leffailta

Gia_in_love

Leffailta

Soitan ovikelloa hermostuneena. Leffailta. Ovi aukeaa hiukan narahtaen. Siinä hän on, niin kauniina. Kuiskaten hän pyytää minua peremmälle. Astun avaraan eteiseen. Tunnen heikon savun hajun nenässäni. Hän sulkee oven takanani. Enää en pääsisi pakoon, tosin en sitä edes haluaisi. Jätän maiharini eteisen komeroon ja ripustan pitkän nahkatakkini naulakkoon. Hymyilemme ujosti toisillemme. Hän pyytää minua seuraamaan, menemme hänen huoneeseensa. Seinillä on julisteita, television alapuolella on hylly, jossa on videoita. Hän pyytää minua istumaan. Tuoleja on yksi ja sekin on vaatteiden peitossa, joten istun kevyesti sängyn reunalle. On kuin pelkäisin sen menevän rikki painoni voimasta. Hän avaa tv:n, valitsee videokanavan ja työntää videokasetin nauhuriin. Kelatessaan alun mainoksia hän selittää jotain elokuvan juonesta, mutta kaikki se menee täysin ohi korvieni, hänen silmänsä ovat vanginneet omani hellään katseeseen. Pehmeä ääni soljuu korviini tasaisena, mutta en saa sanoista selvää. Katselen hänen huultensa pehmeitä liikkeitä ja olen kuin lumottu. Katsahdan tv-ruutuun, näen sanat "too beautiful to die, too wild to live", tosiaan, sitä hän on, liian kaunis kuolemaan, liian villi elämään, ajattelen.

Hän tulee istumaan viereeni sängylle ja naurahtaen pyytää minua rentoutumaan, olen kuin suolapatsas, jäykkänä jännityksestä. Kuin vahingossa hän hipaisee käsivarttani saaden tuhannet väreet kulkemaan kehoni läpi. Kohennan asentoani ja nojaan seinään takanani. Sisälläni myllertää, siinä hän nyt on, istuu kymmenen sentin päässä, mutta en voi koskettaa häntä. Niin epäreilua, ajattelen. Äkkiä hän pysyttää nauhan, nousee ylös ja kävelee oven luo. Hymyillen hän himmentää valoja, lopulta sulkien ne kokonaan. Sitten hän kävelee ikkunan luo ja sytyttää muutaman punaisista kynttilöistä. Viehkeästi hymyillen hän sanoo sen parantavan elokuvan tunnelmaa. Hitaasti hän kävelee takaisin sängyn viereen ja käynnistää nauhurin uudestaan, musiikki alkaa tulvia kaiuttimista. Hän tulee vireeni istumaan, lähes kiinni minuun. Sydämeni takoo hullun lailla. Vaistomaisesti kohotan hiukan käsivarttani ja hän pujahtaa sen suojaan, kiinni kylkeeni ja painaa päänsä olkapäälleni. Vedän häntä lähemmäs itseäni ja alan leikitellä hänen vaaleilla hiuksillaan, kiertelen suortuvia sormieni ympärille. Yllättäen tunnen huulet kaulallani ja vavahdan kiihotuksesta. Hän suutelee kaulaani hitaasti ja pehmeästi. Huuliltani pääsee tahaton hengähdys, kun hän puree minua hellästi.

Hän nousee hitaasti istumaan hajareisin syliini. Taivaansiniset silmät katsovat lempeästi omiini. Mitään sanoja ei tarvita, upotan käteni hänen hiuksiinsa, vedän hänet luokseni ja hukutan hänet syvään suudelmaan. Hetki tuntuu kestävän ikuisuuden. Hitaasti hän irtautuu suudelmasta ja katsoo suoraan silmiini, kuin näkisi sieluuni asti. Hän heilauttaa hiuksiaan viettelevästi ja laskee päänsä kaulalleni ja suutelee sitä pehmeästi. Taas pieni puraisu. Hän imee kaulani herkkää ihoa tuskallisen hitaasti, upotan kynteni hänen hartioihinsa. Tunnen hänen kätensä vaeltavan vartalollani lähettäen sähköisiä väreitä jalkoväliini. Tunnen kostuvani. Tiedän haluavani häntä suunnattomasti. Tv:ssä nainen suutelee toista naista.

Käännyn sängylle makaamaan, hän tulee viereeni hivellen kädellään kasvojani ja kaulaani jakaen samalla pieniä suukkoja ympäri ylävartaloani. Hän painaa koko vartalonsa kylkeäni vasten, tunnen hänen pehmeät rintansa ja tahtoisin niin koskettaa niitä. Kuin hän olisi kuullut ajatukseni hän ottaa hellästi kädestäni kiinni ja ohjaa sen rinnalleen. Henkäisen kiihotuksesta. Tunnustelen häntä ohuen paidan läpi. Niin pehmeää, niin suloista. Kieräytän hänet alleni ja nousen sängylle polvieni varaan hajareisin hänen lantionsa päälle. Käteni vaeltavat hänen vartalollaan, ujutan ne varovasti paidan alle ja pujotan paidan pois hänen päältään. Kumarrun suutelemaan hänen alastonta ylävartaloaan, hitaasti, varovaisesti. Suutelen hänen kaulaansa, puren kevyesti. Pieniä sipaisuja kielenkärjellä, ne saavat hänet hengähtelemään kiihkeästi. Siirryn alemmas, solisluille, rinnoille. Hivelen huulillani hänen ihoaan. Aloitan pienillä suudelmilla rintoihin, kiusoitellen, pitkittäen hetkeä. Vihdoin saavutan toisen nännin ja otan sen kevyesti huulteni väliin. Hän hengittää todella kiivaasti. Kosketan nänniä kielelläni ja hän ynähtää hiljaa mielihyvästä. Siirryn toiselle rinnalle ja toistan saman ajaen hänet hulluuden partaalle. Suutelen hänen vatsaansa ja kylkiään, saan hänet heittelehtimään sängyssä puolelta toiselle. Rauhoittelen häntä puhaltelemalla kuumalle iholle viileää ilmaa. Hän nostaa kätensä ottamaan paitani pois.

Kumarrun suutelemaan häntä ja painaudun häntä vasten, rintamme koskettavat toisiaan, vatsamme, lantiomme. Kierähdän hänen vierelleen istumaan ja varovaisesti pujotan hänen hameensa pois. Sen alta paljastuvat syntisen mustat alushousut. Suoriudun ulos farkuistani. Kaksi lähes alastonta vartaloa, niin lähellä toisiaan. Katselen häntä, tunnen kuinka kyyneleet kihoavat silmiini, hetki on niin kaunis. Hän nousee suutelemaan kyyneleen poskeltani. Hän kohottaa kulmiaan kysyvästi. Nyökkään hiljaa, hyväksyvästi, kaikki hyvin ja hymyilen hänelle. Hän kietoo käsivartensa ympärilleni ja rutistaa kevyesti. Sitten hän nousee seisomaan lattialle, ottaa kädestäni kiinni ja vetää minut mukaansa. Halaamme ja suutelemme. Hän perääntyy askeleen, pari ja jää seisomaan eteeni. Hitaasti hän hivelee vartaloaan ja vaivihkaa hivuttaa kätensä alushousujensa kuminauhalle, laskien niitä hieman alaspäin. Hengähdän. Pienellä liikkeellä hän pudottaa alushousunsa lattialle ja seisoo alastomana edessäni. Tuijotan hänen vartaloaan haltioituneena, se on kaunein näky, mitä olen koskaan nähnyt. Hän astuu aivan eteeni, lähes kiinni minuun ja nostaa kätensä vyötärölleni. Hänen katsoessaan silmiini, nielaisen. Tunnen hänen hivuttavan käsiään alaspäin ja tunnen alushousujeni valahtavan lattialle. Siinä, alastomana hänen edessään... unelmieni täyttymys.

Syleilemme kiihkeästi. Laskeudumme lattialle, pehmeälle matolle. Hän suutelee vartaloani, aloittaen kaulalta, siirtyen rinnoille, viivähtäen siinä hetken ja jatkaen siitä vatsalle ja kylkiin. Kädet seuraavat koko ajan suun perässä. Hänen kosketuksensa ohittaa lantioni, siirtyen reisiini ja sääriini ja sieltä taas ylöspäin. Varovasti hän levittää jalkojani ja siirtyy sisäreisilleni. Hänen hiuksensa kutittavat kiihottavasti reisiäni. Kuin vahingossa hän hipaisee häpykumpuani, vavahdan. Hän laskee suunsa kätensä perään. Silmissäni sumenee. Hänen kielensä tekee pieniä pyrähdyksiä ja nopeita liikkeitä jalkovälissäni. Tunnen sähköisen väristyksen lähtevän vatsani pohjukasta, kasvaen nopeasti hurjaksi pyörremyrskyksi, räjähtäen vihdoin valtavaksi orgasmiksi. Huudan ääneen. Kun avaan vihdoin silmäni näen hänen kasvonsa edessäni, hän hymyilee. Suudelmassa maistan oman makuni.

Hetken rauhoituttuani käännän hänet alleni ja aloitan tutkimusretkeni hänen vartalollaan edeten samaa reittiä kuin hänkin eteni; kaulalta rinnoille, vatsalle, kylkiin. Hipaisen hänen häpyään kevyesti. Hän avaa vaistomaisesti jalkansa. Siirryn reisien sisäpinnalle. Hän koukistaa jalkansa ja avaa suoran näkymän vakoonsa. Hengähdän hiljaa. Kumarrun hänen alttarilleen ja aloitan palvontatyöni. Hetkessä tunnen, kuinka hän alkaa vavahdella ja lopetan. En anna hänen vielä laueta. Hengähdysten seasta kuulen hänen anovan minua jatkamaan. Palaan hänen sopukoihinsa vielä hetkeksi, tuskin saan kosketettua häntä, kun tunnen aaltojen lyövän rantakallioon. Tunnen, kuinka hän sykkii suutani vasten. Siirryn hänen viereensä ja suutelemme väsyneinä. Jäämme tyytyväisinä makaamaan matolle. Katsahdan televisioon ja huomaan, että elokuva on loppunut ja ruutu hohkaa sinistä valoa. Ehdotan, että kelaamme nauhan alkuun ja tällä kertaa katsomme leffan kiltisti. Hän hymyilee minulle ja kiertää kätensä ja jalkansa ympärilleni kuiskaten hiljaa: "meillä on koko yö aikaa katsoa se".


kommenttia, kiltit! =) (tää muuten oli lähes tositarina)

10

8622

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OlenNainen

      Kaunis, herkkä ja todentuntuinen kuvaus.

      • Tyttö

        Mulle tuli kyyneleet silmiin, ku mä luin ton. Toi oli oikeesti niin sairaan kaunis ja nii just sellai todentuntunen. Mä uskon et toi on totta! Aivan ihana...Ja sulla on mahtava kirjotustyyli yms.


    • Northim

      legendaarist!!Siis todella hyvä hyvin kirjotetut yksityiskohat,eikä juonessakaa oo mitää moittimist!!Koulu arvosana asteikol 10

    • antti

      kaunis ja hyvin kirjoitettu tarina. jatka ihmeessä...

    • Legs

      ..Olisikin ollut.. :) Tässähän suorastaan punastuu, neiti hyvä.

      • Gia_in_love

        ...se melkein noin mennyt? =D mutta ottaa huomioon, että tuo on kirjoitettu ENNEN oikeaa leffailtaa irl. niin tuota.. =)


      • Se vaalea tyttö...
        Gia_in_love kirjoitti:

        ...se melkein noin mennyt? =D mutta ottaa huomioon, että tuo on kirjoitettu ENNEN oikeaa leffailtaa irl. niin tuota.. =)

        Pitäisiköhän katsoa Gia taas joskus? ;)


    • pojukin tykkäsi

      kaunista ja tuhmaa hän oli tuhmempi ja sinä olit kiltimpi "katsotaaan leffa kiltisti" "meillähän on koko yö aikaa..." :) aika hyvä sekoitus

    • -Solidah-

      .....se oli renno kaunist.....

    • Ellu

      Oikeesti tuo oli ihan uskomattoman kaunista luettavaa! Kirjoita lisää, jooko..?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3537
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1650
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe