Sää Hoi Anissa

matkaajat

Olen seuraillut Aurinkomatkojen sivustolta Hoi Anin säätä. Tässä linkki päivittäin päivitettävään säätaulukkoon: http://weather.weatherproof.fi/aurinkomatkat/gram.php?place=Hoi An

Viestiä kirjoittaessani sääennusteet lupaavat vain sateita. Olemme menossa Hoi Aniin 4.3. ja nyt alkaa mietityttää pitäisikö ottaa sateenvarjo mukaan aurinkorasvan sijasta.

2

895

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Baggie2

      Tulin juuri 18.2. pois Vietnamin reissulta. Oli pettymys. Syynä oli pääosin sää. Tarkoitus oli viettää rantaloma aurinkoa ottaen ja snorklaillen, ja pilvipäivän sattuessa kierrellä historiallisia kohteita ja syöpötellä ravintoloissa.

      Koko aikana 5...13.2, jonka olimme Hoi Anissa, aurinko ei kertaakaan näyttäytynyt. Meri myrskysi koko ajan, ei mitään asiaa snorklailemaan.

      Kiinalaisen uudenvuoden 7...10.2. takia meinasi vaatteiden teettäminenkin jäädä, onneksi löytyi pari räätäliä, jotka eivät pitäneet kokopitkää lomaa.

      Hoi Anin ravintolat tulivat hyvin tutuiksi: juotua ja syötyä tuli liiankin kanssa, kun se hintataso oli melko matala. Kahden hengen kaljat ja ruoat yleensä lähti alle puolella miljoonalla (< 20 euroa), vaikka söi alkuruuat pääruuat ja jälkkärit ja pina-coladat päälle.

      Pieni paikka, aika äkkiä oppi mihin kannattaa mennä.

      Jos olisin sään tiennyt, olisin ehdottomasti yrittänyt vaihtaa Hoi Anin Nha Trangiin tai järkiään koko reissun Thaimaan Phukettiin, siellä ei koskaan ole kylmä ja aina pääsee sukeltamaan.

      No, ei nyt kuitenkaan paniikkia, ehkä kelit lämpiää Hoi Anissakin maaliskuun alkuun mennessä. Itse en kyllä lähtisi Hoi Aniin ennen kuin maaliskuun lopussa aikaisintaan.

      Hieman häiritsi se, että Saigonissa oltiin kahteen otteeseen, loman alussa ja lopussa kolme päivää. Parempi olisi ollut, jos Saigon olisi ollut yhdessä pötkössä. Aina kun paikkaa vaihdettiin, koko päivä meni pakatessa ja lentokentällä torkkuessa. Pahinta oli lento Saigon->Danang->Hoian koska se jostain kumman syystä tehtiin yöllä klo 02:00...09:00 ja seuraava päivä meni sekaisin torkkuessa. Ei olisi ollut paha, jos olisi päässyt torkkumaan rantatuoliin ja aurinkoon, mutta kun siinä olisi paleltunut.

      Saigonin liikenne oli kyllä näkemisen arvoinen kokemus. Pelkkä tien ylitys oli joka kerta seikkailu. Mopoja on Saigonissa kolme miljoonaa ja liikennesääntöjä sovelletaan tavalla, joka ei sovi valkonaamojen logiikkaan.

    • aobai

      Olin vuosi sitten helmikuun lopulla Nha-Tragissa
      ja kovin oli tuulista,iltaisin oli viileää
      kaipasi pitkähihaista päälle.Eikä kyllä päivisinkään
      kovin kuuma ollut,tuulet rajoittivat meriretkiä,
      niitä jouduttiin perumaan.
      Saigon ei myöskään vienyt sydäntä.
      Koko Vietnamin matka oli pienoinen pettymys.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe