Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Riikan hintataso ja millä lentokentältä vanhaan kaupinkiin

parivaalee

Hei Riikassa käyneet! Millainen on hintataso koto-Suomeen nähden ja mitä kannattaisi mielestänne hankkia? Miten liikuitte kentältä vanhaan kaupunkiin ja takaisin? Voiko takseihin luottaa?

10

4455

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • takseista ym

      Ennen kuin oikeinkirjoitusniuhot alkavat mellastaa, vastaan sen mitä yhden käynnin kokemuksella pystyn.

      Menimme kentältä keskustaan ja takaisin taksilla. Paluumatkalla meitä selvästi huijattiin, hinta oli lähes tupla menomatkaan verrattuna vaikka liikenne oli silloin hiljaista ja matka joutui, toisin kuin mennessä. Mittari oli kyllä päällä mutta kuski ilmeisesti manipuloi sitä jotenkin matkan aikana. No, ei se hinta kahdelta hengeltä kuitenkaan mikään kohtuuton ollut.

      En ole mikään shoppailija, mutta kyllä minusta ravintoloissa selvästi halvemmalla syö kuin Suomessa.

      • Riganieki

        Ei välttämättä kannata pyytää taksia ajamaan hotellille asti mikäli se on ihan vanhan kaupungin keskellä. En muista ihan varmaksi oliko se nyt X latia, mutta ainakin jotain extraa maksaa ajo alueelle. Ratslaukums voi olla esimerkiksi hyvä kohde jäädä kyydistä. Se on siinä mustapäiden talon vierellä.


      • Juuri Riiasta palannut
        Riganieki kirjoitti:

        Ei välttämättä kannata pyytää taksia ajamaan hotellille asti mikäli se on ihan vanhan kaupungin keskellä. En muista ihan varmaksi oliko se nyt X latia, mutta ainakin jotain extraa maksaa ajo alueelle. Ratslaukums voi olla esimerkiksi hyvä kohde jäädä kyydistä. Se on siinä mustapäiden talon vierellä.

        Sen ne kuulemma sinne porttien sisäpuolelle ajosta ottaa.. :)


    • Riganieki

      Tänä aamuna selvittelin taksikyytien hintoja muutamasta eri paikasta läheltä vanhaa kaupunkia kohteena lentoasema. Pitäisi olla 6,5 - 7 latia korkeintaan. Kaikki kkyselyn kohteet yrittivät kusettaa heti kättelyssä. Matka on kuulemma 15 km, vaikka oikeasti hieman alle 10 km. Hinta vaihteli 11 ja 16 latin välillä. Vaikka auto mainostaa ovessaan lähtö 1,5 Ls ja 0,5 Ls/km. Eniten takseja on keskusrautatieaseman edessä, mutta siitä kaikkein vähiten kannattaa ottaa kyyti. Punaiset rellut ovat melkeinpä luotettavimpia 8001313 on puhelinnumero. Hyvä on sopia hinta etukäteen.

    • pyytää palveluistaan

      niin kovaa hintaa, ettei kellä tahansa ole varaa niistä maksaa. Ei edes Riiassa.

      • se sieltä!

        Ha haa! Tulihan se sieltä, kuten odotinkin, hieman hidas oli vain tällä kertaa sytytys. ;)


      • justers

        olin riikan kanssa rigassa riiaaamassa riikan riiustelivia riittoja


        hähhäää


      • parivaalee

        Hei! Kyselin helmikuussa Riikaan matkustamisesta. Kiitos kaikille vastanneille, näsäviisaillekin!- Heinäkuun alussa vietettiin muutama päivä Riiassa ja mukavaa nähtävää oli. Pikkubussilla, joka meni Reval-hotelliin, pääsi mukavasti lentokentältä ja takaisin, vaikka hotellimme oli Waldemara. Hinta oli 3 L tai 5 E, eikä tarvinnut saikata muka ymmärtämättömien taksisuharien kanssa. Jurmalassa käytiin tavallisen kansan junalla, lippuja saa rautatieaseman Stockmannin puoleisilta tiskeiltä.Hinta ei päätä huimannut, edestakainen lippu maksoi alle 2L. Yöhumuun emme hirveästi osallistuneet, mutta varottavia esimerkkejä törkeästä turistien huijaamisesta yökerhoissa kuului tapahtuvan. -Riikaan menemme toistekin.


    • ...juttu

      Voisikos joku latiasiantuntija valaista mikä on täkäläisen ja sikäläisen valuutan ero? Latvia on EU:ssa, mutta euro ei kelvanne?

      • Expat

        "Voisikos joku latiasiantuntija valaista mikä on täkäläisen ja sikäläisen valuutan ero?"
        Juu, ero on siinä, että Suomessa on käytössä euro (EUR) ja Latviassa Latvian lati (LVL). Valuutat ovat paitsi erinäköisiä ja -kokoisia, myös suhteessa toisiinsa eri arvoisia.

        "Latvia on EU:ssa, mutta euro ei kelvanne?"
        Toki kelpaa, aivan yhtä hyvin kuin EU-maa Ruotsissa, Tanskassa ja vaikkapa Isossa-Britanniassa. :)

        1 EUR = 0.702804 LVL


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1400
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      58
      1307
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe