Paljon rottweiler maksaa?

Rottis-rakas...

Moi...
Tuli tässä mieleen että paljon maksaa rottweiler
jos hankkii pentuna?
Oon harkinnu rottweilerin hankkimista.
Onks kova kouluttaminen? Vihaisia/kilttejä??

17

7156

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • anneli

      500 euroa ja enemmänkin..Riippuu vanhempien meriiteistä yms."roduttomia" paperiton=rakki rotikoita saa halvemmallakin. 300euroa. Mutta et voi tietää mitä saat välttämättä. Voit saada virolaisen tai venäläisen rotikan ja niistä ei tiedä. Ainakin mustamäentorilla oli kerran 4 vkoa vanhoja koiranpentuja.(kultaisia noutajia)

      • Höpö höpö

        Et taida tietää koirista mitään. Ei ne paperit siitä koirasta paperitonta/monirotuista parempaa tee.


      • Anneli
        Höpö höpö kirjoitti:

        Et taida tietää koirista mitään. Ei ne paperit siitä koirasta paperitonta/monirotuista parempaa tee.

        En meinannut ilkeillä, mutta ihan virallisesti paperiton koira on sekarotuinen vaikka se olisikin puhdas. Mitään todistetta kun ei ole mustaa valkoisella sen puhdasrotuisuudesta. Tietysti myöhemmin voi hankkia koiralle (jälkirekisteröinti) paperit mutta selvitteleppäs sitten koirasi viisi sukupolvea!!
        Ei sillä rodulla tai roduttomuudella ole mitään väliä. Itselläkin on sellainen "rakki".Ihana kolmirotukoira:)
        Joskus vaan tulee katseltua pentu ilmoituksia ja paperittomista(Pentutehtailua??) koirista pyydetään mielettömiä hintoja.

        Rakki ei ole mikään haukkumasana vaan nimitys seropi-koiralle. Vanha nimitys. Tosin nyttemmin kaikki koiranvihaajat ja muut "rakkittelevat" koiria rotuun katsomatta.
        Ei kannata ottaa hernettä nenään.
        Koira tietoa minulla on ja koirarakkautta.
        Olen koiraharrastaja ja tokoilin ensimmäisten joukossa virallisissa kisoissa(kokeissa, toko) tällä "sekarotupiskillä" seropi. X- rotu.
        Itse en maksaisi kuitenkaan "paperittomasta rotukoirasta" penniäkään enempää kun tavallisesta seropista. Omastani maksoin aikanaan 50 mummonmarkkaa..
        On sellanen rotikkalapukka seefferi sekoitus.


      • Rottweiler
        Höpö höpö kirjoitti:

        Et taida tietää koirista mitään. Ei ne paperit siitä koirasta paperitonta/monirotuista parempaa tee.

        Kyllä se vaan on niin, että paperiton rotikka = sekarotuinen, paperiton sakemanni = sekarotuinen.
        Ja kuka perkeleen hullu ostaa näitä paperittomia,
        joista ei ole mitään takeita, vanhemmat saattavat olla sairaita, tms..
        Uskottamattoman typerää toimintaa..


      • penikka ja rotikka
        Rottweiler kirjoitti:

        Kyllä se vaan on niin, että paperiton rotikka = sekarotuinen, paperiton sakemanni = sekarotuinen.
        Ja kuka perkeleen hullu ostaa näitä paperittomia,
        joista ei ole mitään takeita, vanhemmat saattavat olla sairaita, tms..
        Uskottamattoman typerää toimintaa..

        mun isä osti ranskasta tai espanjasta paperittoman rotikan jolta oli häntä typistetty ja salaa kuljetti rekan hytissä suomeen kaikkien tullien läpi ja salaa ja kuulemma oli pentutehtaasta löytyny tai jotain emt mutta salaa suomeen tuotiin ja helvetin fiksu piski oli.

        ps. olin 8-10 vuotiaana kävellyttänyt noin metrin pituisella ja noin 3cm levysellä rispaantuneella nahka remmillä ja koiran nahkainen kaulapanta oli kans halki ku oli jossain rämminy.
        ja koiran takia naapurin 60v eukko soitti poliisit ku muka kanoja syö vitut oma terrieri kävi vähän pöllyttämässä niitä ja jos koira karkasi 1cm paksusesta kettinki narustaan niin toiselle puolelle E4 tietä jolkotteli reilut 80 vuotiaan rouvan ja sen miehen luokse rappusten eteen rapsutettavaksi. ja koskaan ei purrut tuttua vaan yhen kerran hyökkäsi aseistetun murtovarkaan päälle ja seki pääsi pakoon jalkakäytävälle (meillä ei ole aitoja vaan opetettiin että jalkakäytävälle ei mennä vaikka olisi avaruus olio kävelemässä kadulla ison häränlihapihvin kanssa)

        kissa tuli taloon kun koira rotikka oli reilut 8v ja sitä pelkäsi ekat 2 vuotta ku kissa oli villikissa jostain heinäladosta otettuna.

        no viimeiset vuotensa koira nukku kissan kanssa vierekkäin ja väänsi 2kg naudan lauhen lihaa suoraan paketista päivittäin.

        mutt hey se on aika usein siittä narun toisestapäästä kiinni mitä siinä koirassa oikeasti tapahtuu.

        tietenkin koiralla voi olla joku sairaus,jotain aivokasvain tai edellisessä perheessä tapahtunut trauma tai ihan sama mitä mutta aika useasti se on sen omistajan vika mitä koira tekee. miellä ei rotikalle opetettu yhtään mitään ainoastaan istu ja siihen loppu sen osaaminen ja oli ihan täys järkinen noin 90kg painava piski.

        tässä vaiheessa on varmaan hyvä sanoa että koira lopetettiin kun todettiin luusyöpä liian myöhään vaikka oltiin käytetty hyvin montakertaa koiraa lääkärissä.

        terveisä lapin eläinlääkäreille.


    • hintalappu

      maksoi ainaski meitin rotikka pentu..viime vuonna. Koiralla kyllä on toki paperit ja ihan kennelistä ostettiin. Tietääpä paremmin mitä saa ku ostaa kennelistä kuin joltain yksityisyrittäjältä. Meijän koira tosi hyväluontoinen. Ei vaikea kouluttaa, mutta toki vaatii koulutuksen. Eli kannattaa lueskella paljon koirakirjoja ym. Ja suosittelen aloittamaan koiran kanssa tokon. Johtajuus tehtävä koiralle selväksi pienestä pitäen. Ja se ei tosiaankaan tarkoita lyömistä ym.Rotikka sopii sinulle jos olet päättäväinen luonne ja viihdyt ulkona. LAATU MAKSAA!!!

    • zikzak

      Rotikka pennun hinta (pentuna) on yleensä noin 750e. Jos harkitset narttua ja olisit valmis ottamaan sellaisen sijoitukseen, hinta tulisi olemaan todennäköisesti 400e:n molemmin puolin. Hinnat vaihtelevat paljon tietenkin eri kenneleiden välillä. Mutta ns. " hyvistä vanhemmista" olevat koirat maksavat edelliset summat.

      Jos et omista aikaisempaa kokemusta koirista eli sulla ei ole ollut ennen koiria, suosittelen lämpimästi narttua, sillä nämä urokset osaavat olla aika itsepäisiä ja dominoivia. Näin narttu on myös jonkin verran helpompi koulutettava.

      Kysyit myös ovatko rotikat vihaisia/kilttejä?! Se tulee riipumaan aivan itsestäsi ja kouluttamisestasi ym, ym... Rottweiler on rotu joka tarvitsee valtavasti aikaa esim. harrastamiseen.

      ONNEA KOIRAN HANKINTAAN!!!!!!

    • Mä vaan

      Mieheni veli otti rotikan pennun venäjältä (ei käynyt itse hakemassa) paperit on ja kai rekisterissäkin. Sen takia hankki muualta kuin suomesta että saa typistetyllä hännällä olevan.

      • Rottweiler

        Itsekeskeisyyden huippua, on tuottaa koira venäjältä, että saa hännättömän..UUHH, hankkis pehmolelun, jota on kiva kattella.


      • asfaf
        Rottweiler kirjoitti:

        Itsekeskeisyyden huippua, on tuottaa koira venäjältä, että saa hännättömän..UUHH, hankkis pehmolelun, jota on kiva kattella.

        anneli kirjoitti: "roduttomia" paperiton=rakki rotikoita

        hahahahahhaha piip mitä tärkeilijöitä... naurattaa


      • rotikoita rakastava

        MITÄ! typistys on huono asia! olen onnellinen että se suomessa lakkautettiin! miksi ihmeessä halusi rottweilerin jolta on typistetty häntä?! kaikkea sitä kuulee! ei se siitä koirastakaan ole helvetti yhtään kivaa!


    • rottweiler-rakas

      rottweiler pitää koulutta heti ja pitää TOSI tiukka kuri, muuten tulee taas lehtiin juttua rottweiler raateli koiran tai ihmisen viimeksikkin oli sopimaton omistaja ja lehteen tuli rottweiler raateli pomeranianin koirapuistossa. ja hyvä liikunta on tärkeä! hyvä ruokavalio on tärkeä koska rotikat on herkkiä lihoamaan ja sen myötä tulee paljon sairauksia. sanon kannatta ostaa suomen rottweiler yhdistykseltä. hyvää ja halpaa ei ole, ne maksaa noin 1000eur tai vähän päälle. ja jos olet etsimässä kilttiä koti koiraa niin vaihda rotua koska tämän historia on sellainen että sen on suojeltava perhettä, ei todennäköisesti pidä vieraista, saattaa olla vihainen toisille koirille mutta hyvin koulutetusta rottweileristä tulee maailman paras ystävä! itse yritän saada isäbni kanssa rotweileriä mutta äitini ei halua sitä koska ne on kuullemma veri koiria mutta hyvin koulutettuna ne on uskollisia! pitäisi saada joku rottweileri kotiini ja todistaa äitille että ne on ihania, uskollisia, ei verikoiria tai rumia. minulla on pitkäkarvainen collie ja pihassani käy hirvikoiria aina ahdistelemassa koiraani hyökkäämällä kimppuun joten haluaisin vielä enemmän sen rottweilerin koirani turvakisi :( no pidetään peukkuja ja onnea parhaan ystäväsi etsintään ja lue PALJON koira kirjoja! niistä saa hyvin tietoa!

    • rottweiler6wee

      Koiran hankintahintaanhan se rahan meno ei jää missään rodussa :D Hyvään ruokintaan panostaminen, vakuutukset yms. Noh koira antaa niin paljon, ettei sillä ole minulle väliä. Pahimmassa tapauksessa tulee elinvuosia lisää itselle, koska liikuntaa tulee paljon koiran ansiosta. Noh voihan sitä lenkillä jäädä auton alle.

      Nyt toinen pentu tulee ja silloin vaihtuu autokin farmariksi.

    • I LAAV

      Toistaiseksi omat rotkulani ovat halvimmillaan maksaneet 1600 €, mutta mikä kenestäkin on kallista tai halpaa. Laaturuoka, vakuutukset, rokotukset jne.

      Eikä se rotikka sen enempää TOSI kuria tarvii kuin moni muukaan rotu. Kouluttamista kylläkin :).

    • Harri1111

      Rottis elää 8v-12v 90% varmudella. Hankintahintaa ei kannata miettiä. Pelkkä pentuaikanen ruokinta maksaa maltaita, lääkärit maksaa, vakuutukset maksaa, auton vaihto maksaa :) , näyttelyt maksaa, matkat maksaa, koulutus maksaa. Oma aika ei maksa, mutta sitä meneekin sitten sitä enemmän.

      Kouluttamista enemmän painottaisin sosiaalistamista niin ihmisiin kuin muihin eläimiinkin. Perus tottelevaisuus on toki must (istu, maahan, paikka, luokse, seuraa, irti, jne).

      Meillä porukkaa lappaa enemmän kuin pienellä rautatieasemalla, mutta koirat on harvassa ja tasapainoiset koirat vielä harvemmassa, joten se puoli on kyllä puolihunningolla ja sen huomaa. Nyt ei enää rähistä kuin rähisijöille ja liian innokkaille luoksetulijoille.

    • Rottis

      Kun menet hakemaan pentua käännä mielenkiintosi ja intosi myös koiran tassuihin ettei ne ole levällään eli toinen sojottaa mehtään ja toinen kaupunkiin tyyliin. Koska koiralla on silloin astuma virhe joka jo nuorena voi aiheuttaa kipuja kun koira astuu...

      https://www.youtube.com/watch?v=f36TVWQn7Js&feature=player_detailpage
      Löysin tollasen youtubesta :)

    • Anonyymi

      Rotikka on paras koira ja kiltti riippuu miten opettaa itsellä oli monta vuotta hyviä koiria .myisin pentu rotikan 3kk vanha edullinen 1200.hp

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1525
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      13
      1327
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1311
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1257
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      32
      1225
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1136
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1084
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1062
    Aihe