Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Hotel Vila Nova

orava5

Omko kenelläkään kokemuksia tästä hotellista? Olen varannut matkan ja tämän hotellin heinäkuulle. Olisi kiva kuulla kommentteja ennakkoon.

12

1843

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vaikuttaa siltä, että suomalaiset matkailijat käyttävät tätä hotellia suhteellisen vähän, koska palautteita ei ainakaan tällä palstalla ole näkynyt. Olen tavannut yhden englantilaisen pariskunnan, joka yöpyi kyseisessä hotellissa ja heidän mielestään hotelli oli ok, but not great.

      Hotelli sijaitsee aluuella, jossa saattaa liikkua epäsosiaalista ainesta, lähinnä Pohjois-Amerikasta kotiin palautettuja azorilaisia, jotka eivät ole löytäneet paikkaansa saarellamme. En ole kuitenkaan kuullut, että alue olisi mitenkään erityisen vaarallinen.

      Alla lisää tietoa hotellista sekä linkki myös Trip Advisorin sivuille, joilla hotellivieraat kertovat kokemuksistaan kyseisessä hotellissa.

      http://www.maisturismo.pt/vilanova ; http://www.tripadvisor.com/Search?q=vila nova ponta delgada&sub-search=Go

    • Ponta Delgada

      Olin Azoreilla ja hotelli Vila Novassa viikon ja hotelli on tosi hyvällä paikalla. Suoraan rantakadun päässä ja parveekkeeltani näkyi meri, keskusta, vuoret ym. Huoneet oli täydellisesti varustettuja ja siivottiin joka päivä. Aamiainen tosi hyvä ja uima-allas lämmitettynä sisäpihalla aurinkotuoleineen. Täydellistä. Palvelu pelasi. Ilman lisämaksuja tarjoilu huoneeseenkin sujui hyvin tosin hieman hitaasti, mutta kuitenkin. Henkilökunta oli ystävällistä, mutta hieman "hidasta". Ihan täydellinen loma kaikenkaikkiaan. Helppo oli lähteä hotellista paikallisbusseilla kiertämään saarta päivittäin kun bussien lähtöpaikat olivat näköetäisyydellä. Ja halpaa! Kävin elokuvissa, konsertissa ja shoppailemassa, kaikki ihan hotellin lähellä. Ja mikä vielä bonusta, sää oli mahtava, aurinkoinen koko viikon, ei satanut vettä, eikä myrskynnyt. Siis upeaa!
      Eikun hyvää matkaa ja nauti kauniin Ponta Delgadan tunnelmista ja Azorien saaresta!

    • Patikoimaan

      Olimme huhtikuussa Vila Novassa, valitsimme ja varasimme hotellin netistä. Hotelli oli oikein siisti, kaikki toimi & palvelu hyvää. Hotelli on sen verran lähellä rantaa, että parvekkeeltamme näkyi merelle.

      Aamiainen oli runsas, sisältyi hintaan. Iltabuffetille osallistuminen pitää ilmoittaa aiemmin. Ruoka-annoksia voi tilata huoneeseen (halvat hinnat) tai syödä iltapalaa hotellin baarissa. Baarissa oli kahtena iltana elävää musiikkia (duo). Alle 100m päässä samalla kadulla on naapurihotellin ravintola (menu). Ja ravintoloita on lisää kaupungilla.

      Keskustaan on lyhyt matka, samoin merenrantaan.

      Olemme tyytyväisiä Vila Nova hotelliin, voimme suositella.

    • Vila Nova

      Aion mennä kesäkuussa ko.hotelliin. Näyttää siltä, että Soumi24-sivuston varsinaiset asiantuntijat eivät ole vielä päässeet vauhtiin, koska arvostelut ovat noin positiivisia. Varmaan sieltä jotai mätää löytyy.

    • Kesällä sinne

      Onko Vila Novassa langaton internet ja onko se maksullinen vai ilmainen. Jos maksullinen, niin ei kanata raahata läppäriä mukaan, koska kylällä on varmaan järkevähintaisia nettikahviloita.

      • Soitin Vila Novaan ja minulle kerrottiin, että hotellissa on käytettävissä ilmainen langaton Internet-yhteys kaikissa tiloissa, sekä huoneissa että aulatiloissa. Huoneissa on saamanai tiedon myös langallinen maksuton yhteys.

        Ponta Delgadan keskustan alueilla (mm. aukiot Campo de São Francisco/Praça 5 de Outubro, Vasco da Gama, Largo da Igreja, Gonçalo Velho) on ilmainen langaton Internet-yhteys. Ilmainen langaton nettiyhteys on lisäksi Solmar Avenida Center -kauppakekeskuksessa, jossa voi myös käydä edullisesti netissä siellä toimivan yksityisen yrittäjän koneilla.

        Ponta Delgadassa on muutamia kahviloita, joissa on ilmainen (maksullisista ei ole tietoa) langaton nettiyhteys omalla koneella.

        Langattomia maksuttomia yhteyksiä on myös muualla São Miguelilla, mm. Ribeira Grandessa.


    • Kohta menossa

      Olen menossa viikonpäästä, joten koetan loman jälkeen / aikana kommentoida miltä hotelli tuntuu.

    • Jäkemies

      Voin tästä VN:n uima-altaalta kommentoida, että netti toimii tässä aulan tuntumassa kohtuullisesti, mutta huoneissa vain hyvin heikosti jos lainkaan.

      Muuten vaikuttaa kaikin puolin oikein hyvältä hotellilta.

    • ahoi

      Minäkin olen menossa 11.7. Hassua huomata täältä samalle matkalle tulijoita.

    • Azorit kutsuu

      Täälläkin 11.7.2011 Azoreiden matkaan lähtijöitä :) En millään jaksaisi odottaa :D Pitkästä aikaa reissuun, mutta ensin olisi kärvisteltävä töissä tämä viikko...

    • Matkaaja60

      Hyvä hotelli. Wlan toimi hyvin 2 kerroksen huoneissa, kadun puoella, uima-altaan puoleisissa huoneissa tuntui olevan ongelma. Respasta saa netikaapelin, jos on ongelmia wlanin kanssa.

    • Heinäkuun lopussa

      Oikein mukava hotelli ja siisteydeltään erinomaisella tasolla. Aamiainen oli oikein runsas ja henkilökunta ystävällistä. Ei ongelmia minkään asian suhteen.

      PS. Azorit on mahtava paikka viettää aktiivilomaa!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2354
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      53
      2054
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1873
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1648
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1572
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1446
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1410
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1402
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1380
    Aihe