Enkä ole sen arvoinen

popsgirl

Olemme olleet kaksi vuotta yhdessä poikaystäväni kanssa. Edellisen tyttöystävän kanssa hän meni kihloihin nopeasti. Mahtoikohan olla edes kahta vuotta takana. Enkä ole saman arvoinen mieheni silmissä? Tulenko aina olemaan varjo exän rinnalla? Hänellä on myös tatuoituna tämän exän nimi. Kerran oli juttua kihloista ja sanoin että nimi lähtee ensin. Enhän itsekään kanna ketään mukanani. Onko nyt niin ettei mieheni halua unohtaa exäänsä?

6

1658

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • exät on p...:stä

      ehkä miehesi ei halua hätäillä samalla tavalla sinun kanssasi kuin hän hätäili exän suhteen, menemällä kihloihin "liian hätäisin perustein" tms. minulla oli hieman sama tilanne kuin sinulla. mies oli ollut kihloissa exänsä kanssa ja sitten yhtäkkiä kihlattu olikin löytänyt jonkun toisen miehen ja jättänyt tämän kuin nallin kalliolle. oltiin seurusteltu n. pari vuotta kun kysyin mitä mieltä hän olisi kihlautumisesta niin hän vastasi ettei välttämättä halua edes koskaan enää kihloihin, saati naimisiin...! se oli minulle aika kova kolaus. mutta annoin ajan kulua siitä hetkestä vielä toiset pari vuotta ja nyt ollaan kihloissa. eli olemme tehneet avioliittolupauksen toisillemme. neuvoni on, että annat ajan kulua vielä, koska miehesi varmasti arvostaa sinua vielä enemmän kuin exäänsä silloin aikoinaan, joten ei halua kiirehtiä liikaa. ja miehesi on kuitenkin sinun kanssasi, ei exänsä. eikös se ole tärkeintä? nauti joka hetkestä miehesi kanssa äläkä murehdi turhia. kyllä se kosinta sieltä tulee sitten kun on sen aika. mutta ethän ala painostamaan miestäsi kosintaan... miehen pitää saada tilaa hengittää. voithan vielä keskustella asiasta miehesi kanssa, sillä avoimuus suhteessa on kaiken a ja o. tsemppiä sinulle! :)

    • Aino_30

      Kehotan vahvasti joko vaatimaan poistatusta (maksaa jonkin verran ja jättää arpikudosta) tai etsimään kunnon tatuoijan, joka tekee jotain päälle. Tuleville mahdollisille lapsille on vaikea selittää vieraan tädin nimeä isässä, eikä se varmaan mieltä ylennä Sinullakaan pitkällä tähtäimellä.

    • on viisastunut?

      Ehkä poikaystäväsi on vain nyt varovaisempi. Koska edellinen kihlaus ja suhde päättyi. Ehkä hän huomasi hätiköineensä kihlauksen suhteen ja haluaa edetä nyt hitaammin. Vika ei välttämättä ole sinussa, eikä sitä kannata ottaa henkilökohtaisesti. Oletko itse sitä mieltä, että kihlauksen kanssa pitäisi hätiköidä? Ajattele niin, että on hienoa, että mies ottaa kihlauksen nykyään sen verran vakavasti että harkitsee sitä kunnolla.

      • lisvhsw

        jotain vikaa, jos ei edes tuota osaa päätellä? Ihmiset oppivat virheistään ja niin oppivat eläimetkin. Toivottavasti mies on oppinut, ettei enää tatuoi itseensä uutta nimeäkään. Tatuoinnin pois ottaminen jättää ikävän jäljen, paitsi lompakkoon, myös ihoon.


    • Yks pirkko

      Kokemuksella molempiin heitän sinulle muutaman näkökannan, joiden kannalta voit myös miettiä.

      Minulle kävi näin:

      Kihloihin ei siksi nopeasti, koska aiemmin hosuttu kihlaus päätyi eroon. Tässä tapauksessa empiminen kertoi ennemmin vakaista aikeista, joita ei haluttu pilata tekemällä hätiköityjä liikkeitä.

      Tatuoitu exän nimi muistuttaa tehdyistä virheistä ja eletystä elämästä. Se on myös hyvä muistutus siitä, että on nykyään kiitollinen siitä onnesta, mitä on ja muistutus myös siitä, mitä on tapahtunut ja mitä on joutunut kokemaan, ennenkuin tämän onnen on saavuttanut.

    • heitän vain

      Tiedätkö, oliko poikakaverisi "tosissaan" kihloissa eksän kanssa? Suunnittelemassa yhteistä elämää ja avioliittoa?

      Oma mieheni oli kerran "kihloissa" ennen tapaamistamme. Oli mennyt kihloihin alle vuoden seurustelun jälkeen "kihlat tai ero" -keskustelun päätteeksi päästäkseen vähemmällä. Eivät olleet häistä puhuneetkaan, naisen piti vain saada sormus.

      Meillä meni paljon kauemmin päätyä kihloihin, mutta se johtui siitä että tällä kertaa mies oli ihan oikeasti lupaamassa yhteistä loppuelämää, ja sellaista päätöstä pitää harkita. Nykyään olemme naimisissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4562
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2239
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe