KUMMITTELUAKO?

nainenäitivaimotytär

Hei!
Ajattelin kirjoittaa tänne kysyäkseni erästä mieltäni askarruttavaa asiaa.

Ensinnäkin tahdon sanoa että olen "täys järkinen" ihminen ja sitä rataa..
Ja kyse ei todellakaan ole kuvittelusta tai muusta sellaisesta..

Homma on näin: kotonani pari viikkoa sitten ottaesani naulakosta takkeja pesuun vietäväksi tunsin kamalan voimakkaan valkosipulin hajun.
Se oli kuin satoja valkosipuleita olisi murskattu juuri sillä hetkellä..ihmettelin asiaa ja tutkin naulakon läpikotaisin ..taskut..lattiat..hatut hanskat..aivan kaiken..ei mitään ei sipulin sipulia..muutenkaan emme käytä tuoretta valkosipulia koska emme siitä pidä.Haju oli niin voimakas että ain päänsäryn..No kävin siinä sitten todistajia paikalle asiaa ihmettelemään..mutta kas kummaa haju oli kadonnut..sain ilmeilyjä vain osakseni ja pään pyörittelyä..
No se siitä asia pääsi sitten unohtumaan..mietin toki silloin tällöin että mikäpä lie ollut..mutta yllätys yllätys..tänään otin taas naulakosta takin...pesuun vietäväksi..haju tärähti taas.voimakkaampana kuin edellisen kerran , pistävänä, kammottavana, kamalana..olin oksentaa..tästä ensimmä'isestä hajukerrasta oli noin 3 viikkoa aikaa.

Juoksin avaamaan ulko-oven..tulin takaisin ja haju oli pois..

Mitä kummaa tämä voi olla!!!???Takit eivät haise!!!Sillä hajulla vaan ei ole lähdettä ja se siitä.

Se tulee yllättäen ja poistuu yllättäen. Haju on kammottavan voimakas!

Olisiko kenelläkään selitystä tähän?
JA TÄMÄ TARINA ON TOSI!

7

2268

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kysymyksiä

   Oletko ollut kiinnostunut henkimaailman ilmiöistä? Kokeillut spiritismiä, käynyt ennustajalla, ym? Koska tällainen avaa ovet pahoille henkivalloille. Tuo voimakas valkosipulin haju viittaisi siihen. Olen lukenut että pahojen henkien yhteydessä on tuntunut voimakas rikin haju, ja valkosipulissahan on rikkiä. Myös ufo-kokemusten yhteydessä jotkut ovat kertoneet tunteneensa rikin hajua.

   • äitivaimotytär

    Hei!
    En ole mitään manaillut ja tosiaankin kaikki on tutkittu naulakossa ja sen ympärillä eikä mitään lähdettä ilmiöille ole ollut.

    No jos siis tälläistä henkimaailmaa sitten on olemassa ..mitä tässä saa sitten alkaa pelätä...mitä ne viestittää tuollaisella hajulla..tietävätköhän että inhoan valkosipulia yli kaiken ja kiusaavat..

    tämä talo jossa asumme on sellainen jonka edellinen isäntä oli kuollut juuri kun talo oli valmistunut vuonna 1968.

    Ja emäntä vuosia myöhemmin löydetty sairauskohtauksen saaneena makuuhuoneesta.

    Ullakolla on tämän rouvan vanha navetta takki ja pitkä ulkoilu takki.

    No nämä nyt tähän kirjoitin kun aloin henkimaailmaa miettimään..

    Tiedähäntä mutta outoa on!!


   • kysymyksiä
    äitivaimotytär kirjoitti:

    Hei!
    En ole mitään manaillut ja tosiaankin kaikki on tutkittu naulakossa ja sen ympärillä eikä mitään lähdettä ilmiöille ole ollut.

    No jos siis tälläistä henkimaailmaa sitten on olemassa ..mitä tässä saa sitten alkaa pelätä...mitä ne viestittää tuollaisella hajulla..tietävätköhän että inhoan valkosipulia yli kaiken ja kiusaavat..

    tämä talo jossa asumme on sellainen jonka edellinen isäntä oli kuollut juuri kun talo oli valmistunut vuonna 1968.

