Elisan asiakaspalvelijoilla

varmaan vaikeaa.

Voin vain kuvitella kuinka Elisan asiakaspalvelijoilla on vaikeaa. Jos Elisa tekee elämän vaikeaksi asiakkailleen, niin sitä se tekee varmasti ainakin työntekijöilleen ja varsinkin asiakaspalvelijoilleen. He kun joutuvat olemaan ne, jotka kohtaavat kaikki tuhannet vihaiset asiakkaat ja varmasti joutuvat kuuntelemaan paljon asiattomuuksia ja uhkailuja.

Toivottavasti Elisa edes maksaa heille hyvää palkkaa, kun joutuvat Elisan aiheuttamia sotkuja selvittelemään.

Itse olen ollut kymmenen vuotta sitten puhelinmyyjänä ja siinä sain kuulla aivan tarpeeksi huutoa ja uhkailua, mutta minä pystyin aina sulkemaan linjan jos asiakas oli epämiellyttävä. Uskoisin että asiakaspalvelijoilla ei sellaista mahdollisuutta ole, ellei asiakas oikeasti ole erittäin uhkaava ja häiritsevä.

Itse olen ollut DNA:n asiakas jo vuosia, mutta jouduin soittamaan Elisan asiakaspalveluun eräänä päivänä, koska vaimollani on Elisan liittymä ja hän halusi pakettiinsa lisää minuutteja.

Minä en kuitenkaan voinut niitä lisätä, koska liittymä on vaimoni. Ei siinä mitään, ymmärrän täysin että en voi toisen ihmisen liittymään tehdä muutoksia, joten sovittiin että vaimoni soittaa asiakaspalveluun illemmalla.

Koko puhelun ajan oli havaittavissa kuinka asiakaspalvelija oli koko ajan kuin varpaillaan ja varuillaan, suorastaan peloissaan. Hän pahoitteli monesti, että ei voi tehdä muutoksia koska minä en ole omistaja. Myöhemmin illalla vaimoni soitti sinne ja sai muutokset tehtyä ilman ongelmia. Hän huomasi ihan saman asian.

Toivottavasti Elisa saisi vihdoin ja viimein asiat kuntoon jo ihan vain työntekijöidenkin (ja asiakkaiden) takia. Itse en voisi kuvitellakaan itseäni sellaiseen hommaan.

7

996

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kamalaa

      Elisan asiakaspalvelu on kuuleman mukaan rankka paikka ja asiakkaat vihaisia kuin ärsytetyt ampiaiset, valmiina pistämään terävällä kielellä.

      Olisi kiva tietää onko siellä isokin vaihtuvuus, jos työ on niin stressaavaa.

      • ,,,,,

        joo, on varmasti rankkaa..mut hommahan on ammatinvalintakysymys, kyllä jokaisen palveluammattiin haluavan on tajuttava et asiakkaat voi olla välillä hieman veemäisiä...ja kellekä ne asiakkaat valittas jos ei asiakaspalvelulle, varsinkin kun homma kusee näin pahasti...ei ne sieltä pomollekkaan yhdistä...


    • Rombo

      pystyy muuten varmasti joku muu kun liittymän omistaja esim.sulkemaan/avaamaan toisen henkilön liittymän..itselleni kävi näin..

    • jaatäti

      Kuules, kyllä elisalla on oman näköiset palvelijat.
      Saan. Luultavasti, yhden nalkkiin, kun on laittanut laskuni kurillaan intrulle. sellaisen, jota ei edes ole ...

      • myös niin

        että suorastaan törkeitä ovat asiakaspalvelussa. Soitin sinne kun mulle myös tuli perintäkirje joulukuussa erääntyneelle laskulle. Olin maksanut sen kuulemma väärällä viitteellä mutta miten niin voi tehdä kun laitat sen viitteen mikä laskussa on.
        Liittymä oli tyttäreni mutta laskun maksan minä. Sitten meinasin mennä lankoja pitkin kun minulle suorastaan vittuiltiin että karhu on oikein ja joudun sen maksamaan.Lisäksi vaikka lopulta sanottiin että perintä lopetetaan,niin minun olisi muka pitänyt maksaa perintäkulut. Siinä vaiheessa sanoin tosi pahasti. Ja kaiken huipuksi,kun niitä laskuja oli siellä katsottu niin olin maksanut 60euron laskun kahteen kertaan. Että sellaisia ovat työntekijät asiakaspalvelussa. Siinä tulee sanottua pahasti, mutta kun eivät myönnä millään että vika on niiden eikä asiakkaiden. Mulla loppuu kahden vuoden sopimus kohta ja sen jälkeen hyvästi Elisa.


    • R-kioski

      paljon.

    • ......................

      Elisahan on ulkoistanut asiakaspalvelunsa, se selviää Elisan sivuilta. Tietoa ei ole, eikä resursseja täysipainoiseen asiakaspalveluun. Koulutuksen ja työvälineiden puute, sekä haluttomuus noiden epäkohtien korjaamiseen ei ole työntekijän, vaan työnantajan vika. Tekevät siis työtä niillä heikoilla eväillä, jotka heille on annettu. Tietysti työmotivaatio lähtee sitten jokaisesta itsestään, samoin kannattaisi ehkä kiinnittää huomiota siihen, millaiset sosiaaliset kyvyt ja yleinen sivistystaso on tuohon työhön valituilla.
      Terv. nimim suoraa v****ilua Elisan aspasta saanut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8751
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2623
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2361
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1487
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe