      1224
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      335
      1066
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      16
      955
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      50
      945
    10. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      103
      843
    Aihe