Miten saan pitävän

kestovaipan??

Hei kaikki kokeneet kestoilijat! :)
Voisitteko antaa vinkkejä, miten saisin hyvin vauvan kakat ja pissat sisällään pitävän kestovaipan, kun nykyisistä tahtoo kaikista vuotaa vähän lahjereunojen yli. Yön jälkeenkin pikkuinen on ihan kainaloihin asti märkänä pissasta. Ei kiva :/
Olen käyttänyt äippäpakkauksen-07 imse vimse sisävaippaa ja samansarjan kuorta ja ommellut itse sisävaippoja joustofroteesta imse vimsen sisävaipan mallin mukaan, mutta nämä eivät ole kovin pitäviä.
Lisäksi häiritsee se seikka, kun maitokakka värjää vaipat keltaisiksi ja ei tahda tahrat lähteä siinä 60 asteen pesussakaan, ellei pese 2 kertaan. Olisiko puhdistus vinkkejä?

Kiitos! :)

6

705

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • meillä toimii

      Meillä on käytössä sisätäyttövaippa, johon voi lisätä imuja tarpeen mukaan. Ulkopinta on PUL:ia ja lahkeensuut on sen verran napakat että kaikki pysyy sisällä... Itse ommeltu kylläkin, että on tullut sopivat :) Kakan jälkeen esipesen vaipan samantien saippualla ja laitan odottamaan varsinaista pesua ilmavaan tilaan (pyykkikorin laidalle roikkumaan). Ei ole jäänyt tahroja!

    • joku tolkku

      Lue nyt itse tuo viestisi.

      "Yön jälkeenkin pikkuinen on ihan kainaloihin asti märkänä pissasta. Ei kiva :/ "

      Jos et saa niitä kangasriepuja pitämään lastasi kuivana, käytä nyt ihmeessä edes yöllä oikeita vaippoja! Siinä sitten ihmettelet neuvolassa ja kiikutat lastasi lääkäriin, kun iho ihmeellisesti tulehtuu. Joka yö märkänä kainaloihin asti!!!! HALOO!

      • Mikä ihme

        Mikä on sinun mielestäsi oikea vaippa??? Eikö kestovaippa ole oikea vaippa (leikkivaippa vissiinkin)... Voi ne kertakäyttöisetkin aiheuttaa iho-ongelmia.


      • ihan varmasti,
        Mikä ihme kirjoitti:

        Mikä on sinun mielestäsi oikea vaippa??? Eikö kestovaippa ole oikea vaippa (leikkivaippa vissiinkin)... Voi ne kertakäyttöisetkin aiheuttaa iho-ongelmia.

        mutta kun vauva on joka yö kainaloitaan asti märkä, on ongelma todellinen.

        Jos joku ratkaisu ei todellakaan toimi, ei sitä voi pitää oikeana. Ihan pelkkää härkäpäisyyttäänkö sitä pitää lastaan kiusata?

        Oikeina vaippoina pidän niitä jotka TOIMIVAT; niin kuin vaipoilta kai kaikki olettavat?


      • kysyttiinkin...
        ihan varmasti, kirjoitti:

        mutta kun vauva on joka yö kainaloitaan asti märkä, on ongelma todellinen.

        Jos joku ratkaisu ei todellakaan toimi, ei sitä voi pitää oikeana. Ihan pelkkää härkäpäisyyttäänkö sitä pitää lastaan kiusata?

        Oikeina vaippoina pidän niitä jotka TOIMIVAT; niin kuin vaipoilta kai kaikki olettavat?

        Alkuperäisessä viestissähän nimenomaan pyydettiin apua, miten saisi kosteuden sisällään pitävän vaipan (nimenomaan kestovaipan)... Hän tiedosti että ongelma on eikä halunnut lastaan kiusata. Meillä "oikeat" ja toimivat vaipat on kestoja, kertakäyttöisiäkin olen käyttänyt ja seurauksena ihottuma! Kuivana pysynyt kestoilla.


    • kestopepun äiti

      Imsen flanellette ei ole mikään paras mahdollinen sinappikakan pysäyttäjä, ei myöskään kovin imukykyinen vaippa. Onko vuoto-ongelma siinä että sisävaippa ei ime tarpeeksi vai siinä että kuori ei istu? Jos sisävaippa on litsmärkä, tarvitset tehokkaampia sisävaippoja, jos kuori vuotaa vaikka sisävaipassa on vielä kuivaa jäljellä niin tarvitset erimallisia kuoria.

      Katsopa vaikka kestovaippainfon sivuilta toisenlaisen sisävaipan kaavaa ja tee pari kokeilukappaletta kunnon kiinnityksellä. Tai osta kestovaippainfon kirppikseltä pari erimallista sisävaippaa kokeeksi ja malliksi niin saat selville mikä toimisi ja istuisi paremmin.

      Yövaippaan tarvitset vielä enemmän imua kuin päivävaippaan, siinä kannattaa käyttää jo imevämpiä materiaalejakin kuten hamppua ja bambua. Hyvä ratkaisu yövaipaksi on sisätäyttövaippa, jonka taskuun laitetaan sitten tarpeen mukaan imuja.

      Minkähänlaisella pesuaineella peset... meillä kun ei ole juuri tahroja jäänyt vaikkei mitään liotuksia ja sappisaippuointeja ole käytetty. Eivät ne tahrat kyllä mitenkään vaarallisia ole, ja viimeistään ne lähtevät kun värjääntyneen vaipan laittaa auringonpaisteeseen kuivumaan. Aurinko on loistava tahrojen poistaja!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe