Staffin hinta?

staffistaffi

Hei,

Osaisiko joku kertoa, että minkä hintaisia Staffordshirenbullterrierit ovat?

14

18111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • psoffefe

      Jos soittelisit eri kasvattajille? Saman hintaisia kuin muutkin koirat, 1000€ ja siitä ylöspäin. Kun sinulla on ollut yli kymmenen vuotta koira, on sen ostohinta täysin mitätön juttu muihin kuluihin verrattuna. Ihme kysymyksiä...

      • mukavaa

        soitella kasvattajille ja eka kysymys, "mitä maksaa?" aloittaja varmaan ymmärtää että koirasta tulee paljon muitakin kuluja, mutta halus varmaan vähän suurinpiirtein tietää että liikutaanko 1000 vai 2000 eurossa...


      • staffistaffi
        mukavaa kirjoitti:

        soitella kasvattajille ja eka kysymys, "mitä maksaa?" aloittaja varmaan ymmärtää että koirasta tulee paljon muitakin kuluja, mutta halus varmaan vähän suurinpiirtein tietää että liikutaanko 1000 vai 2000 eurossa...

        Nimenomaan halusin tietää suunnilleen, että minkä hintaisia ovat. Ei ole kuitenkaan ihan sieltä yleisimmästä päästä Suomessa tämä rotu niin ajattelin, että ne varmaan ovat melko arvokkaita. Koiran arvoa ei toki rahassa voi mitata. Onhan se rakas perheenjäsen. Koiran hankinta ja sen kanssa eläminen ei ole ilmaista ja kaikkiin yllättäviinkin menoihin on varauduttava. Tämän tiedän koiranomistajana. Vasuuntuntoahan se vain on, että laskee huolella, että onko toista koira varaa ottaa. Se nyt on aivan sama, että maksoiko koira 50euroa vai 2000euroa. Yhtä rakas se on aina.


      • Yks kyselijä...
        mukavaa kirjoitti:

        soitella kasvattajille ja eka kysymys, "mitä maksaa?" aloittaja varmaan ymmärtää että koirasta tulee paljon muitakin kuluja, mutta halus varmaan vähän suurinpiirtein tietää että liikutaanko 1000 vai 2000 eurossa...

        Moni kasvattaja hylkää heti pennun kyselijän joka alottaa puhelun kysymällä,paljo pentu maksaa?

        Ja pennut todellakin pyörii jossain sen 1200-1500 € välil mitä ite oon kyselly.


      • Staff

        Staffin pennut maksoivat viimevuonna 1500€ ja nyt maksaneet jo jonkin aikaa 1600€ tietenkin jos koira ei ole ns. Pimeä pentu. Ja rekattu ym. Luotettava ja hyvä kasvattaja.


      • Anonyymi

        No kyllä itsekin kysyin hintaa ja se ei tarkoita mitään muuta ja tiedän kyllä ja jokainen tietää mitä koiran tai muunkin eläimen pito tulee maksamaan.
        Hän varmaan tietää myös ja halusi vaan kysyä💪🤗


    • kitta

      kun otat yhteyttä rotuyhdistyksen pentuvälitykseen. Siellä tietävät jo syntyneet ja tulevat pentueet ja suunnitelmissa olevat pentueet ja hinnat mitä pennuille suunnitellaan. Ei yhdistelmillähän on eri hintaisia pentuja.

      Mutta muistelisin rekisteröityjen staffin pentujen hintojen pyörivän 900-1350 euron välillä. Tämä ei nyt sitten ollut mikään kirkossa kuulutettu tieto, vaan näin muistelisin lukeneeni syksyllä jostain.

      Rekisteröimätöntä pentua ei kannata ostaa vaikka sen saisi 100-300 ekeä halvemmalla, koska se todennälöisesti on virosta tai venäjältä tuotu pentu joka ei välttämättä ole puhdasrotuinen. Pentu saattaa olla vakavasti sairas ja laittomasti maahan tuotu ja saatat tukea pentutehdasta joissa koirat elävät järkyttävissä oloissa.

    • 87324

      Suomalaisia staffinpentuja myydään jopa 1300-1500 euron hintaan. Vanhemmilla ei ole mitään meriittejä, eikä hinta ole yhtään perusteltu. Itse en maksaisi staffinpennusta yli 1200 euroa enempää.

      Eli voisi sanoa staffin hintojen liikkuvan 1000-1500 euron välillä.

      • manujaanu

        pennun hinta on aikamoisen korkealla. silti kasvattaja voi yksimielisesti hylätä jonkun hyvänkin ostajaehdokkaan, mikäli ei henkilökemia tunnu heti toimivan. mielestäni, mikäli on valmis maksamaan tinkimättä 1300 e, niin on varmasti myös oikeasti valmistautunut ja valmis pennun kasvatukseen ja kaikkeen vastuuseen mitä pentu tuo tullessaan.


    • *M*

      Meidän staffi maksaa 1200 euroa. Pentu on luovutusiässä kahden viikon kuluttua.
      Kasvattaja on asiantunteva ja pennun vanhemmat terveitä ja palkittuja.

      • 1,5-vuotiaan staffiuroksen ...

        Onnea vaan tosissaan pentuhakuun. Kasvattajat ovat tosi sisäänlämpiävää sakkia! Ja ei kyllä kannata aloittaa niitä puheluita kasvattajille lauseella, "paljonko maksaa?". Sulla pitää olla jopa vähän tuuria että onnistut pennun itsellesi hommaamaan.
        1000€ maksoimme puolitoista vuotta sitten pennusta.


      • Anonyymi

        Milloin tulee pentuja?


    • Kyseleväinen

      Täällä kanssa pentua kyselty ja yhdestä kennelistä "luvattu" pentu, odotellaan vielä syntyväksi ennenkuin varauksia ottavat. Mutta tosiaan hinnaksi sanoi että tänäpäivänä staffin hinnat huitelee 1500-1800e välillä, hyvistä vanhemmista näyttelypennuksi tuon hintahaarukan yläpäästä ja "tavalliset" varmaan tuon 1500e. Itseänikin tuo hinta hieman mietityttää, paljon olen tutkinut kennelliitosta vanhempien terveystuloksia. Toisella lonkat D/D ja toisella B/B, muuten tulokset ok. Pennuille lonkat mahdollosesti ihan ok tasoiset, D-lonkista en maksaisi tuota hintaa, vaikka sitähän ei etukäteen voi tietääkkään. Mietinkin, onko tuo 1500e "kiskurihinta" pennusta vai ihan ok hinta? Kennel vaikuttaa hyvältä, ovat kiinnostuneita millaiseen perheeseen pennun antavat ja haluavat tavata ottajat ennen, mikä kuulostaa vastuulliselta niinkuin pitääkin. Hinta ei minulle siis ole ongelma vaikka maksaisi 2000e..

      • Ihan normaalilta hinnalta staffille kuulostaa, vaikka toki mielestäni koirat suomessa nykypäivänä ovat todella kalliita ylipäätään.

        Oma amstaffini (sukulaisrotu) maksoi pari vuotta sitten 1300e. Tuntuu, että summa nousee melkein 100e/vuosi...........


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      250
      18375
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      81
      3100
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2151
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1850
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1725
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      265
      1387
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1262
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      82
      1073
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      949
    Aihe