ex-mies pahoinpiteli kissaansa

mitä tehdä?!!

Oli ihan normaali aamu. Noh hänen kissansa kusi sitten matolle koska mies ei laita kissan hiekkalaatikkoon hiekkaa, koska se sotkee liikaa kuulemma. Ja kissa mourusi ruokaa koko ajan, mutta se ei antanut ruokaa se mies.

Noh kun kissa jäi kiinni kusemisesta niin näin aivan kamalan tilanteen. Mies nosti sen päästä ylös ja tunki tosi kovin ottein sen kissan kuseen ja hiero sen naamaa siinä kovin ottein. Kissa huusi viimeistä päivää.

Mä itse sain kissanomistajana sydänkohtauksen melki ja huusin miehelle että antaa kissansa samantien pois jollekki ketä sitä hoitaa. Seliti kaiken että kissaa ei pidä rankaista tosta ja kaikkea. Mies vaa huusi että hän tietää miten kissoja kohdellaan.

Sitten katsoin sen vessakoppaan ja naurahdin että sillähän ei ole edes hiekkaa ja laitoin sille sitten. Mies väitti että kissa ei tarvii hiekkaa paljon. Jännä juttu, sillä hänellä on kaksi kissaa vielä kaikenlisäksi ja sama kusikoppa.

Mies haukkui toista kissaansa koko ajan ja toista paijasi ja sanoi tätä kiltiksi ja fiksuksi ja toista paskiaiseksi.

Ilmotanko tosiaan eläinsuojeluun? Hän sanoi että on ojentanu usein kissaansa jos kusee.

9

665

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kissojen henkilökunta

      Tee ilmoitus välittömästi!

    • luulaa3

      Kaikille meille kissarakkaille lienee itsestään selvää ettei kissaa noin kohdella. Taitaa vaan olla vähän vaikea todistaa tuollaista käyttäytymistä eläinsuojeluviranomaisille. (ellei se hiekka ja ruoka aina puutu, kissat ole huonokuntoisia jne.) Ja vaikka voisitkin todistaa ei siitä välttämättä mitään rangaistusta edes saisi:( Mikään ei kuitenkaan estä sinua ottamasta yhteyttä eläinsuojeluun ja kysymään heidän kantaansa ja voivatko tehdä asialle mitään.

    • ilmottaisin

      En ymmärrä tuota kissan tai koiran naaman tunkemista sen omiin jätöksiin opettamistarkoituksessa. Sellasta tekee mun nähdäkseni kusipäät, jotka ei osaa kouluttaa eläimiään. Kissat tai koirat oppii sisäsiistiksi täysin väkivallattomin keinoin. Mulla on ollu ikäni kumpiakin eläimiä, eikä ikinä ole tarvinnut fyysisesti kurittaa mitään niistä. Yleensäottaen pitäisi määrätä kaikki jonkin sortin eläintä haluavat pakolliselle kurssille, koska niin paljon on just näitä täysin sadistisia, typeriä paskiaisia liikenteessä. Ei eläimet keskenäänkään ollessa "vedä turpaan" toisiaan vaikka tappeleekin silloin tällöin. Emo ei opeta jälkeläisiään väkivallalla, eikä kenenkään muunkaan pitäisi!! Hakkaaminen ja pahoinpitely on ihmisten oma homma. Sano sille äijän kuvatukselle, että painuu nakkarille tappelee omiensa kanssa, ettei tarvi viattomia luontokappaleita rääkätä. Mun kissa ei mene lähellekään hiekkalaatikkoaan, jos siellä on jotain edellisiä jätöksiä.

      Sori tämä vuodatus, mutta ihmisten paskamaisuus ottaa vaan päähän. Ja tämmösiä juttuja kun tulee eteen päivittäin. Tosiasia on, että monet eläinparat elävät vielä huonoimmissa oloissa, kun nuo sun exän kissat, mutta ilmottaisin kuitenkin johonkin. Luulenpahan vaan, että asialle ei oikein mitään saada tehtyä. Luulen, että ne haluaa ainakin sut todistajaksi, että olet nähnyt, että kissoja pahoinpidellään.

      • kisun mami

        laatta lensi lukiessa tota! miten ihmiset voi olla noin päästään sairaita?! ilmoita välittömästi eläinsuojeluun ja todella koita saada eläimet pois tuollaisen hirviön luota! ja jos vielä rahkeet riittävät, niin sylje ja kuse ja vaikka myös pasko moisen hullun päälle!


    • kissa fani

      miten se viittii olla niin typerä täys hullu sehän on eläinrääkkäystä. soita ja pian sinne eläin suojeluun. kissalleei saa koskaan tehdä niin it se sen äijän pitäisi oppia joten mee sanoon sille suorat sanat että se on hullu eläintenrääkkäjä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • kisuliinukka

      joo soita sinne eläinsuojeluun! en voi tajuta kuinka joku voi olla niin hirveä!

    • karmaisevaa

      Eläin oppii pelkäämään ja on turvaton tuollaisen ihmisen seurassa.Siinä näkee kuin julmia ihmiset viattomille luontokappaleille voi olla.Jostain on syyllinen löydyttävä ,omalle pahalle ololle.,kun ei ole itsensä kanssa sisäisesti sinut.Eikä tule tomeen sen oman minäkuvan kanssa.
      Kiva rääkätä puolustuskyvyttömiä eläin parkoja.Ei voi mieheksi kutsua teon perusteella.
      Erittäin heikko yksilö käyttäytyy tavoin.Surkimus, hakeutuisi psykiatrin juttusille.

    • Anonyymi

      Poliisi ilmoitus äkkiä kissa kärsii

    • Anonyymi

      Kurjaa. Varmaan monet toimivat yhä samoin? Kissa saa kyytiä kustessaan väärään paikkaan? Puhdas laatikko ja leikkuutus estävät ongelmaa sekä pehmeästi tapahtuva opettaminen tavoille mielellään kissan ollessa pentu.
      Kyllä eläimistä pidettävä hyvää huolta jos sellaisia hankkii. Nälässä ei pidä pitää eikä kaltoin kohdella tarkoituksella.
      Oli kurjaa kuinka alottaja kertoi kuinka silloinen"mies" lelli toista kissaa ja hyljeksi toista. Jos hänellä on lapsia, toimiikohan samalla tavalla heidän kanssa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8216
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2243
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1909
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1173
    Aihe