Miksi maailma on paha?

RautaRoskis

Miks tää maailma on näin paha? Koskaan ei enää uutisista tai lehistä näe mitään hyvää... Aina vaan pahuus tuodaan esille. Mitä mäkin enää sitten teen täällä jos tämä maailma on paha?

Jos maailma on paha niin minä olen paha sillä olen pala elämää. Eikö niin? Jos kuolisin vain pois niin pala pahaa katoaisi ja kaikilla olisi parempi olla. eikö niin?

9

875

  Vastaukset

  • Maailma ei oo paha - ihmiset on pahoja. Mut ei se mitään auta jos iteltään hengen vie. Tää maailma on älytön paikka, mut aina voi yrittää elää jotenki... tavalla tai toisella... Etkä sä oo välttämättä paha - et ainakaa siks, että ihmiset on. Kaikki on pahoja - enemmän tai vähemmän. Tavalla tai toisella. Mut silti - aina voi yrittää. Ja pitää yrittää. Mä tappelen vastaan ainaki vielä ku pystyn... ... ja sä elät... yrität löytää jotain elämääs...

   • Muuta afrikkaan ja ryhdy tarzaniksi, ei tv:tä, ei radiota, ei sähkölaskua. Sillä tavalla säästyttäis taas yhdeltä ruumiilta. Ainiin ja elä tee itsemurhaa se vaan aiheuttaa enemmän pahaa mieltä. Tvssä näytetään pahuutta koska se on sitä mikä ihmisiä kiinnostaa, kumpaa mielummin kuuntelisit radiosta: "George Bush on murhattu" vai "Maanviljelijä Martin porkkanasato kasvaa", sitä minäkin.


   • diosoi kirjoitti:

    Muuta afrikkaan ja ryhdy tarzaniksi, ei tv:tä, ei radiota, ei sähkölaskua. Sillä tavalla säästyttäis taas yhdeltä ruumiilta. Ainiin ja elä tee itsemurhaa se vaan aiheuttaa enemmän pahaa mieltä. Tvssä näytetään pahuutta koska se on sitä mikä ihmisiä kiinnostaa, kumpaa mielummin kuuntelisit radiosta: "George Bush on murhattu" vai "Maanviljelijä Martin porkkanasato kasvaa", sitä minäkin.

    "George Bush on murhattu"

    No eihän tuo nyt niin paha uutinen olisi..


  • Ihan samaa mieltä olen. Lehdet tekee viihdettä ihmisten kärsimyksestä ja onnettomuuksista ym. Jotkut vielä lukee niitä, eikä tajua, että lehdet tienaa sillä. Itse en lue tollasia juttuja (murhat,rikokset jne.) koska mua ei kiinnosta. Se voi sattua kenelle vaan, myös itselle. Ja tuskin ne, jotka on joutunu rikoksen uhriks tms. haluis, että niistä kirjotetaan lehteen ja luetaan.

  • Paha on varsin epämääräinen käsite.
   Toisen onni, toisen epäonni. See?

   Minä en maalaisi maailmaa ihan noin mustavalkoiseksi. Jos maailma on pahaa, niin mikä sitten on hyvää?

   Maailma pyörii ja elämä rullaa niin kauan kuin kaikki on tasapainossa.

   "Jos kuolisin vain pois niin pala pahaa katoaisi ja kaikilla olisi parempi olla."
   Ei näin. Aiheuttaisit turhaa kärsimystä läheisillesi - äläkä yritä väittää, ettei sinulla ole läheisiä, sillä kaikilla on joku.
   Aina.

   Eikä se maailma nyt NIIN paha paikka ole - ja etenkin, mihin verrattuna tämä maailma muka paha olisi? Tai elämä tai ihmiset sen puoleen?

   Kaikella on jokin tarkoitus - sinullakin.
   Itsemurha ei ole ratkaisu eikä pakokeino. Se on vain jotakin mielettömän epätoivoista ja itsekästä.

  • onhan hyvääkin. se vaa pitää osaa nähdä.
   jos sä kuolisit nii SUN koko maailma kuolis, ja muuttuis merkityksettömäks. ja samalla sun ainoo tilaisuus vaikuttaa yleensä mihinkään menis pois.
   mutta koska muut jäis eloon ei pahuus vähentyis. kuolema ei sinänsä muuta mitään. mieluummin auttasit tekee toisten maailmasta mukavamman. tajuutkos? :P
   ---------------
   "...kaikilla olis parempi olla" ... mutta sithän niiden `kaikkienkin` pitäis kuolla. jos neki on osa pahaa maailmaa? ja jos kaikki kuolis/mitään ei ois, millään ei olis mitää väliä. ja voiks ees olla `hyvää` ilman `pahaa`? mut voishan asiat tietty paremminki olla... [ "ei mitään" kuulostaa silti pahimmalta] pyh pyh.
   :D
   ja ÄÄÄÄH. kauheen monimutkanen juttu. en jaksa ees alottaa selittää yhtää pidemmälle mitä mä siitä aattelen. ees suurinpiirtein.
   >>>mut ...muista kuitenki et sä voit auttaa muita näkemään `hyvää` tässä maailmassa. jos sä kuolisit nii uutisissa taas väläyteltäis sua osana kurjuutta&kuolemaa. siinä olisit sitten masentamassa muita... tekemässä maailmasta pahaa, syömässä tilaa iloisilta uutisilta. :D ei niin saa (tahallaan) tehdä, semmonen on JULMAA.

  • ei ei! Tää maailma ei muutu paremmaks jos kuolisit, aiheuttaisit vain turhaa tuskaa omaisille ja ystäville. Yhdessä voidaan parantaa maailmaa ja ykskin ihminen voi tehdä paljon! Joten antaa hyvän kiertää ja puolustetaan heikoimpia! Oot varmast ihana ihminen ja on varmast monii ihmisii joille oot tosi tärkee ja jotka ei haluis elää ilman sua!

   • Ne jotka minua ehkä rakastavat jossainmäärin oma perhe (5) (vanhemmat ja veljet) isovanhemmat (3) serkut (4) tädit (2) ja toisen tädin mies eli 1 ja vielä serkun poikaystävä 1. Siinä oli suku. Sitten vielä 1 ystävä täällä (ei puhu mulle muuten kuin meses) 3 kaveria (harrastuksien mukana. Niille en kerro tunteistani tai muustakaan) ja sitten on vielä yksi netti ystävä. Siinä oli kaikki. tästä saadaan laskutoimitus: 5 3 4 2 1 1 1 3 1=21 Ja näistä pystyn puhumaan kahdelle. Minulla ei ole ystäviä jotka rakastaisi. Ei mulla ole paljon ketään. Ei jaksa elämä enää kiinnostaa. Koulussakin menee päin persettä. Tuntuu että millään ei ole merkitystä enää elämässäni...


   • RautaRoskis kirjoitti:

    Ne jotka minua ehkä rakastavat jossainmäärin oma perhe (5) (vanhemmat ja veljet) isovanhemmat (3) serkut (4) tädit (2) ja toisen tädin mies eli 1 ja vielä serkun poikaystävä 1. Siinä oli suku. Sitten vielä 1 ystävä täällä (ei puhu mulle muuten kuin meses) 3 kaveria (harrastuksien mukana. Niille en kerro tunteistani tai muustakaan) ja sitten on vielä yksi netti ystävä. Siinä oli kaikki. tästä saadaan laskutoimitus: 5 3 4 2 1 1 1 3 1=21 Ja näistä pystyn puhumaan kahdelle. Minulla ei ole ystäviä jotka rakastaisi. Ei mulla ole paljon ketään. Ei jaksa elämä enää kiinnostaa. Koulussakin menee päin persettä. Tuntuu että millään ei ole merkitystä enää elämässäni...

    Se paha on olemassa, tätä ovat pohtineet teologit ym.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefu taas sekoilee instassa.

   Nyt on taas viesti kaikille luettavissa. Onko vieläkin kännissä, vai sekaisin?
   71
   1430