Serkusten saunailta

kiihkeetä:)

Milla soitti Katjan ovikelloa. Sisäpuolelta kuului naisten kälätystä ja pirtsakasti hymyilevä Ninni tuli avaamaan oven. Katja oli kutsunut kaksi serkkuaan saunailtaa viettäämään pieneen city-yksiöönsä. Kun Milla nyt saapui paikalle, olivat Katja ja Ninni ehtineet aloitella punaviinin maistelun. Millaa huvitti serkkutyttöjensä hilpeästi humaltunut höpötys. Kumpikin ylistivät kilpaa miehiään ja valittivat töidensä raskautta.

Milla on 24-vuotias opiskelijatyttö yliopistolta, kun taas Katja ja Ninni ovat jo kolmenkymmenen yhden. Katja ohjaa liikuntatunteja kuntosaleilla ja Ninni on tanssinopettaja. Kaikki kolme serkusta ovat simpsakoita, pienikokoisia ja menevännäköisiä naisia, joilla aina riittää juttua, kun he kokoontuvat viettämään yhteistä iltaa.

Ninni istutti Millan lähimpää tuoliin ja kaatoi tälle punaviiniä. Katja oli juuri saanut lämpimät uunileivät valmiiksi ja serkukset istuivat yhdessä niitä syömään. Milla tyytyi vain kuuntelemaan kovaäänisempien serkkujensa jutustelua ja kaipasi jo saunan lämpöön.

Kun naiset olivat saaneet viinipullon tuhottua, he ahtautuivat Katjan pieneen city-saunaan. Lauteelle mahtui juuri ja juuri kolme ihmistä vierekkäin istumaan, siinä serkut sitten istuivat kuin kanat orrella. Milla heitti löylyä ja Katja ja Ninni valittelivat, kuinka kroppa alkaa muka kolmen kympin tienoilla rupsahtaa. Sitä ei tosin heistä huomannut: Ninnin kroppa oli niin timmi, että häntä olisi voinut luulla viisitoista kesäiseksi. Hän vain valitteli rintojensa pienuutta. Katja oli puolestaan kapea vyöteröinen, mutta uhkea rintainen. Hoikka, mutta sopivasti kurvikas.
"Mä oon niin kateellinen sulle Milla, kun sulla on vielä noin kiinteet ja terhakat rinnat. Nää mun alkaa vaan jo katella alaspäin."Katja sanoi ja tiiraili nuoremman serkkunsa rintoja.
"Sulla on kyllä tosi hyvän näkönen kroppa, mun tissit on näin olemattomat, sulla sojottaa kivasti."Ninnikin kommentoi.
Millaa imarteli hänen rintoihinsa kohdistunut kehuminen, hän piti itsekin pyöreistä kiinteistä rinnoistaan, jotka koristivat hänen hoikkaa varttaan.

Samassa Katja kysyi saako hän kokeilla Millan rintoja, Milla suostui hiukan huvittuneena. Ja niin Katja puristeli vuoroin Millan varustusta ja vuoroin omiaan.
"Vitsi sulla on oikesti hyvän tuntuset! Kokeile säkin Ninni!"Katja huudahti innostuneena ja liikutteli käsiään Millan rinnoilla. Milla oli hiukan hämillään Katjan ja Ninnin kopelionnista, mutta alkoi kiihottua hänen rinnoillaan pyörivistä ja puristelevista käsistä. Katja huomasi Millan hengityksen kiihtyneen, hän iski Ninnille silmää ja otti Millan nänni sormiensa väliin. Tästä Ninni innostui ja suuteli yllättäen Millan toista nänniä. Milla voihkaisi ääneen ja naisia alkoi naurattaa.

Hyväilyt kuitenkin vain kiihtyivät. Ninni suuteli Millan nännejä vuorotellen ja puristeli niitä sormiensa välissä saaden Millan huokailemaan ja notkistamaan selkäänsä. Katja ujutti kättään pikkuhiljaa kohti Millan ajeltua pillua. Hänen sormensa tavoittivat liukkat poimut ja sykkivän klitoriksen. Milla alkoi huokailla hyvä kiivaammin, kun Katja pyöritteli sormeaan tämän klitoriksella ja häpyhuulilla. Lopulta Katja laskeutui lauteelta, avasi Millan jalat kunnolla ja alkoi suudella pillun sileää ihoa. Milla tunsi Ninnin rajut kädet ja huulet rinnoillaan ja Katjan hellät suukot pillullaan ja voihki ja kiemurteli kuumalla lauteella. Ninni ja Katjakin kiihottuivat serkkutytön yltyvästä voihkinnasta ja innostuivat vain lisää.

Milla voihki naisten käsittelyssä, kieli hankasi klitorista yhä kiihottavammin ja huulet rinnoilla tuntuivat yhä vain vaativimmilta. Pieni sauna täyttyi naisten huokailusta, Millan voihkinasta ja pillun litinästä.
"Viedäänkö tää meidän pikkunarttu pesulle?"Katja kysyi Ninniltä velmulla äänellä, joka innosti Ninniäkin puhumaan tuhmia:"Tulehan pikkunarttu, niin tädit opettaa, miten pestään kaikki paikat pimpsaa myöten."

Naiset vetivät huohottavan Millan kylpyhuoneen puolelle, laittoivat suihkun päälle ja alkoivat kuljettaa käsiään ja huuliaan Millan kauniilla ja kiihottuneella vartalolla. Milla tunsi käsiä ja huulia ihollaan joka paikassa. Yhtäkkäi Katja alkoi intohimoisesti suudella Millaa ja Ninnin pienet nännit painautuivat Millan selkää vasten. Katja hieroi suihkusaippuaa Millan rinnoille ja voihki:"Pestään nyt kunnolla tää narttu." Ninnin hieroi itseään vasten Millan selkää ja liikutti sormiaan ensin Millan pakaralle, siitä peräaukon kohdille ja lopulta varovasti Millan märkään pilluun. Milla voihki ja huusi himosta serkkutyttöjen käsittelyssä.

"Käy tohon penkille kontalleen, niin me päästään suhun paremmin käsiksi."Katja käski Millaa ja tämä asettui puiselle kylpyhuoneen penkille kontalleen takapuoli pystyssä. "Avaas narttu niitä jakojas vähän, niin tädit näkee paremmin.."Ninni sanoi ja veti jo Millan pakaroita leveämmälle. Samassa Milla tunsi Ninnin ketterän kielen pillussaan ja alkoi voihkia himosta. Kun Katja vielä samalla hyväili liukkailla sormillaan Millan peräaukkoa, alkoi tyttö huutaa himosta. "Huuda vaan narttu, kovempaa."Katja käski ja katsoi kiihottuneena kiemurtelevaa kiimaista tyttöä. Sormet hyväilivät peräaukkoa, pyörivät iholla ja lipsahtivat välillä siisäänkin. Kieli hinkkasi klitorista ja välillä huulet imivät sileää pillua vaativasti ja ahnaasti. Milla notkisti selkäänsä, jotta sai pillunsa paremmin tarjolle. Huusi ja voihki naisten käsittelyssä ja tahti vain kiihtyi kokoajan. Millan huohottava ääni ja nautinnolliset voihkaisut vain yltyivät ja kovenivat. Kiimainen tyttö tunsi kuinka huulet suutelivat huippuaan saavuttavaa klitorista ja Milla pidätti hengitystään. Samassa Katja työnsi sormensa Millan peräaukkoon ja Ninni pilluun. Liukas kieli pyöri edelleen klitoriksella ja Milla sai orgasmin voihkien ja väristen ja kiemurrellen.

Kun Milla vihdoin pääsi kontaltaan jaloilleen, han meni peseytymään ja katseli samalla, kun Katja ja Ninni alkoivat suudella ja hyväillä toisiaan.

Kun tytöt pääsivät saunasta pois, he istuivat pyyhkeisiin kääriytyneinä Katjan matolla ja tämä esitteli toisille vibraattoreitaan. Ninni innostui vaaleanpunaisesta kumisesta ja värisevästä peniksen mallisesta vempaimesta. Hän kiskoi nauraen Millalta pyyhekeen pois, levitti tämän jalat vastustelusta huolimatta ja hyväili tytön klitorista värisevällä kapistuksella. Milla alkoi taas voihkia. "Kato, tää meidän narttu kiihottu heti."Ninni iloitsi ja Katja oli jo laittamassa Millan käsiä käsirautoihin. Milla kiskottiin kovakouraisesti sängylle selälleen käsiraudoissa ja haarat levällään.
"Laitetaan se taas huutamaan."Katja sanoi ja otti lipastonlaatikosta liukastetta ja öljyä. Hän öljysi Millan rintoja samalla kun, Ninni hyväili tytön häpyhuulia värisevällä peniksellä. Välilä hän lipsautti peniksen Millan sisään ja sai tämän voihkaisemaan äänekkäästi joka lipsahduksella. Milla alkoi taas huutaa himosta ja kiemurrella sängyllä, kun tekopenis tunkeutui pilluun yhä syvemmälle ja öljyiset kädet vartalolla alkoivat olla yhä rajummat. Hän tunsi kuinka tekopenis hankasi pillua rajusti, se liukui vauhdilla sisään ja ulos, sisään ja ulos. Käsiraudat puristivat ranteita ja Katjan kädet nipistelivät nännejä kovaa ja rajusti. Milla huusi kuin viimeistä päivää ja värisi ja voihki. Orgasmi tuli rajuna ja täyteläisenä.

Tämäkään ei vielä riittänyt serkkutytöille. Katja käänsi huohottavan Millan kontalleen sängylle, joka pyysi jo naisia lopettaamaan ja vakuutti saaneensa. Katja vain nauroi ja sitoi huivin Millan silmille. Nyt Milla tunsi, kuinka naiset puristivat hänen nännejään niin, että sattui. Se sai Millan voihkimaan kivusta ja nautinnosta. Naiset hyväilivät liukastetulla tekopeniksellä Millan peräaukkoa ja työnsivät sitä vuorotellen hellästi sisään. Milla käski kiimaisten serkkujensa lopettaa, mutta nämä vain innostuivat kielleoista ja sanoivat Millaa nartuksi. Milla tunsi, että jokin peniksentapainen työnnettiin hänen pilluunsa ja hän alkoi taas nauttia tilanteesta. Katja ja Ninni työnsivät Millan molempiin reikkiin tekopenikset ja alkoivat liikutella niitä. Ensin kiduttavan hitaasti, jolloin Milla voihki hiljlleen. Sitten niin rajusti, että Milla huusi nautinnosta ja kivusta ja käski naisia välillä lopettamaan. Esineet työntyivät molempii reikiin, hankasivat, kiihottivat ja sattuivat. Millasta tuntui, ettei jaksa kontallaan enää hetkeääkään, kun yhtäkkinen orgasmi alkoi vavisuttaa häntä. Ninni ja Katja katsoivat nautiskellen orgasmin kourissa värisevään Millaa ja hymyilivät toisilleen.
"Täähän oli kivaa."Katja myhäili Ninnille silmää iskien.

Kun Milla oli toipunut naisten käsittelystä ja saanut käytyä suihkussa, serkukset istuivat viinilasit käsisssään parvekkeella ja polttelivat tupakkaa. "Otetaan joskus uusiksi."Milla sanoi hymyillen ja tunsi pilluaan kuumottavan vieläkin.

2

20176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyväkin

      tarina,ehkä olisi voinut edetä vähän hitaammin,mut ihan ok !

      • paremmallta

        kun olisit korvannut nimet nimillä Jussi Seppo ja Matti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe