Irlantiin huhtikuussa

aune-1

Ollaan lähdössä reilaamaan Irlantiin viikoksi huhtikuussa. Tämä on ensimmäinen kerta Irlannissa, joten vinkkejä kaivataan... Tarkoitus olisi ottaa 4:n päivän reililippu. Ajateltiin, että Dublinissa oltaisiin ensin kaksi yötä (lento on Dubliniin), ja siitä sitten Waterfordin tai Limerickin (tai molempien) kautta Corkiin. Corkissa yksi yö ja sieltä Galwayhin, jossa yö tai kaksi. Galwaystä Westportiin ja sieltä takaisin Dubliniin. Miltä kuulostaa? Ovatko nämä kaupungit hyviä paikkoja? Jäikö joitain käymisen arvoisia paikkoja tuosta listasta pois?

2

1163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihana Irlanti...

      Hei,

      Luettelemistasi kaupungeista suosittelen tietenkin Dublinia, kyllähän se nyt pitää nähdä kun kerran Irlantiin tulee. Waterfordista olen kuullut, että on kiva paikka, mutta en ole itse käynyt. Cork oli kiva, ei nyt mitenkään erityisen kaunis, mutta Dubliniin verrattuna paljon lämminhenkisempi ja mukavammat ihmiset, oltiin siellä bilettämässä yks viikonloppu :) Galway on kaunis, suosittelen, että viivytte kaksi päivää josta toisen käytätte siihen, että käytte kiertoajelulla Cliffs of Moher:lla. Järjestävät keskustasta bussiretkiä sinne, lähtee aamulla muistaakseni klo 10 ja on iltapäivällä takas n. 5:n aikaan, eli koko päivä siinä menee, mutta maisemat on upeet ja meil sattu ihana bussikuskikii sille reissulle. Limerickissä tai Westportissa en ole käynyt, niistä en osaa sanoa ja Pohjois-Irlantia suosittelisin, mutta viikossa ei kyllä ehdi joka paikkaa nähdä. Rannikot on kyllä kauniita, että melkein kattoisin kartasta rannikolla olevia kaupunkeja ja suunnittelisin reissuni sen mukaan. Oikein mukavaa reissua!!

      • LuLu77

        Hei, luettelemasi lista kuulostaa hyvältä.
        Olen käynyt Waterfordissa, Corkissa ja Galwayssa ja kaikkia näitä suosittelen.
        Limeric ei ollut oikeen mistään kotoisin, ja olen kuullut pari vastaavaa kommenttia muiltakin, mutta jos päädytte sinne niin toiv on tiedän mieleen.
        Clifs of Moharilla kannattaa myös käydä, kaunis paikka Galwayn kupeessa kuten edellinen kirjoittaja kertoi.
        Corkista voisin sanoa että esim Galwayhin verrattuna ei yhtä kaunis, mut lämminhenkinen paikka. Kuitenkin tulee mini Dublin mieleen.
        Itse asun Dublinissa toista vuotta joten en halua haukkua, täällä on omat kauniit juttunsa ja mitä tulee ihmisiin.. Maaseudulla ja pienemmissä kaupungeissa on aina erilainen tunnelma, vertaa Helsinki ja joku perähikiä.
        Sanoisin ettei ihmiset kuitenkaan epäystävällisiä Dublinissakaan ole.
        Yöelämä on hyvä. Käykää Temple Barin sivukaduilla ja Dame Streetin sivukaduilla, löytyy paremmat baarit kun keskeltä turistirysää. Cafe Enseineä suosittelen Dawson Streetilla.
        Joten toivottavasti nautit reissusta oikein paljon ja viime vuoden tavoin jos huhtikuussa se aurinkokin porottais täällä teidän reissun aikaan!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3673
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2287
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1999
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1874
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1286
    6. 80
      1205
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1094
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1020
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe