Pokerihuone.com KUSETTAA!

......

tiedoksi kaikille jotka pelaa pokerihuoneella jos pelaatte turnausta josta olette maksanut 40€ ja sitte se turnaus keskeytetään et saa rahojasi takaisin!

TÄMÄ ON POKERIHUONEEN KÄYTÄNTÖ! pokerihuoneen työntekijät juhlivat sinun pelaamillasi rahoilla!

Eli kannattaa lopettaa pelaamaan pokerihuoneella pelatkaa mielummin www.Pokerimaa.com tai tai aceofspades.com siellä minimi Talletuskin on vähemmän ja varmasti saisit siellä korvausta jos turnaus keskeytetään ja olet pistänyt omaa rahaa likoon!

Pokerihuone ei maksa takaisin!

ELI OMALLA VASTUULLA PELAILET SIELLÄ MINÄ EN PELAA ENÄÄ SIELLÄ KOSKA NE OIKEESTI HUIJAA ASIAKKAITAAN!

jos turnausta ei pelata loppuun tai se keskeyteään! niin pakkohan siitä on rahat saada takaisin!

JA ASIAKASPALVELU EI TOIMI OLLENKAAN JA KOKO PAIKKA ON RIGGED!    

10

1876

  Vastaukset

  • Asiaa, juuri noin se menee.

  • sinä se siinä kusetat vittu pokerihuoe ei kuseta yhtään vitu nobo

   • Pokerihuone on aivan sekaisin tällä hetkellä.Cash code talletuksen ei onnistunu, kotiutus ei ole tullut yli viikko mennyt aikaa.täytyy kohta tehä juttu tosta.Kusetusta koko paska.kaikki vaa bettsonille tai johonki muuhun parempaan. Asiakas palveluki ihan niin syvältä perseestä ku vain voi, toimii kerran kuussa.POKERIHUONE SUCKS!


   • hytd kirjoitti:

    Pokerihuone on aivan sekaisin tällä hetkellä.Cash code talletuksen ei onnistunu, kotiutus ei ole tullut yli viikko mennyt aikaa.täytyy kohta tehä juttu tosta.Kusetusta koko paska.kaikki vaa bettsonille tai johonki muuhun parempaan. Asiakas palveluki ihan niin syvältä perseestä ku vain voi, toimii kerran kuussa.POKERIHUONE SUCKS!

    laitoin vajaat 200e pelitilille ja nyt ei saa rahoja takaisin!!! kohta kuukausi mennyt!


   • kaikki kuseettaa piste freerollit toimii vain tuurilla ja pikku pöydät kerää rahat niin
    että ei viranomaisia kiinnosta seurata kun isoja rahoja. onhan tuo nähty.
    pakkohan se on katsoa onko pelaaja höydyllinen talolle vai ei. järki käteen jos aivot. ne mitä freerolleista voitetaan kyllä se talo hommaa ne takas ei ne muuten voisi pyöriä. joka paikassa huijataan mutta 2b2 on vain kuuluisin siitä ja näkee läpi asiakaspalvelussa oleva henkilö jo sanoo että olen vain töissä täällä ja teen sen mitä käsketään


   • paskaaaaaaaaaa kirjoitti:

    laitoin vajaat 200e pelitilille ja nyt ei saa rahoja takaisin!!! kohta kuukausi mennyt!

    . Ulla 200e


  • Ainuun kerran kun maksoin turnauksesta en päässyt siihen tai se keskeytettiin tms. Ja nyt kävi niin, että nimimerkki se ja se sai mun voiton... käsittämätöntä, mutta niin siinä kävi. Mulla oli kolme kasia ja sit voitto meni kuitenkin jollekki toiselle. Ja kuitenkin siinä pelihistoriassa luki, että "mikä sen nimimerkki nyt olikaan" voitti kolmella kasilla. Ei sil mitää kolmea kasia ollu kun ne oli mulla. HÄH. Mitä vittua...

   Aika uskomatonta, mutta niin se vaan nyt oli.

  • vittu maksoin 200 voitin 500 halusin lähteeVIt.... mut en saanu rahoja ulos!!!! se oli boonus kohalla vaikka mä laitoin 200e tilille, laitoin asiakaspalveluun viestii mut ei koskaa saaanu vastaust, joten hävisin kaiken!

  • Kaverit nyt otatte ihan rauhallisesti ja luette minun tarinani sekä menette katsomaan kotisivuni joista voitte saada jonkinnäköistä tuottoa jos pelaatte korttinne oikein :) Hyvää maanantaita!

  • Viiiittuu

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   303
   13470
  2. Stefu ylireakoi

   Stefulla on kyllä tosi huono itsetunto tai on tosi epäileväinen luonne jos sen takia jätti Sofian että tää kävi Nikon ovella. Sofian tavaroita vielä N
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   4738