Marika Parkkomäki

vanhalada

Kyseinen näyttelijä esiintyy kolmessa kotimaisessa sarjassa ja esittää kaikissa alkoholisoitunutta äitiä jolla viina ajaa aina lasten ohi.
Liekö sattumaa......

13

4353

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • fiktiota

   Sun logiikalla Åke Lindmankin on ihan kaamee roisto. Mitenköhän se saa olla vapaana?

   • nuorihonda

    Aika usein näyttelijät on samanlaisissa rooleissa.Eiköhän olisi työn kannalta kivempaa tehdä erilaisia rooleja.Helposti leimautuu pahikseksi, humpuksu tai juopoksi.

    Kiinnitin Parkkomäen kohdalla samaan asiaan huomioni.Muutenkin on irvokasta kun samat näyttelijät pyörii kaikeniltaa telkkarissa.
    Uusia kykyjä esille.


   • Umu
    nuorihonda kirjoitti:

    Aika usein näyttelijät on samanlaisissa rooleissa.Eiköhän olisi työn kannalta kivempaa tehdä erilaisia rooleja.Helposti leimautuu pahikseksi, humpuksu tai juopoksi.

    Kiinnitin Parkkomäen kohdalla samaan asiaan huomioni.Muutenkin on irvokasta kun samat näyttelijät pyörii kaikeniltaa telkkarissa.
    Uusia kykyjä esille.

    "-Ruotsinkielisen näyttelijän on vaikeampi päästä esiin kuin suomenkielisen, koska julkkikseksi tulo tapahtuu nykyisin pääasiassa television välityksellä. Ehkä tekijät pelkäävät ottaa ruotsinkielistä näyttelijää, josta ei tiedä, osaako hän puhua kunnolla, arvelee Parkkomäki, jonka oma äidinkieli on suomi. Ruotsin hän oppi kuitenkin jo lapsena asuessaan ensimmäiset 11 elinvuottaan Ruotsissa.

    Parkkomäki sanoo toisaalta olevansa tyytyväinen siitä, ettei häntä "löydetty" televisiosarjaan heti valmistumisensa jälkeen.

    -Näyttelijöitä laitetaan aika nopeasti fakkiin tv-roolien perusteella. Nyt olen ainakin saanut tehdä vaikka minkälaisia osia.

    Julkisuus sinänsä ei ole Parkkomäelle mikään peikko.

    -Tv-julkisuudella saadaan julkisuutta ja katsojia myös teattereille. Jos Angelan roolin ansiosta on mahdollista saada lisää katsojia suomenruotsalaiselle teatterille, en pane sitä pahakseni."
    (TS 16.1.1999)

    Eli eipä pelkkien tv-roolien perusteella kannata näyttelijää arvioida. :)


  • tunnussävel

   Esittääkö tää Marika Parkkomäki tuon Harvoin Tarjolla -sarjan tunnarin?

   • sen laulaa

    Elisa Korjus.


   • Korjailija
    sen laulaa kirjoitti:

    Elisa Korjus.

    Miliza Korjus? Siis ei Eliza, vaan Milisa. Muistaakseni jotain sukua Tapio Korjukselle.


  • erkkimerk

   ei ole mikään mairitteleva rooli hällä missään niistä sarjoista.

   • olla.....

    omana itsenään.


  • inhimillinen tekijä

   ohjelmassa ja myönsi jopa toimittajalle juovansa viiniä,elikkäs siinäkin viitattiin myös yksityiselämässä olevaan jonkintasoiseen alkoholiongelmaan.
   Tässä ohjelmassa Marika myös kertoi sisäisestä rikkinäisyydestään mikä johtuu hänen siirtolaisuudestaan.
   Mukava ja lahjakas tyttö, voimia hänelle selviytymiseen.

   • juo useimmat suomalaiset

    Jotenkin kuulostaa, että tavikset TV-katsojat/tällepalstalle kirjoittelijat näkevät ylidramaattisia merkkejä ja oireita kaikissa julkkisten tai näyttelijöiden tekemisisssä ja sanomisissa..
    Jos joku herkänoloinen näyttelijätär sanoo ottavansa joskus viiniä, eikö sitä samaa tee noin.2.5 miljoonaa suomalaista? Ilman että tarttee olla erityistä ongelmaa asian suhteen.
    Mutta kyllä, Marika Parkkomäki on hyvä ja lahjakas näyttelijä, jolle mitä parhainta jatkoa!


  • päin ruotsia

   Marikan vanhemmat ovat olleet silloin kun hän syntyi? Jos joku tietää niin kiitos. Omia sukulaisia ollut kanssa ruotsissa ja ei heillä ole sieltä huonoja muistoja tai siis sellaisia, että olisi ollut toisen luokan kansalainen, jota pitää hävetä.

  • Anonyymi

   Taas tuli uusintana sarja alusta alkaen ja palautti samalla mieleen Parkkomäen samankaltaiset roolit. Kyllä, hän viittasi keskusteluohjelmassa jonkinasteiseen alkoholiongelmaan taannoin. Se voisi selittää sitä, että hän niin uskottavasti 'osaa eläytyä' siihen kaappitissuttelijan maailmaan, niin ilmein, elein kuin äänenpainoinkin. Toki näyttelijän tuleekin kyetä asettumaan erilaisiin rooleihin, mutta tässä Parkkomäen päihdeongelmaisten roolien omaksumisessa on kieltämättä erityistä uskottavuutta, jotain voimakasta omakohtaisuuden tuntua...

   • Anonyymi

    Kiinnitin kans huomiota hänen hyvin tehtyyn roolisuoritukseensa. Mitähän tekee nykyisin...?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   11627
  2. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   57
   4517
  3. Vappubrunssi

   Vappubrunssin järjestäjät hävetkää! Tiesitte että näin tulee käymään,vaaransitte ihmisten terveyden muutaman euron takia. Mahtaa omatunto,ei teillä ta
   Kokkola
   262
   3887
  4. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

   Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
   Parisuhde
   50
   2378
  Aihe