lentokentältä hotelliin

jascoo

ensimmäinen kerta prahaan ja nyt kaipaisin tietoa lentokenttäkuljetuksista keskustaan. tiedän aiemmista viesteistä luettuani, että AAA taksi on luotettava. mutta onko kellään kokemusta Prague-airports-transfers kuljetusfirmasta. vois tilata kuljetuksen jo suomesta käsin ja menis suoraan omaan hotelliin. hinta yhteen suuntaan 23€. eli onko liian kallis??? tarkoitus on kuitenkin selvitä sinne omaan hotelliin mahdollisimman nopeasti.
muitakin vinkkejä olis tosi hieno lukea liittyen ihan mihin vain. ruokailuihin,,,ostoksiin, iltaelämään,,,mihinkä vain

13

12129

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • prahan kävijä

      Ei kokemusta ko. kuljetusfirmasta, mutta mikset kysyisi hotellista voisivatko he järjestää taksia noutamaan lentokentältä? Meillä ainakin onnistui niin, ja oli tosi kätevää kun lentokentällä oli kuljettaja odottelemassa nimikyltin kera. Maksoi 18 € yhteen suuntaan, tämä siis v.2006.

    • pasaati1

      Ole kokemusta just tuosta yhtiöstä vaan toisesta samanlaisesta,ja ei mitään valittamista.

      Odottivat nimi kyltin kanssa vastassa ja auto oli siisti ja kuski puhui englantia,odotti vielä vaikka lento oli myöhässä yli tunnin,puolitoista.

      Uskoisin olevan ihan asiallinen.

    • I love Prague

      AAA-taksi on tosiaan luotettava ja heillä on englanninkieliset kuskit. Mutta lentokentältä pääsee todella helposti julkisillakin; busseissa ja metroissa on sellaiset valotaulut, joista näkee millä asemalla ollaan ja liikkuminen on todella helppoa ja halpaa.

      Tuosta firmasta on jossain mycheczrepublic.cz sivuilla, katsopa sieltä.

    • Palomita

      Tultiin eilen Prahan 3 vrk:n reissulta - ensikertalaisia - ja kyydin tarjoajat odottivat heti Prahan lentokentän uloskäynnillä.Kysyin tarjoajalta kimppakyydin hintaa:450 jotain ja hotellille asti.Hyvin meni ja annoin Suomessa vaihtamani 5-satasen ja kuski häipyi sen kanssa nopeasti.Että siinä pieni kauneusvirhe, mutta ei se meitä haitannut!Seuraavana päivänä opiskelimme metroa ja kyllä se on totta, että helposti ja nopeasti pääsee kaikkialle.Takaisin kentälle kannattaa sitten jo mennäkin metrolla Dejvickaan ja ottaa sieltä ihan vierestä bussi 119 ( 30 korunaa aik. ) ja huristaa kotimatkalle!

      • julkisilla

        Julkisilla on toosi helppoa liikkua Prahassa!!Metro on yhtä yksinkertainen kuin Helsingissä ja bussit on hyvin merkitty.Tosin jos on paljon matkatavaraa niin en suosittele ihan oman jaksamisen kannalta.Itse rinkkoineni jaksoin hyvin liikkua.=)Julkiset on siis tosi edullisia!!Ostaisin sellaisen viikkolipun tai monenpäivän lipun.Jos ei rahalla ole niin väliä niin sitten voi ottaa kuljetuksenkin.Olen käynyt Prahassa 3 kertaa ja kulkenut taksilla.Hinnan sovin aina etukäteen, eikä ongelmia ole tullut.Jos taksi maksaa mielestäni liikaa etsin toisen.


    • tuya

      Me käytettiin viime elokuussa Prague Airport Shuttle-palvelua:
      http://www.prague-airport-shuttle.com/

      Menopaluu hotellille maksoi noin 50 euroa, josta puolet maksettiin menomatkalla ja puolet paluumatkalla. Kuski oli kentällä nimikyltin kanssa odottamassa ja lähtöpäivänä meidät noudettin hotellista juuri siihen aikaan kun oli sovittu.
      Menomatkalla meillä oli kuskina nuorehko tsekkiläinen naisopiskelija ja paluumatkalla keski-ikäinen amerikkalaismies. Molemmat kuskit olivat todella puheliaita ja antoivat paljon neuvoja ja vinkkejä.

      Seuraavalla Prahan reissulla aiomme ehdottomasti käyttää saman firman palveluja, suosittelen!

    • prahalainen

      Me käytiin noin vuosi sitten 3 päivän matkalla Prahassa ja ostettiin heti alkuun semmonen 3 vrk voimassa oleva turisteille myytävä matkalippu, jolla sai vapaasti matkustaa Prahan metrolla ja ratikalla. Se oli meidän mielestä erittäin hyvä ostos, koska ei ollut edes kovin kallis ja oli tosi helppoa liikua prahassa kun aina tarvinnu etsiä sitä lipunmyynti kitskaa jostakin, senkun vain hyppäsi kyytiin.

      • vielä liikkumisesta

        Nyt ketjussa on taas kerran keskusteltu kentältä keskustaan ja siellä liikkumisesta. Onhan se tasan helpointa ottaa se taksi ja maksaa 500-900 paikallista rahaa kuin ostaa kertalippu kioskista pääoven oikealta puolelta sisältä, joka on voimassa 75 min hintaan 24 paikallista ja hypätä bussiin 119 joka lähtee pääoven vierastä oikealle 30 m tolpan kohdalta jossa em numero on. Kukin tyylillään, itse suosin kyllä jälkimmäistä, kuljenhan kotimaassakin köyhänä kentälle bussilla. Käytän sitten senkin erotuksen esim viikon ruokailuihin.Keskustassa liikkumusikseksi kannattaa harkita tarvetta päivälippujen ostamista. Keskusta on niin tiivis, että usein huomaamattaan tulee kävelleeksi haluamaansa paikkaan ja varsinkin kun kartat joissa olisi merkattuna muutkin kuin metroreitit ovat vähissä. 20 min tai lähtöpysäkki viisi muuta pysäkkiä metrossa lippuja saa 18 rahan hintaan. Sillä jo taitaa päästä lähes kaikille päättäreille. Jos päivälipun haluat osta kuitenkin päiväksi kerrallaan = 100, kun kolme päivää on jo 330. Mikä logiikka, en tiedä..Joka tapauksessa kannattaa ainakin kerran hypätä ratikkaan ja ajella jonnekin, syödä siellä ja katsastella hieman erilaista elämää kuin mitä turistien pyöriminen vanhan kaupungin kujilla on. Saatat löytää itsesi esimerkiksi paikallisen onnellisen isän seurueesta varpajaisia viettämästä....


    • Kirska

      En nyt lukenut kaikkia viestiä sillee perinpohjaisesti mutta itse mentiin ainakin cedazilla keskustaan. Liput ostetaan lentokentän toimipisteestä. Taksit on niitä valkoisia tila- autoja. Matka maksoi noin 500 ja paluu kuljetus halvempi, piti soittaa taksi firmaan ja tilata auto hotellille haluamaansa aikaan. helppoo ku heinänteko ensikertalaiselle.
      Samalla kyydillä tuli pari muutakin pariskuntaa ja nähtiin mukavasti kaupunkia, samalla kun vietiin ne ensin omille hotelleilleen. Kuski muutenkin kertoi paikoista kun mentiin ohi.
      Jotenkin sitä oli niin mukavuuden haluinen matkalaukkuineen ettei viittiny takasinpäinkään mennä enää julkisilla, vaikka olis jo hyvin osannukin..

      • Suzih

        Siitä lentokentän oven edestä menee isoja kimppatakseja, viimeksi hinta oli 200 korunaa ja kivasti vei mihin pyydettiin, kuskit älyää englantia ihan hyvin ja oli edullista ja toimi. Aina me on sillä menty, ihan jo siksikin kun se ajaa yleensä ensimmäisenä sinne vanhan kaupungin aukiolle, missä on suosimamme hostelli (Apple Hostel Prague - isossa huoneessa alle 10 euroa / yö ja aamupalat ja teet ja pahaa kahvia talon puolesta) niin se on pirun kätevä kulkupeli.

        Ne tosiaan liikennöivät nätisti ihan oven edestä, valkoisia isoja autoja, joissa lukee hinta kyljessä. Muilla takseilla tulee herkästi kusetetuksi, kannattaa varoa niitä.


    • wqe

      hyppäätte kentällä vaan bussiin 119 joka ajaa päättärille metroasema Dejvickaan ja siitä maanalla minnepäin Prahaa tahansa , ette voi eksyä.

    • Anonyymi

      Kokemus muutamien päivien takaa.
      Uberilla Prahan kentältä vanhan kaupungin laidalla sijaitsevaan hotelliin ja hotellilta paluu kentälle noin 420kr. / suunta (eli hieman vajaat 18€/suunta).
      Kentällä Uberin saanti kesti noin 3-4min ja hotellilla tilauksesta auton saapumiseen noin 10min.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe