Sama kysymys.. minne matkalle..

Minä vain :)

Mietinnässä olisi siis minne matkalle. Aikomuksena olis ottaa äkkilähtö kesällä. Olen lähdössä mieheni kanssa kahdestaan, olemme 24v. molemmat.
Lomalta odotan
-aurinkoa (eli jonkinsortin rantaloma..)
-jotain tekemistä ehkä tai näkemistä, retkiä ym., ei pelkkää makailua rannalla
-mahdollisuutta nähdä, millaista paikassa on oikeasti
-halpa maa

Mitähän vielä..
Ollaan oltu Bulgariassa kaksi kertaa, se on nyt nähty. Kreikkaa olen haaveillut, lapsena ollut Rodoksella kaksi kertaa.. Tunisiaan en halua. Onko muita ideoita? Turkki? Kypros?

2

670

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kreikka-fani

      Oltiin häämatkalla Kreikassa Santorinilla. Jos ette mitään biletyspaikkaa ole vailla, niin suosittelen. Etenkin se Oia auringonlaskuineen oli hieno ja retketkin kivoja. Miinuksena hintataso, joka ehkä hieman korkeampi mitä muualla Kreikassa sekä uimarannat (Kamarissa olimme itse)kivikkoisia.

      Tunisiassakin oltu, siellä mahtavat rannat ja paljon näkemistä. Harmittaa, ettei tullut Saharan retkelle lähdettyä. Miinuksena huijaavat paikalliset ja sai olla rahanvaihdon kanssa tarkkana jopa hotellissa ja pankissa. Toinen miinus mahatauti, jonka sain, joten vatsalääkkeet sinne mukaan... Alkoholi siellä myös kortilla ja kallistakin, mutta meitä taas sellainen ei haittaa.

      Kyproksen Pafos on myös hyvä paikka, jossa paljon historiallisia nähtävyyksiä ja uimarantojakin löytyy läheltä. Paljon paikallista väestöä, etenkin yläkaupungissa. Se voisikin olla lähestulkoot täydellinen lomavaihtoehto, jonka kannalle sittenkin kallistun suosittelemaan.

      Itse en suuremmin Turkkiin ihastunut jostain syystä. Italia ihan ok, mutta kreikkalaisten ja kyproslaisten ihmisten vieraanvaraisuus ja ystävällisyys ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen.

    • maailmanympäri

      Kreikka, Bulgaria, Turkki, Kypros, Kanarian saaret..ne taitaapi olla kesällä yleisimmät kohteet. Itse olen käynyt kaikissa muissa paitsi Kanarialla, jonne en kyllä haluakaan.. Mutta pakko sanoa, että Kyprokselle en enää lähtisi - todella kallis hintataso (ehkä jopa kalliimpaa kuin suomessa). Siis aivan turistipaikka. Biletystä ja suht kivat biitsit, mutta eipä kyllä sitten mitään muuta. Joten jos haluaa matkalta muutakin, niin ei sinne. Uskoisin, että näistä vaihtoehdoista Kreikassa on eniten nähtävää, mutta sekin on melko kallis.. Turkki on varmaankin melko samaa hintatasoa kuin Bulgaria.. Mutta Turkissakin pitää kyllä sitten lähteä sieltä turistikohteesta, jotta näkee millaisesta maasta on kyse. Kuitenkin itse valitsisin jonkun aivan muun paikan; esim. Kroatian, joka on nostanut suosiotaan, eikä ole vielä tietääkseni aivan kamala turistirysä... Tai valitsisin kaupunkiloman, kuten Prahan tai Rooman. Tai sitten ainahan voi vähän säästää ja lähteä syksymmällä vaikka Thaimaahan..tai Australiaan... :) Hyvää lomaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe