Oikea opetus Harrille

Tapsapappa

Hyvä että hiihtojohto otti tiukan kannan Harrin diivailuun. Emme tarvitse enää uutta Nykästä, paitsi oikeasti oikeana urheilijana. Huippu-urheilija on niin kova esikuva muille nuorille ja lapsille että sietäisi HuippuHarrinkin miettivän vähän tekemisiään mäen ulkopuolella. Meillä on noita diivailijoita jo tarpeeksi kapakoitten ulkopuolella sulkemisajan jälkeen tappelemassa. Hyvät käytöstavat koskevat erityisesti urheilijoita ja kaikkia muitakin julkisuuden henkiöitä. Toivottavasti Harrin vanhemmat puhuvat pojalle nyt järkeä. Hiihtojohtoa on turha haukkua. Ei kukaan työelämässäkään pääse valitsemaan esimiehiään tai muita johtajia. On vain tehtävä kunnolla ja yhteisten sääntöjen mukaan se mitä osaa.

6

312

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • luottamus/vastuu

      Sehän on tän koko nyky-yhteiskunnan suurin vitsaus, että kaikki haluaa saada luottamustehtävän (urheilijoilla edustaa maataan), mut kukaan ei halua kantaa sen mukanaan tuomia vastuita ja noudattaa sen tahon sääntöjä, joka sen luottamuksen antaa.. Olkoonkin Harri Olli hyvä mäkihyppääjä, mut maajoukkueessa hän edustaa myös Suomea, ei vain ja ainoastaan itseään. Kotioloissaan ja edustustehtävien ulkopuolella tehköön mitä lystää, se myös hänelle suotakoon, kunhan kantaa vastuun niistäkin tekemisistään. No, elämä opettaa nöyryyttä kaikille meille, myös individualisteille.

    • oli ?

      Hiihtoliitto halusi vain osoittaa auktoriteettiään antamalla kiitokseksi mitallista, jota ilman Harria ei olisi tullut POTKUT.

      Tuomio eli potkut annettiin ilman kuulematta urheilijaa = OIKEUSMURHA.

      Harri ei tapellut, eikä räyhännyt.
      Eikö aikuinen ihminen saa itse valita missä yönsä nukkuu ?

      Jos olisin Harri. Selvittäisin välittömästi mahdollisuudet hypätä toisen maan lipun alla.

      Mikä olisikaan parempi näpäytys, kuin mitalli Harrilta, mutta ei Suomelle.

      Tästä nousisi niin iso älämölö, että valta vaihtuisi.

      • varjopuolia

        Olisiko ko.lapsukainen valinnut väärän `ammatin`, kannattaisi mennä semmoiselle alalle jossa saa huseerata niin kuin lystää.


      • eläkkeellä
        varjopuolia kirjoitti:

        Olisiko ko.lapsukainen valinnut väärän `ammatin`, kannattaisi mennä semmoiselle alalle jossa saa huseerata niin kuin lystää.

        Itse olen sitä mieltä, että työt teen tunnollisesti mutta vapaa-aika on minun, eikä työpaikan esimiehen tai pomon. Näin on Harrilla samoin kuin muillakin urheilijoilla oltava. He uurastavat mielettömästi uransa eteen silloinkun tapsapapat ja mummot kallistavat kuppia. Sitten kun he uurastavat kilpailussa Suomelle mainetta ja kunniaa tapsapapat ja mummot kallistavat kuppia. Sitten kun heillä on pieni rentoutumistauko ja hekin haluaisivat viettää hetken ikäistensä seurassa hiukan relaten ja kooten taas voimia niin silloin tapsapapat ja mummot pillastuvat, et poikaparka tule meidän reviirille kallistamaan kuppia!


    • painon

      ..sanalle OIKEA. Marvailan toimintatapa ei osoittanut minkäänlaista kypsyyttä asian hoidossa. Kyllä, Harrin kanssa ehdottomasti keskusteltava ja vakavasti, mutta kypsemmin kuin tuo Marvailan öykkärikostajan tyyli. Johtajanpestit kyllä kelpaa matkojen ja palkan kera, mutta vastuu ei oikein istu harteille.

    • Folio Mulder

      Ei kellekään kuulu mitään erityisvapauksia ihme sooloiluihin joukkuelajeissa. Sitä mennään sääntöjen ja hyvien käytöstapojen mukaan viimeistään silloin kun maajoukkueessa pyöritään.

      Huonosti käyttäytyvät poikaset olisi laitettava kasvamaan vaikka vuodeksi ja toistuvista toilailuista lopullinen pääsykielto maajoukkueeseen...perrkele niinku pikkukakara tuokin tapaus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      335
      3141
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      110
      2315
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      88
      1696
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      200
      1642
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      71
      1436
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      57
      1313
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      13
      1116
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      22
      1107
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      3
      1073
    10. Vapunviettoon

      Ohjeita palstanaisille: piIIua ei jaella.
      Sinkut
      163
      973
    Aihe