Ylijännitteensuoja

UskomatonTAKUU

Viime kesänä huomasin ettei monitoimilaite (skanneri.tulostin.faksi.kopiokone) enää pelittänyt.Kone kainaloon ja Liikkeeseen Data Gr... Kotka.Ne lähettävät maahantuojalle hesaa. Kuukauden päästä kyselen et mitä kuuluu ku ei kuulu mitää.Liike ei tienny asiast mitää. Soitin ite maahantuojalle ne ilmotti et olivat panneet liikkeelle viestin et ukkonen vaurioittanut koneen.No ei siinä mitään Ylijännitesuoja( BELKIN )joka ostettu samasta liikkeestä mukaan ja kauppaan .Vaikka laiteelle mainostetaan 10 vuoden takuuta. liike ei suostunut hoitamaan sitä voimaan.Minun käskettiin itse soittamaan ohjeen numeroon missä piti olla suomalainen henkilö vastaamassa takuu kysymyksiin numerossa nauha ilmeisesti ruotsia käski varmaan soittamaan jonnekin muualle?Vain suomea osaavana sain hirveän tappelun jälkeen liikkeen soittamaan sinne ja hoitamaan takuun voimaan.Liikkeen myyjä myönsi että ei ollut helppoa. Viimei BELKINILTÄ ilmotettiin että laite pitää lähettää Englantiin Syyskuun lopulla laite matkaan liikkeen kautta.Sen jälkeen ei masinasta olekkaan kuulunut, mitään liikekään ei ole saanut yhteyksiä sähköpostilla eikä puhelimella.Tänään13.02-08 Lupasin vielä viikon oottaa.sit täytyy marssia kuluttajaasiamiehen juttusille.Mitä tästä opimme SAAHAN NOITA TAKUITA LUPAILLA VAIKKA KUINKA PITKIÄ KUN EI KUKAAN NIISTÄ OTA VASTUUTA KUN JOTAIN TAPAHTUU.Liikeille riittää ku saavat rojua myydyksi.

4

1410

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vastuuttomuutta

      on silläkin kyseisellä liikkeellä, kannattaisi vain heti ottaa kuluttajansuoja viranomaisiin yhteyttä ja kysyä mikä on myyjä liikkeen vastuu ja näin pakottaa liike hoitamaan hommansa tai antamaan "nappulat" takaisin.

    • snak

      Toivottavasti sait koneesi takaisin.

      Tappelin Belkin-asian kanssa yli puolivuotta, häviölle jäin. Homma stoppasi siihen, kun en suostunut lähettämään tietokonetta Englantiin.

      Eli alusta; ukonilmalla meillä hajosi modeemin lisäksi kannettavasta nettikortti, Belkinin ylijännitesuojasta huolimatta. Vika todennettiin myyjäliikkeessäkin, JÄRVENPÄÄN EXPERTTI. Siellä ei vain tiedetty,miten asian kanssa toimitaan. Itse olin jo soittanut ns. asikaspalvelunumeroon, joka tosiaan menee Ruotsiin. Maahantuojan tietoja paketista ei löydy. Lopulta Expertti sai maahantuojan tiedot, GNT FINLAND. Maahantuoja ilmoitti,ettei myyjäliikkeen tarvitse auttaa meitä, vaan meidän on itse asioitava valmistajan kanssa, Englantiin. Olin kymmeniä kertoja yhteydessä maahantuojaan,myyjäliikkeeseen, kuluttajaneuvojaan,euroopan kuluttajavirastoon ja eri henkilöihin Belkinillä (Ruotsiin ja Englantiin).Suostuimme kuriirilla lähettämään vioittuneen Belkinin ylijännitesuojan Englantiin, maksoi 75€. Mukaan liitimme kaikki mahdolliset kuitit ja selvitykset.Meni kaksi viikkoa ja kotiin kuljetettiin uusi Belkinin ylijännitesuoja, ilman mitään selvityksiä tms.Otin yhteyttä taas maahantuojaan,joka välitti viestini Englantiin. Sitten alettiin vaatimaan tietokonetta Englantiin. Kannettavamme oli Suomessa tutkittu ja viasta sekä korjauskustannuksista arviot kirjallisesti ilmoitettu,mutta ei kelvannut. Joten homma kuihtui siihen! Hävisimme koko homman, mutta edes kone on tallessa.
      Ja nyt viikko sitten sähkökatkoksen seurauksena toisesta koneestamme hajosi nettikortti ja kone oli liitettynä Belkinin ylijännitesuojaan! Nyt on kaikki ylijännitesuojat heitetty hel..ttiin. Tulimme siihen tulokseen,että tuo ylijännitesuoja taitaa vain rikkoa helpommin kuin suojata. Ja tuo takuuasia on niin kieroa markkinointia kuin vain olla ja voi!Liikkeet myyvät kaikenlaista ja onhan se helppo myydä, kun ei tarvitse kantaa vastuuta. Samoin maahantuoja.Ja tästä kaikesta kiittäminen on kuulema EU ja sen direktiivit!
      Kaverillani hajosi tietokone myös ylijännitesuojasta huolimatta.Heillä kävi tuuri, koska myyjäliike korvasi kaiken (MARKANTALO VANTAALLA).Eli paljon on kiinni liikkeestäkin kuinka asia hoidetaan.Mutta mielestäni ylijännitesuojan markkinointi/pakkaus jo itsessään on laitoin.
      Eipä tule meille mitään Belkinin tuotteita eikä tarvitse JÄRVENPÄÄN EXPERTILLÄKÄÄN asioida.
      Ja törkeästi itse maahantuoja,GNT,asiassa toimi. Mutta toivottavasti kokemuksestamme on apua eikä kukaan erehdy uskomaan moiseen pas..aan roinaan.
      Minulla on tallessa kaikki kirjeenvaihdot ja kuitit ym. josta näkee kuinka paljon vaivaa ja lopulta rahaa asian tappelemiseen meni.

      • Belkin haisee :(

        Älkää toden totta hyvät ihmiset sortuko ostamaan noita Belkinin "ylijännitesuojia". Johan sen järkikin sanoo, että muutaman kympin vehkeellä ei tosiaankaan voi olla esim. 150 000 euron vahinkotakuuta! Ja jos ei järki sano, niin kokemus: Kuten "snak"in kaverille, myös mun kaverille sattui toissa vuonna vahinko, jossa Belkin oli muka suojaamassa ja ukkonen särki paskaks vuoden ikäisen kannettavan. Helkkarin monien viestien (joiden laatimisessa autoin), jotka asiakkaan olisi pitänyt ilman kielitaitoa kirjoittaa in english jälkeen välillä jo luvattiin korvaus, jos kuitit toimitetaan Belkinille. Ne toimitettiin. Tuli uusi vaatimus, jossa lopulta olisi pitänyt toimittaa niin kannettava (jonka huoltoliikkeen laatima vaurioseloste oli myös jo toimitettu mokomalle yhtiölle!) kuin kuin ADSL-modeemi ja tulostin olisi pitänyt lähettää Englantiin. Itse paska ylijännitesuojahan oli jo toimitettu sinne monta kuukautta aiemmin... Hintaa tuollekin lähetykselle kertyi yli 60 euroa!

        Lopulta kaverini sanoi Belkinille "haistakaa..." ja puolen vuoden jälkeen, joulun tienoilla luopui koko hommasta! Eli, helkkarin helppoa on luvata, ja näköjään helkkarin helppoa on myös lupauksia olla pitämättä - näin näköjään myös EU:ssa! Maahantuoja, GNT, tietty vetäytyi vastuusta; sehän oli vain maahantuoja!

        Olenkin monesti miettinyt, mihin tuon jutun voisi viedä eteenpäin ja saattaa moinen Belkin-huijariylitys oikeasti vastuuseen teoistaan, paremminkin tekemättä jättämisistään. Kaverille tuli kaikkiaan kustannuksia pelkästään tuosta Belkin-seikkailusta reilut 200 euroa. Ja uusi kone yms. päälle, tietenkin!

        Varokaa hankkimasta noita Belkin-tuotteita, kuusessa ootte! Varoittakaa myös muita! (Yhtään korvausta en ole kuullut tuon B:n maksaneen...)


    • Ihimettelöö

      Mikähän on nykyään tilanne? On ko Belkin edelleen samanlainen...?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      244
      2253
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      161
      1468
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1310
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1075
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1039
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      960
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      943
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      855
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      679
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      670
    Aihe