Rakastunut poikaan

hjälpless

Pakko kirjottaa tänne kun johonkin täytyy saada purkaa ajatuksia. Olen SUUNNATTOMAN rakastunut yhteen poikaan, joka on vielä alaikäinen. Itse olen jo täysi-ikäinen, ja ei mene päivästä minuuttiakaan etten ajattelisi häntä. Näemme erittäin harvoin, asumme eri paikkakunnilla, mutta kun näemme, tuntuu että välillämme on jotain vähän enemmän. Tiedä sitten onko kyse gaydarista vai mistä mutta voisin melkeinpä vannoa että kaveri on kiinnostunut minustakin "sillä tavalla". Kun katseet kohtaavat, tuntuu ettei kumpikaan haluaisi irrottaa katsettaan toisesta. Aina kun mahdollista, on välillämme jotain kosketusta, mukamas tahattomia kohtaamisia ja "törmäämisiä". En kuitenkaan voi tehdä asian eteen yhtään mitään, koska hän on alaikäinen ja sen lisäksi yhtälössä on muitakin muuttujia jotka tekevät siitä mahdottoman. Pitääkö vain odottaa kunnes jätkä on täysi-ikäinen ja sitten alkaa varovasti tiedustelee asiaa vai mitä tässä pitäis tehä...HELP!
Asiattomat vastaukset voi jättää kirjoittamatta, niitä on nähty ihan tarpeeksi, kiitos.

20

2439

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Olen itse 16v ja poikakaverini on 19v. Mutta ei kai kaikkien tarvitse tietää että olette yhdessä? Ja tosiaan ei tiedä vaikka se poika haluaisikin yhtäkkiä kokeilla naisen kanssa. Ota ensin selvää omista tuntemuksistasi ja kysy sitä siltä pojalta. Rohkeasti vain.

    • kauniit muistot!

      Itselläni oli samanlainen tilanne! Yleensä en ole kiinnostunut juurikaan alta kaksikymppisistä, mutta kerran rakastuin n.16v kundiin ja se muhun. (luulen niin) Poika teki jopa alotteita, joihin en vastannut hänen alaikäisyytensä johdosta. Nyt en ole moneen vuoteen nähnyt, kun kuviot ovat muuttuneet ja emme enää törmäile toisiimme, kuten ennen!

      Mutta kauniit muistot jäi siitä kundista ja hänen katseista, jolloin 1000 volttia jysähti silmiin... En ole koskaan muiden kanssa kokenut samaa! En edes koskaan kyennyt hänestä ajattelemaan eroottisia unelmia, oli jotain liian hyvää, ollakseen totta!

    • Boy 16

      Oon 16 poika ja oon samaa työpaikas ihanan pojan kaa se on varmaa 17-18 v oon monta kertaa yrittänyt lähestyy sitä jotenkin mut ei ikinä onnistu ku jännittää nii paljo sitku oon pääsemiseksi sen lähelle ja sanomas jotai nii se lähtee enkä enää kehtaa huutaa sille et hei pysähdy mä tykkään susta. Kun en tiiä sen nimee nii en pääse juttelee sen kaa ees missään netissäkin tai mitää. Mitä tos voi enää tehdä ?

      • mieti, keksi jotain

        Yritä keksiä joku asia josta alat jutella sen kanssa. Ei sun kannata heti mennä sanomaan että "mä tykkään susta". Ota ensin selvää kiertäen ja kaartaen, että onko se susta kiinnostunut. Kyllä sen vaistoaa, jos se on.

        Voittehan mennä tauolla kahville yhdessä tai jotain.


    • Body 16

      No se vaa rakentaa aina jotai siin nii en voi mennä siihe väliin selittää jotai vaik nii halusin sen pojan mut epäilen et se on hetero vaik sil on mustat pillit farkut ja se vaikuttaa homolta mut sit taas se on semmonen hetero. Mul meni taas tää duuni päivä iha perseelee ku mietin vaa koko aja sitä sitku meinasin mennä sanoo sille jotai nii jämähdin vaa paikallee. Must tuntu et se jotenkin koko aja odotti et no sanoiksi jotai tai jotai tommosta ku aina ku menin siihe se vieree nii se katto sillee. Mut en pysty enää olla miettimättä sitä ja mul on iha paha mieli siitä et en saa sitä. :(
      Ja ku kaikki tuol mun kouluksi on iha vitun näkösii paskoja nii tos olis ihana poika mut en saa sitäääää !!!

      • since1992

        Mustat pillifarkut, no sehän tekeekin miehestä homon. Entä mitä muuta, pinkki t-paita kenties? :)


    • Boy 16

      No se heiluttaa persetä silllai ihanadti

    • since1992

      Vou. Ja missä tämä tapahtuu?

      • Boy 16

        En kerro ;)


      • Eihän siellä
        Boy 16 kirjoitti:

        En kerro ;)

        Nurmijärvellä edes ole montaa yritystä, mitkä ottaa vielä harjoittelijoita.


    • Boy 16

      On siel yks ainaki yks ;)

    • Olen ykkönen!!!

      Ittellä vähä sama tilanne, asun Turkkuses, mut oon rakastunu tulisesti yhteen Lahtelaisee poikaa, näemme vain muutamia kertoja viikossa, ja vähän tuntuu et jotai säpinää ois, molemmat ollaan kyl täys ikäsii ja sillee, ja itse pyysin hänt muuttamaa muutama viikko sit mun tykö Turkkusse, mut se otti koko jutun vaan ihan vitsillä...

      No ehkäpä muutamassa vuodessa jotain voi tapahtua.

      Exäb kaa "tavattiin" 2004 ja "hommiin" päästiin joskus 2008-2009 aikoihin vast

      • OIKEA ASENNE

        Tossa on oikea asenne noinhan sitä tuttavuutta kuuluu alkaa hieromaan eikä turhaan hössötellä vaan suoraan asiaan "muutaks mun kaa 300 kilsan päähä yhtee"

        olisipa muutkin noin suorii


    • Lakiaro

      Suomessa suojaikäraja on 16 vuotta. Siitä päätellen kiinnostuksen kohteesi on alle 16 vuotias ja selvästi alaikäinen. Minä odottaisin, ettei satu pahempia. Jos olet vanhempaan rinnastettavissa olevassa asemassa, suojaikäraja on 18 vuotta.

      Huomaathan, että tahaton koskettelu on jo lain nimeämällä kielletyllä alueella.

      Koska lain hengen mukaan tavoitteena on suojella nuorta aikuisilta eikä estää nuorten keskinäistä seurustelua, keskeisiä kysymyksiä on: mikä on ikäeronne ja keltä aloite tulee. Alle 16 vuotiaan kanssa ikäeroa ei saisi olla yli kahta vuotta ja ehdottaminen on erittäin tuomittavaa.

      Muista, että nuoren rakkaus on täysivaltaista. Sitä ei pitä salassa mikään.

    • Näin se menee

      Jos vastapuoli on jo 16 täyttänyt...ei mitään ongelmaa.
      Alle 16, jos on niin syytä olla varovainen, vaikka molemmat haluaiskin olla yhdessä. Riitatilanteessa, voi tulla sulle joku syyte...

      Toivottavasti saatte suhteen toimimaan :-)

    • Eiköhän lie

      jo laillisessa iässä kun aloituksesta kohta viisi vuotta.

    • riku95

      en oo ehkä paras ihminen neuvomaan suhteissa kun en ole vielä seurustellukaa ikinä ( oon 17), mutta ei ihastukselleen kannata mennä suoraan sanomaan tykkään susta, etenki jos ei tiedä sen seksuaalista suuntautumista ja jos se puhuu esim homoista hirveen negatiivisesti ja haukkuu niitä ni siitä vois jo päätellä jotain. Ite menisin jo vihjailemaan ihastukselleni jtn jos oisin varma että sekin ois homo ja tällee :) kattelis sitte miten juttu sujuis

    • colpicatelove

      Tiedän tunteet, olen ollut lähes 10 vuotta rakastunut kaveriin olen nytt 26. Joskus mopo aikoina aloin pitämään hänestä enemmän ja enemmän kunnes romahduin häneen täysin. Nykyään ajattelen häntä koko ajan ja on ikävä vaikka en olisi nähnyt häntä muutamaan tuntiin. En ole varma onko hän hetero/homo en ole koskaan uskaltanut kysyä. Kyllähän naisista tykää koska suunillen joka toinen tyttökin häneen ihastuu, mutta hän kerran sanoi minulle kahden kesken että hänellä on vaikeuksia alkaa välittämään kehestäkään tamamisiin tyttöihin, en tiedä miten sen pitäisi tulkita mutta vaikeaa tämä todellakin on.

      Onko kellään ollut vastaavaa tilanetta ? tekisin aivan mitä vain jotta minä saisin hänet!!

      Tässä vähään aikaa sitten hän kertoi suunittelevansa mennä 6 kuukautiselle reisulle, en ikinä kestäisi olla niin pitkään ilman häntä.

      Vähää aikaa sitten hän oli 4 viikoisella reisulla ja se tuntui ikuisuudelta, en halua hänen lähtevän vaikka minun pitäsi ehkä olla iloinen hänen puolesta. sillä reisulla hän kumminkin soitti 2-3 kertaa viikossa, eikä ole kuulemma soittanut kenellekkään toiselle kuin minulle ja se tuntui niin kivalta! en usko että koskaan saan häntä vaikka hän on kaikki elämässäni, tatuoisin vaikka hänen nimen sydämmelle ilman miettimistä.

      Olen kumminkin varovasti yrittänyt näyttää että pidän hänestä, ennen sitä reissua sainoinkin hänelle että hän on tärkeä kaveri ja ajattelen häntä joka päivä missä hän on ja mitä hän tekee, hän ei kumminkaan paljon siihen vastannut mutta katsoi syvään minun silmiin, mutta ei silti kävellyt pois ja tai mitään.

      En vaan tiedä mitä minun pitäisi tehdä mistä sen tietää pitääköhän minusta vai ei, elämä ei aina ole niin helppoa!

    • 20bi

      Mulla kans epätoivonen tilanne ollu nyt kesällä :D
      Ite oon 20v ja se ihatukseni on 14-15. En tiedä helpottaako vai vaikeuttaako asiaa se, että tiedän suht varmasti hänen olevan homo.
      Olen huomannut, että hän katsoo minua usein tutkivasti ja muka huomaamattomasti. :D
      Onneksi en näe häntä usein,, mutta sillon kun näen, menee kyllä pasmat sekasin.
      Luojan kiitos, olen pikkuhiljaa alkanu unohtaa hänet, vaikka kohta hän taas pölähtää kylällä vastaan...

    • Deadpool05

      SOS

    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      70
      3225
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2822
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2638
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2608
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2476
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2315
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1773
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1727
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      37
      1590
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1436
    Aihe