Psykoosi ja

ns kummittelu..

Sairastin tossa ohimenevän psykoosin, toinen kerta jo. Mieltä jäi vaivaamaan tämä psykoosissa ilmenny "kummittelu", maatessani sängyllä tunsin jatkuvasti pieniä askelia selkäni takana, välillä jalkopäätyyn käveli, sitten pään taa, kosketteli takaraivoa, ihoa jaloista silitteli, selvästi tunsi pienen kämmenen muodon ja sormet. Aina pään takana ollessa kuuli sen hengityksen, muutaman kerran se istui pään taakse ja hetken päästä ikäänkuin kuorsasi hiljaa, jos yskäisin yllättäen niin tämä hahmo äkkiä pomppasi jaloilleen ja tuli ihan selkääni kiinni..

Jotenkin ihmetyttää tämä psykoosi, tunsinko vain suojelusenkelini läsnäolon vai mikä ihme tämä on?

Varsinkin oikeassa kädessä olevia haavoja se kosketteli paljon ja silitteli, kosketus tuntui ihan selvänä painona kädellä. Tätä on vaikeata selittää mutta ihmeellinen kokemus. Hahmosta pystyi havaita ääriviivoja nopeasti käännyttäessä, sivusilmällä mutta suoraan katsoessa se hävisi, hetken päästä taas tunsi kuinka nousi sängylle toiselta puolelta. Ihan niinkuin joku suojelusenkeli joka valvoo ja odottaa kuolinhetkeä että saa sielun kiinni, tälläisen vaikutelman sain.. Vaikea selittää mutta jotain aivan käsittämätöntä, samassa sarjassa kuin ne äänet joita kuulin, voi keskustella ihan asiallisesti, muutaman kerran niiltä kysyinkin jotain mitä en muistanut ja heti sain vastauksen, vieläpä ihan oikean.

Mitä psykoosi loppujen lopuksi on, onko se sitä että ihminen herkistyy niin paljon että tuntee asioita joita ei ole tarkoitettu tunnettavaksi, eli ihminen ei ole oikeasti hullu vaan ns "toisella aaltopituudella"?

3

766

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • fbeee

   psykoosissa varmaan voi tajunta aueta uusille tiedostamisen tasoille..

   se on vaan huono jos normaali tietoiasuuden taso ja n'm' ep'normaalit tasot eiv't toimi yhten' kokonaisuutena vaan aiheuttavat h'mmikknki' ristiriitaisina pirstoutuneina

  • Markku.S

   Melkein kaikki tulee perimänä,tässäkin tapauksessa isän kautta geenivirhe.Psykoosisi aiheutuu mukanasi olevista ns.astraalitason örkkioppaista jotka takiaisena ovat sinussa kiinni.Et ehkä ymmärrä tätä asiaa,näin se vain on.Tämmöset örkit voi poistaa helposti ei lääkkeillä vaan henkisellä käskyllä,osaava henkiparantaja tämän osaa.

  • tyttönen19v.

   Ei kuulosta hullulta ollenkaan. Kuunteles tätä.
   Noin puolitoista kuukautta sitten olin erään tuttuni luona yötä. Nukuimme samassa sängyssä, selät vastakkain. Kaverini oli nukkunut siinä jo hetken aikaa, ja minua ei nukuttanut vielä ollenkaan vaan makoilin siinä muuten vaan ja pidin silti silmiäni kiinni. Yhtäkkiä tunsin sellaisen pienen ja kevyen käden vasemmalla puolen päätäni ohimon kohdalla. Luulin ensin, että kaverini huitoo siinä selkäni takana unissaan. Yritin varovasti koskettaa hänen kättään, mutta sitä ei ollutkaan siinä. Käännyin nopeasti katsomaan häntä, ja hän oli edelleen samassa asennossa ja selvästi nukkui. Noh, käänsin taas kylkeni hänelle ja laitoin silmät kiinni. Sitten sen 'käsi' tuntui uudestaan, mutta ylempänä tällä kertaa. Pyörähdin taas nopeasti ympäri katsomaan kaveriani, joka edelleen nukkui. Hämmästyin todella tuota. Käännyin selälleni ja aloin tuijotella pimeässä huoneessa ympärilleni. Vähän aikaa katseltuani näin ensin huoneen vasemmalla puolen ylänurkassa vaalean läikän. Sitten se haalistui, ja samanlainen ilmestyi toiseen ylänurkkaan oikealle puolen huonetta. Luulin niiden tulevan sängyn takana olevasta ikkunasta autojen parkkipaikalta. Katsoin ikkunaa, mutta tajusin ettei niiden verhojen läpi pääsisi valoa. Aloin katsoa valoläikkiä uudestaan. Ne eivät kirkastuneet, mutta muuttivat muotoaan soikeammiksi ja venyivät. Menivät huoneen nurkissa lattiatasoon asti, ja sitten ne alkoivat revontulimaisesti kiemurrella seinällä. Ensin vasemmalla, sitten oikealla. Sitten yhtäaikaa kummallakin puolen huoneen seiniä. Ne olivat siis ihan vaaleita, revontulijuovien näköisiä juttuja. Sitten ne menivät koko ajan kattoa kohti, ja kun pääsivät kokonaan kattoon niin ne katosivat. Ihmettelin taas että mitähän tämä on, ja pidin silmäni tietysti auki koko ajan pelosta. :D Sitten suoraan yläpuolelleni alkoi ilmestyä yksi kerrallaan kapeita kasvoja, saman värisiä ja yhtä haaleita kuin ne "revontulijuovat." Niitä tuli noin seitsemän. Kaikki olivat samannäköisiä, saman kokoisia, jotka vain tuijottivat. Sitten minulle tuli kauhean ahdistava olo, enkä kestänyt enää katsoa. Nousin istumaan sängylle ja painoin kädet kasvoihini. Sillä hetkellä päässäni ihan kuin kuului vain ääni, tai niinkun joku olis sanonut että; "Sun ei pidä lähteä täältä pois.."

   Olen tätä samaa tarinaa täälläkin kertonut siitä lähtien moneen kertaa, mutta eipä ole kukaan osannut selittää. Väittäävät vain valveuneksi, ja minä kun olen varma ettei se sitä ollut.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   290
   1932
  2. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   445
   1876
  3. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   45
   1080
  4. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   1076
  5. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   64
   902
  6. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   59
   845
  7. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   67
   839
  8. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   717
  9. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   162
   705
  Aihe