matka lähestyy!!

ensimmäistä kertaa...

Olemme lähdössä Los Angelesiin 4.3.2008.Jos jollain oisi vinkkejä missä meidän kannattaisi käydä matkamme aikana ottaisimme mielellään ehdotuksia vastaan.Matkamme kestää vain kaksi viikkoa mutta emmeköhän siinäkin ajassa jo jotain kerkeä näkemään.Kiitos jo etukäteen palautteesta!!!

6

2085

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • auttaisin, mutta...

      naihin kyselyihin "mita/missa kannattaisi kayda" olisi niin paljon helpompi vastata kun kysyja antaisi edes yhden vinkin siita mika heita/hanta kiinnostaa.
      Museot? Shoppailu? Nahtavyydet? Paikalliset tapahtumat? Urheilu?
      Onko teilla auto kaytossa lomanajan? Jos ei niin missa suunnassa asutte nuo kaksi viikkoa?
      Onko joukossa lapsia?

      Jotain vinkkia jos on niin olisi paljon helpompi auttaa.

      • ensimmäistä kertaa...

        joo unohtuipa sitten laittaa minkä tyyppistä ajanvietettä me 4 aikuista ihmistä halutaan lomallamme nähdä.Tarkoitus olisi käydä muutamassa hyvässä museossa,huvipuistossa ja olisihan niitä nähtävyyksiäkin mukava nähdä.Paikallisia musiikkiin liittyviä tapahtumiakin olisi kiva tietää jos sitä vaikka innostuisi lähtemään illan viettoon isommallakin porukalla.Lapsia meillä ei ole vaan ikä haitari on 22-45 ja musiikkimaku on laidasta laitaan ja me kaikki 4 rakastetaan aurinkoa!!Toivottovasti siis sää suosii meitä.


    • Los Angeles

      Pitaa vain mainita yksi tosiasia, etta mikali olette menossa Hollywoodiin, niin kannattaa varautua siihen etta se ei ole sita mita ihmiset siita ajattelee.

      Hollywood on likainen, taynna kodittomia ihmisia, ja pummeja (jos paivan aikana antaisin jokaiselle joka kysyy, savukkeen, niin aski olisi tyhja iltaan mennessa).

      Hollywood Blvd:lla on toki "walk of fame" ja kumpareilla on se Hollywood kyltti, mutta siina se sitten onkin.

      Rikkaat ihmiset ja kuuluisat rock/movie starat ei asu Hollywoodissa, vaan kalliimmilla paikoilla kuten Bel Air ja Malibu mutta ne on niin tarkkaan vartioitu etta ei paase edes lahelle (paitsi turistibussissa nakee ehka vahasen ikkunasta....)

      Niin, paatin vain mainita taman, koska monella ihmisella on tama harhaluulo Hollywoodista etta se olisi jokin paratiisi. Kaukana siita...

    • LA:ssa käynyt

      Parhaiten kaupungin laajuuden ja vähän ympäristöä näkee mielestäni kiertoajeluilla. En ole varma järjestetäänkö niitä LA:n keskustassa (Googlettamalla varmaan tämäkin selviäisi), mutta ainakin Hollywoodissa niitä on, eri teemoilla. Jotkut Hollywoodin kiertoajelut lähtevät kätevästi Grauman's Chinese Theaterin edestä, ja siellä on myyntikoppeja joista lippuja voi ostaa. Jos on kaunis päivä, avonaisen bussin yläkerrassa on mukava istuskella ja kuunnella oppaan kertomuksia ja nähdä maisemia ja nähtävyyksiä.

      Välimatkoista: kaupunki on iso, eli ottakaa huomioon että siirtyminen paikasta A paikkaan B saattaa kestää kauemmin kuin kartalta katsoen voisi kuvitella. Jos liikutte bussilla tai metrolla, kysykää hotellista/paikallisilta milloin kannattaa missäkin liikkua. Paikalliset ainakin varoittivat meitä jäämästä pois tietyillä pysäkeillä enää illemmalla.

    • asutte?

      Helpottais myös avunantoa, jos tietäisi missäpäin siellä asutte? On tosiaan laaja kaupunki. Itse asuimme Santa Monicassa lähellä rantaa. Ihana paikka. Siellä pystyy kävellenkin liikkumaan, hyvä ostos- ja tarkkailupaikka on kävelykatu 3rd street. Laiturilla on ravintoloita ja huvipuisto, kannattaa käydä. Rantaa on kilometritolkulla molempiin suuntiin. Venice beachin rantakatu on ehdoton nähtävyys, siellä on värikkäintä menoa, katumyyntiä, soittajia laulajia, mitä vain voi kävellä vastaan. Hyvä tapa on vuokrata jostain sieltä rannasta fillarit ja liikuskella niillä.
      Kiertoajeluja lähtee monista paikoista. Tähdet-kiertoajelut ovat täysin ajanhukkaa, kuten sanottu, Beverly Hillsissä ja Bel Airissa ei näe kuitenkaan mitään. Hollywoodissa riittää puoli tuntia että näkee ne jalanjäljet yms. Yksi päivä kannattaa viettää Universalin studioilla, se on huvipuisto aikuiseen makuun. Kannattaa ostaa Front in Line -liput niin pääsee ohi jonojen aina ekana joka paikkaan.
      Paljon on nähtävää itse Los Angelesissa. Mutta jos 2 viikkoa on aikaa, niin suosittelen Las Vegasia ja Grand Canyonia osaksi matkasuunnitelmaa. Majoitus Las Vegasissa on halvempaa kuin olisin kuvitellut, itse olimme kasinohotelli Rivierassa, vanha mutta sijainti Stripillä, 3 yötä hintaan 129 dollaria.

      • ensimmäistä kertaa...

        Joo mehän menemme mieheni sukulaisten luokse San Bedroon eli siitähän ei ole kovinkaan pitkä matka Los Angelesin keskustaan.Käytössämme on siis auto kuskeineen eli eiköhän me näillä tiedoilla nyt jotain uusia vinkkejä saatukkin,kiitos!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1817
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1687
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1313
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      809
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      785
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe