Polttari-ideoita?

Hansu

Olen bestman ja pitäisi järjestää polttarit. Kaipailen hyviä ideoita. Mitä keksisin kun sulhanen ei pidä mistään eriskummallisuuksista eikä ole urheilullinen? Budjetti on aika pieni.

24

39068

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jari

      ... että olet bestman...luotettu, kunniatehtävä yms. Tehkää jotain mukavaa(oikeesti), tarkoitus ei ole häpäistä, nolata vaan viettää mukava ilta oikeiden ystävien kanssa.
      Kaippa ystäväsi jotain harrastaa/ hänellä on varmasti asioita, joista hän on kiinnostunut, tai mistä hän pitäisi....kyllä bestmanin pitäisi tietää.

      • mie vaan

        Juuri niin pitäisi bestmanin toimia, että polttareista ei jäisi sulhaselle ns. "paskanmaku suuhun". Itse en tästä syystä ottanut itselleni ollenkaan bestmania, ja häätkin järjestämme tulevan vaimoni kanssa "yllätyksenä" ettei minun kaverit saa siitä tietää kuin muutamaa päivää ennen häitä, eivätpä kerkee järjestämään mitään yllätyksiä. Vielä tämä viikko, ja sit oltais sitten virallisesti naimisissa. TJ 5 päivää. Lykkyä vaan kaikille ukoille jotka ovat naimisiin menossa, ja naisille myös.


    • minttu

      Hei! Valmistelin siskolleni polttareita. Saimme pienellä budjetilla tosi kivat juhlat, sillä yhdessäolo oli tärkeää. Vinkiksi: Mieti jotain juttuja mitä olette tehneet ja mitä hauskaa teille on tapahtunut? Niistä voi muistuttaa ja saada ideoita sillä sankarin näköiset kemut kannattaa järjestää. Äläkä pilaa liialla juomisella...:)

    • hemuli

      Mun tuleva mies ei myöskään ole urheilullinen, eikä halua polttareiltaan mitään örmyilyä. Mieluiten hän haluaisi viettää polttarit mökillä tms. hyvällä äijäporukalla saunoen ja alkoholia maistellen...

    • Magneetti

      Ainakin polttareissa pitää strippareita ja huoria.
      Saatte ainakin nussia kunnolla naisia.

      • MeQ

        tosi mauton..


      • Bestmani

        Nyt kuulostaa, nyt kuulostaa..!!!


    • Mies

      Bestmanin tulee pitää sellaiset polttarit, että tuleva sohvaperuna saa vielä yhden kerran pitää hauskaa ja nähdä mitä kaikkea menettää kun menee naimisiin!

      Eli nartuthan ovat ihan ehdottomia! Jos ei löydy sopivia niin huorakin käy.

    • Markus

      Ehdottomasti järjestätte jonkun ikimuistoisen urheilusession! Sulholla on kyllä aikaa jumiutua turvallisiin arkirutiineihin tulevan vaimonsa kanssa. Kalliokiipeilyä(laskeutuminen), vesihiihtoa, yleisurheilua, karting-kisaa, benjihyppyä tms. budjetin sallimissa rajoissa. Illalla hierojan/kupparin(!) kautta saunomaan. Ja sopivasti kurkun kostuketta.

      Toinen vaihtoehto on tietenkin mennä mökille mato-ongelle ja saunaan, mutta miten se eroaa tavallisesta mökkireissusta? Tarkoitushan on kuitenkin tehdä päivästä mieleenpainuvan, toki positiivisessa mielessä...

      Ps.
      Käytettyjen kortsujen myyminen Lindaksi pukeutuneena Espalla tms. 'mukahauskat jutut' ei enää naurata ketään.

      • JustMe

        ...mutta ei avioliitto kyllä tarkoita, että kaikki hauska/jännittävä jää ja ollaan vaan tylsiä sohvaperunoita!!! (Minusta ei ainakaan saa tylsää tai "tavallista arki-vaimoa" tekemälläkään!)

        Kyllä kalskahti pahasti korvaan toi sun kirjotukses alku...
        Vai ymmärsinkö IHAN väärin?!?

        Vastausta odotellessa...


      • markus
        JustMe kirjoitti:

        ...mutta ei avioliitto kyllä tarkoita, että kaikki hauska/jännittävä jää ja ollaan vaan tylsiä sohvaperunoita!!! (Minusta ei ainakaan saa tylsää tai "tavallista arki-vaimoa" tekemälläkään!)

        Kyllä kalskahti pahasti korvaan toi sun kirjotukses alku...
        Vai ymmärsinkö IHAN väärin?!?

        Vastausta odotellessa...

        ...Rautalangasta:
        Polttarit on hyvä paikka kokea jotain sellaista, jota ei tulisi kokeiltua oma-aloitteisesti myöhemmin. Oli sitten aviossa tai ei. Kaverit järjestää ja kustantaa hauskanpidon, itse ei tarvitse kuin reipasta mieltä mukaan.

        Ei avioliitto tietenkään erityisesti passivoi ihmisiä sohvan pohjalle jäämään, mutta varsinkin lasten syntymisen jälkeen aikaa omille harrastuksille ei välttämättä helposti löydy. Mutta se on taas toinen asia...


        Ps.
        Pahoittelut vastauksen viipymisestä, mutta olin hääriennoissa viikonlopun :)


      • Pyrtsi
        markus kirjoitti:

        ...Rautalangasta:
        Polttarit on hyvä paikka kokea jotain sellaista, jota ei tulisi kokeiltua oma-aloitteisesti myöhemmin. Oli sitten aviossa tai ei. Kaverit järjestää ja kustantaa hauskanpidon, itse ei tarvitse kuin reipasta mieltä mukaan.

        Ei avioliitto tietenkään erityisesti passivoi ihmisiä sohvan pohjalle jäämään, mutta varsinkin lasten syntymisen jälkeen aikaa omille harrastuksille ei välttämättä helposti löydy. Mutta se on taas toinen asia...


        Ps.
        Pahoittelut vastauksen viipymisestä, mutta olin hääriennoissa viikonlopun :)

        Ei elämä pääty avioliittoon, päinvastoin! Silloin voi alkaa vasta todellinen elämä! Tulevaisuudessa elämä kulminoituu pitkälti lapsiin. Kuka jaksaa vain bailata baareissa...? Kun tulee ikää ( kasvaa teinistä aikuiseksi), sitä kaipaa elämässä muutakin. Hauskaa voi pitää vaimonkin kanssa! Pitää vain löytää se "oikea".

        Minusta parhaan polttarin voi viettää vain poikaporukalla; remuta, ottaa viinaa ja olla onnellisesti humalassa eikä silloin naisia tarvita mukaan. Tämä vastakkainasettelu "tulevaa elämää" vastaan antaa parhaan muiston pitkäksi aikaa!


    • Sari

      Olis varmasti sulhaselle ikimuistoset polttarit jos bestman järkkäis viinaa ja huoria. Jäis nimittäin häät pitämättä. Mulle ois siinä vaiheessa ihan sama mitä kaikki sukulaiset ym. ajattelis jne. Jos äijä pettää, vaikka polttareissakin, äijä lähtee, ja sillä selvä. Se nyt on sitten oma tarinansa että mikä lasketaan pettämiseks ja mikä ei... Hansulle noista polttaripäivän ideoista, että halvallakin saa hyvää aikaseks. Mieti jtn mitä sulhanen ei normaalioloissa tekisi, ja rakennat sen pohjalta. Voihan esim. olla ettei sulho ole ikinä viettäny "perinteistä" mökkiviikonloppua, joten sekin saattais olla mukavaa. Saunontaa, tikanheittoa ja kaljanjuontia?

      • Sonni

        Siis viimeinen tilaisuus pitää hauskaa ja sikailla kunnolla. Siis ilman muuta paljon viinaa, naurua, reipasta äijä-huumoria ja testosteronia. Ilman muuta naisia polttareihin. Ellei ole ihan epätoivoista porukkaa niin nuoria tyttöjä mukaan juhlimaan ja naimaan ja jos ei muu auta niin sitten huoria ostamaan. Syökää, juokaa, naikaa - vielä on aikaa!!!


    • Hapsu

      ...se pieni "kisameininki". Meillä (naisporukassa) vietettiin polttareita tänä kesänä.. Pukuvuokraamosta, josta hänen hääpukunsa oli varattu soitettiin tälle morsiamelle, että sille puvulle on nyt käyny kauheita ja että hänen oli pakko tulla paikalle katsomaan, no morsianhan käytännössä lensi paikalle kauhuissaan ja siellä pukukopissa me sitten odoteltiin, sidottiin silmät ja vietiin tilaussaunaan. Saunotettiin morsian ihan omalla polttarisaunaetiketillä, eli lauteille tehtiin kuusenhavuista, koivunoksista ja kukista "valtaistuin" ja siinä oli jokaisella kukalla ja oksalla jokin tarkoitus, esim. kuusen havut tuntuivat perspuolessa ilkeältä, että morsian muistaa että avioliitto ei ole pelkkää ruusuillatanssimista vaan että siinä on myös kivuliaita puolia... (polttarisaunatraditiot löytyy jostain netistä..) sekä tällästä muuta, lopuksi puimme morsiamen puputytöksi minihameineen ja pistimme hänet myymään kapakoissa porkkanoita sekä kondomeja. Jokaisella oli hauskaa ja juhlakalukin sammui ennen keskiyötä. Ja morsian kiitteli jälkeenpäin kovasti ikimuistoisesta viimeisestä sinkkuillasta! Miksi sen pitäisi olla aina niin kamalan hienoa, tämä oli minusta kivaa olla mukana!!!

      • Juuri

        "... puimme morsiamen puputytöksi minihameineen ja pistimme hänet myymään kapakoissa porkkanoita sekä kondomeja. ."

        Sarjassa asioita jotka kaupungilla kulkiessa ällöttävät enemmän kuin oksennus kadulla!. Samoin sarjassa tekohauskoka polttariperinteitä joista luulisi jo pikkuhiljaa päästävän eroon.


      • tinjax

        hölmöä sanoa polttari iltaa viimeiseksi sinkkuillaksi....


    • Kesämorsian 2005

      Terve,

      Olin viime kesänä mukana järjestämässä tädilleni polttareita. Vaikka muutama kärttyisä vieras haukkuikin juhlia tylsiksi, oli tätini (25 vuotias) todella onnesta soikeana.

      Aloitimme juhlat picnicillä kauniissa puistossa, jossa minulla ja hänellä oli hyviä muistoja. Sinne jokainen meistä osallistujista oli leiponut jotakin herkkuja. Lisäksi oli tietysti shampanjaa.

      Siinä tovin istuttuamme alkoi ns. suunnistusrata. Eli hän sai runomuotoon kirjoitettuja vinkkejä paikoista, joista hänellä oli hauskoja muistoja. Jokaisessa paikassa oli jokin tehtävä. Esim. hänen sinkkuvuosinaan kävimme aina minun tullessani kaupunkiin kaupungilla juhlimassa reilusti. Joka kerta kotiin hoiperrellessamme kävimme ostamassa läheiseltä kioskilta yöpiirakat (jättisuuri lihapiirakka erilaisilla täytteillä). Ensimmäinen tehtävä siis oli keksiä lappuun kirjoitetusta vinkistä, mikä paikka oli kyseessä ja mennä kyseiselle kioskille ostamaan yöpiirakka.

      Muunmuassa yhdessä baarissa, jossa olimme paljon käyneet laulamassa karaokea, oli hänen tunnistettava juotavia. Olin käynyt ko. paikassa aikaisemmin siskoni kanssa kertomassa tulostamme ja valitsemassa drinkit. 5 aivan kuvottavan näköistä drinkkiä, joskin hyvänmakuista (esim. hedelmäsalmiakkikossu) ja hauskaa oli!

      Tämänjälkeen menimme yhteen hotellin saunaan, jossa oli saunan lisäksi myös erittäin miellyttävä oleskelutila. Saimme tänne saunaosastolle myöskin tilaamamma ruuat. Lisäksi meitä oli pöydällä odottamassa tilaamani shampanja ja mansikat, nam! Siellä kaikki annoimme tulevalle morsiammelle lahjan, jonka tarkoitus oli olla jotain menneiltä vuosilta. Hän sai mm. karaoke-kasetin (luonnollisti minulta), muovisen hevosen (kertoo aina ettei lapsia ennen kuin hänellä on hevonen) etc. Voi sitä naurua!

      Lopuksi puimme hänet Tarzanin Janeksi ja suuntasimme ko. kaupungin yöelämään! Hänellä oli banaaneja myytävänä, mutta hän käytti ne itseasiassa portsarin lahjomiseen saadakseen meidät sisään kapakkaan, jonne olisi muuten maksanut. Kävimme myös karaokebaarissa, jossa hänen täytyi laulaa biisi "Kun kuuntelen Tomppaa". Sanotaan nyt, että hän ei useimmiten laula karaokea...

      Vaikka nämä muutama kärttyisää akkaa tekivät kaikkensa pilatakseen ko. henkilön polttarit, mm. haukkumalla minut ja puhumalla omalle sulholleen puhelimessa lähes puolet ajasta (tai siihen asti kunnes juhlakalu karjaisi: nyt loppu se naama norsunvituilla olo! Nää on mun polttarit! Pistä se puhelin helvettiin ennen kun mä pistän!), niin juhlat kokonaisuudessaan olivat menestys.

      Ei tarvita benji-hyppyjä eikä muutakaan, varsinkaan jos ei juhlakalu tätä toivo. Se, mitä tarvitaan, on hauska ilta kavereiden kanssa, jonka kulusta juhlakalun ei tulisi huolehtia mitään.

      Tsemppiä polttareiden järjestelyssä!

    • Sinik83

      Reilun tunnin ajomatka Helsingistä!

      Erinomaista polttari- ja elämys ohjelmaa Kotkassa.
      Koskenlaskua, saunaa, mökki- ja kotayöpymistä, erä-ruokailua(rosvopaistia, loimulohta jne, ...)
      http://koskenlaskukymijoki.com/

      Edulliset hinnat!

    • 43g3g

      Impatkaa liimaa. Ja sen jälkeen kartsalle täysin tutkalla. Napsikaa bentsoja sekä nuolkaa lyijymaalia. Ikimuistoiset polttarit, jos puolet teistä kuolee.

    • Jone007

      Tuollaisen sivun löysin mistä voi käydä katselemassa kaikenlaisia ideoita. www.parhaatpolttarit.fi

    • Raipe82

      Kaverin polttareita kanssa järkkäillään ja varattiin Samppalinnan kesäteatteriin (Turussa) liput. Siellä menee tänä kesänä Housut pois! komedia ja on kuulemma törkeen hauska. Lauantaisin menee vielä kaksi näytöstä klo 15 ja klo 19. tosta sitten helppo siirtyä esim. jokilaivoille jatkamaan iltaa ja nauttimaan kylmästä kaljasta. Suosittelen!

    • JouniKoo

      Itse oon käyttänyt tätä http://polttariideoita.fi sivua, kun ollaan järkätty polttareita. Siellä tuntuu olevan aika paljon polttari ideoita.

    • Late1976

      www.amoriini.com on kans hyvä paikka. Siellä on monta juttua polttareista, oikeestaan melkeen mistä aiheesta tahansa ja mitä nyt viimeksi katselin niin siellä on tosi iso lista kaikkia polttarijuttuja tarjoavia firmoja tyyliin vauhdikkaasta menosta pehmojuttuihin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6390
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2614
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2170
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1847
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1651
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1437
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe