Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

AM hotelleista Pariisissa

_Crispie_

Onko kenelläkään kokemuksia Aurinkomatkojen hotelleista Brésil Opéra tai Chopin? Kertokaa ajatuksianne ja millaisia olivat ja millaisessa ympäristössä?
Miten pääsee kätevimmin Euro Disneylandiin? Ranskankieli ei taivu ollenkaan ja englantikin on hiukan hakusessa... Pärjääkö siellä tavallinen mattimeikäläinen?
Asiallisia vastauksia kiitos!

7

1098

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Chopin'ssa ollut joskus vuosituhannen vaihteessa. Mukava pikkuhotelli hyvällä paikalla, hyvällä palvelulla ja rauhallisessa ympäristössä. Yleisesti ottaen pelkkää positiivista kerrottavaa. Itse en kuienkaan menisi uudestaan, koska hotelli on keskellä vanhaa korttelia ja tulipalotilanteessa sieltä voisi olla haasteellsita päästä pois. Muutenkin paloturvallisuutta ajatellen kannattaa Pariisissakin yleensä varata huone kadun puolelta, kolmannesta, korkeintaan neljännestä kerroksesta. (FRF-läiseltä saatu ohje)

      Katselin noita Aurinkomatkojen hintoja. Viimekesänä Suomen Matkatoimisto pääsi vastaavilla hotelleilla alle Aurinkomatkojen hintojen. Itse olimme tuolaisessa kahden tähden hotellissa vitosen eteläkaidalla. Keskustaan käveli parissakymmenessä minuutissa, joten ei sekään kaukana ollut, vaikka tuo Chopini onkin sijainniltaan ja rauhallisuudeltaan omaa luokkaansa.

      Eurodisneyhin pääsee kätevästi RER linja A:lla. Otetaan keskustasta juna Marne la Vallée'n suuntaan ja matka kestää vajaat kolme varttia.   

      Pariisilaiseet ovat tottuneet kaikenlaisiin tallaajiin, joten siellä kyllä pärjää. Kannattaa kuitenkin opetella pari kolme tärkeintä tervehdystä ja kysymys, puhutteko englantia, ranskaksi, niin palvelu usein paranee. Lapset puhuvat yläasteranskaa, oma kielitaitoni rajoittuu tuohon edellämainittuun. Ranskalaiset arvostavaat pientäkin yritystä puhua kieltään. Ei muuta kuin Berlitz soimaan iPod'iin työmatkalle kevään ajaksi.

      Näe ja Koe sekä WSOY:n Pariisi opas ovat ihan hyviä oppaita matkalle. Niiden kartat ovat kuitenkin huonoja, joten niille kannattaa ostaa kaveriksi Michelinin sininen taskukokoinen karttakirja. Sillä paikallisetkin suunnistavat.

    • Pariisix3

      Bresil Operassa olimme vuonna 2004. Hyvä keskitason hotelli ja todella hyvällä paikalla. Ei valittamista.

    • LONELYRIDERPARIS

      Olimme Richmond Opera hotellissa.(Aurinkomatkat) Lähellä kaikkea ja rauhallinen pikkukatu. Ainakin meidän mielestä. Kiva hiljainen hotelli. Eihän siellä tullut oltua kuin yöt. Lasten kanssa heiluimme ympäri pariisia ja kaikki meni hienosti. Disniin pääsee RER A4:lla. Metro helppo käyttää (tavallisia maalaistollukoita ku ollaan)Jos haluaa tutustua nähtävyyksiin niin hyppäät punaisen kaksikerroksisen bussin kyytiin ja koko lippu on sitten päivän tai kaksi voimassa(miten itse päätät)Kiertää tärkeimmät nähtävyydet ja pystyt jäädä pysäkeillä pois jos haluat.Bussit kulkee n 10min välein pysäkeiltä.Osaat tervehtiä ja kiittää ranskaksi niin se kyllä riittää. Meillä jäi todella hyvä kokemus ihmisistä...paitsi kaduilla posotetaan kuin junat ja pitää muistaa varoa koiran kakkoja,niit on kaikkialla.Jos enkklantikaan ei meinaa sujua niin paperi, kynä ja kädet PÄRJÄÄT varmasti reissussa!Nyt en muista tarkkaa opaskirjaa mut joku matkailijan pariisi tai jotain jossa kunkin kaupunginosan kartta avautuu erikseen.Paras mitä mukana pystyi olla! Olisi kauheasti kerrottavaa mutta tässä näin pikaisesti! terveisin mattimeikäläiset

      • _Crispie_

        Olisko teillä mahdollisesti sähköpostia, voisin kysellä lisää?


      • myö mattimeikäläiset
        _Crispie_ kirjoitti:

        Olisko teillä mahdollisesti sähköpostia, voisin kysellä lisää?

        mites saisin sinulle osoitteen ettei olis sitten kaikkien tiedossa :) kertomista olisi ja paljon :)


      • matit
        _Crispie_ kirjoitti:

        Olisko teillä mahdollisesti sähköpostia, voisin kysellä lisää?

        mites saisin sulle osoitteen ettei olis ihan kaikkien tiedossa?


      • _Crispie_
        matit kirjoitti:

        mites saisin sulle osoitteen ettei olis ihan kaikkien tiedossa?

        Pistä postia osoitteeseen [email protected]


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1535
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      31
      1227
    Aihe