Onko soneran kytky sim-lukittu

Viivi.

Eli onko nykyiset sonerat kaikki puhelimet sim-lukittuja vai ei?
Kun soneran sivuilla en huomannut asiasta olevan mitään tietoa.

15

4336

  Vastaukset

  • puhelimeen.Vain se sim korttti joka tulee kytkyn mukana.

   • soneran saa purettua kun sopimusaika on loppuun maksettu,laittavat soneralta purkukoodin sen voi tehdä itse sen jälkeen on puhelin vapaasti käytettävissä millä vain muulla simkortilla.Pari päivää sitten soitin Soneralle tästä asiasta.Ovat kyllä utta kytkyä kaupaamassa.


   • oot kirjoitti:

    soneran saa purettua kun sopimusaika on loppuun maksettu,laittavat soneralta purkukoodin sen voi tehdä itse sen jälkeen on puhelin vapaasti käytettävissä millä vain muulla simkortilla.Pari päivää sitten soitin Soneralle tästä asiasta.Ovat kyllä utta kytkyä kaupaamassa.

    ei ainakaan itelläni ollut sim lukittu ihan uusi vuonna 2009 ostettu puhelin e52


  • Ainoastaan i phone on nykymallista lukollinen. Kaikki muut ainakin sonerakauppojen kautta hankitut ovat vapaita.

   • Onko tämä faktaa vai mutuilua? Olen nimittäin hankkimassa soneran kautta kytkyllä puhelinta mutta ajattelin jättää puhelimen mukana tulevan liittymän käyttämättä ja käyttää vanhaa lähes 10 vuotta vanhaa liittymääni.


   • seppo22 kirjoitti:

    Onko tämä faktaa vai mutuilua? Olen nimittäin hankkimassa soneran kautta kytkyllä puhelinta mutta ajattelin jättää puhelimen mukana tulevan liittymän käyttämättä ja käyttää vanhaa lähes 10 vuotta vanhaa liittymääni.

    Nokia 3120 classic lukittu, tai siis oli. on tossa toi avaus koodi, pitäs jaksaa aukasta.
    Puhelin hankittu kesällä 2009.. Nyt on N900, en ole testannut lukollisuutta mut uskoisin olevan.
    Myös muutamia vuosia sitten hankittu sony-ericsson W....jotain oli lukittu.


   • yesshe kirjoitti:

    Nokia 3120 classic lukittu, tai siis oli. on tossa toi avaus koodi, pitäs jaksaa aukasta.
    Puhelin hankittu kesällä 2009.. Nyt on N900, en ole testannut lukollisuutta mut uskoisin olevan.
    Myös muutamia vuosia sitten hankittu sony-ericsson W....jotain oli lukittu.

    Kuinkahan pahasti nuo on lukossa? Toimiiko esimerkiksi toisella soneran liittymällä? Liittymäni on edelleen vanhempieni nimissä joten en siitä saa numeroa uuteen liittymääni. Vanhaa numeroa on niin moneen paikkaan jaettu etten sitä tahdo vaihtaa.


   • seppo22 kirjoitti:

    Kuinkahan pahasti nuo on lukossa? Toimiiko esimerkiksi toisella soneran liittymällä? Liittymäni on edelleen vanhempieni nimissä joten en siitä saa numeroa uuteen liittymääni. Vanhaa numeroa on niin moneen paikkaan jaettu etten sitä tahdo vaihtaa.

    Soneran puhelimet on nykyään verkkolukittuja eli puhelimeen käy mikä tahansa (merkintä kortissa saattaa olla A, B, C tai D) uudempi aikainen Soneran ja TeleFinlandin simkortti.


  • Vanha ketju, mutta uutta tietoa tännekin. Eilen kävin kysymässä niin kuulemma iPhone on ainoa lukittu kytkykapula Soneralla.

  • ei ole sim-lukittu.

   Tämä on kysytty, kun tuli uusi ( kolmas peräkkäinen kytky)

   Nokian c3120 oli aikanaan viimeinen sim-lukittu. Itseasiassa reilua vuotta aiemmin otettu N73 oli vapaa. Tämän sim-lukituksen tai operaattorillukon tunsi siitä kun puhelmimessa oli Soneran sisältöä.

   Miksi sit ei sim-lukkoa. No kyllä kait se riittää että numero on kytketty operaattorille. kukaa ei yli 10v käytössä ollutta ala nopeasti vaihtaa tuollaisen takia. Toinen syy varmaa se, että sim-lukkoja yritettiin murtaa ja tuli iso kasa viallisia ja keskeneräisiä maksamattomia puhelimia.

   Eikä se avauskoodinkaan näpytteleminen aina ongelmitta suju edes kokeneenelta ja tarkkasormiselta. Ja miksi sitä Sim-lukkoa purkaa. LAite kannattaa laittaa kiertoon jo tuon 2 käyttövuoden jälkeen, koska viimeistään kolmatta tai neljättä vuotta se ei toimi ongelmitta....

   Ja mitä tulee noihin vittuutuneisiin kytkyihin. Se o paras ku ottaa tarpeeksi edullisen puhelimen ja ja maksaa sen kerralla operaattorille ja tekee vain siten liittymäsopimuksen, nii se 20e kuukaudessa 2 vuoden ajan ei enää harmita silleen.

  • Tulipa mieleeni yks asia tuosta.

   Kytky on hyllytavaraa. eli ei sitä ole mitenkää pahasti lukittu. Korkeintaan sille operaattorille tai sen tuotemerkille kuten nyt vaikka sonera ja tele.fi

   Mutta oikeesti. Sonerakaan ei ole ainakaa pariin vuoteen lukinnut. 2008 kytkynä ottu N73 oli heti vapaa. tosin siitä ei ollut soneran sivulla avauskoodia, vaan toteamus, että liittymä on vapaa.

  • Voiko saada vastausta:
   Onko Sonera paketti nykyään SIM-Lukittu?
   Haluan tilata IPhone 5 32Gb tai 64Gb. En löytänyt tietoa
   Onko SIM-LUKITTU tai SIM-VAPAA?

   • Moikkelis Hansk2013,
    meillä ei ole enää SIM-lukittuja puhelimia myynnissä, ei edes iPuhelimissa ole kyseistä lukkoa :) iPhonen osalta tämä tieto löytyy "Tuotekuvaus" välilehden alta: http://bit.ly/W8l2rR

    Lauren@SoneraPartio


  • näkyy olevan ainakin suonenjoella

  • Kannattaisko kaikkien päivittää tiedot 2016 tasolle?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   289
   11635
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7123
  3. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   5577
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   4764
  5. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   105
   3275