    Ja emäntä vuosia myöhemmin löydetty sairauskohtauksen saaneena makuuhuoneesta.

    Ullakolla on tämän rouvan vanha navetta takki ja pitkä ulkoilu takki.

    No nämä nyt tähän kirjoitin kun aloin henkimaailmaa miettimään..

    Tiedähäntä mutta outoa on!!

    Jos et ole mitään henkimaailman juttuja harrastanut, niin vaikea sanoa miksi tuollainen haju.
    Jos outoja asioita tapahtuu edelleenkin, suosittelen yhteyden ottamista pastoriin, joko vapaiden suuntien tai kirkon, tai johonkin uskovaan ihmiseen. Rukouksella pahojen henkivaltojen touhut saadaan sidottua eikä niitä tarvitse sen enempää pelätä.

    Pahuuden henkivallat on todellisuutta ja niiden ainoa tarkoitus on ihmisten kiusaaminen ja eksyttäminen siitä totuudesta, joka meille on Raamatussa annettu.


  • Minäkin olen aivan täysjärkinen keski-ikäinen nainen. Mutta olen sitä mieltä, että tuollaisia taphtuu. Olimme kerran perheen kanssa tulossa mökiltä kotiin, kun yhtäkkiä kova kolaus auton katolla säikäytti koko porukan. Aivan kuin iso kivi olisi heitetty auton katolle. Asia tarkistettiin, ei mitään. Jatkoimme matkaa. Olisiko siinä mennyt n. 10 kilometriä kun autoon levisi paha haju, ihan kuin moottoritilasta tuleva. Mittarit kuitenkin näyttivät kaiken olevan kunnossa. Pakko oli kuitenkin pysähtyä ja päästä raittiiseen ilmaan. Autosta ei löytynyt mitään vikaa.

  • Viole

   Olemattomat hajut ovat ensimerkki aivokasvaimesta. Rationaalinen suodatus ensin, sitten olemattoman spekuloinnit.

  • Sue´s

   Kokeilepas jos / kun vastaava tilanne tulee eteen niin sanot vaikka ääneen ympärillesi, että: "Jättäkääpäs minut ja meidät nyt rauhaan, ei haluta teille mitään pahaa." Selität siis asian näille henkiolennoille. Tietenkään en pysty kertomaan mitä ne haluavat, mutta jotenkin tuli mieleen että näistä edellisistä asukkaista on jäänyt vähän jotakin huonoja energioita asuntoonne, eikä ne sitten jostain syystä löydä tietä ulos. Voi tuntua hassulta alkaa höpisemään tyhjille seinille, jos sellainen tilanne vielä tulee, mutta mitä haittaakaan siitä olisi?!

   Oletko huomannut asunnossa muuta ihmeellistä siis esimerkiksi jos menet vaikka johonkin tiettyyn huoneeseen niin et viihdy siellä? Oletko perehtynyt Feng Shuihin? Jos et niin käypäs vaikka kirjastosta lainaamassa aiheesta kertova kirja.

   Vinkkinä: Kristallit ovat kauniita koristeita ja ne myös tuovat kotiin hyvää ja positiivista energiaa :) Kokeilepas!

   • ---

    Feikiltä kuulostaa. Kaikki "kuolemantapaukset", yms. Kuinka voit tietää, että ullakolla oleva takki on juuri kyseisen rouvashenkilön? Oletpa myös innokkaasti kolunnut talonne historiaa, kun tiedät, että isäntä kuoli "juuri" kun talo oli valmistunut? Viimeinen naula arkkuun oli "Hei1", tervehdyksesi, ja kaikki !!!!!??????, tuovat hyvin ristiriitaisen kuvan. Yrität olla asiallinen, mutta samalla tuot esiin nuorisolle tyypillistä kirjoitustyyliä. Ja noh, nuorison metkuthan keskustelupalstoilla tiedetään.

    Ostaisitko todella talon, jonka makuuhuoneessa on muutama vuosikymmen sitten ollut kuollut henkilö?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   508
   2884
  2. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   294
   2316
  3. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   1980
  4. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   1677
  5. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   337
   1646
  6. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   86
   1225
  7. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   78
   1057
  8. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   70
   1022
  9. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   2
   947
  10. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   861
  Aihe