A-lehdet työnantajana

Tallukka

Menen huomenna työhaastatteluun A-lehdille. Onko hyvä työnantaja, jos verrataan muihin puhelinmyyntifirmoihin? Onko mahdollista päästä hyville tuloille? Mites alussa? Onko pohjapalkka taattu myös jatkossa? Ettei jossain vaiheessa muutu pelkäksi provikkapalkaksi?

125

13864

Vastaukset

 • Kyllä A-lehdet omalla kohdalla on ollut hyvä paikka. Pohjapalkka on aina eikä missään kohdalla muutu pelkäksi provisioksi. Mutta tietty hyvähän myyjä ei sitä pelkkää pohjaa mietiskele. Kannattaa kokeilla siinähän et menetä mitään. Tsemppiä! T:Ehkä tuleva työkaverisi;)

 • Mun työkaveri kyseli työtä A-lehdiltä. Niillä on (ainakin siinä toimistossa missä kaverini kävi) tietokoneet jotka soittavat automaattisesti ihmisille. Eli heti kun edellinen puhelu loppuu, tietokone soittaa jo seuraavalle. Eli siinä ei kerkiä yhtään hengähtään. Pohjapalkka tais olla 10€/h, joka on aika hyvin, mutta tosiaan rankkaa työtä. Mä oon ite töissä toisessa firmassa, ja vaikka meillä on huonompi tuntipalkka eikä ole tietokoneitakaan, niin me ite saadaan edetä puheluissa omaa tahtia koska me ite näpytellään ne numerot, eli ei oo sit mikään paniikki päällä, ja saa hengähtää, käydä vessassa ja juoda vettä sillon kun haluaa.

  • En väittelemään halua ruveta, mutta itse pitempään työsuhteessa olleena voin kertoa että a-lehdillä oleva soittojärjestelmä ei soita automaattisesti seuraavalle asiakkaalle. Ihan rauhassa saa käydä vessassa taikka juomassa ettei tartte istua suu kuivana pissa housussa.;)


  • aaa-l kirjoitti:

   En väittelemään halua ruveta, mutta itse pitempään työsuhteessa olleena voin kertoa että a-lehdillä oleva soittojärjestelmä ei soita automaattisesti seuraavalle asiakkaalle. Ihan rauhassa saa käydä vessassa taikka juomassa ettei tartte istua suu kuivana pissa housussa.;)

   siksi sanoinkin että nimenomaa siinä eräässä toimistossa automaattisesti koneet soitteli, en siis väittänytkään että niin on joka toimistossa.


  • ... kirjoitti:

   siksi sanoinkin että nimenomaa siinä eräässä toimistossa automaattisesti koneet soitteli, en siis väittänytkään että niin on joka toimistossa.

   On tehty niin et ite päätät milloin soitat. pakkohan se on ehtiä tehdä merkinnät myynnistä, ei kaikki näppärästi kerkee tehdä puhelun aikana.
   Itellänikin oli sama käsitys kun samaa sanottiin soittojärjestelmästä.


  • ... kirjoitti:

   siksi sanoinkin että nimenomaa siinä eräässä toimistossa automaattisesti koneet soitteli, en siis väittänytkään että niin on joka toimistossa.

   että ne puhelit voi pistää tauolle milloin vain. Eli jos haluat tauolle, klikkaat tauko namikkaa ja se soittaa vielä yhden puhelun, jonka jälkeen pääset tauolle. Koneen avaat sitten itse, siinä ei ole aikarajaa, mutta palkka juoksee ainoostaan silloin kun kone on "auki", eli soittamassa! Entiseen työpaikkaani tuli sellaset systeemit.


  • Tänäpäivänä et saa leipääsi puhelin myynnillä,on fakta.. Mene vaikka siivojaksi tiedät jotain tuloa saavasi-----


  • Huono työnantaja. Ei ole työhön opastusta ja muutenkin epämääräistä ohjausta ainakin etelä pohjanmaalla. En voi suositella,. T. Kale


 • haastattelu meni? Miltä vaikutti työpaikkana? Pääsitkö töihin?

 • Hyvin meni haastattelu. Ei se suoraan sanonut, ottaako töihin. Soittaa huomenna. Enköhän mä pääse.

  Paljonko sitten aa-l kiskot palkkaa tuolla? Niin ja missä kaupungissa oot töissä? :P

  • aloitat siel, niin kerrothan täällä miltä homma vaikuttaa... Olis kiva kuulla! :)


  • Millainen haastattelu oli? Kysyttiinkö työtodistuksia tai CV:tä? Kun näissä lehtialan töissä olen huomannut ettei koskaan papereita ole kyselty mutta olen ollutkin vain alihankkijoilla, mites nää kustantajat menettelee ko. asian suhteen?


  • pohjapalkka joka nousee myynnin mukaan.


 • Kokemusta ei suoraan a-lehdistä ole, mutta muista firmoista kyllä. Hyvälle myyjälle pelkkä provisio on aina kannattavampi kuin pohjapalkkainen joten jos alkaa sujumaan niin kannattaa kysyä onko mahdollisuutta pelkkään provikkaan. Pohjapalkallinen on monissa firmoissa suunniteltu aloittaville myyjille ja sitten kun katsotaan sujuuko, vaihdetaan pelkälle provikalle koska se on kannattavampaa sekä myyjälle, että firmalle.

 • Pääsin siis töihin. Aloittelen hommat joskus tuossa huhtikuun puolella. Saas nähdä minkälainen myyjä minusta kuoriutuu.. :D

  • työpaikan johdosta!! Tuu sit tänne kertomaan miltä työ vaikuttaa, jookos...  • Vieläkö olet siellä hommissa ja mites palkkaus sujuu? Maksetaanko sairaspäivärahat ja lomarahat niinkuin pitää, entäs arkipyhät? Saatko hyvin kauppaa?


 • muuta,a-lehdet on reilu talo,palkat maksetaan ajallaan.on pohjat ja provisiot,pidempään olleille myös liikuntasetelit fysikaalinen hoito
  hammaslääkärikulut korvataan.myyntikilpailuissa
  lisäksi matkoja ja tavarapalkintoja.bonukset .
  työaika 6 h ja sen lisäksi omien voimavarojen
  mukaan voi tehdä ylitöitä eli itse voi vaikuttaa
  ansiotasoonsa.
  kylmä totuus kuitenkin on ettei kaikista tähän ole.ja kun ei ole pärjätty myyntityössä niin
  mustamaalataan kaikille koko alaa.tässäkin viestiketjussa on tällaista fiktiota jolla ei ole itse a-lehtien kanssa mitään tekemistä.
  käy ihmeessä kokeilemassa ja laita itsesi likoon
  sieltä alusta asti,omalla persoonallasi voit tehdä ihan mukavaa tiliä.
  tuolta voit lukea lisää
  www.a-lehdet.fi ja myyntineuvottelijat

  • otsikoksi että hae ilman muuta eikä hae ainakin muuta...nooh,puhetyöläiselle sattuu kirjoitusvirheitä...


  • A-lehdet suorastaan sorsii yksittäisiä kotimyyjiään. Matkapalkinnoista pitää maksaa vero ja kaikki tavaramyyntipalkinnot on rihkamaa.
   Työnantajana A-lehtien on pakko pysyä jotenkin totuudessa, työsuojelupiiri on niskassa heti. Kuulin että A-lehtien ilmapiiri on tukala, ja vesi virtaa sisään Herttoniemen rannassa olevassa lukaalissa.

   Lehtiä on niin paljon nykyään tarjolla että on helpompi myydä sanomatalon tuotteita kuin A-lehdet lehtitalon, jonka maine alkaa olla hiinä ja hiinä vähintään epäuskottava:

   Aivan aluksi apu lehti perustettiin "auttamaan työttömiä" 1933. Alku oli tietysti asiallista ja toiminnan peruste vilpitöntä, mutta kaikkihan me tiedämme että ahneus ja rahanhimo sokaisee... se sokaisee vielä pahemmin kuin vauhtisokeus!

   80- luvulle tultaessa apu lehden toimituksessa vaikuttivat ihmissuhdetaidottomat "toimittajat", jotka herjasivat asiakkaita mm.
   "yhteiskunnan elätti" ja "sosiaalipummi". A-lehdiltä kesti vuosia ymmärtää että ainoa oikea työpaikka tälläisille hankalille toimittajana esiintyville ihmisille oli suojatyö punaisessa ristissä.

   Ja kulutusjuhlavuosien jälkeen vasta alkoi tapahtua...: viini virtasi ja laulu soi.
   Ensin kärähti herra Lyytikäinen kovasti rurijuoppoudesta, sitten siskonmies sisäpiirikaupoista ja lopulta bravuuriesitys:
   katso- lehden (ex) päätoimittaja tuomittiin kovaan ehdottomaan vankeuteen Uotin rahojen salakuljetuksesta. Exä päätoimittajasta tuli median kiinnittäessä huomion miehen osallisuuteen salakuljetuksesta. Kukaan ei ole kuitenkaan paljastanut kuinka tyypin tuomio hovioikeudessa muuttui, vai muuttuiko. Kuitenkaan hemmo ei vaikuta enää A-lehdissä.

   A-lehdet sai myös joulukuussa 2005 painokanne tuomion Helsinginoikeudessa katso lehden levittämistä valheellisista lehtijutuista. Painokannetuomio on sellainen synti lehtialalla että jos sellaisen saa kontolleen on luottamus lukijoihin mennyt. A-lehdet myi katso- lehden kiireellä välittömästi tuomion jälkeen tanskalaisille allereille... häpeästäkö? Tanskalaisilla riitti naurunremakkaa... saihan he lähes sikapilkkahintaan yhden päänahan lisää täydentääkseen suomen viihdelehtikentän valloitusta.

   A-lehdet sai myös toukokuussa 2006 Hovioikeudelta tuomion erään insinööritoimiston kaavapiirustusten laittoman kopioinnin takia.
   Hovioikeus määräsi A-lehtien (Lyy invest) korvaamaan insinööritoimistolle tältä vohkimien kaavapiirustusten arvoa lähes miljoona vanhaa markkaa... A-lehdet siis on kopioinnissa varsinainen mestari.

   APU JULKAISUNA
   Kuten aiemmin todettiin, niin A-lehdet on kopioinnissa varsinainen
   mestari. Tänä päivänä apu on halpa kopio muista viikkolehdistä.
   Se pyrkii jäljittelemään valtamediaa mm. hesari kuukausiliite tai
   suomen kuvalehti mutta huonolla menestyksellä. Lopputulos on aina surkea.
   Kokonaisuutena apu on värikynällä sotkettu turhanpäiväinen ja valehteleva tuotos josta ei ole edes takansytykkeeksi. Esim. seiska kiilaa tänä päivänä jopa markkinoiden edelle.

   APU JA TOIMITTAJAT
   Tarkastellessa faktoja selviää että A-lehtien toimittajille (kuten
   roskaviihteessä yleensä) ei kovinkaan monella ole akateemista
   loppututkintoa, se kun on toimittajaksi itseään tituleeraavan
   perusvaatimus.

   YLEISTÄ
   Roskalehden tyypillinen ominaisuus on taito tehdä "julkkiksia" eli taito tehdä "turhia julkkiksia". Tälläisiä turhia julkkiksia ovat mm. kaikki salarakkaat , idolsit ym..
   Apu lehti ei tee edes tässä poikkeusta, lehdestä saa viikottain lukea turhienjulkkisten edesottamuksista. Todellisuudessa tälläiset turhat julkkikset eivät kiinnosta kansan suuria rivejä pätkääkään.

   Ainoa todellinen voittaja on lehtitalo joka saa syötettyä vääristyneen todellisuuden lukijalleen ja antaa tämän ymmärtääettä se on totta. "Tyhmähän on se joka maksaa"
   Laskujen mukaan 80% apun sisällöstä viimeisen vuoden aikana on ollut huu-haha-hata.

   APU JA TULEVAISUUS
   apulla on ollut runsaasti erilaisia mainoskampanjoita, mm. TV:ssä ja bussien kyljissä.
   Yleensä jos tuotteen pitää markkinoida off season- vuodenaikoina(kesä) voimakkaasti, se kertoo siitä että tuote ei mene enää kaupaksi. Liekö oikeusprosessit ja luottamuspula apu-lehteen ravistellut A-lehtiä sen luoja tietää.

   Uskotko sinäkin että salatut elämät on dokumenttia ja totta? jos et niin apu lehden voit peruuttaa tästä linkistä ilman puhelinkuluja:
   http://asiakaspalvelu.a-lehdet.fi/omattiedot/peruutus/


  • Eräs tuttavani on tehnyt puhelinmyyntiä yli kaksikymmentä vuotta, ja totesi kerran että viimeisen vuoden aikana hankalin tuote saada kaupaksi on A-lehtitalon lehti. Asiakkaat kysyvät heti mikä kustantaja ja jos nimi kalskahtaa yhtään A-lehtiin niin luuri tulee korvaan. Oikein! kuluttajat ovat valistuneet. Miksi maksaa turhasta roskasta.


  • mitä A-lehdet lupaa kirjoitti:

   Eräs tuttavani on tehnyt puhelinmyyntiä yli kaksikymmentä vuotta, ja totesi kerran että viimeisen vuoden aikana hankalin tuote saada kaupaksi on A-lehtitalon lehti. Asiakkaat kysyvät heti mikä kustantaja ja jos nimi kalskahtaa yhtään A-lehtiin niin luuri tulee korvaan. Oikein! kuluttajat ovat valistuneet. Miksi maksaa turhasta roskasta.

   Turhasta julkisuudenkipeästä ihmisestä osaa sitten roskaviihdegenree tehdä tähden. Kun turhan kupla osataan vielä rakentaa kaupallisessa sumutusmielessä ja muita hyväksikäyttäen lentää lankaan jopa itse presidentti.

   http://www.yle.fi/linnanjuhlat/2002/kuvat/juhlakuvat.jpg

   Eniten tuo kuva herätti kysymystä että mihin jäi ne oikeat ja kymmenet tuhannet neliraajahalvaantuneet, joiden elämä on tositaistelua päivästä toiseen, ei makeilua iltapäivälehden kannessa täysmeikissä Pirjo Kauppisen tavoin.

   Mikä tekee siis Pirjo Kauppisesta "valiovammaisen", kaikkien neliraajahalvaantuneitten ykkösen?
   Minua myös hämmästyttää se että miten Pirjo Kauppinen voi esitellä itsensäjopa presidentille tittelillä "toimittaja". Pikainen tarkistuskierros nimittäin yliopistopiireihin paljasti että Pirjo Kauppinen ei ole koskaan suorittanut hyväksytysti toimittajan viralliseen titteliin edellyttävää akateemista loppututkintoa. Samainen taho oli yhtä mieltä Pirjo Kauppisen realistisesta ammatillisesta resurssista joka on juontaja.
   Yliopisto ja akateeminen tutkinto lopulta punnitsee pätevyyden. Virallisen toimittajan työ on nimittäin vastuunalaista työtä, kuten on vastuunalaista lääkärin tai papin työ.Miten paljon vahinkoa voikaan saada uutisankalla aikaan. Pirjo Kauppisen ansioiksi "urallaan" voidaan luetella jobihomma konkurssiin menneessä juorulehti Jaanassa, hommia radioaseman juontajana sekä keskeytetyt opinnot kansanopistossa. Mutta vammautumisen jälkeenhän se Pirjo Kauppisen rumba vasta on alkanut: säälillä on kerätty palstaa ja myötätuntoa, sitäkautta tullut juontotehtäviä milloin mistäkin. Yleisö on sumussa unohtanut realiteetit. Maailma on tapauksessa mennyt niin hulluksi että vammaisuudesta on tullut tavoiteltu elämän saavutus, siitä palkitaan "vuoden positiivisin" palkinnolla, tulee massia ja mainetta,
   ja lopulta kutsu pressanjuhliin. Hullua. Mielestäni vammaisuus ei saa olla elämässä saavutus. Pirjo Kauppinen on varoittava esimerkki siitä, että vammaisuudesta ollaan
   tekemässää tavoiteltua ja fanaattista saavutusta. Mielestäni median täytyisi pidättäytyä jatkossa Pirjo Kauppinen on pitänyt leveilyllään ja makeilullaan huolen siitä että suomen tuhansiin neliraajahalvaantuneisiin ei osata suhtautua enää vakavasti vaan heitä on alettu pitämään henkisesti lähes pikkulasten tasolla.

   Pirjo Kauppisen kirjan kustantaja oin Otava. Moni haluaa tietää kuinka monta prosenttia kyseisestä kirjasta on kustantamon tuotetta ja käsialaa... ette varmasti
   halua tietää totuutta sillä rahanahneille suurkustantamoille vammaisuus on kylmäveristä kauppatavaraa.

   Pirjo Kauppisen kirjan nimi on elämän polte, miten tuo nimi lähenteleekään Renny Harlinin elokuvan jäätävä polte (1988) nimeä. Ilmeisellä "elämän polte" nimellä on
   haettu identiiviä mainoskaupallisessa mielessä, se on kuitenkin moraalitonta, se on väärin.

   Pirjo Kauppisen aviopuoliso on Jari Jokinen, joka puuhastelee "toimittajana" apu lehdessä. Kyseistä apu- lehteä kustantaa A-lehdet, joka on tullut tunnetuksi runsaista oikeusjutuistaan, Insinööritoimistojen kaavapiirustusten vohkimisesta(Lyy-invest) sekä painokannetuomioista (katso), kaiken huippu on se että A-
   lehdet kustantaa myös imelää ja tökeröä Eeva-lehteä, joka on "palkinnut" Pirjo Kauppisen kissanristiäis "vuoden positiivisin" palkinnolla. Mikä yhteensattuma, miten omaperäistä, oma mies saman katon alla töissä. Kyseinen "vuoden positiivisin" palkinto on ajanut ainoastaan sitä tehtävää, että sillä on voideltu juoru ja roskaviihdegenree antamaa palstatilaa Pirjo Kauppiselle, jonka naaman on nyt roskalehdet kuluttaneet puhki.

   ASIALINJA
   Silloin kun puhutaan käsitteestä , missä neliraajahalvaantunut on makeilemassa täysmeikissä iljettävän tai juorulehden kannessa, kuten Eeva tai iltalehti,ei voida puhua todellakaan käsitteestä asialinjan journalismismi.Jos asiaa tarkastelee kaupallisesta näkökulmasta, niin kyseinen tapahtuma ylittää irvokkuudessaan alatyylin. Kaikesta on todettava että Pirjo Kauppinen on tehnyt vammaisuudestaan kauppatavaran ja vie typeriä lehtien tai television edustajia kuin pässiä narusta.
   Vaikuttaa että hän halveksii muita vammaisia
   ja on kohottanut itsensä erikoisasemaan.
   Kaikesta on todettava että Pirjo Kauppinen on päässyt mainoksen makuun, ja painomustehumala on sekoittanut hänen päänsä.


  • mitä A-lehdet lupaa kirjoitti:

   Eräs tuttavani on tehnyt puhelinmyyntiä yli kaksikymmentä vuotta, ja totesi kerran että viimeisen vuoden aikana hankalin tuote saada kaupaksi on A-lehtitalon lehti. Asiakkaat kysyvät heti mikä kustantaja ja jos nimi kalskahtaa yhtään A-lehtiin niin luuri tulee korvaan. Oikein! kuluttajat ovat valistuneet. Miksi maksaa turhasta roskasta.

   Täällä oli viime viikolla yksi puhelinmyynnin ammattilainen joka on tehnyt puhelinmyyntiä jo kaksikymmentävuotta ja oli todennut että sellaiseen taloon kuin A-lehdet ei mene kirveelläkään! olisi halunnut lisätietoa onko A-lehdistä Uudenmaan työsuojelupiirissä juttuja maksamattomista palkoista tai muihin työntekijöitten epäkohteluun liittyen? Jos ammattilaisetkin ovat tätä mieltä tästä lehtitalosta niin mahtaako he olla väärässä?


  • itse olen työhistoriani tehnyt ihan muuta työtä, huomenna menen a-lehdille käymään ja alkoi jo kaduttamaan koko homma kun luki näitä haukkumisia mutta sain taas uutta pontta viestistäsi. Ja niinhän se on ettei kaikista ole hommaan ja kaikkensa siinä on laitettava. Itse ainakin haluan kokeilla rajojani ja ottaa tosissani.


  • "Omat puhelinmyyntitoimistot ovat oleellinen osa A-lehtien ja Image Kustannuksen lehdenmyynnin kokonaisuutta."
   Se missä minä olin töissä, EI AINAKAAN OLLUT HEIDÄN "oma" toimistonsa, vaan siellä myytiin useiden muidenkin kustantajien lehtiä. Ja muka "hyvin palkattua? ". (no jos hyvin palkattua on sellainen, että saat koko kuukauden tuntimäärät jaettuna myynnillä niin, että tunnin myynniksi (joka tunnin ja huom koko kuukauden ajalta!) tulee vähintään 25e, niin voithan sitten saada sellaset 4.21€/H !!!!! Muuten saat vaan jonkun pienen 13% palkinnon siitä saadusta myynnistäsi, jos et tuohon yllämainittuun yllä! Eli jos vaikka myyt kuuden tunnin päivillä kuukaudessa = (120h) = 2500 eurolla (kun vaatimus on 3000), niin saat palkaksesi vaivaset 325€ ja siitä verot, ja tellit ja lellit pois vielä! Jos sait taas sen 3000e myynniksesi koko kuukaudelta, niin saat sen pohjapalkan 4.21, etkä vielä yhtään bonusta päälle! Bonuksia alkaa tulla vasta kun myynti on yli 180e joka päivä, eli myytävä ois 3600 e:n edestä kuukaudessa, sitten saat 20 x 5e päälle, eli pohjatuntipalkan päälle = 100e. Lasketaan nyt se pohjatuntipalkkakin tähän, eli 120h x 4,21 = 505,20€, no hurraah! plus se satanen, jos nyt oot niin hyvin saanu myytyä, eli = 605,20 MIINUS VEROT YMS.!
   Voi hitto, ois pitänyt tarkistaa noi jutut aiemmin. :( Luulin saavani pohjapalkaksi EDES sen 4.21 takuupalkkana!


 • Aloitin siis A-lehdillä ja ihan hyvällä fiiliksellä siellä soittelen. Aluksi tietysti vähän panikointia yms, mutta kyllä se siitä lutviutuu. Kauppaakin olen jo tehnyt ihan mukavasti! :) Saa nyt nähdä, miten pitemmällä ajalla, mutta ihan näin muutaman päivän kokemuksella ihan mukavalta vaikuttaa.

  • Hieno juttu, kun tulit vielä kertomaan miltä työ on vaikuttanut. Itsekkin ajattelin ko. hommaan hakea... Hyvää Jatkoa ja hyviä myyntejä :)


  • SharonStone kirjoitti:

   Hieno juttu, kun tulit vielä kertomaan miltä työ on vaikuttanut. Itsekkin ajattelin ko. hommaan hakea... Hyvää Jatkoa ja hyviä myyntejä :)

   Ettekö te ressukat A-lehden edustajat tiedä että täällä foorumissa on itsensä mainostaminen kielletty? Tehän paljastatte itsenne joka mutkassa sillä ei kukaan usko että roskaa myymällä rikastuisi muuten kuin tekisi petoksen ? noista rikosoikeudellisista jutuista, niistähän A-lehdillä on kokemusta. Kuka haluaa työnantajakseen sellaista jonka taustat ovat näin ryvettyneet? A-lehdet on huono työnantaja, tuotteet ovat surkeita eikä niitä saa myydyiksi kuin kieroilla myyntipuheilla. Ikävä kyllä kuluttajilla on tänä päivänä kuluttajan suojaoikeus: on ihan sama mitä sille puhelinmyyjälle puhelimessa sanoo, kauppa on sitova vasta kirjallisesti. Kun asiakas saa puhelinkeskustelun pohjalta kotimyyntiasiakirjan vasta sen hyväksyttyään on juridinen kauppa tapahtunut. Yksi puhelinsoitto asiakaspalveluun ja sanoo että en ota roskaa edes ilmaiseksi niin homma on selvä.


  • naurun aihe kirjoitti:

   Ettekö te ressukat A-lehden edustajat tiedä että täällä foorumissa on itsensä mainostaminen kielletty? Tehän paljastatte itsenne joka mutkassa sillä ei kukaan usko että roskaa myymällä rikastuisi muuten kuin tekisi petoksen ? noista rikosoikeudellisista jutuista, niistähän A-lehdillä on kokemusta. Kuka haluaa työnantajakseen sellaista jonka taustat ovat näin ryvettyneet? A-lehdet on huono työnantaja, tuotteet ovat surkeita eikä niitä saa myydyiksi kuin kieroilla myyntipuheilla. Ikävä kyllä kuluttajilla on tänä päivänä kuluttajan suojaoikeus: on ihan sama mitä sille puhelinmyyjälle puhelimessa sanoo, kauppa on sitova vasta kirjallisesti. Kun asiakas saa puhelinkeskustelun pohjalta kotimyyntiasiakirjan vasta sen hyväksyttyään on juridinen kauppa tapahtunut. Yksi puhelinsoitto asiakaspalveluun ja sanoo että en ota roskaa edes ilmaiseksi niin homma on selvä.

   http://keskustelu.plaza.fi/ellit/kulttuuri-ja-viihde/keskustelu/t1710177


  • terve ja sivistynyt kirjoitti:

   http://keskustelu.plaza.fi/ellit/kulttuuri-ja-viihde/keskustelu/t1710177

   Siskoni joka on ollut kauan A-lehtitalossa töissä paljasti viikonloppuna että he nauhoittavat puhelinsoitot mitä soittelevat ja tuputtavat väkisin näitä roskalehtiä kuluttajille. Jos tämä on totta niin kysymyksessähän on hyvin vakava rikos. Puheluiden salanauhoittaminen nimittäin on nimittäin salakuunteluun liitettävä rikos. Erityisesti silloin jos kohde on kotirauhan suojaamalla alueella eli omassa kotonaan.
   Poliisikin oli samaam mieltä ja viittasi lainkohtaan Viite: Rikoslaki, 24. Luku (Yksityisyyden, rauhan ja kunnian loukkaamisesta), 7. ja 8. pykälä.

   Jos apu lehden puhelinmyyjä soittaa niin minä ainakaan en käy hänen kanssaan jaarittelemaan vaan suljen puhelimen, ettei joudu turhaan juoksemaan käräjillä todistajana että minuunkiin on kohdistettu laitonta salakuuntelua. Ja onhan se hävettävääkin jos joku nauhoittelee ääntäni tai kotini ääniä, hävytöntä kerta kaikkiaan.


  • siskon mies kirjoitti:

   Siskoni joka on ollut kauan A-lehtitalossa töissä paljasti viikonloppuna että he nauhoittavat puhelinsoitot mitä soittelevat ja tuputtavat väkisin näitä roskalehtiä kuluttajille. Jos tämä on totta niin kysymyksessähän on hyvin vakava rikos. Puheluiden salanauhoittaminen nimittäin on nimittäin salakuunteluun liitettävä rikos. Erityisesti silloin jos kohde on kotirauhan suojaamalla alueella eli omassa kotonaan.
   Poliisikin oli samaam mieltä ja viittasi lainkohtaan Viite: Rikoslaki, 24. Luku (Yksityisyyden, rauhan ja kunnian loukkaamisesta), 7. ja 8. pykälä.

   Jos apu lehden puhelinmyyjä soittaa niin minä ainakaan en käy hänen kanssaan jaarittelemaan vaan suljen puhelimen, ettei joudu turhaan juoksemaan käräjillä todistajana että minuunkiin on kohdistettu laitonta salakuuntelua. Ja onhan se hävettävääkin jos joku nauhoittelee ääntäni tai kotini ääniä, hävytöntä kerta kaikkiaan.

   Jokaisessa puhelinmyyntifirmassa, missä on automaattinen soittohallintajärjestelmä(robotti) on varmasti nauhoitussysteemit.


  • anonymous who forgives kirjoitti:

   Jokaisessa puhelinmyyntifirmassa, missä on automaattinen soittohallintajärjestelmä(robotti) on varmasti nauhoitussysteemit.

   Kuinka moni on myöntänyt harjoittavansa tälläistä salakuuntelua ?

   Ja jokainen salakuuntelun kanssa verrannainen nauhoitettu puhelinsoitto kuluttajalle milloin tämä on kotirauhansa suojaamalla alueella ja vastoin hänen lupaansa tai tietämättä on lainvastaista.

   Revi tästä.  • Enpä sitten tiedä.. kirjoitti:

   http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=500000000000003&conference=4000000000000030&posting=22000000010396057

   Tapasin presidentin Itäkeskuksessa. Annoin hänelle yhden ilmapallon lahjaksi. Sitten näytin äitini minulle tekemää vartijakorttia. Presidentti tokaisi oletpa sinä varsin fiksu kuusivuotiaaksi vartijaksi. Kysyin että etkai sä usko että mä oon vartija kun mulla on tällänen äidin tekemä kortti. Muumi pyöritteli lasejaan että kyllä hän uskoo koska Penttikin uskoo. haha


  • Enpä sitten tiedä.. kirjoitti:

   http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=500000000000003&conference=4000000000000030&posting=22000000010396057

   Minäkin sain kätelä ihan oikeaa persidenttiä itäkeskuksessa. Annoin hänelle lahjaksi ilmapallon ja näytin hänelle äitini minulle tekemää vartijakorttia. Kätelin presidentiä ja meillä kaikila oli mukavaa. Muumi pyöriteli hetken laseja päässään ja kysyi että olenpa varsin hyvä kusettaja kuusivuotiaaksi vartijaksi. Kysyin että et kai sinä tahvo tosiaan uskonut että olisin oikea vartija tälläiselä äitinii tekemällä pleksikortilla. Muumi nauroi että hän uskoo jos Pentikin uskoo. Sanoin hänelle että meidän äiti ei enää usko eikä varmasti äänestä sinua enää uudestaan presidentiksi. Sen pituinen se.


  • lapsen suusta totuus kuullaan kirjoitti:

   Minäkin sain kätelä ihan oikeaa persidenttiä itäkeskuksessa. Annoin hänelle lahjaksi ilmapallon ja näytin hänelle äitini minulle tekemää vartijakorttia. Kätelin presidentiä ja meillä kaikila oli mukavaa. Muumi pyöriteli hetken laseja päässään ja kysyi että olenpa varsin hyvä kusettaja kuusivuotiaaksi vartijaksi. Kysyin että et kai sinä tahvo tosiaan uskonut että olisin oikea vartija tälläiselä äitinii tekemällä pleksikortilla. Muumi nauroi että hän uskoo jos Pentikin uskoo. Sanoin hänelle että meidän äiti ei enää usko eikä varmasti äänestä sinua enää uudestaan presidentiksi. Sen pituinen se.

   Apun päätoimittaja on koulusurmaaja Matin kaima. Eihän nimi miestä pahenna mutta ainakin herättää pientä hämmennystä.


  • hohoo kirjoitti:

   Apun päätoimittaja on koulusurmaaja Matin kaima. Eihän nimi miestä pahenna mutta ainakin herättää pientä hämmennystä.

   MIKÄ IHMEEN APU JA A-LEHDET?
   Olipa kerran työtön Suomi 1933. Silloin Lyytikäisen niminen perhe päätti pistää rahoiksi työttömyydellä ja perusti Apu- lehden. Alku oli tietysti asialliasta ja toiminta vielä vilpitöntä, mutta tiedämmehän kaikki miten ahneus ja tyhmyys sokaisee. Se sokaisee vielä pahemmin kuin vauhtisokeus maantiellä. 1980- luvulle tultaessa Apu oli vaurastunut työttömiä hyväksikäyttämällä. Toimipiste Helsingin Fredan autotalosta oli siirtynyt Herttoniemeen ja Apun toimituksessa mähelsi varsin värikästä henkilökuntaa. Niistä ehkä värikkäin ja A-lehtien lähihistorian mainittavimpiin talousvahinkoihin jäi erään "toimittajan" puuhastelut, hän soitteli ihmisille herjaten heitä lauseilla "sosiaalipummi" ja "yhteiskunnan elätti". Varsin merkillistä toimintaa siis kustantajalta jonka aate perustui auttamiseen, ei ivaamiseen. Asia tietysti tutkittiin A-lehtien sisällä mutta kesti kohtuuttoman kauan, vuosia ennenkuin herra herjaajalle näytettiin ovea ja ohjattiin suojatyöpaikkaan Suomen Punaiseen ristiin eli SPR:n. Kaikkihan tiedämme miten joutuisasti matka huijareitten pesästä toiseen käy.

   Ja kulutusjuhlavuosien jälkeen alkoi tapahtua. A-lehtien toimipiste oli siirtynyt sopivasti veden ääreen Herttoniemen rantaan, rakennusvirheiltään pommiksi osoittautuneeseen toimitaloon johon vesi virtaa sisään sadeaikoina, tai pitäisikö sanoa veden sijasta paremmin virtsa. Alkoi myös tapahtua, sillä ensin kärähti herra Lyytikäinen kovasta ruorijuoppoudesta, sitten siskonmies Tamperelainen kenkäkauppias sisäpiirikaupoista
   ja lopulta bravuuriesitys: katso- lehden (ex) päätoimittaja tuomittiin kovaan ehdottomaan vankeuteen Uotin rahojen salakuljetuksesta. Varsinainen uutispommi Matti Rönkä nimiselle skandaaleilla herkuttelevalle satusedälle sillä myöhemmin Hovioikeus totesi tämän Rönkän tuomitseman päätoimittajan syyttömäksi.
   Mies sai Rönkän valheitten takia lopputilin A-lehdistä. Käräjät,tuomiot ja selvittelyt ovat A-lehdille tuttua. A-lehdet sai joulukuussa 2005 painokannetuomion Helsingin oikeudessa televisiolehtensä levittämistä valheellisista lehtijutuista sekä salakuvaamisesta. Painokannetuomio on sellainen synti lehtialalla että jos sellaisen saa kontolleen on luottamus lukijoihin mennyt. A-lehdet myi katso- lehden kiireellä välittömästi tuomion jälkeen tanskalaisille allereille. häpeästäkö? Tanskalaisilla riitti naurunremakkaa ilman kinkkuakin... saihan he lähes sikapilkkahintaan yhden päänahan lisää täydentääkseen Suomen viihdelehtikentän valloitusta.

   TUOMIOITA TUOMIOIDEN JÄLKEEN
   A-lehdet sai toukokuussa 2006 Hovioikeudelta tuomion erään insinööritoimiston kaavapiirustusten laittoman kopioinnin takia. Hovioikeus määräsi A-lehtien (Lyy invest) korvaamaan insinööritoimistolle tältä vohkimien kaavapiirustusten arvoa lähes miljoona vanhaa markkaa... A-lehdet siis on kopioinnissa varsinainen mestari.

   APU JULKAISUNA
   Kuten aiemmin todettiin, niin A-lehdet on kopioinnissa varsinainen mestari. Tänä päivänä apu on halpa kopio muista viikkolehdistä. Se pyrkii jäljittelemään konservatiivista valtamediaa mm. Hesarin kuukausiliite tai Ilta-Sanomien liitteet, mutta tuloksetta, lopputulos on aina huono. Todellisuudessa Apu on värikynällä sotkettu turhanpäiväinen ja valehteleva tuotos josta ei ole edes takansytykkeeksi.

   APU JA TOIMITTAJAT
   Apu-lehden päätoimittajat ovat vaihtuneet aika vauhdilla. Nyt Apu- lehden päätoimittajanana on Matti jolla on oiva kaima Jokelan koulusurmaaja. Eihän nyt nimi miestä pahenna mutta ei kuitenkaan tässä tapauksessa herätä kuin kauhua. Mattia ennen Apua luotsasi eräs Vesa- niminen kaveri. Huhut kertoivat että eräs tammikuinen päivä 2006 Vesa sai tarpeekseen ja lähti A-lehdistä. Joku kertoi hänen lähtiessään kuulleen armeijastakin tuttua armeijakampaa mukautettuna vihellyksenä "hyvät lähtee paska jää, paskasta nousee se huijarienpesän pää".
   Tarkastellessa faktoja selviää että A-lehtien toimittajille (kuten roskaviihteessä yleensä) ei kovinkaan monella ole akateemista loppututkintoa, se kun on toimittajaksi itseään tituleeraavan perusvaatimus. Esim. Jade- lehden päätoimittajan ammattipohja perustuu iltapäivälehtien lueskeluun sekä sieltä saatuun hengenravintoon.

   YLEISTÄ
   Roskalehden tyypillinen ominaisuus on taito tehdä "julkkiksia" eli taito tehdä "turhia julkkiksia". Apu lehti ei tee edes tässä poikkeusta, lehdestä saa viikottain lukea turhienjulkkisten edesottamuksista. Todellisuudessa tälläiset turhat julkkikset eivät kiinnosta kansan suuria rivejä pätkääkään. Apu raflaa mielellään eräällä todellisuudentajunsa kadottaneella pyörätuoliin loppuiäkseen tuomitulla kolahtaneella rammalla, luoden hänen päähänsä epätodellisia fantasioita että heti huomenna hän nousee pyörätuolistaan ja kävelee vetten päällä, vaikka tietävät itsekin aivan hyvin että ennuste tämän painomustehumalaisten ankkoja suustaan päästävän valehtelevan invalidin kävelemiseksi on olematon vaikka miten kävisi Moskovassa kantasoluhoidoissa.
   Apu-lehti vääristää todellisuuden, pukee värikynäsotkunsa folioon ja tarjoilee roskan kuluttajalle, johan tuo tuollainen kuuluisi kuluttajaviranomaisille. Apua lukeekin enää satavuotiaat sokeat vanhukset jotka eivät osaa sanoa ei tuputtavalle puhelinmyyjälle. Ainoa todellinen voittaja on lehtitalo joka saa syötettyä vääristyneen todellisuuden lukijalleen ja antaa tämän ymmärtääettä se on totta. "Tyhmähän on se joka maksaa" Laskujen mukaan 80% apun sisällöstä viimeisen vuoden aikana on ollut huu-haha-hata.

   APU TYÖPAIKKANA
   A-lehdet etsii aktiivisesti henkilöitä myymään lehtiään. "Paska kioski"- ovat todenneet ne jotka ovat vahingossa eksyneet Herttoniemen rantsuun vääntämään veiviä. Kahdestasadasta kontaktista vastaa ehkä parikymmentä kyllä, ja niistä 90 prosenttia peruuttaa välittömästi heräteostoksensa kun saavat kirjallisen kotimyyntiasiakirjan eli tilausvahvistuksen. Puhelimitse tehty myynti kuluttajalle kun on vasta silloin laillisesti sitova ja virallinen kun asiakas on saanut asiasta kirjallisen dokumentin eli kotimyyntiasiakirjan. Kyseisessä kotimyyntiasiakirjassa on A-lehtien palvelunumero johon voi sitten peruuttaa hetken mielijohteensa. kun on lain Kuka hullu enää tilaa Apua kun vastaavanlaista materiaalia on jokaisen saatavilla internetistä aivan ilmaiseksi ?
   Tässä vuosia takaperin eräs A-lehtien myyntipäällikkö rehvasteli kuinka he "nauhoittavat" kaikki soittonsa asiakkailleen. Tiesiköhän reppana että yksityisen kotitalouden kotirauhalla suojatulle alueelle tunkeutuminen häiritsevällä puhelinsoitolla ja vielä mitään ilmoittamatta puhelun nauhoittaminen kun rikkoo vakavasti lakia, ja on verrattavissa melkein Soneran teletunnistetietojupakkaan.

   APU JA TULEVAISUUS
   Apulla on ollut runsaasti erilaisia mainoskampanjoita, mm. TV:ssä ja bussien kyljissä.
   Yleensä jos tuotteen pitää markkinoida off season- vuodenaikoina(kesä) voimakkaasti, se kertoo siitä että tuote ei mene enää kaupaksi. Liekö oikeusprosessit ja luottamuspula apu-lehteen ravistellut A-lehtiä sen luoja tietää.

   ÄLÄ LUE TÄTÄ LEHTEÄ
   Uskotko että salatut elämät on dokumenttia ja totta? jos et niin Apu lehden voit peruuttaa tästä linkistä ilman puhelinkuluja, ole ystävällinen ja perustele vielä peruutuksesi. Kiitos muuten peruutuksestasi:
   http://asiakaspalvelu.a-lehdet.fi/omattiedot/peruutus/


  • Kuluttajan valistava sana kirjoitti:

   MIKÄ IHMEEN APU JA A-LEHDET?
   Olipa kerran työtön Suomi 1933. Silloin Lyytikäisen niminen perhe päätti pistää rahoiksi työttömyydellä ja perusti Apu- lehden. Alku oli tietysti asialliasta ja toiminta vielä vilpitöntä, mutta tiedämmehän kaikki miten ahneus ja tyhmyys sokaisee. Se sokaisee vielä pahemmin kuin vauhtisokeus maantiellä. 1980- luvulle tultaessa Apu oli vaurastunut työttömiä hyväksikäyttämällä. Toimipiste Helsingin Fredan autotalosta oli siirtynyt Herttoniemeen ja Apun toimituksessa mähelsi varsin värikästä henkilökuntaa. Niistä ehkä värikkäin ja A-lehtien lähihistorian mainittavimpiin talousvahinkoihin jäi erään "toimittajan" puuhastelut, hän soitteli ihmisille herjaten heitä lauseilla "sosiaalipummi" ja "yhteiskunnan elätti". Varsin merkillistä toimintaa siis kustantajalta jonka aate perustui auttamiseen, ei ivaamiseen. Asia tietysti tutkittiin A-lehtien sisällä mutta kesti kohtuuttoman kauan, vuosia ennenkuin herra herjaajalle näytettiin ovea ja ohjattiin suojatyöpaikkaan Suomen Punaiseen ristiin eli SPR:n. Kaikkihan tiedämme miten joutuisasti matka huijareitten pesästä toiseen käy.

   Ja kulutusjuhlavuosien jälkeen alkoi tapahtua. A-lehtien toimipiste oli siirtynyt sopivasti veden ääreen Herttoniemen rantaan, rakennusvirheiltään pommiksi osoittautuneeseen toimitaloon johon vesi virtaa sisään sadeaikoina, tai pitäisikö sanoa veden sijasta paremmin virtsa. Alkoi myös tapahtua, sillä ensin kärähti herra Lyytikäinen kovasta ruorijuoppoudesta, sitten siskonmies Tamperelainen kenkäkauppias sisäpiirikaupoista
   ja lopulta bravuuriesitys: katso- lehden (ex) päätoimittaja tuomittiin kovaan ehdottomaan vankeuteen Uotin rahojen salakuljetuksesta. Varsinainen uutispommi Matti Rönkä nimiselle skandaaleilla herkuttelevalle satusedälle sillä myöhemmin Hovioikeus totesi tämän Rönkän tuomitseman päätoimittajan syyttömäksi.
   Mies sai Rönkän valheitten takia lopputilin A-lehdistä. Käräjät,tuomiot ja selvittelyt ovat A-lehdille tuttua. A-lehdet sai joulukuussa 2005 painokannetuomion Helsingin oikeudessa televisiolehtensä levittämistä valheellisista lehtijutuista sekä salakuvaamisesta. Painokannetuomio on sellainen synti lehtialalla että jos sellaisen saa kontolleen on luottamus lukijoihin mennyt. A-lehdet myi katso- lehden kiireellä välittömästi tuomion jälkeen tanskalaisille allereille. häpeästäkö? Tanskalaisilla riitti naurunremakkaa ilman kinkkuakin... saihan he lähes sikapilkkahintaan yhden päänahan lisää täydentääkseen Suomen viihdelehtikentän valloitusta.

   TUOMIOITA TUOMIOIDEN JÄLKEEN
   A-lehdet sai toukokuussa 2006 Hovioikeudelta tuomion erään insinööritoimiston kaavapiirustusten laittoman kopioinnin takia. Hovioikeus määräsi A-lehtien (Lyy invest) korvaamaan insinööritoimistolle tältä vohkimien kaavapiirustusten arvoa lähes miljoona vanhaa markkaa... A-lehdet siis on kopioinnissa varsinainen mestari.

   APU JULKAISUNA
   Kuten aiemmin todettiin, niin A-lehdet on kopioinnissa varsinainen mestari. Tänä päivänä apu on halpa kopio muista viikkolehdistä. Se pyrkii jäljittelemään konservatiivista valtamediaa mm. Hesarin kuukausiliite tai Ilta-Sanomien liitteet, mutta tuloksetta, lopputulos on aina huono. Todellisuudessa Apu on värikynällä sotkettu turhanpäiväinen ja valehteleva tuotos josta ei ole edes takansytykkeeksi.

   APU JA TOIMITTAJAT
   Apu-lehden päätoimittajat ovat vaihtuneet aika vauhdilla. Nyt Apu- lehden päätoimittajanana on Matti jolla on oiva kaima Jokelan koulusurmaaja. Eihän nyt nimi miestä pahenna mutta ei kuitenkaan tässä tapauksessa herätä kuin kauhua. Mattia ennen Apua luotsasi eräs Vesa- niminen kaveri. Huhut kertoivat että eräs tammikuinen päivä 2006 Vesa sai tarpeekseen ja lähti A-lehdistä. Joku kertoi hänen lähtiessään kuulleen armeijastakin tuttua armeijakampaa mukautettuna vihellyksenä "hyvät lähtee paska jää, paskasta nousee se huijarienpesän pää".
   Tarkastellessa faktoja selviää että A-lehtien toimittajille (kuten roskaviihteessä yleensä) ei kovinkaan monella ole akateemista loppututkintoa, se kun on toimittajaksi itseään tituleeraavan perusvaatimus. Esim. Jade- lehden päätoimittajan ammattipohja perustuu iltapäivälehtien lueskeluun sekä sieltä saatuun hengenravintoon.

   YLEISTÄ
   Roskalehden tyypillinen ominaisuus on taito tehdä "julkkiksia" eli taito tehdä "turhia julkkiksia". Apu lehti ei tee edes tässä poikkeusta, lehdestä saa viikottain lukea turhienjulkkisten edesottamuksista. Todellisuudessa tälläiset turhat julkkikset eivät kiinnosta kansan suuria rivejä pätkääkään. Apu raflaa mielellään eräällä todellisuudentajunsa kadottaneella pyörätuoliin loppuiäkseen tuomitulla kolahtaneella rammalla, luoden hänen päähänsä epätodellisia fantasioita että heti huomenna hän nousee pyörätuolistaan ja kävelee vetten päällä, vaikka tietävät itsekin aivan hyvin että ennuste tämän painomustehumalaisten ankkoja suustaan päästävän valehtelevan invalidin kävelemiseksi on olematon vaikka miten kävisi Moskovassa kantasoluhoidoissa.
   Apu-lehti vääristää todellisuuden, pukee värikynäsotkunsa folioon ja tarjoilee roskan kuluttajalle, johan tuo tuollainen kuuluisi kuluttajaviranomaisille. Apua lukeekin enää satavuotiaat sokeat vanhukset jotka eivät osaa sanoa ei tuputtavalle puhelinmyyjälle. Ainoa todellinen voittaja on lehtitalo joka saa syötettyä vääristyneen todellisuuden lukijalleen ja antaa tämän ymmärtääettä se on totta. "Tyhmähän on se joka maksaa" Laskujen mukaan 80% apun sisällöstä viimeisen vuoden aikana on ollut huu-haha-hata.

   APU TYÖPAIKKANA
   A-lehdet etsii aktiivisesti henkilöitä myymään lehtiään. "Paska kioski"- ovat todenneet ne jotka ovat vahingossa eksyneet Herttoniemen rantsuun vääntämään veiviä. Kahdestasadasta kontaktista vastaa ehkä parikymmentä kyllä, ja niistä 90 prosenttia peruuttaa välittömästi heräteostoksensa kun saavat kirjallisen kotimyyntiasiakirjan eli tilausvahvistuksen. Puhelimitse tehty myynti kuluttajalle kun on vasta silloin laillisesti sitova ja virallinen kun asiakas on saanut asiasta kirjallisen dokumentin eli kotimyyntiasiakirjan. Kyseisessä kotimyyntiasiakirjassa on A-lehtien palvelunumero johon voi sitten peruuttaa hetken mielijohteensa. kun on lain Kuka hullu enää tilaa Apua kun vastaavanlaista materiaalia on jokaisen saatavilla internetistä aivan ilmaiseksi ?
   Tässä vuosia takaperin eräs A-lehtien myyntipäällikkö rehvasteli kuinka he "nauhoittavat" kaikki soittonsa asiakkailleen. Tiesiköhän reppana että yksityisen kotitalouden kotirauhalla suojatulle alueelle tunkeutuminen häiritsevällä puhelinsoitolla ja vielä mitään ilmoittamatta puhelun nauhoittaminen kun rikkoo vakavasti lakia, ja on verrattavissa melkein Soneran teletunnistetietojupakkaan.

   APU JA TULEVAISUUS
   Apulla on ollut runsaasti erilaisia mainoskampanjoita, mm. TV:ssä ja bussien kyljissä.
   Yleensä jos tuotteen pitää markkinoida off season- vuodenaikoina(kesä) voimakkaasti, se kertoo siitä että tuote ei mene enää kaupaksi. Liekö oikeusprosessit ja luottamuspula apu-lehteen ravistellut A-lehtiä sen luoja tietää.

   ÄLÄ LUE TÄTÄ LEHTEÄ
   Uskotko että salatut elämät on dokumenttia ja totta? jos et niin Apu lehden voit peruuttaa tästä linkistä ilman puhelinkuluja, ole ystävällinen ja perustele vielä peruutuksesi. Kiitos muuten peruutuksestasi:
   http://asiakaspalvelu.a-lehdet.fi/omattiedot/peruutus/

   http://kriittinenportti.blogspot.com/


  • SharonStone kirjoitti:

   Hieno juttu, kun tulit vielä kertomaan miltä työ on vaikuttanut. Itsekkin ajattelin ko. hommaan hakea... Hyvää Jatkoa ja hyviä myyntejä :)

   turvallinen yritys kun on kustantaja itse. palkkauksesta en tiedä-


  • linda.neuvokas kirjoitti:

   turvallinen yritys kun on kustantaja itse. palkkauksesta en tiedä-

   A-lehdet todellakaan ei ole turvallinen yritys. A-lehdillä on haarakonttoreita ympäri suomea jotka jättävät tilittämättä myyntipalkkiot myyjilleen. Lisäksi A-lehdet käyttää tänä päivänäkin jälleenmyynnissä yrityksiä joilla on talousrikostuomioita. Varokaa ja välttäkää A-lehtiä hyvät ihmiset


  • hohoo kirjoitti:

   Apun päätoimittaja on koulusurmaaja Matin kaima. Eihän nimi miestä pahenna mutta ainakin herättää pientä hämmennystä.

   kiitos kun kerroit


  • T.Kanerva kirjoitti:

   A-lehdet todellakaan ei ole turvallinen yritys. A-lehdillä on haarakonttoreita ympäri suomea jotka jättävät tilittämättä myyntipalkkiot myyjilleen. Lisäksi A-lehdet käyttää tänä päivänäkin jälleenmyynnissä yrityksiä joilla on talousrikostuomioita. Varokaa ja välttäkää A-lehtiä hyvät ihmiset

   peräti 6eja 30c kolmen päivän työstä. sitten lopetin.


 • a-lehdet ei huijaa palautuksissa kuten sanoma tekee. eli a-lehdillä saat tarkistaa sulle kirjatut pakit, eli ne on oikeasti olemassa, kun taas sanomalla se on vaan sulle ilmoitettuja lukuja jotka vähennetään silti palkasta. hyvä ja rehellinen työnantaja.

  • A-lehdillä on haarakonttoreita ympäri suomea. Nämä haarakonttorit "eivät tee" työsopimuksia vaan vaativat työntekijää toimaan omalla toiminimellä. Ai miksi näin? Toiminimen haltijalle myyntipalkkioiden tilittämättä jättämistä ei lueta rikokseksi vaan luottotappioksi. Jos yksityiselle työntekijälle jättää myyntipalkat pystyyn on se rikos ja palkkaturva maksaa työnantajan puolesta. A-lehdet on jättänyt useammalta jälleenmyyjältä myyntipalkkiot tilittämättä. Oikea huijareiden kehto. Kannattaa välttää tälläistä yritystä jolla on näin ikävä maine kas tässä: http://kriittinenportti.blogspot.com/


  • (kiitos tiedosta), jos menisin sanomille töihin (tai yleensäkin jonnekkin taas kerran) niin mun on otettava ne peruutuksetkin huomioon. Ts. kun teen kaupan, otan yhteystiedot ja nimen ylös ja jos peruutus tulee, vaadin tietää kuka, tai ketkä ovat peruuttaneet ja soitan niille vaikka omin kustannuksin ja kysyn, pitääkö peruutusilmoitus paikkaansa?!
   -voiko työnantajaa vaatia kertomaan kuka peruutti? Jos puhelutkin nauhoitetaan?
   Mulle ei onneksi vielä ole peruutuksia tullut, mutta tuo on kyl hyvä pointti ottaa huomioon vastedes työssäni, menin sit mihin tahansa töihin, saadut kaupat kirjaan omaan vihkooni yhteystietoineen!


  • Puhritari kirjoitti:

   (kiitos tiedosta), jos menisin sanomille töihin (tai yleensäkin jonnekkin taas kerran) niin mun on otettava ne peruutuksetkin huomioon. Ts. kun teen kaupan, otan yhteystiedot ja nimen ylös ja jos peruutus tulee, vaadin tietää kuka, tai ketkä ovat peruuttaneet ja soitan niille vaikka omin kustannuksin ja kysyn, pitääkö peruutusilmoitus paikkaansa?!
   -voiko työnantajaa vaatia kertomaan kuka peruutti? Jos puhelutkin nauhoitetaan?
   Mulle ei onneksi vielä ole peruutuksia tullut, mutta tuo on kyl hyvä pointti ottaa huomioon vastedes työssäni, menin sit mihin tahansa töihin, saadut kaupat kirjaan omaan vihkooni yhteystietoineen!

   Kuka johtaa puhelinmyyntiä? Onko Kaisu Tajakka vielä mukana?


 • Näyttää myyntijohtajana olevan....

  • Jokainen voi perustaaq blogin ja herjata muita. Enemmän vaikuttaa mieleltään häiriintyneen kirjoituksilta. Joka alaa vähänkin tietää niin ymmärtää kyllä.

   Pelottavinta on että kaiken maailman himmeät ottaa nuo kirjoitukset totuutena


  • itseiv kirjoitti:

   Jokainen voi perustaaq blogin ja herjata muita. Enemmän vaikuttaa mieleltään häiriintyneen kirjoituksilta. Joka alaa vähänkin tietää niin ymmärtää kyllä.

   Pelottavinta on että kaiken maailman himmeät ottaa nuo kirjoitukset totuutena

   Tosiasioiden käsittey ei ole herjausta jos koet sen herjauksesi sinulla on vikaa nupissa. Tuossa blogissa kaikki yksityiskohdat on ollut yleisessä tiedossa jo vuosia ja oikeussalien arkistot ovat vapaasti luettavissa joten tosiasioitten puinti ei todellakaan ole herjausta


 • Osui ja upposi???

  Sana on vapaa ja Suomessa on sanan- ja ilmaisunvapaus ken sitä estää sitä rankaistaan tieto kulkee verkossa ja verkko korvaa jo painettua media niin paljon että mikään ei pysy enää salassa edelleen tosiasioita joiden kanssa on vain opittava elämään ei saa kätkeä vakan alle vaan niistä on puhuttava

  KIITOS TUOSTA SIVUSTA TOSI HYVÄÄ DOKUMENTTIA VÄLTTÄÄ ITSE KUKIN TUO HERTONIEMEN PORSASTALO

 • täällä on kyllä niiiin taunoa porukkaa :D ite tänään a-lehdillä iltavuoro, tuntipalkaksi kertyi 18,20e/h iltalisät kappalebonukset :D Mukavia ihmisiä oli taas linjan toisessa päässä, paljon tuli höpistyä ja välillä vähän karattua aiheestakin, kauppa kävi hyvin ja asiakkaat olivat tyytyväisiä. Kaikilla hyvämieli, paitsi teillä Taunoilla :DD

  • mä oon niin samaa mieltä pirteänhöpöttäjän kanssa! :-D Ei taida ihmiset tietää a-lehdista mitää tai sitte ovat nii katkeria kun ei sitä hommaa osaa :D kyllä sielä pääsee tienaa jos vaa haluaa! ja a-lehdet on luotettava työnantaja :-)


 • Mahtava työnantajana, työympäristö ja aivan loistava porukka - elämäni ensimmäinen duuni, jossa ei ole edes "sitä yhtä" idioottia työpaikalla, vaan kaikki vinkkaa toisilleen hyvät myyntipuheet, tulevat keskenään toimeen ja asioista (mm. toimiston tapahtumista, vuorojen vaihdoista, ylitöistä yms.) päätetään yhdessä, porukalla.

  Palkka tulee ajallaan ja täsmää aina - pomo itse painottaa varmistamaan, että kaikki tiedot pitävät paikkansa, eikä koskaan ole tähän päivään saakka mitään väärin kirjattu. Toki jos ei itse kuuntele ohjeita esim. tuntikirjanpidon täyttämiseen, voi jäädä iltalisät joltain päivältä kirjaamatta, jos olet itsesi merkannut aamuvuoroon (tämäkin maksetaan kyllä jälkeenpäin, mutta omapahan moka, jos tulee sitten 'väärin' palkka).

  Ikinä en ole joutunut turvaamaan palkkaturvaan (10,80e/h), muutamana päivänä olen saanut "vain" peruspalkan (7,85e/h), joka on enemmän kuin monessa työpäivässä. Vaikka kerran pari kuussa on nollapäivä, eli ei tule myyntiä eikä pääse provisiopalkoille, saat silti liki 8e tunnilta. Provisiopäivät korvaavat. Tienaan 2000e:n molemmin puolin bruttona joka kuukausi, huonona kuukautena saattaa jäädä 1600e:n paikkeille, silti verojen jälkeen jää rahaa elämiseen, parempana kuukautena jää verojen jälkeen käteen se reilu 1800e, jolloin fiksumpi ihminen voi pistää pikkusen säästöön huonon kuukauden varalle ;)

  Jos et myy mitään ensimmäiseen kuukauteen, paljon on joustoa, heti ei tule kenkää. Saat vähintään 10,80e/h jos et omin avuin sitä tienaa, eli n. 1300e/kk, vaikket mitään myy. Toki se otetaan pois seuraavan kuukauden palkasta, mutta en tunne ketään, joka olisi tähän joutunut turvautumaan - edes ensimmäisen kuukauden aikana. Tuo suht lyhyt keskimääräinen työsuhteen pituus johtuu siitä, että yleensä huomaa hyvin nopeasti, onko työ sinua varten vai eikö, moni tosiaan lopettaa parin päivän/viikon sisään. Minut on kasvatettu sinnittelemään, olemaan ahkera ja elättämään itseni ja perheeni, mikä tahansa työ on parempi kuin p*rseellä kotona lusiminen, joten en luovuttanut ensimmäisen päivän jälkeen. Toki annetaan ns. huonompaa aineistoa, eihän kukaan firma anna parasta matskuaan aloittelijalle - antaisiko Versace parhaat kuteensa jollekin ghetto lapselle heti ekana päivänä, kun ko. lapsi marssii toimistoon ja sanoo "minä haluan olla malli" - pitää aina todistaa hallitsevansa, osaavansa tai vähintään yrittävänsä, ennenkuin palkitaan paremmilla matskuilla.

  Asiakkaat ovat suurimmaksi osaksi kohteliaita, kustantajalla kun ei soiteta mitään puhelinluetteloa, vaan AINA on joku yhteys a-lehtiin. Aina. Toki on näitä älykääpiöitä, joilla ei ole lainkaan käytöstapoja - luuria korvaan tai joku kauhee ininä, tiedoksi vaan, meitä myyjiä lähinnä hävettää sinun puolesta, kun menet täysin paniikkiin kun joku, joka tekee työtään soittaa sinulle. Paras on kun asiakas kiukuttelee "siis öö daa mää oon niinku KAUPAS TIEKSÄ?! TARVI SOITELLA KAUPPAAN HALLLOOOOOOOOOO *paiskotaan luuri kiinni*" Ei. En tiennyt että olet kaupassa. Toki jos voit opettaa minulle selvännäkijän kyvyt, osaan ensi kerralla ennakoida tilanteen. Tai sitten nämä "mä en lue. mä oon sokee. mä en oo koskaan tilannu apua. kokeilin vaan sitä pari kk, inhoon lehteä". Kyllä me nähdään, että lehti on tullut sulle 20vuotta ja oot aina ottanut mahdollisimman pisimmän pätkän. Nämäkin tekosyyt vain siitä, että on tähän ketjuun kommentoivien kaltaisia ihmisiä, jotka levittää väärää kuvaa firmasta. Kun kerrot tarjouksen, ja rehellisesti selität kestotilauskäytännön, syntyy hyvin nopeasti kaupat. Valehtelijat/huijarit saavat hyvin nopeasti kenkää, se ei ole kenenkään kannalta kannattavaa.

  Niin, ja niissä "turhissa" koulutuksissa myös kerrataan ja hoetaan sitä, että asiakas on ihminen, kuten sinä itse. Niille ei valehdella, niitä ei huijata, kustantajalla ei ole kukaan "voittanut palkintoa, kunhan vaan tilaat tämän 5982euron pätkän...". Ei. Vaan kestotilaus toimii näin, SAANKO laittaa tämän. Mikä järki olisi edes soittaa, jos saataisi muka "väkisin" laittaa kumminkin lehdet menemään. Itsellä myös tapana kysyä, saako alustavasti laittaa, tosin mikään ei ole maailmassa sitovaa ennenkuin lasku on maksettu (eikä välttämättä silloinkaan).

  Ps. Mitä apuun tulee, A-lehdet tukee edelleen hyväntekeväisyyttä, mm. työttömyyttä. Kysyppä joskus joltain, joka oikeasti tietää jostain jotain, paljonko meiltä lähtee vuosituloista eri järjestöihin, liittoihin, hyväntekeväisyyteen yms.

  Tervetuloa töihin, rankkaa on, haastetta löytyy, mutta jos vaan viitsii olla ahkera niin miksipä ei voisi kokeilla.

  Nimim. Ei mikään itsensä mainostaja ja/tai korkeammassa asemassa oleva, vaan ihan perus duunari, joka lähtee työn puolesta (joutumatta maksamaan mitään veroja, loman ajan maksetaan palkkaa) palmujen alle pikkuhiljaa, kiitos kovan työnteon ja loistavien kilpailujen/etujen/bonuksien ;)

  • A-lehdet ei ole erikoinen työantaja myyjän näkökulmasta katsottuna talo sälyttää peruutukset myyjien tappioiksi eli pakit vähentää liksaa ja myös lehtien arvonlisävero otetaan lehden myynneistä myyjiltä -10% eli kun 1000euroa myyty se onkin vain 900euroa, lisäksi myyjiä vahditaan haukan silmillä.ja tietokoneissa on ns.liikennevalot punainen oranssi vihreä pitää valita tila missä milloinkin on työ-tauko-muutyö tauot vahditaan minuutilleen ne eivät saa heittää. Myyjiä hoputetaan ankarasti ylitöihin ja uhraamaan mieluusti lauantai päivänkin myynti työhön talo ei oikeasti ymmärrä sanaa väsymys tai stressi jota ihminen kokee myyntityössä paineen alla. Kokouksia pidetään muka myyjien etuja ajatellen asiat on sovittu kuitenkin aina pomojen kesken valmiiksi ja esitys lätkäistään pöytään päätettäväksi. Uusia myyjiä pikakoulutetaan 2 päivää sitten olet lähes omillasi jos osaat myydä ok jos et tulee kenkää aika pian näin se vaan menee. Takuupalkkaa ei ole vaikka talo niin väittää jos joku kuukausi menee huonosti saat takuu liksan...jos seuraava kuu näyttää plussaa takuu otetaan palkasta takaisin. Sairastaa ei paranisi niistä nousee hirveä haloo jos on syytä epäillä tai olettaa että myyjä saattaa lintsata tahallaan työstä. Nykyään palkkataso on pudonnut alaspäin kaikilla tavoilla tottakai kun verojen lisäksi talokin verottaa ja maksaa vähemmän kuin ennen myynneistä. Mistäkö tiedän nämä asiat? olin itse talossa työssä pitkään kun olet ollut 5 vuotta saat taulun jossa lukee diplomi ja lämmintä kättä päälle samaan rysyyn kysytään joko olet royal liigaan päässyt mieluusti 60 tonnia tai 100 myyntiä.vuodessa...se olisi unelmaa. Myynnille ei ole ylärajaa kestona on kaikki myytävä ja niin kauan kuin myyjä itse jaksaa myydä. Se mikä talossa oli hyvää palkka tuli aina hyvin ja työterveyshuolto pelaa hyvin...itse vain paloin tuossa oravanpyörässä loppuun saakka.


 • Et kai tosissasi oleta että pitäisi saada ALVistakin palkkio??? Se on pelkkä kauttakulkuerä jonka asiakas maksaa talolle ja talo suoraan verottajalle.
  Raha ei kuulu sinulle eikä talolle vaan yhteiseen valtion kassaan.

  Ja tottakai pakit vähentää palkkiota. MIten sellaisesta tilauksesta voisi maksaa palkkiota jota ei ole olemassakaan ja josta talokaan ei saa mitään?

  En ole koskaan ollut A-lehdillä mutta ilmeisesti siellä saa palkkion bruttomyynnin mukaan ja myöhemmin sitten vähennetään pakit. Systeemi on huono sillä parempi olisi saada nettomyynnin mukaan eli ensin tienaat talolle rahaa ja sitä mukaa kun raha tulee kassaan saat siitä oman siivusi.
  Tuollainen bruttosysteemi vain sekoittaa ja monimutkaistaa systeemiä.

  Ja tottakai silloin vahditaan joka sekunti jos maksetaan myös pohjapalkkaa. Itse en sellaista edes haluaisi vaan pelkän provikan. Selkeä systeemi ja palkan saa tuloksien mukaan. Aikaansaapa saa rahaa ja lorvija ei.

  Paljonko muuten A-lehdillä tienaa sellainen joka myy 100 tonnilla vuodessa?
  Sehän tarkoittaa 500e myyntiä päivässä eli jotain keskim. 62e pätkiä 8 kpl.

  • Pakkien vähentäminen on laitonta. Yrittäjän riskiä ei saa siirtää myyjälle.


 • Tuntuu olevan aika syvältä.

 • Pakkien vähentäminen ON laitonta mutta nettokaupoista maksaminen EI. Eli pakkikaupoista ei makseta.

  Koittakaa nyt jo ymmärtää tämä asia. Samaa pazkaa on tällä palstalla käyty läpi useita vuosia.

  Muutoinkin tämä palsta on luuserien avautumispaikka missä haukutaan puhelinmyyntiyrityksiä. Myyntityöllä ei tämän palstan kanssa ole mitään tekemistä ollut koskaan. Ei edes puhelinmyynnin.

 • Alehdet kusetttttttaaaa.

  • huono palkka,asiakkaille soitetaan monta kertaa viikossa samoista tuotteista. ruokailuun ei ole aikaa kun vessassakin punaisella tilalla pompitaan. poissaolot ovat valitusta aiheuttavia ja vahditaan kuin tarhalaista.en suosittele. isot pomot pelaa koneella ja ottaa kaiken massin irti. juovuksissa isot pomot surullista katseltavaa...surullinen firma.en tilaa.


  • murki kirjoitti:

   huono palkka,asiakkaille soitetaan monta kertaa viikossa samoista tuotteista. ruokailuun ei ole aikaa kun vessassakin punaisella tilalla pompitaan. poissaolot ovat valitusta aiheuttavia ja vahditaan kuin tarhalaista.en suosittele. isot pomot pelaa koneella ja ottaa kaiken massin irti. juovuksissa isot pomot surullista katseltavaa...surullinen firma.en tilaa.

   royal on skeidaa ja koko firma ainakin stadin puolella skeidaa .


  • stadin viherpiha kirjoitti:

   royal on skeidaa ja koko firma ainakin stadin puolella skeidaa .

   moi. vuonna 2012 olin 3 kk alavudella duunissa. kaikki ok mut jouduin liittoon ottaan yhteytt kun en saanu vikkaa palkkaa


  • aputerveys kirjoitti:

   moi. vuonna 2012 olin 3 kk alavudella duunissa. kaikki ok mut jouduin liittoon ottaan yhteytt kun en saanu vikkaa palkkaa

   No saitko palkat vai oliko työnantaja oikeassa? Sitä ei tarinasi kerro. Voisitko totuuden nimissä kertoa miten case päättyi? Tällä ajalla se on varmasti jo tiedossa? Liittoonhan voi "joutua" ottamaan yhteyttä jokainen joka osaa puhelinta käyttää.

   Miksiköhän luulen että sikäli asiallisiin kysymyksiin ei tule selventävää ja tyhjentävää, asiallista vastausta...


  • A-lainen kirjoitti:

   No saitko palkat vai oliko työnantaja oikeassa? Sitä ei tarinasi kerro. Voisitko totuuden nimissä kertoa miten case päättyi? Tällä ajalla se on varmasti jo tiedossa? Liittoonhan voi "joutua" ottamaan yhteyttä jokainen joka osaa puhelinta käyttää.

   Miksiköhän luulen että sikäli asiallisiin kysymyksiin ei tule selventävää ja tyhjentävää, asiallista vastausta...

   A:stä alköi Ö:hön päättyy ?


 • Miten A-lehtien tuotteet nykyään menevät kaupaksi? Aikoinaan ite möin ja toimi!

 • B-lehdet on parempi työnantaja!

  B-Lehdillä on parhaat lehdet! Siellä on talonmiesten oma ammattilehti "B-Rappu!"

 • samalla lailla ne menee kaupaksi ku kaikki muukin. kolmesta suuresta tämä on kuitenkin se haasteellisin. kaksi muuta kustantajaa on omasta mielestä "helpompia" johtuen lähinnä soittolistoista, jotka moninkertaisesti parempia.

 • Firmamme henki on perhekeskeinen ja avulias, Jokainen asiakas on varteenotettava tilaaja ja luureja tulee keran vuodessa. Saan 4000 euroa bruttona puhumalla mukavia parhaiden tovereiden seurassa. suosittelen.

 • Ja hölmömmille tiedoksi: Aikaisempi kommenttini oli sarkasmia.

 • Hei! Paras työpaikka ikinä! Ihanat tyätoverit ja ihanat asiakkaat ja palkka on mahtava työnmäärään nähden. Itselläni n.3000-4000 palkka kuussa oman myynnin mukaan. Joustavuutta löytyy esimiehiltä ja saa olla oma itsensä. Olen ollut A-lehdillä kohta 5 vuotta ja en vaihda pois.

 • Sairas kioski ja erittäin kehno tuote kuluttajalle on ihan sama mitä puhelimessa tuputtavalle myyjälle sanoo tilaus on virallinen vasta kun kotimyyntiasiakirja tulee kotiin ja VIIMEISTÄÄN SILLOIN KULUTTAJAN KANNATTAA SOITTAA SIINÄ OLEVAAN NUMEROON JA PERUUTTAA TILAUS KOSKA LEHDEN VOI LUKEA NETISSÄ ILMAISEKSI

  http://apu-alehdet.blogspot.fi/

  "MIKÄ IHMEEN APU JA A-LEHDET?

  Olipa kerran työtön Suomi 1933. Silloin Lyytikäinen niminen perhe päätti pistää rahoiksi työttömyydellä ja perusti Apu- lehden. Alku oli tietysti asiallista ja toiminta vielä vilpitöntä, mutta tiedämmehän kaikki miten ahneus sokaisee. Se sokaisee vielä pahemmin kuin vauhtisokeus maantiellä.

  1980- luvulle tultaessa Apu oli vaurastunut työttömiä hyväksikäyttämällä. Toimipiste Helsingin Fredan autotalosta oli siirtynyt Herttoniemeen ja Apun toimituksessa mähelsi varsin värikästä henkilökuntaa. Niistä ehkä värikkäin ja A-lehtien lähihistorian mainittavimpiin talousvahinkoihin jäi erään Hannu-Pekka Laihon "toimittajan" puuhastelut, hän soitteli kun ihmisille herjaten heitä lauseilla "sosiaalipummi" ja "yhteiskunnan elätti" esiintyen ja mieltäen itsensä välillä jopa lehtitalon kustannusjohtajaksikin

  Varsin merkillistä toimintaa kuitenkin siis kustantajalta jonka aate perustui auttamiseen, ei ivaamiseen. Laihon soittoja alkoi selvittää poliisikin ja tyypin toimet tutkittiin A-lehtien sisällä kunnes lopulta A-lehtitalon johto ilmoitti että Keravalainen Hannu-Pekka Laiho ei todellakaan päätä meillä mitä juttuja jätetään Apusta pois. Laiho löysikin itsensä varsin pian suojatyöpaikasta Suomen punaisesti rististä"

  APU JA TOIMITTAJAT
  Apu-lehden päätoimittajat ovat vaihtuneet aika vauhdilla. Apu- lehteä luotsasi vielä viime vuonna Matti Saari niminen mies joka ei kuitenkaan ole mitään sukua kaimalleen Jokelan koulusurmaajalle vaikka nimi ei tässä tapauksessa herätä kuin hysteeristä kauhua. Saari ilmoitti viime marraskuussa että on kypsä ja ilmoitti siirtyvänsä Apun kehitystehtäviin. Saaren tilalle Apun päätoimittajaksi tuli Marja Aarnipuro (vai oliko se Turhapuro?) joka on hankkinut oppia toimittajaksi iltalehden ristikoita täyttelemällä. Eräissä yhteyksissä Aarnipuro on esiintynyt jopa "journalistina" mutta ikävän harmillista kun yliopistolle tehdyn visiitin vahvistamana Apun Marja Aarnipuro nimisellä päätoimittajalla ei ole minkään valtakunnan toimittajan pätevyyttä vaativaa tutkintoa sieltä mistä oikeat toimittajat valmistuvat.

  Edelleen Iltalehteen tehdyn tiedustelun kertomana on selvinnyt että Aarnipuro on työskennellyt kyseiselle lehdelle ja lehti ottaa kantaa myös siihen tosiasiaan että Aarnipuron taidot ja tiedot toimittajaksi ovat varsin vaatimattomia.

  Aarnipuro näyttääkin toteuttavan Apu-lehden uuden sukupolven filosofiaa "rahat pois tyhmiltä ja sokeilta" ja "tyhmähän on se joka lopulta maksaa"

  YLEISTÄ
  Apu yrittää matkia valtamediaa Helsingin Sanomien kuukausiliitettä tai Suomen Kuvalehteä mutta tuloksetta sillä lopputuloksena on aina seinä vastassa.

  Apu-lehti vääristää todellisuuden, pukee värikynäsotkunsa folioon ja tarjoilee roskan kuluttajalle, johan tuo tuollainen kuuluisi kuluttajaviranomaisille. Apua lukeekin enää satavuotiaat sokeat vanhukset jotka eivät osaa sanoa ei tuputtavalle puhelinmyyjälle.

  APU JA TULEVAISUUS
  Tänä päivänä Apu ei kestä lähempää tarkastelua sen markkinoinnin hipoessa jo markkinaoikeudellisiakin rajoja. Tiedossa on nimittäin että Apua markkinoivia yrityksiä on tuomittu vankilaankin erehdyttämisestä.
  Yleisö ja media varoittaa A-lehdistä sillä Apu-lehden periaate perustuu tänä päivänä epärehellisyyteen. Yleisö kehoittaakin suureen ääneen että Apu-lehden kanssa ei kannata olla missään tekemisissä.

  Apulla on ollut runsaasti erilaisia mainoskampanjoita, mm. TV:ssä ja bussien kyljissä. Yleensä jos tuotteen pitää markkinoida off season- vuodenaikoina voimakkaasti, se kertoo siitä että tuote ei mene enää kaupaksi. Liekö oikeusprosessit ja luottamuspula apu-lehteen ravistellut A-lehtiä sen luoja tietää. FIksu sanoo Apu-lehteä tuputtavalle puhelinmyyjälle kauniisti EI kiitos. ja sulkee puhelimen.

  http://apu-alehdet.blogspot.fi/

  • Kovaa tekstii onks varmasti totta


 • ei lehteä vöi lykeä ilmäiseksi

 • Ok firma

  • Uudelisälehdet AAA-lenkillä. On pipari ja kanala, urheiluauton olympialaisten ja hidtiran suomurheilu, reenie-numero sit löytyy jul magazin ja Apumatkailu mis vahukset lähtee kaukomaille tai kotikonstein matka-apteekki. Myydöön paketttina asiakkaalle 2 tai useampi kesto mutta ei se oo kesto vaampa jatkuva tilaus. Vaikeusaste korkea asiakastyytyväisyys matala.

   Tere tere terve AAA-palvelulainen


  • Ihemeellistä mutinaa. A-lehdet ok työnantaja. Jos vaan samat säännöt koskis kaikkia.


 • Hei, osaisiko joku kertoa että paljon tämä heidän lupaamansa pohjapalkka on? Sivuillaan aanovat että heti alusta tes:in mukaista palkkaa ja koeajan 4kk jälkeen 11.50e tunnissa, pitääkö nämä paikkansa ja paljon tämä tes:in (graafinen ala) lupaama palkka on?

 • Onko näillä vielä työntekijöitä tai toimiiko yritys vielä?

  • Taitaa olla aikas törkeetä menoo


  • Kovaa tuntuu olevan peli


  • Aika tylyy, onks totta


  • Pelkkää paniikkia


 • Lisälehdut edllern muunnissa. Kanalah ja hullulah

 • Ei kannta. Ajattelevat vaan itteensä. Myyjil ei oo mitää arvoo

 • Pas mikä pas. Tuotteil ei oo kysyntää

  • https://m.youtube.com/watch?v=q7LMlkSK_Ik

   Kiva video netissä, totta joka sana?

   "Työtä mä tekisin jos vaan joku palkan siitä maksais, vaikkapa minimitaksan, mietin jopa raksaa. Netti se antoi aasin potkun jospa se onkin tässä, kokeilla voi kaiken elämässä.

   Suurella sydämellä toimistopäällikkö vastaan minut otti, antoi koulutuksen, tää on lottopotti. Hauskassa tiimissä töitä nyt paiskin ja arki on yhtä juhlaa, en työttömänä enää aikaa tuhlaa.

   Imagea, trendiä, ristikkolehteä kustantaja pukkaa. Voi posteljooni rukkaa, älä sinä postia hukkaa. Eevat ja avotakat kiltisti kiikutan minne ne kaupat tehtiin, ihastuneet on ne meidän lehtiin.

   Tule tule sinäkin duuniin meille, hyvä on meidän täällä, katto on päämme päällä, työ käy joka säällä. Kuudessa tunnissa vilahtaa päivä ja palkka on pommin varma, hyvä palkka pommin on varma.

   Tartuppa härkää sarvista ja varaa audienssi, saattaa olla elämäsi tsäänssi."


  • Lopetan vanhsten ryöstö ja huiaus ja mee oikeisii töihin.


 • a-lehdet on hyvä paikka. itse viihdyin

 • Minä en viihtynyt.

 • Kamala paikk. Pomot on pelottavia😬

 • A-lehdet on perheyritys, jossa vain alusta asti olleita palvotaan ja nostetaan jalustalle. Jos uudet työntekijät ei ole kaikkien mieleen niin saa äkkiä katua sitä että tuli taloon. VAROITAN

  • Kyllä samaa mieltä. Ihan sama myytyä mitään kunhan olet pomon kanssa samaa mieltä kaikesta ja jaksat suitsuttaa hymyillen kuinka ihanaa ja mahtavaa ja hyvä fiilis on joka päivä


 • A-lehdet on erittäin hyvä työpaikka! Itse olen tehnyt puhelinmyyntiä lähes 30 vuotta ja päädyin valitettavasti vasta 1,5 vuotta sitten A-lehdille. Myyn 8000-10.000 € kuussa / pari sataa kauppaa ja liksa on 3-4 tuhatta kuussa riippuen myynnistä. Teen lisätöitä 10-20 tuntia kuussa. Eli noin 135-150 tuntia yhteensä. Täällä marisevat kaikki tyhjäpäiset joutilaat jotka ei halua tehdä reippaasti töitä. Asenne on tärkein. Minä osaan myydä! Lopettakaa tyhjän jauhaminen ja keskittykää olennaiseen.

  • Taas mukava työpäivä edessä. Iloisella asenteella tehdään tänäänkin huipputulos!


 • Mikä tulos? ei kukaan osta tuollaisestaa kioskista mitään mitä tuossa somessa esitellään

 • Itselläni kokemusta a-lehdistä sekä itsenäisenä myyjänä, että konttorissa.
  Viimeksi eräässä pikkukaupungissa naispomon alaiseedessa.

  A-lehdillä on hierarkinen järjestelmä. Ihmetellään miksi on vaikea saada uusia pysyviä työtekijöitä.

  Sain huomata kun aloitin työt. Hakkasin kauppoja uusmyyntiä ja sitä saa uutena tosiaan tehdä. (UUSILLE EI KERROTA, ETTÄ MENEE AINAKIN VUOSI ENNENKUIN MATERIAALI ALKAA OLLA Kohdillaan) kiellä on varaa roikkua minimipalkalla vuoden ehkä enemminkin.

  Sain huomata kun talossa olin ollut muutaman kuukauden, että oma nokkimisjärjestys ja suosikkijärjestelmä oli selvästi. Ja naispomon suosi selvästi ja räikeästi naisia. Tämän todistivat useat mieskolleegat, jotka olivat olleet talossa vuosia ja kyllästyneet.

  No minut istutettiin talossa 5-vuotta olleen naisihmisen viereen. Hän teki kaupan joka toisella puhelulla. Jäin välillä kuuntelemaan häntä. Ensinnäkään minusta kysymyksessä ei ollut myyntityö vaan aivan jotain muuta. Hän myi jatkoja periaatteella kiinnostaako laitetaanko jatkoa jos ei hän lopetti puhelun siihen. Toisella puolella oli nainen joka syksyllä syyskuussa myi seuraavan vuoden huhtikuussa päättyviä tilauksia siihen jatkoja. Kaikki vuosia talossa olevat miehet lähes pysty metsään.

  Tämä ns esimies puhui aamunavauksessa, että ne jotka eivät myy saavat katsoa peiliin.

  Minusta esimiehen asenne oli hukassa. Lisäksi rehellisyys kaikkia kohtaan oli hukassa.

  Muutakin olisi kerrottavaa. Mutta tämä tässä

  • Taloon tultuaan uusi myyjä perehdytetään kunnolla talon tapoihin ja tuotteisiin. Uudet tuotteet on syytä tuntea ennenkun päästetään myymään ns. herkkumatskua. Siihen ei mene vuotta vaan korkeintaan muutama kuukausi. Hyville ansioille pääsee heti. Täytyy olla reipas, raitis ja rahanahne. Mitään nokkisjärjestystä ei ole. Täytyy olla itse vahva persoona ja ottaa paikkansa. Osakeyhtiölain mukaan firman ainoa tavoite on tuottaa omistajilleen voittoa. Työntekijä on väline siihen. Ollaan iloisia että A-lehdet on olemassa. mahtava talo jossa HYVÄÄ TYÖNTEKIJÄÄ ARVOSTETAAN.


 • Surkee myyntipuhe: A-lehtien tasoo

 • Niin siis tuota liirumlaarum tarinaa kyllä riittää. Aivan taatusti vikaa on jossain koska vaihtuvuus on suurta ei johdu kokeilunhalusta eikä ammattitaidottomuudesta.

  Väitän, että esimiesportaassa on taitamattomuutta!!
  Ja myös nokkimisjärjestys!!

  Vaikka mitä väitettäisiin asia on juuri niin!!

  • Taas tuli Royal-liigan tavoite tälle vuodelle täyteen! JES!!!!


 • A-lehdet vain varastaa ihmisiltä rahoja jotka ei huomaa sitä.

 • Uusi vuosi on alkanut ja taas on mahdollista tehdä huipputili A-lehtien tuotteilla. Nyt jos koskaan kannattaa olla mukana tavoittelemassa paikkaa Royal-liigaan. Entistä useammalla on mahdollisuus.

 • Millanen paikka vuonna 2019? Itseä kiinnostaisi kokeilla

  • Pohjapalkat nousi helmikuun 2019 alusta kahdella ja puolella eurolla (10,76 euroa tunnille aloittelevilla heti kun tulee taloon).
   5500 euron kuukausimyynnillä (myynti 275 euroa / pv) pääsee kahteen tonniin kuussa. Varsin asiallinen liksa 6 tunnin päivistä.
   Itse olen ollut talossa jo vuosia enkä enää vaihtaisi mihinkään. Myyn 7000-9000 euroa kuussa ja palkka on koko ajan yli 3000,- kuussa.
   Kokeile ihmeessä!


  • Ha ha ha.

   Tilaushinnasta muka puolet palkkaan.

   Istutko ihan Risto Rytintiellä?


  • JES JES!!!
   Tänään taas pääsee töihin. On erittäin mukavaa kun saa olla positiivisessa työporukassa. Asiakkaat on ystävällisiä, kauppa käy ja rahaa tulee!!!


 • Hyvää kesää kaikille! Minulla on kesäloma ja nautin parhaillaan siitä. Just tuli reilu lomakorvaus joten mikäs tässä ollessa. Toisaalta kyllä kaipaan töihin kun meillä on niin mahtava porukka, mukavat asiakkaat ja upeat toimistot missä työtä saa tehdä. Useampana päivänä viikossa talo tarjoaa herkkuja työn lomaan ja kun tavoitteet ylitetään (joka ikinen kuukausi viimeisen vuoden mittaan) niin talo tarjoaa ravintolassa kunnon kestityksen.
  A-lehdet on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista, enkä ihmettele että miksi näin on. Ei muissa työpaikoissa pidetä henkilöstöstä näin hyvää huolta.
  Tule meidän iloiseen joukkoon tekemään huipputiliä!!!

 • No johan oli mainos

  • Kesäloman viimeistä viikkoa vietetään. Kiva taas mennä maanantaina töihin. Näkee työkavereita ja pääsee mukavien asiakkaiden kanssa juttelemaan linjoille. Saa tehdä kauppaa erinomaisilla tuotteilla. Se on se juttu.


 • Voisiko anonyymit kehujat sitten kertoa miksi niin mahtava firma hakee jatkuvasti uusia työntekijöitä kun harva siellä edes kuukautta viihtyy? Mikä tökkii jos työpaikka niin mahtava ja porukka niin hienoa?

 • On vissiin lähteny porukkaa kilpaileville firmoille...

 • Kyllä siinä joku syy on kun väki on kaikonnut A-lehdiltä. Voisko joku kertoo mistä oikeen on kysymys.

  • Esimiehet


  • Ite joudun tappelemaan palkoista näiden kanssa.


  • Kauppa ei käy


  • Sanomille vissiin menny kymmeniä myyjiä. Jotain outoa on meneillään.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Sanomille vissiin menny kymmeniä myyjiä. Jotain outoa on meneillään.

   Pitääköhän paikkansa että talon parhaat myyjät on lähteny vetään palkkauudistuksen takia?


 • JEEEEEEEE!
  Tänäänkin pääsee töihin myymään mahtavia lehtiä uskomattomin edullisin hinnoin!!

  • ihan hyvä paikka olla hommissa


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  110
  4584
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  115
  593
 3. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  80
  533
 4. Martinan virheelliset ravitsemusneuvot

  Tänään antaa vinkkejä sitruunavedestä, jonka teksti "lainattu" mtv3-sivulta, jossa sentään on mainittu lähde(toisin kun Martinalla) Toisekseen sitruun
  34
  458
 5. Näytit väsyneeltä tänään

  Väsyneeltä, totiselta, kiireiseltä ja hiljaiselta. Näytät siltä, että kukaan ei pidä sinusta huolta En tiedä edes nimeäsi. Ehkä minun ei ole tarkoit
  Ikävä
  19
  420