Puskassa pillua monelle

Ensimmäinen tarina

Kesä. Ja loma. Kokonaiset kolme viikkoa aikaa ottaa rennosti. Ja tietysti mielessä pillu. Olin jo kohta kuukauden ollut sinkku, kun suhteeni ex:ään katkesi. Ja ilman pillua. Tilanne täytyi korjata ensi tilassa, mutta kun en pidä ravintoloissa istumisesta niin naisia piti katsella muualla.Tänään olin lenkillä ja samalla vilkuilin kaikkia vastakkaisen sukupuolen edustajia mitä vain näin. Vastaani tuli samassa työpaikassa oleva sihteeri nimeltään Saila, hieman pyöreä kolmekymppinen nainen. Mukava ja iloluontoinen. Pysähdyimme hetkeksi jutustelemaan ja äkkiä sain mieleeni hurjan ajatuksen. Samantien suutelin häntä, ja ihme. Ei tullut korville. Päin vastoin, pikemminkin hanakasti vastasi suudelmaani.

Siitä rohkaistuneena ohjasin hänet läheiseen pusikkoon, ja aloin hieromaan kohtalaisen kookkaita rintoja. ja kuin varkain toinen käteni ujuttautui tuulipuvun housujen sisään. Hieroin hiljalleen kostuvaa pillua varovasti, ja suutelin häntä uudestaan. Hän taisi olla itsekin puutteessa, kun äkkiä laski housujaan alemmas, ja pyllisti. Samalla Saila kysyi, että oliko kumeja mukana. Mistäs minä kumiksi muuttuisin, kun olin lenkkeilyvarusteissa itsekin. Lompakossa aina on varalta, mutta ei se tietenkään ollut mukana.

Sanoin hänelle, että puhdas poika minä olen. ei ole pelkoa taudeista. Saila siihen, että pane sitten paljaalla, mutta ota ulos ajoissa kun ei käytä ehkäisyä. Työnnyin märkään pilluun sanoen samalla olleeni ilman jo kuukauden, että en varmaan kauaa kestä. Saila vain ynähti. Ennätin vedellä edestakaisin vain parikymmentä kertaa, kuin tunsin jo tutun kutinan leviävän. Samalla roiskahti, en ehtinyt ottaa ulos, vaan painoin kaikki Sailan sisään.. Nyt sinä poika tempun teit, sisään laskit ja minä kun varoitin Saila kivahti.

Sitten hän vain pyörähti edessäni ja laskeutui kyykkyyn. Taivaallisesti hän nuoli ja imutti hetken ja taas oli kyrpä jäykkänä. Vähän nolostuin kun Saila sanoi että tules nyt uudestaan sisään että minäkin saan jotain. Saila laskeutui selälleen ruoholle ja minä olin kärppänä kullini kanssa hänen jalkojen välissä. Painoin sisään spermaiseen pilluun ja aloitin kovan nainnin. Kesken kaiken havahduin jalkaparin ilmaantumiseen vierelle. Joku puliukko oli herännyt viereisestä pusikosta ja tuli runkkaamaan viereen. Saila kirkaisi, mutta antoi panon jatkua. Aikani pumpattuani jatkoin pillun täyttämistä spermalla, ja Saila vain huokaisi.

Nousin ylös ja Saila jäi jalat levällään maahan huohottamaan, edelleen ilman omaa orgasmia. Puliukko katsoi minua kysyvästi ja nyökkäsin. Hän polvistui vuorostaan Sailan reisien väliin ja työntyi sisään. Saila alkoi huohottamaan enemmän kun ukko pumppasi kiihtyvällä tahdilla,sitten alkoi täristä ja siemensi Sailaa lisää. Pusikosta oli kömpinyt neljä muuta pultsaria katsomaan esitystä ja kun ensimmäinen nousi pois pillulta. Saila peitti silmänsä käsivarrellaan ja sanoi että naikaa kaikki, pankaa kunnolla. Katselin esitystä jonkin aikaa, ja laitapuolen kulkijoita tuli muutama lisää.

Päätin hiljalleen vaihtaa maisemaa, mutta jäin kumminkin katsomaan vähän matkan päähän. se oli aika kiihottavan näköistä ja loppujen lopuksi Saila antoi pilluaan yhdeksälle miehelle. Edestä ja takaa puliukot painoivat, muttei yksikään saanut suuhoitoa. Kun kaikki oli tyhjentänyt itsensä, jotkut jopa kahteen kertaan, Saila nousi horjuville jaloilleen. Spermaa valui vuolaana virtana jalkojen välistä ja joku oli vienyt häneltä housut. Edessä olisi nöyryyttävä kotimatka, mutta ajattelin leikkiä ritaria ja annoin hänelle verkkatakkini jotta saa alapäänsä piiloon. Saila katsoi minua kysyvästi, ja vastasin että se oli kiihottavinta mitä olin koskaan nähnyt. Ja lupailin että otetaan uusiksi jos hänelle sopii, mutta kumin kanssa ennen kuin selviää tuliko tauteja laitapuolen miehistä...

13

17161

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nosto

      nosto

    • Upeeta. Aivan miltei kun mun sillonen muijani. Kesäiltana oltii pikku humalas kävelyllä kun iski panetus molemmil. Mentii mukamas piiloon yhen puskan taakse mut ei näköjää tarpeeks kauas polulta, kesken takaapäin panon siihe tuliki viiden miehen porukka ympäril ja ne kyll olivat ihan siistin näkösiä noin 60v miehiä. Muija ensi säikähti kuten mäkin mut jatkettii panoa, äijät kaivo kyrpänsä esiin ja kehu muijaa kuina hyvän ja kiimasen näköne se on ja saisko hekin.
      muija kysy multa et sopiiko se, vastasin et tottakai kun oltiin ennenki kimppaa harrastettu. Keskeytin panon et muija sai otettuu suihin niiltä vuoron perään ha meniki sit selälleen ja sano et nussikaas nyt . Monet asennot käytiin läpi että kaikki sai kerran spermat muijaani laukastuu ja tietty myös suuhun. Nämä miehet oli onneks turisteja tääl Uudeskapungissa käymässä. Me meinaan kutsuttii ne kotiin jatkoille. Nii itse oltiin sillo pääl kolmekymppisiä. Mukavia muistoja.

      • Anonyymi

        Hölömölä höh taas näitä trolleja


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hölömölä höh taas näitä trolleja

        Mitäs trollaat spede buaahaa


    • Anonyymi

      Nämä hyvii makeita tapahtumia.

      • Anonyymi

        Mitäs olet onneton eunukki. Iteppähän tuonkin tiiät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäs olet onneton eunukki. Iteppähän tuonkin tiiät.

        Sää mää ja bää se vaan porskuttaa buaahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sää mää ja bää se vaan porskuttaa buaahaa

        Mitäs pipipää porskutat tuonkin sä voit tietää itsestäsi.


    • Anonyyminä näköjää on hyvä huudella noit idioottimaisuuksia. Eihä teil muutakaan ole kun pieni muna kädes eikä muusta kokemusta.

    • Tulispa jo kesä ja löytyis estoton nainen kimppaan.

    Ketjusta on poistettu 40 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4590
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe