Irlantiin huhtikuussa

aune-1

Ollaan lähdössä reilaamaan Irlantiin viikoksi huhtikuussa. Tämä on ensimmäinen kerta Irlannissa, joten vinkkejä kaivataan... Tarkoitus olisi ottaa 4:n päivän reililippu. Ajateltiin, että Dublinissa oltaisiin ensin kaksi yötä (lento on Dubliniin), ja siitä sitten Waterfordin tai Limerickin (tai molempien) kautta Corkiin. Corkissa yksi yö ja sieltä Galwayhin, jossa yö tai kaksi. Galwaystä Westportiin ja sieltä takaisin Dubliniin. Miltä kuulostaa? Ovatko nämä kaupungit hyviä paikkoja? Jäikö joitain käymisen arvoisia paikkoja tuosta listasta pois?

2

1156

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihana Irlanti...

      Hei,

      Luettelemistasi kaupungeista suosittelen tietenkin Dublinia, kyllähän se nyt pitää nähdä kun kerran Irlantiin tulee. Waterfordista olen kuullut, että on kiva paikka, mutta en ole itse käynyt. Cork oli kiva, ei nyt mitenkään erityisen kaunis, mutta Dubliniin verrattuna paljon lämminhenkisempi ja mukavammat ihmiset, oltiin siellä bilettämässä yks viikonloppu :) Galway on kaunis, suosittelen, että viivytte kaksi päivää josta toisen käytätte siihen, että käytte kiertoajelulla Cliffs of Moher:lla. Järjestävät keskustasta bussiretkiä sinne, lähtee aamulla muistaakseni klo 10 ja on iltapäivällä takas n. 5:n aikaan, eli koko päivä siinä menee, mutta maisemat on upeet ja meil sattu ihana bussikuskikii sille reissulle. Limerickissä tai Westportissa en ole käynyt, niistä en osaa sanoa ja Pohjois-Irlantia suosittelisin, mutta viikossa ei kyllä ehdi joka paikkaa nähdä. Rannikot on kyllä kauniita, että melkein kattoisin kartasta rannikolla olevia kaupunkeja ja suunnittelisin reissuni sen mukaan. Oikein mukavaa reissua!!

      • LuLu77

        Hei, luettelemasi lista kuulostaa hyvältä.
        Olen käynyt Waterfordissa, Corkissa ja Galwayssa ja kaikkia näitä suosittelen.
        Limeric ei ollut oikeen mistään kotoisin, ja olen kuullut pari vastaavaa kommenttia muiltakin, mutta jos päädytte sinne niin toiv on tiedän mieleen.
        Clifs of Moharilla kannattaa myös käydä, kaunis paikka Galwayn kupeessa kuten edellinen kirjoittaja kertoi.
        Corkista voisin sanoa että esim Galwayhin verrattuna ei yhtä kaunis, mut lämminhenkinen paikka. Kuitenkin tulee mini Dublin mieleen.
        Itse asun Dublinissa toista vuotta joten en halua haukkua, täällä on omat kauniit juttunsa ja mitä tulee ihmisiin.. Maaseudulla ja pienemmissä kaupungeissa on aina erilainen tunnelma, vertaa Helsinki ja joku perähikiä.
        Sanoisin ettei ihmiset kuitenkaan epäystävällisiä Dublinissakaan ole.
        Yöelämä on hyvä. Käykää Temple Barin sivukaduilla ja Dame Streetin sivukaduilla, löytyy paremmat baarit kun keskeltä turistirysää. Cafe Enseineä suosittelen Dawson Streetilla.
        Joten toivottavasti nautit reissusta oikein paljon ja viime vuoden tavoin jos huhtikuussa se aurinkokin porottais täällä teidän reissun aikaan!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1445
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1137
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      103
      1020
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      877
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      850
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      64
      760
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      747
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe