Sami Keskitalo...

Nimetön

Aivan ihana laulaja toi Sami Keskitalo.
Uusi levy on todella kuunneltavaa:)
Paras kaikista "pistän sydämmeeni sinut" .
Näimme viime kesänä Rauhanlahden leirintä alueen lähellä olevalla lavalla Keskitalon live esiintymisen ja se kolahti positiivisesti.
Nyt sitten toi uusi dvd-levy häneltä.
Hyvä, hyvä, todella hyvä...Tv.mummeli

11

809

  Vastaukset

  • hyvää tanssittavaa musiikkia laulaa upealla äänellään...

   • joo kyllä täytyy sanoa että,miksi esim,radiossa kuuluu noita mölisiöitä alvariinsa.esim,yö,dingo ja monet muut.ei laulunlahjoja pätkääkään,miksi HYVÄT laulajat ei saa esintyä samassa mittakaavassa.esim.Sami on ääntä ja laulunlahjoja ilman teeskentelyä.


   • rappari Pena kirjoitti:

    joo kyllä täytyy sanoa että,miksi esim,radiossa kuuluu noita mölisiöitä alvariinsa.esim,yö,dingo ja monet muut.ei laulunlahjoja pätkääkään,miksi HYVÄT laulajat ei saa esintyä samassa mittakaavassa.esim.Sami on ääntä ja laulunlahjoja ilman teeskentelyä.

    vaikka tykkäättekin jostain samista ni ei sitä silti tarvitse muita bändejä aliarvioida.


   • dingo-fani kirjoitti:

    vaikka tykkäättekin jostain samista ni ei sitä silti tarvitse muita bändejä aliarvioida.

    ei ole kyse aliarvioinnista,vaan siitä että jos ei osaa laulaa niin pitäis olla itsekontrolli niin korkealla jotta kutsuis itseään tulkitsijaksi ei laulajaksi. musiikki ihan hyvää mut solistilla sais olla laulunlahjoja.tämä pitäis oivaltaa kaikkien radiotoimittajien ym. eikä tuijottaa kuka hankkii eniten ja kellä on keikkoja eniten,tämä kansa on niin naivia että ne ostaa niitä äänitteitä joita joku saa päähänsä toitottaa yötä päivää.kyllä sen ymmärtää kun ei ole rohkeutta olla oma ihtensä eres pikku asioissa.


  • Tanssijat kautta Suomen maan tutustukaa SAMI KESKITALON musaan.On erittäin hyvää ja tanssittavaa.Olkaa hyvät ja menkää hänen keikoille tutustumaan.Bändi erittäin hyvä ja SAMI ohjelmisto on todella tanssittavaa.Lisäksi jätkällä upea lauluääni ja muutenkin hieno lapin mies.

   • Olen kuunnellut useamman kerran tuota Sami Keskitalon cd-levyä ja kyllästymisestä ei ole tietoakaan.
    Myös yksi levy on sinkku-levyllä ja aivan ihana.

    Katselin Oulun seutua ja varsinkin Hietasaaren Tanssi-majakkaa, jotta olisiko ehkä Sami Keskitalo esiintymässä kesän aikana jonakin viikonloppuna siellä,
    mutta harmikseni huomasin ettei ole.
    Toivotaan, että pian tulisi Ouluun esiintymään.
    Menisimme innolla kuuntelemaan häntä:)


  • Mitähän Sampalle kuuluu? Yksi suosikkilaulajistani. Kesällä näkyy olevan jokunen keikka. Toivottavasti toteutuu. Onko täällä muita faneja? Kunpa tulisi vielä uusi levy kun aika on oikea. - fani e-Suomesta.

  • Voi pojat ja tytöt, ukot ja akat. Tietäisittepä mitä tapahtui vuoden 1995 Rantarockissa. Samikin se siellä pyöri tuntemattomana...legendaarista ja uskomatonta menoa !!!

   • Ja lässyn lässyn , sinä näitä typeriä heittojas jaksat joka artistin kohdalla heittää vaikka et tiedä artistista kuin nimen etkä oo rantarokkia nähnykkään


  • Ehkä yksi huonoimmista ikinä.

  • Sami Keskitalon Lapin Lapsi soi silloin tällöin Järviradiossa. Tosi ihana biisi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia on 2 viikkoa Hangossa Stefun kanssa

   Kertoi ig. Mihis Isbe? Martina ei tytöstä huolehdi. Isbe ollut vain Hangossa Stefun suvulla. Vai hoitaako myös Sofia Isbeä Hangossa? Maralla ei ole
   Kotimaiset julkkisjuorut
   193
   1976