Se toimi

kummastunut

Riitelin kerran mieheni kanssa ihan typerästä asiasta ja hän sai tilanteesta tarpeekseen ja lähti kaljalle "rauhoittumaan".

Olin juuri lukenut eräästä englantilaisesta vanhasta naisesta jonka mies oli nuoruudessaan ollut merillä. Heidän laivansa oli joutunut todella kovaan myrskyyn ja nainen pelkäsi miehensä puolesta. Hän oli koko yön rukoillut ja kuvitellut olevansa laivalla miehensä kanssa. Mies oli jälkeenpäin kertonut nähneensä vaimonsa seisoneen hetken aikaa hytissä. Minä menin sänkyyn pitkäkseni ja yritin kuvitella itseni sen kapakan ovelle missä mieheni tiesin olevan ja aloin lähettää hänelle telepaattisia viestejä, "tule kotiin". Tein tätä varmaankin puolisen tuntia, ja vajaa tunti siitä mies tuli kotiin. Ei siinä viellä mitään ihmeellistä. Mutta olin todella hämmästynyt kun kysyin että, etkös viihtynytkään siellä, hän sanoi että hänellä oli koko ajan kumma tunne että minä seisoin siinä ovensuussa. Ei sitä tiedä enää itsekkään mihin uskoisi, mutta näin kävi.

4

662

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • pikkusiskonen

   Pitää itsekkin kokeilla, kun tulee vastaavanlainen tilanne omalle kohdalle.

  • Sue`s

   Kyse on visualisoinnista :) Sitä pystyy ns. harjoittamaan ja kehittämään eikä siitä ole mitään haittaa, kunhan toiminta on positiivista ja hyvää.

  • vähän tietäväisempi?

   kyse ei ole pelkästään visualisoinnista. mutta visualisointi on osa tätä.

   teit melkeen onnistuneen astraaliprojektion, onnistuuneen empaattisen (enemmän empaatisen viestin kuin telepaatisen)

   kanttis ruveta harjoittelemaan noita kumpaakin, empatiaa (empathy ois hakusana) ja astraaliprojektiota (astralprojection hakusana) kerta siun on helppo noita tehä. niissä edistyminenkin on silloin helpompaa.

   ootko tehny tälläistä aikaisemmin tai meditoinut tms?

   • kummastunut

    Kiitos vastauksestasi, kertomani tapaus oli ensimmäinen minulle sattunut. Vaikka olen kyllä ajatellutkin olevani jollain lailla "herkkä" olen kokenut kolmesti sellaisen ruumiista poistumis tapahtuman ja ensimmäisellä kerralla näin tapauksen, jonka olen jälkeenpäin kuullut tapahtuneen juuri niin, minä leijuin siellä katonrajassa katsomassa sitä. Kerran olin kovassa kuumeessa ja yhtäkkiä tunsin nousevani noin metrin sängyssä makaavaa ruumistani ylemmäksi, pysyin kokoajan vaakatasossa joten tämä oli erilainen kokemus kun nuo muut. Oli ihana olo ei koskenut mihinkään, sitten laskeuduin takaisin itseeni ja nukahdin. Aamulla herätessäni kuume ja kivut olivat poissa, sitä en tiedä johtuiko tämä kuumehoureista, mutta ihana kokemus ja todellakin olin aivan terve seuraavana aamuna.

    Murrosiässä minulla oli hyvin vahva yhteys tyttökaveriini, laskimme leikkiä että osaamme lukea toistemme ajatuksia. Aloimme monesti ajatella samaa asiaa tai ihmistä yhtäaikaa. Monesti soitimmekin toisillemme yhtäaikaa.

    Välillä vain tulee mieleen joku ajatus joka sitten toteutuu hetken päästä. En siis tarkoita että olisin joku ennustaja, mutta esim. linja-autossa tuli mieleen että täytyy kaivaa lippu esille ja tarkastaja tulikin melkein heti. Samoin kun olin jo unohtanut kirjoittaneeni tänne ja oli varmaan pari kuukautta siitä kun lueskelin näitä viimeksi, tuli voimakkaana mieleen että pitäisi käydä taas vilkasemassa, ja olitkin kirjoittanut tänne juuri. Onko sulla tietoa mitä tämä tämmöinen on, kiinnostuin antamistasi neuvoista. Paneudun asiaan.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   146
   6816
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   32
   3276
  3. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   105
   1511
  4. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   1487
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   77
   1213
  6. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   204
   1191
  7. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   412
   1126
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   172
   1008
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   909
  Aihe