Junavideo

Shilirimpsis

Aika naurettaviksi tekivät ittensä tämä "kohu"- videon "selostajat"... hahaha.. Ei kettu ku mä repeilen yhä uudestaan ja uudestaan. Ja kaiken lisäksi taidan vielä tuntea tämän naishenkilön. Ei hyvää päivää mitä jengiä!

7

1809

  Vastaukset

  • Taidan itsekkin tietää nämä nuoret. Niitä kun näkee ilta myöhään Myyrmäen, Martilaakson ja Louhelan asemalla.

   Menkää ihmeessä joskus Myrtsiin katsomaan. Siellä ne kännissä heiluu ja leikkivät niin kovista!

   • lukekaa lakia sieltä löytyy vartijan ja järkkärin oikeudet.Katsoin kyseisen videon eikä siinä mitään väärää ollut.Kuvaajan kommentit olivat aika hauskoja tää on niin pahoinpitely.jos kaveri olisi lähtenyt rauhassa järkkärien matkaan mitään ei olisi tapahtunut.


   • oikeudet kirjoitti:

    lukekaa lakia sieltä löytyy vartijan ja järkkärin oikeudet.Katsoin kyseisen videon eikä siinä mitään väärää ollut.Kuvaajan kommentit olivat aika hauskoja tää on niin pahoinpitely.jos kaveri olisi lähtenyt rauhassa järkkärien matkaan mitään ei olisi tapahtunut.

    Isot jätkät tenavien kimpussa, hävetkää.


   • Ossi, vielä isompi kirjoitti:

    Isot jätkät tenavien kimpussa, hävetkää.

    Joo, päästetään kaikki tällaset vaan vapaaksi tai itseasiassa vielä parempi: ei reagoida mihinkään alle 18-vuotiaiden tekoihin niin sinä voit käydä halutessasi juttelemassa mukavia näille isänmaan toivoille ja silittää päätä. Tosin senkin joku filmaisi ja sinä olisit median silmissä pahoinpitelijä-sika.

    Aivoton idiootti.


  • kyseinen pätkä löytyy?

   • Iltiksen videosivuilta.. "Vartijat mätkivät junassa" :):)


  • Iltalehden jutusta lainaus:

   "Maanantaina poliisi kuitenkin päätti, ettei pojan toimista käynnistetä rikostutkintaa, vaan tapaus jätetään sosiaaliviranomaisille."

   Saatetaan tästäkin yhteiskunnan toivosta saada kuitenkin vielä ihan mallikansalainen, kun tässä vaiheessa päästään sossujen kanssa puuttumaan peliin ja esim. voidaan huostaanottaa lapsi, niin että saadaan häntä kasvattamaan semmoinen taho joka on oikeasti kiinnostunut lapsen tulevaisuudesta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   294
   11941
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7524