Jetassa riski

ostaessa?

Mietteissä uusi Jetta, koska sen muoto sopii silmälleni ja muutenkin oli koeajossa mieleinen. Mutta: Jetta lienee VW-leirissä hivenen sellainen outolintu, malliketju on ollut omituisen poukkoileva linjalla Jetta-Vento-Bora-Jetta-mikä taas seuraava lie. Ja auto kasataan Meksikossa.

Uskaltaako Jettaa ostaa, jos ajattelee auton jälleenmyyntiarvoa? Vai onko otettava aito saksalainen Golf HB? Uusi Passat taas on itselleni liian suuri ja en pidä sen ulkomuodosta joten se ei ole vaihtoehto vaikka hyvä auto lieneekin. Onko käytetylle sedan-mallille ja nimenomaan Jetalle kysyntää käytettynä? Mitä mieltä?

4

1729

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ostopäätöksessä

      Jos jälleenmyyntiarvon perusteella joudut valitsemaan autosi, enpä tiedä. Yleensä ne erot arvonalenemisessa eivät ole eri VW-mallien välillä niin suuria, että esim. 3 vuoden pitämisen jälkeen puhuttaisiin suuremmasta erosta kuin muutamista satasista.

      Asiaa on muutenkin vaikea todentaa, koska lisävarusteet sekoittavat vertailua, sillä niiden arvohan putoaa lähes nollaan autoa vaihdettaessa. Silloin hyvin varustellun auton arvonaleneminen näyttää hurjemmalta kuin karvalakkiverrokin.

    • rova422

      Kaikissa autoissa arvo laskee, munkin edellinen auto seisoo varastossa kun ei kannattanut panna pois vaihdossa. (volvo 240 -88) Sitten se valmistusmaa entäs jos ostat Golf variantin molemmat tulevat samalta tuotantolinjalta. Aina vain puhutaan jetan valmistajasta.

    • Luxline

      Yritin viime syksynä ostaa merkkiliikkeestä vähän ajettua Jettaa, mutta aina ne oli myyty ennen kuin ehdin päätöstä tehdä. Ei siinä sitten auttanut muu kuin laittaa uusi tilaukseen.

      Amerikkalaiset on mieltyneet sedan-malleihin ja Saksalaiset tässä luokassa luukkuperään, sen perusteella kai valmistusmaatkin on valittu.

    • Tsii

      Itselläni on nyt ollut Jetta 1.4 TSI Comfortline vuoden päivät (ajettu noin 20 000km). Jälleenmyyntiarvosta ei ole kokemusta, mutta laatuongelmia ei kylläkään ole ollut. Kaikki toimii, niin kuin pitää. Esimerkiksi mitään sivuääniä ei ole vielä ilmennyt. Eli sinällään ei ole ollut valittamista meksikolaisessa laadussa.

      Auton valmistusmaa on tietysti sellainen psykologinen asia, mutta tosiasia lienee, että tärkeintä on valmistaja ja sen laatukontrolli. Jose Meksikossa saattaa olla motivoituneempi tekemään hyvää jälkeä, kuin Saksassa Hans, jolla on voimakkaan IG Farbenin jäsenkortti.

      Tehdäänhän esim Toyotaa Turkissa, eikä se nyt ole maailman tunnetuin autonvalmistusmaa. Toisaalta Corollaa tai Aurista ei ole oikein päässyt syyttämäään huonosta laadustakaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      207
      8351
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4718
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      30
      2275
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2168
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1955
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1845
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1756
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1663
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1468
    Aihe