Ylikorkea

elementtimies

Hyviä vinkkejä. täytyy olla parempikin keino mitata kuorman korkeus kuin rullamitta. Veemäinen homma yksin värkätä rullamitan kans tuulessa tehtaan pihassa. Onko olemassa esim. jotain tankoja jolla sais luotettavasti mitattua kuorman korkeuden??

6

3333

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EKL-mies

      Niinsanottu "saitta". Jos olet palkollinen, niin nakita autoilija askartelemaan sellainen.

      • Noinn

        En mä ainakaan kehtais palkollisena pyytää isäntää tekemään moista keppiä mulle, jonka osaa/pystyy ihan itsekin tekemään.


    • lavettikuski76

      On olemassa vähän helpompikin tapa kuin rullamitan kanssa tuulessa heiluminen:-) ja saa hieman luotettavamman tuloksen. Se on sellainen hieman teleskooppiongen näköinen keppi, johon on naitettu rullamitta sisälle. Hintaa sillä jonkin verran on, mutta jos säästää edes yhden siltaan ajon, niin varmasti haukkuu hintansa takaisen heti moninverroin.

    • Nimetön

      Kysymykseen liittyen, osaako joku kertoa mistä saa kartat joissa on alikulkupaikkojen korkeudet / reitit ? Joskus muistan nähneeni tällaisia ja oli tehty valmiiksi reittejä isoimpien kaupunkien välillä eri korkeuksille. Osaako joku sanoa onko tätä tietoa saatavissa sähköisessä muodossa tai johonkin karttapalveluun tai jopa navigaattoriin yhdistettynä ?

      • m.u.t.t.a

        itse ajan betoni elementtejä pohjosesta helsinkiin ja en kyllä uskaltas luottaa mihinkään navigaattorin silta korkeuksiin jos semmonen ohjelma on.


      • lavettikuski76

        Ei sellaisia oikeastaan ole. On olemassa tiehallinnolta tilattava ns. yleislupa 5 metriin saakka, tosin hieman vaikeaselkoinen jos ei kuljetuslupiin ole tutustunut. Ainakin lavettipuolella käytäntö on tilata miltei joka kuljetukselle oma lupa, mutta yleensä se on samalla myös lupa korotetuille painoilleja kulkee hieman eri reittejä kuin pelkkä korkean lupa. Jotkut saattomiehet ovat nähneet todella kovan vaivan ja käyneet mittaamassa monet sillat jotka ovat todennäköisillä kulkureiteillä ja nämä mittaustulokset on kirjattu karttaohjelmiin tai muihin muistiinpanoihin. Mutta arvata saattaa, etteivät ole kovin halukkaita antamaan tietojaan ainakaan ilmaiseksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      58
      3918
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2407
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2174
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      142
      2103
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      424
      1484
    6. 79
      1251
    7. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      140
      1235
    8. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1155
    9. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      92
      1146
    10. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      56
      1100
    Aihe