Ikean nettikauppa

...j..j.....

Ikean nettikaupalla toimituskulut yli 200 kilon toimituksissa 179 euroa. Eihän tuo tietysti paljon ole, jos tekee suuremman tilauksen ja voittaa hinnassa. Mutta miten turvallista Ikealta netin kautta tilaaminen on? Entä toimitus kerrostalossa. Toimitetaanko asuntoon asti (7. kerros) vai jätetäänkö tavarat ulko-ovelle?

15

6363

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sieltä Ikeasta

      Kannattaa kysyä suoraan sieltä Ikeasta. Sinne löytyy nettisivuilta niille yhteystiedot. Soittele sinne. Me ollaan ostettu Ikeasta siten, että ollaan tuotu tavarat itse kotiin. Peräkärryn tai pakettiauton voi vuokrata tai lainata, jos jollakin tuttavalla on pientä korvausta vastaan.

      • ...j..j.....

        jos nettikaupan kautta on aikomus tilata, niin en ehkä asu siellä pääkaupunkiseudulla eikä ole peräkärryä käytössä. Ja vaikka olisi, niin tuskin lähtisin tavaroita hakemaan peräkärryllä täältä kaukaa, josta lähimpään Ikean kauppaan on matkaa yli 400 kilometriä.

        Joten omalla kohdalla nettikauppa on ainoa mahdollisuus hankkia tavaroita sieltä. Ikean asiakaspalvelu varmasti auttaa ja kertoo (niin kuin kaikki myyjät), että ei ongelmia ja kaikki hoituu hienosti. Asiakkaat olleet tähän asti 100 prosenttisesti tyytyväisiä. Totuus kuitenkin aivan jotain muuta - kuten tiedämme.

        Siksi tässä nyt kiinnostaisikin tietää, että miten pahasti homma kusee juuri Ikean kohdalla. Mitä kokemuksia suomi24-sivustojen käyttäjillä ollut. Normaalia kusetusta ja takkuilua vai sitäkin rankempaa?


    • ...............

      Toimittavat tavarat kyllä asuntoon sisälle asti, eli ei itse tarvitse alaovelta tavaroita kantaa.

    • ;))

      TÖRKEEN kallis kotiinkuljetus, kyllä muut nettikaupat toimittavat ikeaan verrattuna halvalla- tilasin just pari lavallista huonekaluja (hyllystö, lasten sänky ja atk-pöytä) ja maksoi koko lysti kotiin kannettuna 19 euroa. Ja huom- postinumeroni alkaa ysillä..

      • tosi tosi

        kallista


    • tiedän....

      Ikean postimyynti on oiva mahdollisuus ihmisille tilata vaikka Lappiin tavaraa jos ei muuten ole mahdollisuutta tavaroita hakea. Toinen syy miksi rahti on korkea on se, että kaikki postimyyntitilaukset tulevat Ruotsista, koska siellä sijaitsee lähin suuri varasto. Haluttiin rajoittaa asiakkaiden pieniä tilauksia joita eivät rahtimaksut kattaneet aikasemmin.

      Rahtimaksut all 200kg uusimaa 69, yli 200kg 129e.
      MUU SUOMI ALLE 200KG 89, YLI 200KG 179!!!

      • IHANAINEN IKEA

        Ai Ikea oiva mahdollisuus?

        Olen kolme kertaa saanut ikeasta ala-arvoisen kokemuksen. Jos tilaamasi tuote on rikki, siitä puuttuu osia, tai se on muuten viallinen, on todella hauskaa lähettää tilaus takaisin rahtina. Minä olen tilannut ja vain tyytynyt murskana olevaan lastulevyyn hyllyssä..

        Toisella kerralla firma yllätti, kun halvassa, mutta supertyylikkäässä sohvapöydässä ei ollut yhtä muovitulppaa, jolla metallinen putkijalka kasataan. Soitin asiakaspalveluun, VOI VVVOI, kuinka pirteää ja avuliasta palvelua, vaikka vastanneen naisen pitikin tehdä kovasti töitä etsiäkseen puuttuvan osan - minun olisi pitänyt tietää sen koodi, hädin tuskin löysi pöytäsarjan nimellä - tai sitten ei löytänytkään, vaan AINOASTAAN TEESKENTELI hoitaneensa homman, koska tuota muovitulppaa ei tähän päivään mennessä ole tullut - lopetin odottamisen puolen vuoden jälkeen ja heitin koko puolikasatun pöydänpaskan roskiin.

        Ikean tuotteita en pidä mitenkään halpoina. Yksinkertaisen sängynpäädynkin he onnistuvat tekemään sellaiseksi, että sen (hinta 179.-) rahtimaksu tänne olisi 179 euroa. Mielipuolista!


    • klittapelle

      ikean postimyynnistä ei oikein saa mitään..,lähes jokaisen tuotteen kohdalle tulee 'tämä tuote plaa plaa vain tavaratalosta'

      • de la mondialisation

        Suomalaisista nettikaupoista yleensäkään ei saa juuri mitään paitsi myötähapeän ja säälin tunteita surkeasta valikoimasta.

        Untuvapeitonkin tilasin Yhdysvalloista, koska se oli suolaisten lähetyskulujen ja varmuuden vuoksi maksetun etukäteistullimaksunkin jälkeen halvempi ja muhkeampi kuin täkäläisissä nettikaupoissa, minkä lisäksi se tuli viikossa suoraan kotiin eikä postiin.

        Maksa, tyydy ja palvele itseäsi - siinä suomalainen bisneskulttuuri.


    • muffini_

      Löysin äsken aika halvalla säilytyslaatikoita. Hintana 3,95 €/2 kpl ja tilaukseen lähtee todennäköisesti 4.
      Tässä mietin, että mitäköhän se tulis maksamaan postikuluineen tänne Seinäjoelle, kun kuiteski lähimpään ikeaan ois matkaa jtn 200 km ja Tampereella tulee oltuu shoppailemassa aika harvoin. Opiskelijakin kun olen.

      Onko kellään aavistusta, että mitä tulis tilaus maksamaan yhteensä pohjosempaan päin?

      • tympääntynyt

        Tämä löytyy kyllä sieltä Ikean nettisivuiltakin eli



        Toimitustavat
        Tilauksia ei voi noutaa, vaan ne toimitetaan aina joko Matkahuollon toimipisteeseen tai autotoimituksena kotiovelle. Tuotteiden hintaan lisätään lähetyskulut. Pakettitoimitus: Tilaukset, joiden kokonaispaino on alle 30 kg ja mitat enintään 120x60x60 cm, voit noutaa Matkahuollon toimipisteestä, joka voi olla Matkahuollon oma, Siwa tai Valintatalo. Autotoimitus: Tilaukset, joiden kokonaispaino on yli 30 kg tai jokin mitta ylittää enimmäismitat 120x60x60 cm, toimitetaan autolla kotiovellesi.



        Toimitushinnat
        Pakettitoimitus:
        Paketin lähetyskulut ovat 19 €.
        Autotoimitus:
        Kaikkialle Suomeen 149 € määrästä riippumatta.
        Joissakin tapauksissa sinun voi olla kannattavampaa tehdä kaksi tai useampi erillinen Matkahuollon toimipisteeseen toimitettavaa tilaus, kuin yksi autotoimitus.

        Eli vähintään sen 19 euroa tulee maksamaan, jos nyt sattuu jäämään noiden raamien sisään, ja jos ei jää, niin sittenhän se vasta maksaakin... Ja jos niitä ylipäätänsä sieltä voi tilata. Tuntuu, että mitään mikä noihin postikuljetuksiin menisi ei voi edes tilata nettikaupasta.


    • Kettuuntunut

      Maksaminen on Ikean nettikaupassa tosi hankalaa verrattuna kaikkiin muihin nettikauppoihin. Ihmeellistä miten noin iso firma ei saa systeemeitään kuntoon tuolta osin. Tilasin ja sain kuittauksen mutta sitten kun olis pitänyt maksaa niin järjestelmä ei hyväksynytkään kuittauksessa tullutta tilausnumeroa vaan herjas että se on väärässä muodossa. Kopioitu heidän viestistä siis suoraan.

      Plus että maksaessa järjestelmä ei vie suoraan verkkopankkiin niin kuin yleensä nettikaupoissa vaan ite joudut syöttämään summan ja tilausnumeron eli kaivamaan ne sieltä kuittauksesta. Tuohon kohtaan siis mulla jäi tilaus, en saanut maksettua. Pistin viestiä, saa nähdä tuleeko vastausta.

      Asiakaspalautteen antaminenkin netissä tehty hankalaksi (pitää syöttää kaikki omat tiedot), kai ettei tulis niin paljon kielteisiä palautteita.

    • Anonyymi

      En huoli ikeasta muuta kuin sen 2 euron ison lujan kassin...

    • Anonyymi

      Myötähäpeää tunnen ikea kama kodissa...käydessäni siis. En ole tutuillani törmännyt ikeaan, työssä ollessa törmäsin.

    • Anonyymi

      Minä en huolisi ikean kalusteita vaikka sais ilmaiseksi..mautonta rojua... mun kalusteet on vanhoja kauniita, eri aikakaudelta...uusia kaluja on mun sänky ja vuodesohva...matot on aitomattoja, ostin ne aikoinaan...tykkään...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5319
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4745
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3016
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1767
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1643
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1581
    Aihe