cerazette minipillereiden lopetus

vauvakuumeinen

Olen syönyt vuoden verran cerazette minipillereitä,ja nyt kyselenkin viisaammilta ja kyseisistä pillereistä kokemusta omaavilta,että kuinka kauan pillerit vielä lopettamisen jälkeen elimistössä vaikuttavat...eli missä vaiheessa olisi realistista odottaa tulevansa raskaaksi?Näin "tyhmiä" kyselen sen vuoksi,että näiden pillereiden syönnissähän ei pidetä taukoa,jonka vuoksi itsellänikin jäänyt (vuoden ajaksi mitä niitä ehtinyt syömään) kuukautiset kokonaan pois,ja jotenkin pienessä päässään ajattelee että se vaikuttava aine elimistössä vielä pyörisi...mutta kovin kiitollinen olisin jos joku osaisi edes jotain vastata näihin epätietoisen kysymyksiin...:)

15

15835

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Marlo

      Lopetin pillerit huhtikuussa ja lapsi sai alkunsa elokuussa. En muista kyllä yhtään kuinka nopeasti kuukautiset alkoivat.

    • minätäällävaan...

      Seuraavasta kierrosta jo voi tulla..Voithan tulla raskaaksi jos unohdat ottaa pari pilleriäkin.Muistaakseni suositellaan kuitenkin että pitäisi antaa 1-2 kuukautisten tulla normaalisti, niin raskauden kesto olisi helpompi määritellä. Nainen saattaa tulla herkemmin raskaaksi heti pillereiden lopettamisen jälkeen kuin muulloin.Itse söin vuoden samoja pillereitä, ja kuukautiset alkoivat melkein heti ja kierto oli normaalin mittainen.

      • Susa

        Itse lopetin pillerit helmikuun lopulla ja noin neljä viikkoa sen jälkeen tulivat kuukautiset. Nyt kuukautiset loppumaisillaan ja odotellaan josko lähitulevaisuudessa tärppäis.


    • Susa

      Lisäisin vielä edelliseen viestiin, että söin myös kyseisiä pillereitä ennen edellistä raskautta jolloin kävi niin että tuli yhdet kuukautiset (en muista kauanko kesti ennenkuin alkoivat pillereitten lopetuksen jälkeen) ja sen jälkeen tärppäsi heti. Nyt on vauva tervetullut, mutta jos vois päättää niin toivoisin syntyvän keväällä 09.

    • kyselijä100

      up

    • Itse söin 2 vuotta,jolloin ei lainkaan menkkoja. Nyt lopetuksen jälkeen jo 2,5 kk ilman minkäänlaista vuotoa!! Lääkäriin jos ei 3 kk mitään tullut. Tämän ohjeen sain kun soitin terveydenhoitajalle. Käski vain useammin testailla.

    • että sellasta

      Miie söin cerazettea pari vuotta, jonka aikana ei ollu menkkoja. Lopetuksen jälkeen kesti 4kk ennenku ekat menkat alkoi... Sit olikin vissiin neljät menkat ja tulin raskaaksi, mutta meni kesken rv6 ..

      • Huolestunut yrittäjä

        Onko kellään tietoa siitä voiko Cerazette heikentää ovulaatiota? Lopetin 3kk sitten ja kierto lähti heti tasaisena. Olen tehnyt David-merkkisiä ovulaatiotestejä eikä pihaustakaan ovulaatiosta... ! Vai onkohan nuo testit kovin luotettavia. Voiko ovulaatio jäädä tapahtumatta vaikka rintojen arkuutta on juuri otollisen ajan jälkeen?


    • 3971

      Mää taidan olla kummajainen, mut mulla alkaa vuoto heti muutaman päivän-viimeistään viikon kuluttua vimpasta pilleristä... Ovuloinnista en osaa sanoa. Pillereiden aikana vuodan puolikkaan teelusikallisen kerran pari vuodessa ;)

    • piuksi

      Moi taas

      En oo täällä aikoihin käynytkään:) Minulle kävi niin, että oli syönyt cerazetteja n 1½vuotta, eikä menkkoja sinä aikana. Kun lopetin, ei edelleenkään tullu menkkoja, heti tärppäsi =) Toivotaan samaa kuumeilijoille!!

    • nanne90

      lopetin cerazette-pillerit 30.8 ensimmäiset menkat tuli 3.10 eli kierto33vrk. seuraava kierto 34 vrk ja sitten 28vrk. eilen sain erittäin vahvan plussan, kiertopäivänä 34!

    • kärsimätön

      Mä ehdin syödä Cerazettea ennen raskautta useita vuosia. Jonkun yhden tauon (esim. 3 kk) taisin niistä pitää joskus, Pilsujen lopettamisen jälkeen menkat tuli muistaakseni parin viikon sisällä ja raskaaksi tulin ekasta kierrosta.

      Kovasti nyt toista vauvaa kaipailen. Jälkitarkastuksessa saadut ja jo hieman ennen aloitetut pilsut on nyt lopetettu ja menkkoja on odoteltu pian kolme viikkoa. Alavatsakipuja ja jatkuvaa väsymystä, mutta ei menkkoja. Imetän edelleen kerran-pari päivässä. Muilla kokemuksia?

      • kärsimätön

        Niin ja siis menkkoja ei ole ollu kertaakaan synnytyksen jälkeen...


    • liiina1

      Hei kaikki.
      Kyselen, kuinka huomasitte odottavan lasta ilman, että menkat tuli minipillereiden lopettamisen jälkeen? Ja kauan muilla on mennyt ennen kuin huomasitte olevanne raskaana? Pillereiden lopettamisesta on nyt 2 kk ja joitain päiviä. Kiertoa on vaikea arvioida, koska menkkoja/tiputtelua ei ole tullut puoleen vuoteen pillereiden takia. Päivänsädettä odotellessa. ;)

    • Vauvakuume.... :)

      Itse olen syönyt minipillereitä vain muutaman kk, päätimme yrittää lasta. Tulee kun tulee, mutta itsehän toivon että pian ;) Pillerit lopetin kaksi viikkoa sitten ja menkat tulivat viikko sitten. Olen kuullut/lukenut, että ensimmäisten menkkojen jälkeen voi tulla raskaaksi heti, toivon todella tulevani pian. Olisi todella mukava lukea muitten kokemuksia tämän asian suhteen, vaikka aika hyvin onkin aiheesta juttuja tullut! :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1947
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      19
      1733
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1594
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1336
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1252
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1226
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1203
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1202
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe