pissikset

awtefruykri

Mua on alkanu silmittömästi raivostuttamaan 11-14-vuotiaat tytöt, jotka laittavat lakkaa päivässä 2 kilooo, meikkaa niin että ripset paakkuuntuu, puuterirajat näkyy, poskipuna pyöritetty alas poskelle palloksi. Jos on pakko meikata, ni vois sitte opetella meikaaamaan kunnolla. Itekki meikkaan, mut sen verrran nyt katon etten klimppi ripsii tee itelleni yms. -.- säälittävää oikeesti.. OPETELKAA MEIKAAMAAN, luulette olevanne hehkeitä sentin pakkelikerroksessa. mut ottakaas meikki pois ja laittakaa hiukan ripsivärii ni joha vast kauniita olette. :) puuteri,meikkivoiteet ja nämä on tehty huonoihoisille. ei beibifaceille.
Oikeesti miettikää nyt vähä.

31

2342

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neititäydellinen

      oon samaa mieltä, irc-galleriastaki ku kattoo nuorii tyttöi ketkä on käyttäny vähintää puolet omast lakkapullost yhtä kuvaa varte. Suomalaiset ei osaa enää olla luonnollisia..

    • ddddeee

      On ne ala-asteella olevat tököttiripsiset pakkelinaamat kyllä melko korni näky. Ja niitä on ihan oikeasti, tämä ei ole mitn liioittelua.

      Vooooi vooooi, silloin joskus kun minä olin ala-asteella, me minikokoiset kukkahattutädit saatiin jo hepuli, jos joku käytti pinkkiä luomiväriä ja glitterihuulikiiltoa. Eipä me tiedetty silloin, mihin tämä maailma vielä menee. :')

    • jepp.

      toi on totta.. ihan kymmenen vuotiaatkii tytöt meikkaa jo just tollee ja on niin '' perfect''
      ja sit kans toinen juttu..
      jotkuu ihmiset ei enään taida ymmärtää ketkä on pissiksiä. nimittäin mun kaverit(2) haukkuvat mua pissikseksi, ja en tiedä syytä, joten kysyn teiltä, tekeekö nämä minusta muka pissiksen:

      -normaali meikkaus eli, vähän ripsaria, kulmat ja meikkivoide, koska on punainen iho ja finnejä.
      -tavallinen pukeutuminen, ehkä vähän avoimet paidat, mutta normaalityylinen
      -blondit hiukset
      -en ihkuttele tai mtn.
      -en juo enkä polta.
      -en ole kovinkaan fiksu siis mitenkään koulussa,mut ne haukkuu mua blondiks (vaikka en puhu mitää tyhmää kenenkää muun mielestä)
      -kiroilen
      -kuuntelen esim: elastista,50cent,akon,cheek,apulanta,ciara jne.. eli hiphop,r&b ja suomirap.

      molemmat niistä mun ''kavereista'' on jostain perämetästä ja mä kaupunkialueelta (voisko vaikuttaa?).. nyt en ymmärrä.

      • hahahahah

        Olet pissis! Muahahahaha, ihQ


      • wedrftyuiop

        jepp.


      • RautaRoskis

        Määrittele normaali.


      • Kannabislaillistuu

        Sä et polta pilvee. Siinä syy miks sä oot pissis. Pissikset ei käytä miedompia huumeita kuin alkoholi ja tupakka. Vain tavalliset ihmiset käyttävät kannabista, joka on terveellisempää kuin nämä kaksi yllä mainittua huumetta ja joka on terveellisempää kuin unilääke. :)


      • poikaetelästä

        "avoimet paidat" PISSIS


      • Tyttö.et.tunne

        Meikkivoide, kulmat, avonaiset paidat, kiroilen, suurinosa ihmisistä asuu "perämetsässä"... Vittu oot pissis


    • olisinhiljaa

      " -.- säälittävää oikeesti.. OPETELKAA MEIKAAMAAN"
      Hohohohohoh. Ei tuo anna itsestäsikään kovin hyvää kuvaa. Eikä pissikseksi tee se, että sattuu vaan olemaan huono meikkaaja. :p

    • keksikää jotain muuta!

      kaikki ne pissisten vihaajat on kateellisia eikä ne oikein keksi sitte minne purkaa tota pahaa oloa :) se on silti ymmärrettävää koska kukapa tyttö ei haluaisi olla paksutukkainen hoikka blondi jolla on aina tarpeeks jätkiä, sitä paitsi meikeissä ei oo mitään valittamista!
      halutaan vaan näköjään ärsyttää, ku oma naamataulu ei riitä ees meikit pääs spaw!

      • feeeedeerr

        Haaa, ai että jos ei pidä jostakin / kritisoi jotain, on automaattisesti kateellinen sille? Ei ole totta. Tuo on vain noita kiliseisiä puolustautumiskeinoja, että väitetään heti toisen olevan kateellinen.

        Mielestäni on typerää piilottaa itsensä pakkelikerroksen taakse vain siksi, että se nyt vaan sattuu olemaan tapana. Ymmärtäisin sen ehkä perfektionistiselta akneihoiselta, mutta en lapsenkasvoiselta babyfacelta. Meikeillä on kyllä ihan ok korostaa hyviä puoliaan, mutta peittely menee jo yli, etenkin kun se on yleensä ihan turhaa.

        Kukapa tyttö haluaisi olla bimbo jakorasia, joka yrittää epätoivoisesti astua "aikuisen" kenkiin jo n. 13-vuotiaana...


      • kundi_88_espoo

        "kaikki ne pissisten vihaajat on kateellisia"

        eipä oikeastaan, en ole kateellinen ku olen poika...

        "kukapa tyttö ei haluaisi olla paksutukkainen hoikka blondi"

        ööh, tunnen aika montakin jotka ovat mielummin ruskeasilmäisiä brunetteja ;) sellaset on HOT

        "jolla on aina tarpeeks jätkiä"

        eipä näytä riittävän ku pitää yrittää laittautua ja iskeä niitä jatkuvasti, kumma että lissut on yleensä ilman jätkää ja lyhyitä parisuhteita. Lisäksi niitä yleensä petetään...

        "sitä paitsi meikeissä ei oo mitään valittamista! "

        paitsi se että se ei sovi...


      • KALZIO

        No mun Tyttö-ystävää haukutaan pissikseks ku se on luokan nätein ja silt on pari kertaa pöllitty meikit kesken skolen ja löydettiin ne sit tuolt suolta koulun lähelt et todellakin säälittävää ku ite on vaa nii ruma ni pitää sitte haukkua muita juominen ja polttaminen ihan normaali nykyää join/
        ja poltin jo 11v nykyään enemmän juon mutta polttelen joskus sillon tällön ja kohta ajattelin maria polttaa


      • Ningyoo

        "Kaikki ne pissisten vihaajat on kateellisia"
        In your dreams, sweety. En mistään hinnasta haluaisi olla mikään ihQ namupala joka kerää kaikki pinnalliset pojat ja hullut alkoholistit kaupungilta.


        "eikä ne oikein keksi miten purkaa tota pahaa oloa"
        Mitä pahaa oloa? Muutenkin keksin kymmenen parempaa keinoa purkaa kateutta, jos nyt yhtäkkiä semmoinen tunne sattuisi iskemään. Valitettavasti ei taida semmoinen olo tulla, kun katson jotakuta pissistä.

        "koska kukapa tyttö ei haluaisi olla paksutukkainen, hoikka blondi."
        Öö... Lähdetäänpä olettamuksesta, että haluaisin olla blondi. EN. siinä kaatui tuo väite, sillä olen tyttö. Paksutukkainen olen ja keho on normaali, eikä mikään anorektikon luuta-ja-nahkaa-tikku, johon on liioilla toppauksilla ja vaikka millä tehty semmoiset rantapallon kokoiset tissit. En sellaista haluaisikaan. Ei kiitos.

        "jolla on aina tarpeeksi jätkiä"
        Kenties, mutta kuten olen luokkani muutamasta pissiksestä huomannut, ne jätkät tuntuvat olevan vähän ajan päästä pelkkä riesa, kun ne puristelevat persettä ja pitävät suunnilleen lukua siitä, kuinka monta kertaa on kyseisiä henkilöitä perseeseen koskenut ja puhuvat siitä, että "ootko ikinä koskenu (olkoon vaikka maija) Maijan pilluu? ÄHÄHÄ, mäpä oon!"

        "sitäpaitsi meikeissä ei oo mitään valittamista"
        No ei olekaan, mutta siinä on, miten jotkut niitä raiskaavat käyttämällä litran meikkivoidetta, kolme kiloa puuteria, puoli litraa ripsiväriä ja kilon luomiväriä joka päivä. Oi, kuinka ihastuttavalta sitten näytetään!

        "halutaan vaan näköjään ärsyttää, ku oma naamataulu ei riitä ees meikit päässä"
        Umm... Tuota... Mitäköhän tuohon vastaisi? Halutaan ärsyttää? Vain jos otat sen sillä tavalla, my darling. Ja sitten... Oma naamataulu ei riitä ees meikit päässä? Voi kyllä riittää. Paremmin kuitenkin ilman meikkiä.

        Olen -96 syntynyt tyttö, joka kummeksuu näitä ihQ pissiksiä, joita tuntuu riittävän joka oksalla. Mutta, antaa kaikkien kukkien kukkia vaan.


      • SO WHAT vaikka meikkaaa!

        oikeesti vihdoin joku ymmärtää mua ei siinä niinku oo mitää jos meikkaaa......meikkaan määki ja käytän hienoja vaatteita SO WHAT!!!!!! niinku oikeeesti ite ne ketkä valittaa että jos niinku meikkaa jne ni TE ootte ite niih rumiii että alatte haukkuuu muita!!!siis OMG


      • Tyttö.et.tunne

        Sun logiikallas jos sä vihaat isistä niin sä oot kateellinen niille?? For real XD


    • roketo

      minä en ole mikään hehkeän näköinen, mutta en ikinä laita kuin ripsaria ja meikkipuuteria.
      luonnollisuus kunniaan. ei oo enää kaunista jos on kilon verran pakkelia naamassa.

      • jorreyjorreyjorrey

        kundi_88_espoo just oikee vastaus sun suust !(:


      • Isosisko.....
        jorreyjorreyjorrey kirjoitti:

        kundi_88_espoo just oikee vastaus sun suust !(:

        Kaikki vain haukkuu pissiksiä, mutta mitä tehdö sellaiselle , joka tulee pissikseksi hyvää vauhtia? Olen 16 vuotias ja minulla on 10.v pikkusisko pian 11.v. Itse tuossa isässä menin kouluun vielä joku muumipaita päällä ja kuudennella vielä haalareissa ja kuomakengissä. Nyt kuitenkin ihan tasapainoinen ja tyylikäs nuor nainen tai näin kuvailen itseäni. Kaikki olkoon jotakin mieltä.
        Mutta pikkusiskoni meikkaa joka päivä kouluun ainakin ripsaria ja nyt laittoin jo puuteria ja meikkivoidetta vaikka iho on oikein hyvä. Vaatteet ovat sellaisia mistä näkyy persvako puoliksi ja läski maha tulee sielä välistä. Pikkusiskoni on siis vähän pullukka ja ottaa siitäkin kovat paineet. Hän kulkee aina muotivaatteissa eikä tulisi kuulonkaan edes mökillä pukeutua johonkin vähän huonompiin.
        Mistä tämä tälläinen oikein tulee?
        Perheemme on normaali tai mikä nyt on normaalia? Mutta yleensä pikkusiskot saa vaikutteita isommista, mutta itse olen ainakin yrittänyt näyttää hyvää esimerkkiä ja viikonloppuisin en meikkaa ollenkaan , ja vasta ysin lopussa aloin meikkaamaan joka arki päivä.
        Hänen luokkallaankin kaikki on juuri sellaisia muumipaitoja ja tavallisia 10-vuotiaita , joita pikkusiskoni aina haukkuu kauheiksi rentuiksi.Eli mistä tälläinen pissis käytös?

        Niin ja miten estää se? Olen puhunut äidelleni ettei osta hänelle muotivaatteita ja anna meikkejä , mutta ei. Äitini vain sanoo , että pikkusiskoni on kehittynyt jo enemmän ja mitä pahaa siinä on jos meikkaa! Ai 10.v meikkaa joka päivä , kyllä siinä mielestäni on jotain kummaa.
        Kyllähän me kaupassa äidin kanssa aina vähän katsotaan minkälaisia persevako housuja sille ostetaan, mutta kuitenkin äiti antaa periksi aina.
        Äitini ei ole todellakaan mikään muodin seuraaja vaan kulkee kirpparivaatteissa tai mitä aina kaapista tulee päälle , niin ei se pikkusiskoni pukeutuminen siitä voi johtua.


      • Nimetön
        jorreyjorreyjorrey kirjoitti:

        kundi_88_espoo just oikee vastaus sun suust !(:

        Moi!Haluaisin tietää että voiko masennuslääkkeiden (seronil 10 mg) kanssa käyttää alkoholia?


      • Ninyoo
        Isosisko..... kirjoitti:

        Kaikki vain haukkuu pissiksiä, mutta mitä tehdö sellaiselle , joka tulee pissikseksi hyvää vauhtia? Olen 16 vuotias ja minulla on 10.v pikkusisko pian 11.v. Itse tuossa isässä menin kouluun vielä joku muumipaita päällä ja kuudennella vielä haalareissa ja kuomakengissä. Nyt kuitenkin ihan tasapainoinen ja tyylikäs nuor nainen tai näin kuvailen itseäni. Kaikki olkoon jotakin mieltä.
        Mutta pikkusiskoni meikkaa joka päivä kouluun ainakin ripsaria ja nyt laittoin jo puuteria ja meikkivoidetta vaikka iho on oikein hyvä. Vaatteet ovat sellaisia mistä näkyy persvako puoliksi ja läski maha tulee sielä välistä. Pikkusiskoni on siis vähän pullukka ja ottaa siitäkin kovat paineet. Hän kulkee aina muotivaatteissa eikä tulisi kuulonkaan edes mökillä pukeutua johonkin vähän huonompiin.
        Mistä tämä tälläinen oikein tulee?
        Perheemme on normaali tai mikä nyt on normaalia? Mutta yleensä pikkusiskot saa vaikutteita isommista, mutta itse olen ainakin yrittänyt näyttää hyvää esimerkkiä ja viikonloppuisin en meikkaa ollenkaan , ja vasta ysin lopussa aloin meikkaamaan joka arki päivä.
        Hänen luokkallaankin kaikki on juuri sellaisia muumipaitoja ja tavallisia 10-vuotiaita , joita pikkusiskoni aina haukkuu kauheiksi rentuiksi.Eli mistä tälläinen pissis käytös?

        Niin ja miten estää se? Olen puhunut äidelleni ettei osta hänelle muotivaatteita ja anna meikkejä , mutta ei. Äitini vain sanoo , että pikkusiskoni on kehittynyt jo enemmän ja mitä pahaa siinä on jos meikkaa! Ai 10.v meikkaa joka päivä , kyllä siinä mielestäni on jotain kummaa.
        Kyllähän me kaupassa äidin kanssa aina vähän katsotaan minkälaisia persevako housuja sille ostetaan, mutta kuitenkin äiti antaa periksi aina.
        Äitini ei ole todellakaan mikään muodin seuraaja vaan kulkee kirpparivaatteissa tai mitä aina kaapista tulee päälle , niin ei se pikkusiskoni pukeutuminen siitä voi johtua.

        Anna lapsen leikkiä isoa tyttöä. Se voi johtua yksinkertaisesti siitä, että hän haluaa olla yhtä iso kuin sinä eikä keksi siihen muuta keinoa kuin tuollaiset jutut.


    • Saraa`

      anna pissisten olla! :D ne on ärsyttäviä..mut kai niittenki on se aika elämäst elettävä:D

    • -_-_-_-

      nykyajan pikkuset eli jotku 10v kakarat on lissui siis joskus ku mä olin nuori nii kaikki leikki ja tällee mut nyt viime vuon ja tänä vuonna tule enemmän tollasii 10v lissui minihameis ja korkkareis must lapsien pitäis tossa iässä leikkii viel mut ei ne menee jossai ja yrittää ollaa vanhoi mut joku päivä joku pappa menee ni sit se on siinä ja sillee ku ne esittelee jossai herutopeis eikä niil oo mitään siis huh huh !!!

    • Entäs sitten,, theköön ihmiset mitä haluaavat :) Antaa lasten kokeilla meikkaamista ja näin,, se kuuluu tähän surkeaan nyky ajan elämään! No,, kyllä ne siitä sitte ajan kanssa oppiivat meikkaamaan kun ikää tulee ;)))

    • Anonymoussss

      Ei sillä että henkilökohtaisesti olisin joku pissis, tai kateellinen tai mitään tai kukaan, mutta eikö toi ole liikaa?

      Ymmärrän valituksen lakan käytöstä, jos sattuu olemaan astmaatikko joka saa jatkuvia kohtauksia lakankäytön takia, eikä ole mitään mahdollisuutta olla muualla kuin lakan välittömässä läheisyydessä

      Ymmärrän paljastavista vaatteista valittamisen jos on kokemuksia seksuaalisesta väkivallasta avovaatteiden seurauksena

      Ymmärtäisin huolen meikinkäytöstä jos siitä olisi yhteiskunnallista haittaa

      Tajuaisin yleisen pissiskulttuurin harmittelun jos se olisi jonkun toisen antipissiksen elämästä suoranaisesti pois

      -Mutta muuten eikö ole jokaisen itse päätettävissä miten elämänsä elää? Kyllähän monet asiat ärsyttää ja ärsyttää niin maan paljon, mutta onko se vakavaa ja sellaista et siitä kannattaa puida nyrkkiä jumalille, on eri juttu.

      Jokaisella ihmisellä on oikeus olla mielestään kaunis. Itse olen kärsinyt sellaisesta, että jos joskus olen laittautunut kun lähdetään baariin, niin saan heti ystäviltä kritiikkiä että munankos perässä sitä ollaan. Samoin jos lisää johonkin kuvagalleriaan kuvan jossa näyttää mielestään kauniilta, ja tulee siitä ylpeäksi ja iloiseksi, niin kavereitten kommentit on heti tyyliä "pose" "pissis" "ihq herutus". Eli suoraansanottuna mulle tulee paineita olla ruma. Pissiskulttuuri on luonu vastavoimaks sellasen et tietyissä piireissä on oltava arkisen näkönen ja sillee. Ei sekää o kivaa. Jopa aika epäinhimillist vaatii toiselt sitä.

      Ja se, että joku halutessaan olla kaunis meikkaa liikaa ja tekee muita em. kikkoja naamalleen, on sitten ehkä median tai muun tekosia. Luulisin.

    • joomsxkdkd

      No antaa niitte meikata,ei oo mu ongelma mut en mäkää
      kyl pidä niitä kauniiden näköisinä..

    • M4R14 P15515

      L0L 5115 0NK0 P4KK0 D1554T4 P1551K5II? 1T3 00N P15515 J4 31 00 K1V44 KU T3 V1H44J4T 00TT3 V1TTU N11 URP01 3T 0NK5 P4KK0 PURK44 R41V04 JU5T T0LL33? M4 00N 1HQ P1551S 1HKU D44!

      • Tyttö.et.tunne

        Trolli... Kuka vittu sanoo Mä oon IHQ pissis ihku daa XDD


    • pissis16

      mo mä oon pissis ja mua ei kiinnosta mitä muut on siitä mieltä ja ei oo väliä mikä haluut olla mut se ei saa olla roolinvetämistä vaan aitoo t pissis

    • Kauha-Guru_

      Pissikset sais kaikki raiskata.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      51
      3636
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      12
      2098
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1584
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      15
      1434
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1391
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      20
      1312
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1208
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1134
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1079
    10. 23
      1059
    Aihe